Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 

zodiac

- - - - -
  • Please log in to reply
46 replies to this topic

#37
Seig

Seig

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 28
  • Înscris: 04.07.2007
foarte amuzant horoscopul balantei :lol:

#38
_2bad4u_

_2bad4u_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,408
  • Înscris: 22.02.2007
Eu sunt berbec, despre alte zodii nu am cules asa multe date cum am cules despre berbec.

Sagetator
22 noiembrie - 20 decembrie
Semn de foc (schimbator), masculin (extrovertit), guvernat de planeta Jupiter
Verbul caracteristic: “a vedea”
Dominanta: cunoasterea
Atuuri: intuitie, anticipare
Piatra norocoasa: turcoaz (peruzea)
Metal: cositor
Culoarea norocoasa: purpura, bleumarin
Ziua norocoasa: joi
Cifre norocoase: 2, 7
Locurile norocoase: spatiile exterioare, deschise
Cum să recunoaștem Sagetatorul

Sagetatorul - Cum il recunosti ?
Cum să recunoști un nativ din Săgetător:
     Oamenii dominați de Jupiter sînt foarte temperamentali și nu suportă să fie acuzați de lipsă de onestitate. O acuzație nedreaptă sau o insultă adusă integrității lor le va provoca o indignare explozivă, dar după o izbucnire temperamntală incendiară, Săgetătorul tipic se va simți cuprins de remușcări și va încerca să dreagă lucrurile. îți va învineți ochiul și te va băga în spital, dar probabil că a doua zi te va îngropa în flori și compasiune. O ofensă îl va face să uite de starea lor de spirit de obicei veselă și optimistă și va da drumul unui potop de vorbe dure, care pun de obicei la punct orice scandalagiu. Bărbații își vor folosi pumnii și vor disprețui armele. O personaă grosolană, care insultă un Săgetător, se va trezi împrăștiat pe trotuar, întrebîndu-se ce camion la lovit. De obicei, Arcașul întîi acționează și vorbește și abia după aceea se gîndește la consecințe.
     Mulți Săgetători caută luminile rampei și nimeni nu e mai fericit decît ei să ofere bis după bis unui public încîntat. E în stare să cînte pînă răgușește sau să danseze pînă își tocește tălpile, numai de dragul încîntării de a se exprima. Industria spectacolului e plină de Săgetători.
     În femeile și bărbații din acest semn există o puternică latură religioasă, mai ales în tinerețea lor. Sînt foarte interesați de probleme bisericești, dar o dată cu vîrsta, devin tot mai sceptici în privința dogmei, înclină să se îndoiască de lucrurile în care credeau pînă atunci și încep să caute valori perfecte. Un săgetător care să nu aibă un set de genți de voiaj e o raritate. Nativilor le place la nebunie să călătorească și de obicei, au cel puțin un bagaj pe care-l țin mereu gata făcut, pregătit pentru a fi folosit într-o clipă.
întotdeauna vei observa la naivul, curajosul, optimistul Săgetător o trăsătură copilăroasă. El refuză să accepte gravitatea vieții, deși unii dintre ei reușesc să facă față responasbilităților cu multă conștiinciozitate după ce trec de prima tinerețe. însă nu sînt niciodată cu adevărat fericiți atunci cînd simt povara acestor responsabilități. Firea jupiteriană se revoltă împotriva restricțiilor și dacă acestea sînt prea multe, pot provoca nativului boli grave. Dacă Săgetătorul supraviețuiește acestora și risipei de energie pe care o face, poate ajunge la vîrste matusalemice. Majoritatea arcașilor își păstrează pînă la sfîrșit mintea ascuțită ca briciul, dar rafinată de vîrstă. Senilitatea nu e aproape niciodată o problemă la ei.
     Zonele sensibile ale nativului sînt șoldurile, plămînii, ficatul, brațele, mîinile, umerii, intestinele și labele picioarelor. Dragostea lui pentru sporturi și natură poate duce la accidente din cauza excesului nesăbuit de activitate fizică. Nimeni nu-l va putea ține într-un pat de spital mai mult de cîteva zile. Jupiterianul acceptă cu greu faptul că e bolnav și se însănătoșește cu o rapiditate uluitoare. Viața îi înfrînge rareori definitiv pe acești oameni. Ei cred cu toată ființa că ziua de mîine va fi cu siguranță mai bună decît cea de ieri, iar cea de azi e destul de interesantă. Toanele întunecate trec la ei aproape înainte ca norii să apuce să acopere soarele.
     Fiecarui Săgetător îi plac jocurile de noroc, cu excepția celor care au o influență conservatoare, precaută, în harta lor astrală. Puțini dintre ei pot rezista impulsului de a arunca vreo cîteva bancnote pe masa cu postav verde. Sunetul zarurilor scuturate în paharul crupierului îi atrage pe jupiterieni ca un cîntec de sirenă. Dacă planetele au avut aspecte adverse la naștere, un Săgetător poate arunca pe geam averi uriașe sau poate pierde banii de chirie pe un cal. Las Vegasul atrage Săgetători ca mierea albinele. Același lucru e valabil și pentru jocurile de noroc mai serioase precum bursa și cotațiile imobiliare. Din fericire, majoritatea nativilor țin sub control aceste impulsuri, dar chiar și ei vor risca din cînd în cînd cîteva zeci de mii la un poker mic sau pe un bilet de bingo.
     Atît arcașii timizi cît și cei plini de forță își vor asuma oricînd riscul de a se îndrăgosti, fără să stea pe gînduri. Ei se aruncă în iubire cu capul în îaninte, abandonîndu-i-se cu inconștiență, dar deseori se opresc brusc atunci cînd e rostit cuvîntul “căsătorie”. Deși Săgetătorul e cald și minunat în dragoste și alte realții interumane, e cam alunecos și greu de prins. Simbolul lui e centarurul: jumătate cal, jumătate om, ceea ce îi conferă un avantaj evident atunci cînd cineva aleargă după el, cu condiția să nu se împiedice în propriile picioare.
     Cîteva dintre cele mai neplăcute trăsături ale unora dintre Săgetători sînt temperamentul violent, excesele alimentare și alcoolice, care pot duce la obezitate și alcoolism, o inteligență sclipitoare pătată de sarcasm usturător sau excentricitate extremă și incapacitatea e a păstra un secret. Dar nici una dintre acestea nu trebuie neaparat să rămînă defecte permanente. Ele pot fi ușor eliminate datorită hotărîrii tipice Săgetătorilor. Jupiterianul tipic îți va împrumuta bani fără să te facă vreodată să te simți jenat că ai cerut sau măcar obligat să-i dai înapoi. Casnica din semnul lui Jupiter va adopta un orfan sau un animal pierdut și va face întotdeauna loc pentru încă o personă la masa ei.
Arcașul va îmbrățișa o cauză măreață cu devotament orb și va crede că posibilitățile oferite e aceasta sînt mai mari decît părțile negative, atitudine provenită din imaginația lui debordantă și gîndirea progresistă. El își prezintă întotdeauna ounctul de vedere folosind argumente obiective, raționale, uneori făcînd praf opoziția cu satira lui tăioasă, și totuși, nu se știe cum, reușește să nu se implice în scandal. însă fcoul din el e oricînd gata să izbucnească oricînd cineva atacă miracolul sau cauza lui din momentul respectiv. E un inamic de temut, căci țintește la fix atunci cînd își face timp să se concentreze asupra victimei sale. Atunci, săgețile lui își ratează rareori ținta. Ele sînt înmuiate în remarci spirutale și inteligente și sînt sufient de ascuțite ca să străpungă orice armură.
     Deși foarte puțini Săgetători sînt cu adevărat amuzanți, e ciudat felul în care spun o glumă, căci pierd ritmul și strică poanta. Publicul (acasă sau într-o sală de spectacol) va hohoti de rîs din cauza evidentei stîngăcii, dar sufletul jovial al jupiterianului va crede că toată lumea rîde datorită minunatului lui simț al comediei. E de-a dreptul vesel!
Bărbat sau femeie, arcașul se poate purta atît de stîngaci, sau se poate preface că e atît de retras, încît ar putea să-ți dea impresia că nu e prea inteligent sau că e timid. E adevărat că sînt cîțiva nativi care adoptă un comportament excentric, de sihaștri, dar asta nu face decît să le dea ocazia să-și ascută și mai mult mintea, ajungînd pînă la geniu.
     Deși Săgetătorii au memorii uluitoare, care îi ajută să spună cu exactitate ce au făcut pe 14 aprilie 1983, și își amintesc fiecare detaliu al cărților și filmelor, ei pot uita unde șia-u lăsat haina. Mjoritatea își pierd mereu mănușile, cheile, portofelele și unii spun că și-ar pierde și capetele dacă n-ar fi prinse de gît.
     Un jupiterian nu e în stare niciodată să spună o minciună fără să fie prins. Nimeni nu-l crede. înșelătoria nu stă în firea lui și cînd încearcă s-o abordeze e dat în vileag rapid și sigur. Ar face bine să spună întotdeauna adevărul, fie ce-o fi! Nici chiar mintea lui atentă, ascuțită, nu-l va putea salva de rezultatele unei astfel de excursii în țara minciunii, cu excepția cazului în care are un ascendent în Scorpion. Acest gen de nativ e destul de rar, dar fii pregătit să întîlnești cîteva exemplare.
     În adîncul sufletului lui, Săgetătorul e convins că de fapt viața e un circ, iar el e clovnul care face tumbe și sare prin cercuri violet, îmbrăcat în costum bleu ciel. Chipul lui e vopsit în culori aprinse, iar ochii îi strălucesc de curiozitate și veselie. Că e îndrăzneț sau retras, adevărata fire a acestui idealist generos e la fel de veselă ca un pom de Crăciun. Plin de vitejie, își prinde o garoafă peste inima lui mare și-și încordează arcul, înderptîndu-l spre cer. Cînd țintește drept, el poate trimite săgeata dincolo de stele, spre locul unde se nasc visele.

#39
Andreas1

Andreas1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,826
  • Înscris: 08.10.2005
Eu ma simt chiar ofensat de ce e scris la gemeni. :lol:
Ce scrie acolo coincide cu mine cam...40%. :w00t:


Quote

Irezistibil, haios, independent, genul de talhar romantic care are doctoratul in flirt
Asta mi-a placut cel mai mult. :lol:

Edited by Andreas1, 14 December 2008 - 05:12.


#40
_2bad4u_

_2bad4u_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,408
  • Înscris: 22.02.2007
Gemeni
21 mai - 21 iunie
Semn de aer, dual, mobil, masculin (extrovertit), guvernat de planeta Mercur
Verb caracterisitic: “a gândi”
Dominanta: comunicarea
Atuuri: inteligenta
Piatra pretioasa: smaraldul
Metal: mercurul
Culoarea norocoasa: griul si argintiul
Ziua norocoasa: miercuri
Cifre norocoase: 3, 4
Locurile norocoase: orasele de munte
Cum să recunoaștem un geaman
Bărbatul din zodia Gemeni
Femeia din zodia Gemeni
Defecte
Sanatate
Sexul
Plan Material
Personalitatea
Copilul din zodia Gemeni
Seful din zodia Gemeni
Subalternul din zodia Gemeni
Compatibilitati cu alte zodii


Gemeni - Cum il recunosti ?
Cum să recunoști un nativ din Gemeni:
     Dacă uneori o persoană din Gemeni îți dă impresia că vezi dublu, nu da fuga la oculist ca să-ți schimbi dioptriile. Adu-ți aminte că semnul Gemenilor e un semn dublu și că există două laturi distincte ale personalității lui schimbătoare. Uite-l, nu e! Iubire a fost oare licărirea aceea pe care ți s-a părut că o vezi trecînd într-o clipă peste trăsăturile lui mobile? Sau a fost ură? Extaz? Inteligență? Regret? Bucurie? Schimbările de expresie ale Gemenilor sînt la fel de fascinante de urmărit ca luminile psihedelice dintr-o discotecă. E greu să-ți dai seama unde se termină realitatea și unde începe iluzia. La ei acestea se amestecă, apoi se separă. Ca să știi unde poți da peste această creatură versatilă trebuie să fii aproape clarvăzător. Ea poate fi azi aici, iar mîine în cu totul altă parte. Așa, dintr-o dată. Un Geamăn își poate schimba hainele, slujba, viața amoroasă sau locuința tot atît de repede pe cît îi ia să se răzgîndească. Adică foarte repede. E greu să găsești un exemplar pe care să-l studiezi. Încearcă la o librărie. El e genul care răsfoiește cărțile, pentru că își dă seama de esența unei cărți dintr-o simplă frunzărire a paginilor. (Nu e o simplă întîmplare că John F. Kennedy era proverbial pentru viteza cu care citea.) Oamenii aflați sub influența lui Mercur mai au și enervantul obicei de a citi mai întîi ultima pagină a unei cărți. Dacă știi vreun Geamăn care să fi citit vreodată o carte de la cap la coadă fără să se fi plictisit la jumătate, trimite-l pachet la Antipa, secția Ciudățenii ale naturii, sau verifică-i harta astrală. Sigur vei găsi influențe din Taur, Capricorn sau alt semn perseverent.
     Cu siguranță vei găsi un Geamăn sau doi schimbînd replici inteligente cu diverse persoane pe culoarele unui post de radio, ale unei firme de relații cu publicul, la o editură, un salon auto sau o agenție de publicitate. Cînd ai găsit acest argint viu studiază-l cu atenție, chiar dacă vei fi sleit de puteri după ce îl vei urmări peste tot. Primul lucru pe care-l vei observa va fi că emană o energie nervoasă atît de puternică, încît aerul din jurul lui pur și simplu trosnește și pocnește de scîntei electrice. Sînt și cîțiva Gemeni care vorbesc rar, dar majoritatea turuie, iar absolut toți prind din zbor ceea ce vrei să le comunici.
     Fie că e bărbat sau femeie, Geamănul nu are răbdare cu capetele pătrate conservatoare sau cu cei care nu sînt în stare să ia o decizie cu privire la poziția pe care se situează în anumite probleme. Geamănul știe exact pe ce picior dansează, cel puțin în clipa respectivă.
     Cu excepția cazurilor în care ascendentul său e în conflict cu tendințele mercuriene, Geamănul e în general subțire, agil și mai înalt decît media. Mulți au trăsături mici, tăioase, ca figurile dintr-o camee. Există și unii cu ochi căprui închis, dar majoritatea au frumoși ochi verzi, albaștri, aurii sau cenușii, cu formă bine conturată, jucăuși și sclipitori. Gemenii nu își lasă privirea asupra unui obiect pentru mai mult de cîteva secunde. Ba chiar privirea lor alertă, fugară, e deseori cel mai ușor mod de a-i recunoaște. Tenul e mai mult palid, dar se bronzează ușor - un alt mod de a-i depista vara. Debordează de nerăbdare, sînt prietenoși fără ezitare și au mișcări neobișnuit de rapide și de grațioase. Părul lor poate fi închis la culoare, deschis sau ambele, cu șuvițe combinate, care exprimă caracterul lor dual. Nasul le e drept și lung sau delicat, dar în orice caz bine marcat. Bărbații sînt predispuși la chelie și ambele sexe tind să aibă frunți înalte.
     Indiferent de vîrsta lor, ei par mai tineri decît sînt de fapt, căci au o înfățișare fără vîrstă. De obicei e o greșeală să încerci să legi Geamănul de un singur loc sau de o singură idee. O greșeală și mai mare este să îl provoci la o înfruntare a inteligențelor, căci e în stare să se bage și să se scoată cu vorba din situații dificile cu cea mai mare ușurință. Mintea îi merge cu viteza luminii, are simțul ironiei tăioase și e mai deștept decît aproape oricine.
     Unii dintre mercurieni au o plăcere răutăcioasă să buimăcească mințile mai încete cu procesele lor mentale fulgerătoare. O astfel de persoană poate să apară din pămînt lîngă tine, să cuprindă curios cu privirea împrejurimile și apoi să dispară într-o cu totul altă direcție înainte să apuci să-i zici “Salut!”. Un cunoscut din Gemeni s-a logodit recent cu o minunată fată din Vărsător (dacă e cineva în stare să se descurce cu alunecosul geamăn, aceia sînt Vărsătorii) și, cu o săptămînă înainte de nuntă, toți cunoscuții puneau pariuri că mirele va găsi o modalitate de a aluneca din laț, că, într-un fel sau altul, nu va ajunge la timp la biserică. Dar a ajuns.
     Gemenii sînt plini de surprize. Mai ales cînd sînt îndrăgostiți. Secretul aparentei lor ubicuități, al uluitorului lor talent de a face mai multe lucruri într-un timp mai scurt decît toți ceilalți oameni se află în dualitatea lor. Ei pot face două lucruri deodată cu mai puțin efort decît ne ia nouă să facem unul singur. Deseori, femeile mercuriene calcă rufe, hrănesc copilul și vorbesc la telefon în același timp. Unii jură că Gemenii se nasc cu cîte un telefon în fiecare mînă.
     Rutina de orice fel îl face pe Geamăn să se simtă ca o pasăre cu aripile tăiate ținută în colivie. Acești oameni urăsc cu ferocitate monotonia și platitudinea. În mod normal nu sînt cei mai punctuali oameni din lume - în afară de cazul în care au ascendent în Fecioară, caz în care devin adevărate orologii umane. Însă Geamănul tipic întîrzie întotdeauna, nu pentru că nu are noțiunea timpului, ci pentru că ceva i-a captat interesul pe drum. Dacă ai un prieten mercurian, probabil că ai simțit deja pe pielea ta un obicei tipic Gemenilor, care poate fi atît de enervant încît să-ți provoace un ulcer. Îți sugerează o activitate, de exemplu să treci pe la el pe-acasă (de obicei un apartament, căci o casă ar însemna ceva prea permanent pentru el), să mergeți la un film vechi împreună, să jucați un baschet sau să mergeți să beți ceva. Tu îi mulțumești, dar îi spui că rămîne pe altădată. Geamănul insistă. E convingător. Te privește cu ochișori rugători și țese un cocon de farmec în jurul tău. Vorbește atît de repede și zîmbește atît de cuceritor încît, după un timp, cedezi. Are de făcut cîteva comisioane, așa că îți dă întîlnire la colțul străzii cam într-o oră. La asta nu te așteptai, așa că încerci din nou să dai înapoi, dar el va recurge din nou la tehnicile mai sus menționate și te va face să accepți întîlnirea. Te apucă toată plictiseala din lume încercînd să găsești ceva de făcut în ora respectivă, te mai dor și picioarele, dar reușești să supraviețuiești și te prezinți la colț la ora stabilită. Bunul tău amic apare gîfîind jumătate de oră mai tîrziu. Ei bine, s-a răzgîndit. E frînt de oboseală. S-a hotărît să plece acasă, să se bage în pat și să iasă în oraș mîine. Nu te superi, nu? Doar un Geamăn ar putea evita un pumn în falcă într-un astfel de moment. Dar el reușește. Îl ierți, iar partea cea mai ridicolă e că în seara următoare te duci la întîlnire de parcă ai avea bun simț, sau ce-o fi în capul tău! Numai tu ești vinovat că ai cedat tacticilor de convingere ale Geamănului. Dacă te lasă cu ochii în soare și a doua zi, așa-ți trebuie!
     Toți oamenii din semnul lui Mercur simt nevoia profundă de a ascunde adevăratele motive ale faptelor lor. Ca și Peștii, simt impulsul irezistibil de a se comporta exact pe dos față de propriile lor dorințe. Dar această versatilitate și ușurință a discursului îi face excelenți politicieni și experți în domeniul relațiilor interumane. Un Geamăn știe cum să te abată de la cele mai bine înrădăcinate convingeri ale tale. Te poate suci ca pe un covrigel cu karate-ul lui mintal, te face să fii de acord cu el, iar tu o să-l mai și iubești pentru ce ți-a făcut. Dar la primul semn de probleme, el știe instinctiv care-ți sînt punctele nevralgice și își folosește inteligența și limba bine exersată ca să te reducă la tăcere prin insinuări amenințătoare.
     Între mercurieni și scris e o relație ciudată. Fiecare dintre ei poate înșira cu inteligență vorbe pe hîrtie și poate face întorsături deștepte de frază. Vei găsi o grămadă dintre ei scriind discursuri, reclame, documentare, piese de teatru și cărți. Dar acestea vor fi romane, manuale, nonficțiune sau biografii și aproape niciodată autobiografii. Extrem de rar vei găsi unul căruia îi place să scrie scrisori personale. Geamănul tipic detestă corespondența. Se vor codi săptămîni în șir înainte să răspundă unei scrisori. Motivul e clar, avînd în vedere că nu le place deloc să fie legați de vreo opinie: ezită să-și pună gîndurile pe hîrtie, căci își dau seama instinctiv că mîine s-ar putea să nu mai creadă ce cred azi și nu vor să-și ia un angajament scris față de o părere sau o idee. Sînt născuți cu acest mecanism de apărare. Există un număr uluitor de mare de scriitori din Gemeni care preferă să folosească un pseudonim. Aproape toți mercurienii vorbesc, înțeleg sau pot citi în mai mult de o singură limbă, iar favorita lor e franceza. Într-un fel sau altul, ei vor triumfa cu ajutorul cuvintelor.
     Gemenii pot vinde cuburi de gheață eschimoșilor și vise pesimiștilor. Chiar dacă reușești să prinzi un nativ într-un colț, va schimba subiectul atît de repede și va abate conversația de la persoana lui cu atîta abilitate, încît tot tu te vei trezi la podea. Uneori, tendința mercuriană de a păcăli oamenii poate duce la necinste sau activități infracționale, dar nu atît de des pe cît ai putea crede. Deși talentele lor îi pot duce pe unii Gemeni spre o viață de minciună și înșelătorii, majoritatea sînt prea idealiști ca să ducă o viață de infractori. Totuși, trebuie să recunoaștem că Mercur le oferă “ustensilele” cele mai bune pentru a obține succesul în acest domeniu și pot fi escroci sclipitori dacă vor asta. Cu dexteritatea lor, dacă fură un portofel, falsifică un cec sau bani, sînt - cel puțin - extrem de îndemînatici și rareori sînt prinși. Însă majoritatea Gemenilor sînt onești, iar unii chiar atît de sinceri încît îi rănesc pe cei din jur. Ei par să treacă dintr-o extremă în alta. Dar toți - hoți de buzunare, escroci sau cetățeni onești - vor fi incapabili să reziste impulsului de a adăuga oarece înflorituri poveștilor lor din cînd în cînd. Dar asta nu înseamnă că mint, nu? Asta înseamnă că au imaginație! Mercurienii au nevoie să-și odihnească creierele dormind de două ori mai mult decît ceilalți. Din nefericire, fiind predispuși la insomnie, rareori se odihnesc cum trebuie.
     Totuși, trebuie să încerce să se odihnească cît mai mult, ca să-și refacă celulele cerebrale, căci epuizarea nervoasă constituie un pericol permanent pentru ei. Ca să nu ajungă prin spitale au nevoie de mult aer proaspăt și soare. Lipsa acestora și o activitate fizică redusă îi fac susceptibili la accidente și infecții la umeri, brațe, mîini, degete. Cei care-și neglijează sănătatea mai sînt predispuși la migrene, reumatism, artrită, probleme cu spatele, plămînii, labele picioarelor și intestinele. Ciudat e faptul că Gemenii pot suferi o cădere nervoasă mai degrabă din cauza plictiselii și a închiderii între patru pereți decît de la activitatea excesivă.
     În adîncurile firii lui nerăbdătoare și cercetătoare Geamănul caută un ideal, iar principala lui problemă este identificarea acestuia. Ar putea fi orice, căci imaginația lui nu cunoaște limite. Banii, faima, iubirea și cariera nu sînt niciodată de ajuns. Pentru el, iarba e întotdeauna mai verde în curtea vecinului. Ce anume caută? Poate un continent ascuns adînc în sine însuși, căci Geamănul e exploratorul mintal prin excelență. În ciuda faptului că e mereu înconjurat de mulți oameni, el nu-și împărtășește sentimentele cele mai adînci decît cu unicul lui companion constant: geamănul din sine.

Gemeni - Barbatul
Bărbatul din zodia Gemenilor
     Cînd ești îndrăgostită ai un plăcut și cald sentiment de securitate. E acea minunată seninătate pe care ți-o dă conștiința faptului că cineva îți va fi mereu alături cînd vei avea nevoie de el, că nu mai ești singură pe drumul vieții. Toate îndoielile pe care le aveai înainte se topesc. Asta doar în cazul în care nu ești implicată într-o relație cu un bărbat influențat de Mercur, căci acest lucru ți-ar cam tăia acel “cald sentiment de securitate”. De fapt, te vei adapta mult mai bine relației cu un Geamăn dacă-l vei trimite la pîine luni și nu te vei aștepta să apară pînă joi. Nu-l aștepta niciodată decît cînd îl vezi apărînd la colțul străzii și nu te agăța de el cînd vrea să plece. O dată ce te-ai obișnuit cu incapacitatea lui de a sta într-un loc și cu spiritul lui imprevizibil, ai șanse să faci relația să meargă. Nu conta pe el să-ți fie alături, căci probabil nu vei ști niciodată cînd și unde va fi, ceea ce îți va sădi în suflet o parte dintre acele îndoieli pe care o idilă le îndepărtează în mod normal.
     E adevărat că atunci cînd ești îndrăgostită de un mercurian nu ești niciodată singură. Ai tot timpul în preajmă cel puțin două persoane… și amîndouă sînt el, căci -după cum știi - e născut în zodia Gemenilor, iar aceștia nu sînt niciodată identici. Natura duală a Gemenilor combină două personailtăți complet distincte. S-ar putea să fii îndrăgostită chiar de unul dintre acei mercurieni care sînt tripleți sau cvintupleți, așa că ai o mulțime de persoane care să-ți țină de urît, chiar și atunci cînd ești singură cu el. Geamănul tipic e favoritul fiecărei gazde, pentru că îi plac oamenii. Cu cît mai mulți, cu atît mai bine.
     Rareori vei găsi un bărbat din acest semn care să nu stăpînească perfect arta conversației. Are un bun gust desăvîrșit, e plin de remarci spirituale, iar complimentele lui sînt adevărate capodopere de sinceritate caldă. Maestru al manierelor impecabile și al simțului social, va fi sufletul petrecerilor. Dacă îl vezi pentru prima dată la o reuniune, unde își desfășoară uluitoarea personalitate multiplă, n-ai nici o șansă să scapi. Vei fi convinsă că e cel mai fascinant, interesant și inteligent bărbat pe care l-ai văzut în viața ta și nimeni nu poate nega asta. E firesc să fii emoționată și impresionată. Dar, înainte să te gîndești deja la căsătorie, asigură-te că ești în stare să faci față unui viitor nesigur alături de un bărbat ale cărui stări de spirit se schimbă la fel de ușor ca direcția vîntului și ale cărui scopuri în viață se pot modifica drastic înainte să se termine luna de miere. Într-o zi, bărbatul tău din Gemeni poate trece pe la tine cu o maimuță pe umăr ca să te ia la bîlci. Îți va aduce flori, parfum, un disc vechi sau cîteva cărți, una poate chiar scrisă de el. Orele vor trece pe nesimțite cînd te vei scălda în lumina solară a bunei lui dispoziții, vei rîde la glumele lui inteligente și te vei topi sub influența farmecului lui galant. Îți va spune “te iubesc” în o sută de feluri, așa cum nimeni altcineva nu ar fi în stare. A doua zi te va suna și va anula o întîlnire fără nici un motiv, făcîndu-te să-ți imaginezi tot felul de nenorociri. Glumea oare cînd ți-a spus că te iubește? Are pe altcineva? Are necazuri? Temerile tale pot fi întemeiate. Sau nu. După o săptămînă va reapărea, plin de remarci sarcastice, prost dispus și iritabil. Va fi nervos, critic și meschin. S-ar putea să-ți critice pantofii, rujul sau gustul literar și să-și exprime niște îndoieli destul de pertinente cu privire la viitorul vostru împreună. Dacă nu va fi așa, va fi posac, gînditor, absent, distant și rece.
     N-are rost să-l întrebi de ce se poartă așa, nu vei obține un răspuns coerent. Dacă vei supraviețui acestei experiențe, peste cîteva zile vei fi într-o galerie de artă, la teatru, la operă sau într-un muzeu cu Geamănul tău, absolut hipnotizată de vastele lui cunoștințe și numeroasele lui subiecte de interes. Va fi neobișnuit de tandru și va deborda de vise fragile și colorate despre viitorul vostru comun. Apoi îți va cere mîna. Din senin. Fulgerător. Vei uita toate furtunile și norii negri și vei spune “Da” înainte să se răzgîndească.
     Și iată-te logodită cu o enigmă. Dacă vrei un bărbat stabil și răbdător, alături de care viața și iubirea vor curge lin ca o gondolă pe canalele venețiene, dacă ești o romantică incurabilă și cauți armonia perfectă, ești în mare pericol. Așa că dă înapoi cît mai repede, înainte să fie prea tîrziu. Indiferent ce ar spune restul hărții lui stelare, dacă Soarele se afla în Gemeni cînd s-a născut iubitul tău, el nu va fi mîine unde este azi și nici nu va păstra prea mult în minte amintirea zilei de ieri. Într-un fel sau altul, se va schimba.
     Sigur, schimbările pot fi pozitive și el își poate fixa țeluri tot mai înalte, dar riscul e permanent prezent. Dacă îți plac jocurile de noroc s-ar putea să dai lovitura cu el și vei avea șanse să sărbătorești alături de el cincizeci de ani de compatibilitate mintală și emoțională. Dar toți pariorii buni știu care sînt riscurile cînd își pun banii pe un număr la ruletă sau pe un cal de curse. Asigură-te că și tu cunoști toate riscurile înainte să ți le asumi. Gemenii simt o nevoie inconștientă de a-și ascunde adevăratele intenții, de a se duela mintal cu cei din jur și de a-și camufla motivele sub acțiuni duale. Așa că, dacă suferi ca un cîine din cauza răcelii cu care te tratează un Geamăn sau chiar din cauza răutăților pe care ți le aruncă și te întrebi ce i-ai făcut de se poartă așa cu tine, află că probabil e îndrăgostit lulea de tine. Aceasta e prima lui reacție față de sentimentul pe care i l-ai stîrnit în suflet.
     În general, Gemenii vor să te bulverseze. Apoi, cu nestatornicie tipic mercuriană, vor schimba foaia și vor fi atît de direcți, încît îți vor tăia respirația cu sinceritatea lor. E ușor și plăcut să iubești un bărbat din acest semn, cu condiția să nu încerci să te apropii prea mult de el. Esența lui cea mai profundă îi aparține doar lui și n-o va împărtăși cu nimeni, nici măcar cu tine. Ai grijă ca relația să aibă un aer relaxat, chiar superficial, și nu fi prea pasională sau dramatică. Nu-l plictisi, stîrnește-i mereu interesul și idila ta cu Geamănul poate fi deosebită. Nu te răscula împotriva caracterului lui schimbător. Schimbă-te o dată cu el. Fii la fel de ageră și interesată de viață ca el, altfel legătura voastră va fi trecătoare. Mai presus de orice, el caută un partener intelectual.
     O femeie care să aibă o inteligență comparabilă cu a lui și care să-l și întreacă uneori, căci nu e egoist. E un realist, iar un mediu care să-l provoace intelectual îl stimulează mai mult ca orice. Ultimul lucru pe care și-l dorește e un șoricel prostuț sau o femeie-cîrpă. Lasă-ți inteligența să strălucească. Nu-l va speria ca pe alți bărbați, ci îl va atrage irezistibil. Gemenii au tendința să-și dea uitării vechii prieteni în favoarea celor noi, dar nu din cauză că sînt nesimțitori. Propriile lor personalități fluctuează și evoluează neîncetat, așa încît e firesc ca ei să caute compania unor persoane care să le împărtășească interesele din momentul respectiv. Geamănul se simte ca acasă oriunde.
     Rareori simte vreun atașament profund și durabil față de amintiri, locuri, oameni sau lucruri. În timpul unor lungi perioade de singurătate poate vărsa o lacrimă-două, dar din cauza singurătății, nu din nostalgie pentru ziua de ieri. E un personaj gregar și detestă, ba chiar îi e groază să fie singur prea mult timp. Dacă reușești să-l faci să înțeleagă că îi vei fi parteneră, tot timpul lîngă el, fără să contezi pe el în vreun fel și fără să te aștepți din partea lui să conteze pe tine, probabil că se va gîndi în mod serios să “semneze contractul”. Însă nu uita de riscurile pe care ți le asumi. Mulți Gemeni se căsătoresc de mai multe ori, dar e mai probabil ca acest lucru să se întîmple atunci cînd se însoară la o vîrstă prea fragedă și nu așteaptă să se maturizeze. Nu toți Gemenii vor avea două neveste, dar aproape sigur vor avea alte lucruri în dublu exemplar, așa cum le place lor: două case, două mașini, două diplome de facultate, două aparate de ras, două hobby-uri, două slujbe, două ambiții.
     În chestiunile financiare vei observa din nou dualitatea naturii mercuriene. Un astfel de bărbat poate fi la început extraordinar de generos, ca apoi să devină îngrozitor de zgîrcit. Dar, dacă vei pune în balanță cele două tendințe opuse, fără îndoială că preponderentă va fi generozitatea. Gemenii nu-și doresc foarte mult să acumuleze bani sau cunoștințe. El e comunicatorul a cărui funcție e să aducă mereu idei noi, originale și să-i slujească pe alții cu ajutorul versatilității proceselor lui mintale rapide, sclipitoare.
     Îți va fi credincios? În felul lui, da. Îi place să facă conversație, să cunoască oameni noi. În plus, atracția pe care o exercită asupra femeilor e de-a dreptul stranie, așa că s-ar putea să dea ocazia apariției șușotelilor și suspiciunilor. Dar poți să contezi pe un lucru: sînt extrem de rare cazurile în care simțul corectitudinii, înnăscut la fiecare bărbat Geamăn, îi va permite să întreprindă acțiuni neloiale dacă ai încredere în el. Vreau să spun, încredere adevărată, deplină, nu din cea subminată de îndoieli secrete. El va simți întotdeauna aceste îndoieli. Mințile mercuriene interceptează întotdeauna gîndurile tale cele mai intime, la fel de clar ca și cum le-ai transmite la radio. Totuși, nu e bine să ai pretenția de la un soț din Gemeni să le trateze cu răceală pe toate femeile doar pentru că poartă verighetă. Femeile fac parte din societate, iar Gemenii trebuie să farmece toată societatea în care se învîrt. Va vorbi cu ele, va rîde cu ele, poate va sta la un pahar cu ele, căci e firesc pentru mercurieni să comunice, indiferent de sexul ascultătorului, dar asta nu înseamnă că le va seduce. E adevărat că există mulți Gemeni care trăiesc în pură promiscuitate dar, indiferent ce ai auzit despre ei, există întotdeauna o cauză. A fi suspectat de ceva rău sau a fi nedreptățit în orice domeniu provoacă o profundă nefericire în bărbatul mercurian. Îl frustrează și îl deprimă, iar un Geamăn atît de nefericit zboară din floare în floare încercînd să scape de emoțiile complexe pe care le încearcă.
     O femeie care se află în armonie mintală perfectă cu Geamănul nu are de ce să se teamă vreodată că-i va fi necredincios fizic sau emoțional. Pentru acești bărbați, aceasta e aproape o regulă de fier. Însă nu se va lăsa înlănțuit în mod irațional. Firea lui veselă, prietenoasă, caută permanent companie, fie că aceasta îi e oferită de conductorul de pe trenul cu care călătorește sau de chelnerița de la cafeneaua de lîngă biroul lui. Nu încerca să-i înăbuși spiritul, căci va deveni alunecos și imprevizibil ca vîntul.
     Cu cei mici va fi prieten, dar nu va putea să îi disciplineze. Îi va învăța foarte multe, chiar înainte ca ei să intre la grădiniță. Probabil că le va face mare plăcere să i se confeseze, căci rareori va fi șocat și nici nu îi va judeca cu asprime. Știe să iubească fără a sufoca. Relația dintre bărbatul Geamăn și copiii săi e, de obicei, foarte apropiată, doar poate puțin prea relaxată. Oricît ar fi de afectuos, vesel și vivace cînd e cu cei mici, nu va insista prea mult ca ei să respecte regulile, sau anumite rutine, căci el însuși detestă aceste lucruri. Mai mult, are tendința de a le critica purtarea într-o zi și de a le-o aproba în ziua următoare, ceea ce poate crea confuzii în mintea copiilor. Deși va reuși să le facă din cînd în cînd morală, așteaptă-te ca pedepsele mai severe să cadă în sarcina ta, căci tații din zodia Gemenilor tind să-și răsfețe copiii.
     Un avertisment, totuși: deși rareori îi va aplica progeniturii sale pedepse fizice, părintele din această zodie are, ca orice Geamăn, un talent special pentru emiterea de remarci usturătoare, sarcastice, care pot provoca răni adînci într-o inimioară mică, uneori răni pe care copilul și le va aminti o viață întreagă. În plus, tatăl mercurian s-ar putea să aibă rețineri cînd vine vorba să-și manifeste dragostea prin sărutări și îmbrățișări, de aceea trebuie să facă un efort conștient pentru a-și depăși răceala tipică zodiei. Totuși, am cunoscut astfel de tați care par să reverse asupra odraslelor toată căldura pe care nu se simt în stare s-o manifeste față de adulți. Ai grijă ca cei mici să nu-i dea impresia că e legat de mîini și de picioare, să nu-l împiedice de la activitățile lui, nu-i cere să stea cu ei în lipsa ta decît dacă ți-e clar că dorește asta și va accepta cu dragă inimă să fie tată, fie pentru un copil, fie pentru o duzină.
      Cîteodată se va lăsa dus de valul imaginației și va face declarații pe care nu le va putea sprijini cu fapte. Va trebui să-ți faci iubitul mercurian să înțeleagă cît de important e să se țină de cuvînt. În ciuda intențiilor lui bune, va mai încălca din cînd în cînd promisiuni făcute impulsiv.
     Gelozia e un lucru pentru care nu va trebui să-ți faci griji cu soțul tău din Gemeni, pentru că posesivitatea nu e una dintre trăsăturile tipice zodiei. Va înlătura zvonurile care-i vor ajunge la ureche cu o fluturare din mînă. Va avea o doză de gelozie, ca orice om, dar nimic exagerat. Cu un asemenea bărbat iubirea nu e o relație strict fizică. El aude mai multe, vede mai multe și simte mai multe decît alții, iar Mercur îl ajută să înregistreze cu fidelitate cele mai delicate impresii. Iubirea lui pare atît de aeriană și intangibilă, încît Geamănul îți poate da impresia că îi lipsește pasiunea telurică a altor zodii. Dar, dacă nu vrei un om al peșterilor care să te tîrască de păr în pădure, acest bărbat e un amant mai mult decît satisfăcător. El trebuie să simtă o contopire totală, mintală și spirituală, înainte ca pasiunea lui fizică să prindă aripi. Vei auzi atît de des că un Geamăn are nevoie de două iubiri în același timp, încît această prejudecată îți poate sădi în suflet neliniști nefondate. De fapt, bărbatul Geamăn are nevoie de două iubiri, nu neapărat de două femei. Pare o ghicitoare. Dacă îl înțelegi cu adevărat, vei ști dezlegarea ei.
Gemeni - femeia
Femeia din zodia Gemenilor
     Dacă ai fost întotdeauna convins în secret că inventatorii poligamiei au avut o idee senzațională, află că nu e nevoie să te resemnezi la vise. Tot ce trebuie să faci e să te căsătorești cu o fată din zodia Gemenilor. Astfel, vei avea garantat cel puțin două neveste, iar în unele weekend-uri mai speciale, chiar trei sau patru. Bineînțeles, există o mică problemă. Diferența dintre o fată născută sub semnul Gemenilor și un harem e aparenta ei lipsă de interes față de pasiunea telurică. E greu să o convingi să stea locului suficient de mult timp ca să ia în serios pasiunea - sau orice altceva. Mintea ei zburdă mereu la mari depărtări, însă ai răbdare și privește cu atenție în sufletul ei. Undeva acolo, ascunsă printre cele cîteva personalități diferite care caracterizează o femeie din Gemeni, se află și o romantică.
     O femeie capabilă de pasiuni intense, dacă reușești să duci la bun sfîrșit contopirea dintre latura mentală, cea spirituală și cea fizică. E adevărat, va fi extrem de dificil să o scoți la iveală și să o cultivi pe această romantică, dar și să te bucuri de toate celelalte fațete ale femeii mercuriene. Asta e, de acum, problema ta! Situația diferă de la un caz la altul. Vîrsta ei îți poate oferi indicii importante cu privire la ce te poți aștepta de la ea, pentru că, pînă se maturizează, iubirea e doar un joc pentru această fată. Poate fi incredibil de nestatornică și imprevizibilă. La început se va extazia în fața zîmbetului, vocii și chiar mersului tău, apoi se va întoarce la 180 de grade și va critica totul, de la șosetele la tunsoarea ta, de obicei cu atîta sarcasm inteligent și tăios, încît îți va trebui niște iod să pui pe răni. Dar nu te lăsa descurajat!
      Nu uita că în cazul femeii Geamăn faci o afacere bună, căci te alegi cu două la preț de una, ca să spun așa. Mercurienele nu sînt chiar așa lipsite de inimă cum par uneori. Imaginația lor debordantă creează nenumărate fantezii.
     Viața sentimentală e cel mai propice mediu pentru exprimarea lor. Un bărbat din Gemeni poate fi producător, cîntăreț, marinar, avocat, actor, comis voiajor și președintele mai multor comisii, toate o dată. Dar o femeie nu poate jongla cu toate aceste ocupații, căci ar arăta îngrozitor de bizar. Nu că fetele mercuriene nu au cariere, căci au aproape toate. Dar, în actualul context social, o carieră nu le oferă tot atîtea condiții ca o legătură romantică pentru a-și pune în practică miile de teorii și a-și face gimnatica emoțională caracteristică zodiei.
     Fata din semnul Gemenilor are nevoie de compasiunea, nu de furia ta. Pentru ea e dureros de greu să se dedice unei singure persoane. Pe de o parte impresionată de capacitatea mintală a unui bărbat și de spiritul lui, nu se poate abține să nu remarce antipatia lui față de arte sau lipsa lui de reacție la muzică și poezie. Cînd găsește pe cineva care are capacități creatoare, care e ca la el acasă în lumea baletului sau cea literară, dualitatea ei se ivește din nou. Taman în toiul unei plimbări prin muzeu, ea va începe să se întrebe dacă e destul de practic pentru a fi în stare să se întrețină financiar sau dacă are destul bun simț pentru a ști în ce direcție vrea să se îndrepte viața lui. Cred că acum începi să ai mai multă înțelegere și compasiune pentru conflictele care îi sfîșie pe cei născuți la începutul lui iunie.
     Trebuie însă să recunoaștem că, de obicei, femeia din Gemeni reușește să păstreze pentru ea confuzia pe care i-o provoacă propriul caracter complex și nu te va împovăra și pe tine cu ea. E o companie veselă și vivace. În cea mai mare parte a timpului (cînd starea sa de spirit e pozitivă) ea va fi de o vioiciune scînteietoare, te va amuza cu remarcile ei spirituale, inteligente, și va conversa cu competență despre orice subiect din lume. O bucură toate gesturile sentimentale care vin o dată cu o idilă și nu are nici o dificultate să cucerească un bărbat.
     Nici o altă femeie pe care o vei întîlni vreodată nu te va încînta cu modalități mai pline de imaginație de a-și arăta dragostea pentru tine și cu un asemenea farmec fascinant. Această femeie își poate flutura genele cu feminitate delicată, dar nu e deloc neajutorată cînd e vorba să-și cîștige existența. Geamăna poate juca perfect rolul petrecăreței superficiale, flatînd un biet mascul neajutorat, prins în plasă, pînă cînd acesta își pierde și mințile și carnetul de cecuri. Dar poate trece pe nesimțite la rolul casnicei ascultătoare și pline de adorație, de la care poate ajunge într-o clipită la intelectuala gravă, care studiază marii filozofi și vorbește sclipitor despre politică și poezie, după care se poate întîmpla să devină un ghem de emoții vii, sfîșietoare, plină de nervi, lacrimi și temeri. Un lucru e sigur: femeia asta nu e monotonă!
     Fata mercuriană își dorește din suflet să fie “cu adevărat îndrăgostită”, dar această emoție pare să-i scape mereu printre degete. Tînjește să fie mamă, dar deseori această dorință nu îi este îndeplinită. Găsește un alt fel de perfecțiune în fiecare bărbat pe care îl întîlnește, în timp ce îl caută în taină pe acel bărbat unic care să aibă toate calitățile de care are ea nevoie pentru a fi fericită. Vei constata că e o prietenă grozavă.
      Femeia din Gemeni va participa alături de tine la orice, de la scufundări la curse de mașini, ciclism sau badminton. Va fi interesată de toate sporturile în aer liber și totuși va reuși să arate la fel de moale și feminină ca un puf pentru pudră, cu o minte iute ca un bici. Inteligența ascuțită a Gemenilor iese la iveală în mod pregnant cînd curiozitatea acestei femei e stîrnită de un nou subiect. Mintea ei îi va permite să vadă toate aspectele complexe ale ideilor tale creatoare și probabil că va contribui și ea cu cîteva planuri proprii de promovare a acestor idei.
     Atîta timp cît nu ai pretenția să fie constantă în gîndire și acțiuni, ea va fi cu desăvîrșire fascinantă. Ar fi cinstit să te previn că Geamăna poate crede sincer că e îndrăgostită, iar în același timp să observe cît de atrăgători sînt alți bărbați. Dacă nu e lîngă tine tot timpul, te poate uita mai repede decît orice altă femeie, din oricare altă zodie.
     Îi este în fire nu numai să accepte schimbarea, dar să o și caute. Pînă învață să-și controleze dorința nestăpînită de a face noi cuceriri, de a aborda activități mereu noi, neglijînd să-și cultive răbdarea și stabilitatea, femeia din această zodie poate să facă un dezastru din viața ei… și a ta. Din fericire pentru bărbații îndrăgostiți de ele, Gemenele reușesc să ajungă la o înțelegere mai profundă a naturii proprii și să se potolească înainte de a fi prea tîrziu.
     O dată ce ai cerut-o de soție și ea a acceptat, poți să le plîngi de milă tuturor celorlalți bărbați, condamnați la o viață monogamă. Căci tu vei avea mai multe soții cînd te vei însura cu Geamăna ta.
     Soția Numărul Unu va fi capabilă să se adapteze tuturor cerințelor tale. Dacă îi ceri să-ți fie credincioasă poate fi în stare și de așa ceva, cu condiția să fii destul de interesant ca să-i fi cîștigat cu adevărat iubirea. Mă refer la acea contopire de compatibilitate intelectuală, spirituală și fizică. Această soție nu se va supăra niciodată cînd vei accepta o slujbă care presupune mutarea în alt oraș. Cu ingeniozitatea, bunul gust și simțul culorii care îi sînt proprii, va face o nouă locuință să arate adorabil. În plus, îi va plăcea la nebunie aventura și nu te va sîcîi cu reproșuri cum că te joci cu securitatea și viitorul familiei voastre. O entuziasmează mai mult ideea unor noi orizonturi. S-ar putea să dea dovadă de o minte surprinzător de bună pentru afaceri și-ți va sprijini toate ideile originale. Dacă veți avea nevoie de venituri suplimentare nu va avea nici o problemă să își caute de lucru și va cheltui banii cu destul de mult simț practic. În ciuda impresiei de superficialitate pe care o lasă, e o gînditoare profundă.
     Soția Numărul Doi va fi plină de toane și ai face bine să fii pregătit pentru asta. Va avea momente în care va fi sarcastică și chiar cinică. Îți va pune la îndoială felul în care gîndești. Dar un bărbat are nevoie să fie stimulat, nu? Așa că nu te da înapoi să o înfrunți și să o învingi într-o dispută intelectuală - oricum, asta își dorește în secret. Această soție nu va fi ușor de șocat de anumite aspecte ale vieții și nici nu va avea prejudecăți. S-ar putea decide să participe la un marș de protest sau la o grevă și să uite să vină acasă pînă la miezul nopții. Dar dacă tu te duci cu băieții la o bere în timp ce ea ține un discurs pe undeva sau se duce la cursuri seara? Probabil că nu te va pisa cu întrebări nesfîrșite ca să afle unde ai fost, cu cine și ce ați făcut. Nici tu să nu-i faci asta. Relația voastră e bazată pe onoare. Această femeie e o individualistă extrem de independentă.
     Soția Numărul Trei va fi plictisită și deprimată de treburile casnice. Paturile vor rămîne nefăcute, iar vasele murdare vor sta în chiuvetă în timp ce ea visează cu ochii deschiși, citește sau scrie un început de piesă. S-ar putea să îți servească la cină o conservă de fasole fără să se obosească măcar să deschidă cutia. Dar poți purta conversații dintre cele mai interesante cu ea pînă aproape în zori. Te va compătimi pentru frustrările acumulate din cuza nedreptăților pe care ți le-a făcut viața, va fi interesată de opiniile tale privind budismul și entuziasmată dacă vei încerca să scrii un cîntec. Va fi și foarte afectuoasă, din moment ce n-ai bătut-o la cap să șteargă praful, să gătească și alte prostii din astea. Această femeie poate face uneori ravagii în economiile familiei, dar dacă îi sugerezi brusc o expediție pe munte sau o călătorie în alt oraș își va face încîntată bagajele fără să ridice obiecții ridicole, cum ar fi “nu ne putem permite” sau “cine o să hrănească pisica?”.
     Soția Numărul Patru va fi o mamă veselă, care va rîde mult. Nu le va permite copiilor să-i impună restricții și va avea suficiente proiecte în desfășurare ca să nu-i sufoce cu dragostea ei. Micuții îi vor imita independența și vor avea de cîștigat din asta. Ei nu prea o vor asculta, căci tinde să fie severă într-o zi, pentru ca a doua zi să se înmoaie și să cedeze cererilor lor, dar vor adora plimbările lungi făcute cu mama lor. Imaginația ei va fi la fel de bogată ca a lor și se vor amuza unii pe alții. Va fi o mamă îngăduitoare, dar își va face griji din cauza mediilor de la școală și va insista ca odraslele ei să ia note bune. Nu vor scăpa ușor dacă nu-și vor face temele, dar ea le va trece cu vederea faptul că își aruncă hainele prin toate colțurile camerei. Soția Numărul Cinci e o gazdă superbă, o expertă în arta aranjării lumînărilor, florilor și tacîmurilor. Poți veni la cină cu oricine, de la șeful tău pînă la președinte și ea va fi atît de amabilă și fermecătoare încît oaspetelui nu-i va mai veni să plece. Își va organiza viața eficient și fără efort, se va îmbrăca precum un manechin și va adora teatrul. Poți să o duci la vernisaje și concerte, se va simți ca acasă oriunde. Toată lumea te va privi cu invidie și se va întreba cine e femeia aceea splendidă care te ține de braț cu atîta gingășie. Această soție e romantică, ultrafeminină și probabil că-ți va scrie chiar și o poezie de ziua ta. Vei dori să-i cumperi rochii de catifea și parfumuri scumpe, căci stilul ei grațios te va face să te simți ca un nobil cu domenii întinse.
     E o femeie sofisticată. Femeia ta din Gemeni nu va lua niciodată trenul dacă va putea lua avionul, nu va tăcea niciodată dacă va avea ceva de spus, nu va întoarce niciodată spatele cuiva care poate fi ajutat. Mintea ei e atît de plină de gînduri și inima ei de speranțe, încît poate părea că are nevoie de un computer ca să le organizeze pe toate. De fapt, are nevoie doar de un bărbat care să alerge alături de ea și să-i împărtășească visele. Dacă tu ești acela, nu va îndrăzni să se uite peste umăr după tine ca să vadă dacă o ajungi din urmă. O ciudată teamă adînc înrădăcinată în ea o împiedică să se uite vreodată în urmă. Cînd - în sfîrșit - ajungi alături de ea, fă-o să încetinească pînă la ritmul tău. Vei reuși dacă o vei ține strîns de mînă și nu-i vei da drumul niciodată. Deși o împing din spate vînturile nordice ale lui Mercur, s-ar putea ca ea să tînjească după odihnă mai mult decît crezi. Grăbește-te să o ajungi din urmă. Are nevoie de tine.
Gemeni - defecte
Defecte
     Instabil, schimbator, nonconformist, superficial sunt tot atâtea defecte pe care inteligenta si jovialiatatea sa nu le pot compensa. În plus libertinajul pe care îl afiseaza ca pe o parte a dorintei lui exprese de libertate îl face greu de suportat pentru partenerul sau.
     Prin felul nestatornic de a fi si lipsa sinceritatii îi este greu sa îi faca pe ceilalti sa aiba încredere în el.
     În relatiile cu ceilalti întotdeauna cere mai mult decât este dispus sa ofere ceea ce nu este deloc echitabil.
     Oportunist, nu lasa sa-i scape nici o ocazie, indiferent despre ce este vorba, bani, dragoste sau aventura.
     Vorbeste cam mult si nu se gândeste întotdeauna la ce spune si din aceasta cauza poate fi considerat de cei din jur bârfitor si rautacios.

Gemeni - sanatate
Sanatate
Este în permanenta miscare, agitat si de aici apar o multime de probleme. Pot suferi din cauza depresiilor nervoase cauzate de stresul permanent la care se supune singur.
În mod frecvent are insomnii si acest lucru îi poate afecta si viata sexuala. Partea cea mai afectata de obicei sunt plamânii si sistemul respirator, care se manifesta prin bronsite,astm, tuberculoza. De asemenea, le pot cauza neplaceri si membrele care în cazul lor sunt foarte fragile si de aici îsi au originea boli ca reumatismul, osteoporoza, precum si frecventele luxatii sau fracturi.
Gemeni - Sex
Plan Sexual
     La nativii din Gemenii se pot sesiza doua atitudini contradictorii: nevoia de dragoste si de siguranta dar si cea de noutate, de aventura. Stapâneste arta de a flirta iar persoanele de sex opus vor fi cucerite de declaratiile lui de dragoste pline de sensibilitate.
     Îsi cauta în permanenta jumatatea perfecta care sa-l completeze si aceasta ar trebui sa fie în stare sa-l satisfaca atât din punct de vedere mental dar si emotional si sexual.
Îl cuceriti daca discutati despre subiecte care îi pot stârni interesul din cât mai multe domenii pentru ca nativul este mereu amator de lucruri noi.
     În relatia cu el trebuie sa dati dovada de onestitate si sa nu încercati sa-l pacaliti pentru ca se va supara rau de tot. Nu suporta sa fie criticat, chiar daca nu sunteti de acord cu punctul lui de vedere.
     Nu va ezita sa va spuna ceea ce gândeste si cum are limba foarte ascutita si nu este genul de om care sa tina cont de consecintele celor spuse de el s-ar putea sa va simtiti jigniti.
     De obicei, evita sa se implice emotional într-o relatie din teama ca va fi dezamagit. Se îndragosteste greu dar daca a facut-o are pretentia ca cel de lânga el sa se ridice la nivelul asteptarilor sale si atunci nativul Geaman va deveni o persoana plina de devotament si afectiune.
     Atunci când se hotaraste sa se casatoreasca îsi asuma rolul de familist, plin de responsabilitate si doreste ca noile rude sa-l accepte ca si cum ar fi sânge din sângele lor. Se poate sa încheie mai multe casatorii tocmai din cauza nestatorniciei sale dar de fiecare data va pleca la drum înarmat cu acelasi entuziasm.
     Atunci când îsi propune sa cucereasca o femeie mai înainte îi va studia comportamentul si dupa ce i-a facut un portret psihologic va lua initiativa. 
     Nativa din Gemenii are un comportament sexual nonconformist si de aceea un barbat s-ar putea simti putin lovit în orgoliul sau masculin datorita aitudinii sale sfidatoare. Cauta un barbat care sa-i acorde atentia pe care crede ca o merita iar daca începe o relatie vrea ca aceasta sa o satisfaca atât din punct de vedere spiritual cât si material. Cei mai potriviti parteneri sunt cei nascuti în zodiile Berbec, Leu, Balanta, Scorpion si Varsator.
     Barbatul Gemeni este prea putin interesat de ceea ce simte femeia de lânga el, singurul aspect care conteaza fiind obtinerea propriei placeri. Un aspect pozitiv este dat de faptul ca stie sa-i partenerei ceea ce doreste aceasta sa auda.
     Zone erogene sunt: bratele, palmele si regiunea axiala
Gemeni - Plan Material
Plan Material
     Din acest punct de vedere exista doua tipuri complet diferite de Gemeni. Unul dintre ele este preocupat doar de literatura, filozofie si de tot ceea este legat de arta si nu urmareste decât sa se îmbogateasca, fiind total lipsit de simt practic. Foarte generos, îi lasa pe ceilalti sa profite de pe urma a ceea ce a agonisit el. Atitudinea celor din jur, dornici sa acumuleze cât mai mult i se pare vulgara si detesta sa aiba de a face cu astfel de oameni.
Este destul de inteligent ca sa-si dea seama când ceilalti profita de el dar acest lucru nu-l deranjeaza pentru ca pentru el nu conteaza banii ci evolutia pe plan spiritual. Daca ar fi ceva mai ordonat si si-ar impune atingerea unui scop anume atunci s-ar putea realiza si pe plan financiar.
Pentru cel de al doilea tip latura spirituala a vietii nu conteaza sub nici o forma, singurul lucru pe care-l urmareste fiind banii si în cazul acesta obtinerea lor prin orice mijloace. Este un nativ care nu dezmite faptul ca cel care-l guverneaza, Mercur adica, era si patronul hotilor si nu de putine ori, lucrul acesta se simte si la el fiind în manifestarile sale pe muchie de cutit între ceea ce este legal si ceea ce este ilegal.
Nu se da în laturi sa foloseasca mijloace mai putin ortodoxe pentru a-si atinge scopurile.
Are toate sansele sa ajunga un excelent om de afaceri pentru ca în afara de lipsa de scrupule mai dispune de inteligenta, dublata de viclenie, este hotarât si stie sa se foloseasca de oamenii.
Ambele tipuri de nativi Gemenii au însa o problema în modul în care îsi cheltuiesc banii, pentru ca de obicei ceea ce doresc este sa-si satisfaca capriciile de orice natura ar fi ele.




Gemeni - Personalitate
Barbatul din zodia Gemeni
     Daca în aparenta pare distins, un adevarat cavaler, în realitate este un om rece si egocentric. Amabilitatea de forma care îi poate cuceri pe cei cu care vine în contact ascunde o persoana insensibila. Niciodata nu ramâne singur, pentru ca este inteligent si are simtul umorului. Din dorinta de a se simti în permanenta liber, neconstrâns de nici un angajament îsi schimba partenerele foarte des. Pentru el o femeie trebuie sa fie nu numai frumoasa si inteligenta, dar mai ales întelegatoare. Cere foarte mult într-o relatie, dar el nu este dispus sa ofere nimic în schimb.
     Detesta femeile posesive iar daca aceasta încearca sa-l “cuminteasca” o va parasi urgent. Îsi doreste o relatie în care femeia sa-i fie mai putin sotie sau amanta cât mai mult amica. O prietena care sa-l accepte asa cum este si cu care sa poata comunica fara inhibitii pentru ca trebuie spus ca barbatul Gemeni este o persoana vulnerabila care traieste în permanenta cu teama ca va fi dezamagit. Daca la un moment dat considera ca a gasit femeia ideala, firea lui dificila îi va crea probleme din nou, pentru ca în loc sa se arate satisfacut ca a gasit în sfârsit ceea ce cauta îsi va manifesta dimpotriva, nemultumirea fata de cea mai mica greseala a partenerei.
     Desi prefera celibatul, gaseste ca este mai comod sa se casatoreasca pentru a scapa de grijile vietii cotidiene, plasându-le pe umerii altora.
Femeia din zodia Gemeni
     Desi ca fizic pare fragila femeia Gemeni este ambitioasa, tenace si foarte rezistenta. Nativa este genul de femeie pe care o cunosti fara a o cunoaste de fapt niciodata. Atrage barbatii prin veselia debordanta si cunostintele pe care le etaleaza, conversatia cu ea fiind o placere, dar nu va apartine în întregime unui singur barbat, tocmai pentru ca vrea sa fie singurul ei stapân.
     Firea contradictorie a Gemenilor se manifesta si în cazul ei: desi despre ea nu poti sa afli mai nimic, în schimb îti va povesti cu lux de amanunte vietile celorlalti, care se pare ca o preocupa îndeosebi. Nu este o buna gospodina, dar compenseaza acest defect prin cultura pe care o are.
     Are nevoie de un sot foarte rabdator cu o personalitate puternica.
Gemeni - Copilul
Copilul din zodia Gemeni
     Pustiul Gemeni este foarte independent si de mic vrea sa fie luat în serios, chiar daca face o multime de nazbâtii. De aceea adultii ar trebui sa încerce sa patrunda în lumea lui pentru a-l întelege iar atunci când greseste sa i se explice ca unei persoane mature de ce a gesit si cum ar fi trebuit sa se comporte.
     Pedeapsa fizica în cazul unui copil Gemeni nu are nici un efect, dimpotriva spiritul rebel din el se va trezi si va avea tendinta de a comite aceeasi greseala. Este din fire un copil foarte curios si parintii ar trebui sa exploateze aceasta curiozitate copilareasca spre un scop mai bun, cum ar fi acela de acumulare de noi cunostinte si evolutia spirituala.
     Problema lui este însa aceea ca se plictiseste repede si nu are suficienta rabdare sa cunoasca lucrurile mai în profunzime, ramanând doar cu suprafata. Ajunge sa cunoasca o multime de lucruri dintr-o multime de domenii dar nimic serios.


Gemeni - Seful
Seful din zodia Gemeni
     În permanenta agitat are tendinta de a începe o multime de lucruri si de a nu termina nici unul. Îsi asuma responsabilitati prea mari si nu reuseste întotdeauna sa se achite de sarcinile asumate. Poate avea idei geniale dar poate fi depasit uneori de evenimente. Este mult prea orgolios si nu va recunoaste niciodata ca si el poate gresi sau ca nu are dreptate.
     Daca subalternii au proasta inspiratie sa-i atraga atentia ca lucrurile nu stau chiar asa cum spune el s-ar putea sa aiba surpriza neplacuta de a fi concediati fara nici un fel de menajamente, pentru ca nu-i asa, el este sef si toti ceilalti subalterni.
Gemeni - Subalternul
Subalternul din zodia Gemeni
     Este genul de coleg pe care si-l doreste toata lumea. Întodeauna vesel, plin de idei, stie cum sa-si amuze colegii si nu va ezita sa va ajute atunci când aveti nevoie. Numai ca ar fi bine sa fiti atent pentru ca schimbator cum este, s-ar putea sa se razgândeasca la fel de repede cum s-a oferit.
     Din punctul lui de vedere este foarte util sa întretina relatii cordiale cu toata lumea dar aceste relatii sunt superficiale, nefiind dispus sa se implice prea mult pentru a nu fi dezamagit. În relatiile cu sefii are o problema deoarece acestia au impresia ca vorbeste prea mult si munceste prea putin. Nu este mai putin adevarat ca entuziasmul cu care se apuca de un lucru se estompeaza pe parcurs pâna când dispare total si nativul abandoneaza proiectul fara remuscari.
     Daca îsi impun autodisciplina si îsi vor îndeplini obligatiile cu seriozitate s-ar putea sa fie promovati, altminteri cum sefii nu au rabdare sa-i acorde si o doua sansa pentru a demonstra ceea ce poate, mai mult ca sigur ca va fi concediat.
Gemenii - Compatibilitati
Gemeni-Gemeni Au acelasi mod de a privi lucrurile si de aceea relatia este foarte buna. Se vad reciproc ca într-o oglinda si recunosc în cel de lânga ei propriile defecte pe care altfel nu le-ar admite sub nici o forma.
Gemeni-Rac Diferentele de temperament, în sensul ca Gemenii sunt volubili, superficiali, împrastiati iar Racul, fire introvertita, sensibila si devotata familiei îi fac sa ajunga repede la conflicte. Pentru a se întelege este nevoie de compromisuri din partea ambilor.
Gemeni-Leu Pentru amândoi viata sociala este foarte importanta si vor sa fie admirati iar legatura dintre inteligenta Geamanului si puterea Leului pare perfecta.
“Pare” pentru ca desi exista o puternica atractie fizica între ei, pe parcurs Geamanul s-ar putea sa nu suporte firea autoritara a Leului iar acesta superficialitatea primului.
Gemeni-Fecioara Si Fecioara si Gemenii sunt guvernati de Mercur si deci vor pune pe primul plan ratiunea si nu sentimentele. Din aceasta cauza se vor completa reciproc, desi la un moment dat s-ar putea ca pe Gemeni sa-i irite critica permanenta a Fecioarei.
Gemeni-Balanta Ca semn de aer, Balanta reprezinta partenerul ideal pentru Gemenii, amândoi fiind imprevizibili iar acest lucru nu face decât sa-i apropie si mai mult. Nici superficialitatea nu le este straina ambilor si o accepta reciproc.
Gemeni-Scorpion O relatie pe termen lung nu are sanse sa reziste pentru ca desi sunt atrasi unul de celalalt, Gemenii apreciind felul decis al Scorpionului iar acesta jovialitatea Gemenilor, în final nestatornicia semnului de aer se va lovi de spiritul posesiv al Scorpionului.
Gemeni-Sagetator În timp ce Gemenii vor sa stie din toate câte putin si trateaza lucrurile ca atare, adica la modul superflu, Sagetatorul cauta profunzimea. Au sanse sa se înteleaga pe plan profesional, cu conditia ca Sagetatorul sa fie sef.
Gemeni-Capricorn Echilibrul si stabilitatea preferate de Capricorn nu se vor împaca niciodata cu noncomformismul si dorinta de schimbare a Gemenilor. Firile atât de diferite îi fac sa se evite reciproc.
Gemeni-Varsator Au în comun atât de multe aspecte, cum ar fi frivolitatea, spiritul de aventura, dorinta de a cunoaste lucruri noi astfel încât nu se poate trage decât concluzia ca se potrivesc perfect. Au toate sansele sa pastreze o relatie timp îndelungat.
Gemeni-Pesti Daca Gemenii sunt foarte dornici de comunicare, Pestii sunt rezervati si mult prea sensibili pentru replicile sarcastice ale Gemenilor. Relatia pe plan profesional sau sentimental va esua lamentabil.
Gemeni-Berbec Afectiv nu exista nici o sansa pentru aceasta relatie, pentru ca sunt prea mari diferente de abordare – Berbecul este impulsiv, cu un temperament exploziv în timp ce Gemenii sunt reci si prudenti.
Din punct de vedere profesional se poate însa ca relatia sa mearga bine, daca cel care pune conditiile este Berbecul.
Gemeni-Taur Inconstanta si versatilitatea Gemenilor nu vor face casa buna cu încapatânarea si atasamentul Taurului si de aceea chiar daca pe termen scurt se vor admira reciproc, Gemenii pe Taur pentru efortul pe care îl pot depune iar acesta la rândul sau pe Gemeni pentru spiritul lor, relatia se va termina foarte repede.

#41
maltese

maltese

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,847
  • Înscris: 16.04.2006
Avand in vedere ca sunt topicuri pentru aproape fiecare zodie in parte va rog sa aduceti argumente sau informatii noi fata de cele existente deja. Evitati sa faceti posturi inutile afirmandu-va doar apartenenta la zodie....

#42
dorel15

dorel15

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 13.04.2009
Nu sunt de acord cu compatibilitatea Zodiei Fecioara cu Zodia Scorpion...pentru ca eu ma inteleg EXTREM DE BINE cu fetele care sunt Balanta...chiar am avut 2 prietene in aceasta zodie si acuma sunt cu una care e tot balanta....iar la compatibilitate intre Fecioara si Scorpion scrie ca : Oaia Neagra! NU E ADEVARAT!!!

#43
ioanaa

ioanaa

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 315
  • Înscris: 18.05.2004

View Postdorel15, on 22nd June 2009, 00:09, said:

Nu sunt de acord cu compatibilitatea Zodiei Fecioara cu Zodia Scorpion...pentru ca eu ma inteleg EXTREM DE BINE cu fetele care sunt Balanta...chiar am avut 2 prietene in aceasta zodie si acuma sunt cu una care e tot balanta....iar la compatibilitate intre Fecioara si Scorpion scrie ca : Oaia Neagra! NU E ADEVARAT!!!
E o descriere generala, nici macar 2 persoane nascute in aceeasi zi si in acelasi an nu sunt la fel de compatibile cu o a treia. :) O descriere de genul asta poate fi amuzanta dar in nici un caz nu te astepta la ceva exact sau "astrologic", e mai mult literatura, asa ca ia-o ca atare :D
Ceva la modul general legat de diverse domenii din viata se poate face mai degraba pe baza ascendentului; cat despre compatibilitate...acolo se tine cont de extrem de multe aspecte. Asa ca enjoy, si daca vrei sa afli mai multe cauta o carte de specialitate sau fa-ti o astrograma :P

#44
rakul

rakul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 110
  • Înscris: 14.07.2009
rac
un râs , cel mai slab semn zodiacal din cele 12 . :bicycle:

#45
julia_kitty

julia_kitty

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,853
  • Înscris: 07.02.2008

View Postrakul, on 16th August 2009, 12:32, said:

rac
un râs , cel mai slab semn zodiacal din cele 12 . :bicycle:

Părerea ta -_-

#46
Bebeluska

Bebeluska

    Bebelușka Reloaded

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,439
  • Înscris: 20.12.2005
Berbec (21.03-20.04)
Planeta dominantă: Marte, planeta încăpățănării și încăierărilor.
Animalul sacru: bărzăunul
Personalitate: Berbecul guvernează capul, drept pentru care Berbecii sunt experți în a se arunca cu capul înainte, a face doar ce-i taie capul și a da cu capul de pragul de sus. Sunt foarte siguri pe ei în tot ce fac, chiar și când fac cele mai monumentale prostii. Plini de energie și inițiativă, sunt atât de grăbiți și de ocupați, încât nu au timp să gândească. Cu toate astea, în înțelepciunea lor nemărginită, știu întotdeauna ce e mai bine pentru ceilalți. Nimeni n-are voie să-i contrazică, în timp ce ei își păstrează dreptul inalienabil de a contrazice pe toată lumea. Specialitatea lor este viteza, din care cauză au mereu fel de fel de vânătăi, arsuri sau tăieturi și sunt clienți fideli ai service-urilor și asigurărilor auto. Cea mai mare afacere a vieții lor este sexul, pe care-l practică numai din dragoste, chiar dacă dragostea respectivă nu durează decât o zi.
Meseria potrivită: director, pompier, instructor de sex, bungeejumper, spărgător de bănci.
Pizza magică: Diavolo.
Medicamentul norocos: energizantele

Taur (21.04-21.05)
Planeta dominantă: Venus, planeta trăndăviei și a lascivitătii,
Animalul sacru: vaca indiană
Personalitate: Taurul e recunoscut pentru stabilitate și perseverență, de fapt două modalități de exprimare a lipsei de imaginație. Universul lui se mărginește la ce poate să vadă, să guste sau să pipăie. Noțiunile complexe îl tulbură profund, iar îndărătnicia lui n-are semăn - dacă a apucat într-o direcție, așa o ține. O schimbare de macaz ar implica un efort fizic și intelectual prea mare pentru lenea lui. În ciuda obtuzității, dă însă dovadă de o aprigă viclenie atunci când își apără pielea sau vrea să obțină ceva. E maestru în a scoate castanele din foc cu mâna altuia. Dincolo de falnica-i robustețe, Taurul ascunde o abominabilă lașitate.
Meseria potrivită: contabil, lăutar, coafeză, manechin, pom-star,degustător de maioneză. Pizza magică: Rusticana
Medicamentul norocos: întăritoarele (sexuale)

Gemeni (22.05-21.06)
Planeta dominantă: Mercur, planeta trăncănelii și nevricalelor.
Animalul sacru: papagalul
Personalitate: Gemenii sunt isteți și foarte adaptabili, cu alte cuvinte niște oportuniști lipsiți de scrupule. Stăpânesc perfect arta comunicării și pot să te mintă în față fără să clipească. Sunt drăgălășenia întruchipată când vor să obțină ceva și de-a dreptul sadici când au chef să se joace cu nervii altora. Sprinteni și îndemânatici, dispar când ți-e lumea mai dragă și pot face nevăzute diverse obiecte care li se par interesante. Își scot din minți șefii și consorții, dar nici unii nu-i dau afară, din cauză că se pricep să le spună bancuri. În dragoste, sunt deschiși tuturor posibilităților și ar fi primii care ar subscrie la legalizarea poligamiei. Cu toate astea, în clipele romantice au tendința de a-și exprima pasiunea uitându-se pe pereți.
Meseria potrivită: agent de vânzări, scamator, chelner, escroc.
Pizza magică: Calzone.
Medicamentul norocos: gargara.

Rac (22.06-22.07)
Planeta dominantă: Luna, astrul toanelor și născocirilor.
Animalul sacru: lipitoarea
Personalitate: Racul este un profitor nesătul, al cărui unic scop în viață e să care în bârlog tot ce-i pică în mână. Este mai zgârcit și mai apucător decât tot neamul hărciogilor la un loc. Se spune că ar fi diplomat, dar în realitate manipulează pe toată lumea ca să-și rezolve interesele. Zâmbește grațios, înșiră verzi și uscate și joacă tot timpul teatru, fiind foarte popular printre cei gură-cască și slabi de minte. Are mania de a coopta tot soiul de ratați pe care îi psihanalizează sau îi îndoctrinează cu predici filozofice ori cuvântări patriotice. Își iubește casa, dar nu este lipit de ea. Ros de morbul vagabondajului, dispare periodic pentru diverse intervale de timp. Din nefericire, se întoarce mereu înapoi ... În dragoste este adeptul romantismului siropos și leșinat. Asta, la început, căci mai devreme sau mai târziu va scoate la bătaie un nimicitor arsenal de tocare măruntă a nervilor: toane, nazuri, îmbufnări, bombăneli, bănuieli, accese masochiste și șantaje sentimentale.
Meseria potrivită: politician sau afacerist interlop (la alegere), poet, cămătar, pitic de grădină.
Pizza magică: Quattro formaggi.
Medicamentul norocos: alcoolul

Leu (23.07-22.08)
Planeta dominantă: Soarele, astrul egoismului și îngâmfării.
Animalul sacru: pupăza
Personalitate: Leul este un lider înnăscut și, ca toți liderii, se înalță strivindu-i pe cei cu mai mult bun-simț decât el. Subordonații îi acordă respectul cuvenit, dar I-ar strânge de gât cu maximă plăcere. Ambiție! ca nimeni altul. consideră că a atins poziția cuvenită doar atunci cân nu mai are vreun loc alb pe cartea de vizită. Se iubește atât de mult pe sine încât își pupă oglinda de câte ori se crede singur. Este așa de obsedat de onoruri că, dacă primește o cupă la campionatul de șotron, e în stare să umble cu ea atârnată la gât, să vadă lumea cât de grozav este. Atrage atenția în orice adunare: fie este cel mai înzorzonat personaj, fie aruncă cu banii în toate părțile, fie poartă o armă. Pozează tot timpul, doarme pe stânga fiindcă profilul drept îl avantajează mai mult și arată cu degetul mijlociu ca să-și expună mai bine diamantul de multe carate. În dragoste, este la fel de înflăcărat ca un furnal și la fel de discret o trompetă cu amplificator.
Meseria potrivită: împărat, șef de bloc, portar de hotel, dresor, hingher
Pizza magică: Quattro stagioni.
Medicamentul norocos: toxina botulinică.

Fecioară (23.08-22.09)
Planeta dominantă: Mercur, planeta trăncănelii și a isteriilor.
Animalul sacru: ciocănitoarea
Personalitate: Zodiacele critică spiritul critic al fecioarei, punând-o astfel într-o situație critică. Cum, pe deasupra, fecioara mai e și metodica punctuală și perfecționistă, sfârșesc prin a-i scoate pe toți din pepeni. Obsedată de igienă, detalii și clasificări, este capabilă să caute bacteriile cu lupa, să frece dușumelele periuța sau să pună rufele în mașina de spălat nu doar pe culori, ci și ordine crescătoare și alfabetică. Miroase enervant de curat, ceea ce leagă spiritual de cânii și pisicile din cartier. Fecioara este o fană a listelor, tabelelor și regulamentelor pe punele subpuncte, care, în loc să-i simplifice, îi încâlcesc teribil existența. Scurt, orice fecioară veritabilă este: 1. mereu ocupată cu o mie de nimicuri sau să-și bage nasul unde nu-i fierbe oala. 2. tipicară; 3. ipohondră: 4.cicălitoare: 5. cărpănoasă: 6. maniacă: 7. absolut necesară (din păcate). În dragoste, are căldura unei frapiere și fantezia unui birocrat.
Meseria potrivită: analist politic, CTC-ist, agent de dezinsecție, sora medicală (sau frate).
Pizza magică: funghi.
Medicamentul norocos: toate, fără excepție

Balantă (23.09-22.10)
Planeta dominantă: Venus, planeta trândăviei și lascivității.
Animalul sacru: bibilica
Personalitate: Balanța are certe înclinații intelectuale, utile în studiul aprofundat al programului tv, și un înalt simț artistic, reflectat în flerul cu care-și asortează pantofii cu lenjeria. Plină de grație și eleganță, umblă cu nasul pe sus, strâmbând suveran din el la orice încălcare a etichetei. Se zice că adoră confortul și armonia, ceea ce în traducere liberă înseamnă că este leneșă și n-are principii ferme. Despre Balanță se mai spune că este o bună colaboratoare și sfătuitoare: în orice problemă, expune câteva zeci de soluții, ca apoi să-l lase pe celălalt să decidă. Cât despre vestitul ei echilibru, cel mai în măsură să comenteze ar fi psihiatrul care o tratează. În lipsa lui, se acceptă și mărturiile apropiaților, adânc îngrijorați de viteza cu care-și schimbă părerile și de costurile mărite ale dulciurilor pe care le înghite atunci când e deprimată. Cel mai de seamă lucru din viața ei este dragostea, subiect bogat în detalii picante, prea indecente ca să poată fi relatate.
Meseria potrivită: agent matrimonial, arbitru, escortă, gigolo, tester de hamace, rentier.
Pizza magică: Capricciosa.
Medicamentul norocos: gelul anticelulitic.

Scorpion (23.10-21.11)
Planeta dominantă: Pluto, planeta obsesiilor și paranoiei.
Animalul sacru: vipera
Personalitate: Scorpionul are foarte mult magnetism personal: atrage cuiele ruginite, cutiile de conservă, dramele și ghinioanele. Are emoții intense, idei fixe și puterea de a deochea. Este atât de încordat, încât dă impresia că suferă, iar încordarea lui face să se defecteze obiectele din jur. Chiar și cei apropiați sunt profund afectați, de unde și bafta pe care o are la moșteniri. Știe ce vrea, dar caută să obțină totul pe căi ocolite. E genul care mai bine își otrăvește dușmanul decât să-i dea un pumn în nas. Paranoic, vede peste tot pericole, intrigi și conspirații. Asta nu-l împiedică să umble cu fitile și să-i manipuleze pe ceilalți. Îi consideră prieteni doar pe cei de care se poate folosi, iar prietenii n-au încredere în el, fiindcă știu că n-are mamă, tată sau scrupule, și atacă subversiv, sub centură. În dragoste, este un obsedat sexual frustrat, gelos și posesiv, care-și scoate din minți perechea cu bănuielile și cu gusturile lui anormale.
Meseria potrivită: detectiv, medic legist, pândar, scafandru, vânător de fantome.
Pizza magică: Siciliana.
Medicamentul norocos: extractul de mătrăgună.

Săgetător (22.11-21.12)
Planeta dominantă: Jupiter, planeta exceselor și a glumelor proaste.
Animalul sacru: grangurul
Personalitate: Săgetătorul este un inconștient optimist, a cărui specialitate este datul cu bâta în baltă: scoate perle după perle cu un aer de savant atotștiutor, face glume proaste și râde fără rost. Este un snob care-și poartă hainele cu etichetele pe-afară și se laudă cu vedetele de teleshopping pe care le frecventează. Promite marea cu sarea, dar când trebuie să-și țină promisiunile este lovit de amnezie. Adoră mașinile, pe care le conduce cu plăcere și cu mare viteză, în cei mai falnici pomi de pe marginea drumului. fiindcă se crede cel mai tare, se bagă în bucluc și trece razant pe lângă dezastre. Scapă însă cu bine, căci beneficiază de clauza berzei chioare, care i-a fost acordată pentru a nu rămâne zodia cuI doar cu 11 zodii. Când se îndrăgostește, iubește cu foc, din toată inima.. Problema e că, având o inimă foarte mare, alesul sau aleasa se poate trezi într-un ventricul teribil de aglomerat.
Meseria potrivită: parlamentar, sociolog, pocherist, parașutist, turist.
Pizza magică: Hawaiana.
Medicamentul norocos: laxativele.

Capricorn (22.12-20.01)
Planeta dominantă: Saturn, planeta parvenirii și anchilozării.
Animalul sacru: catârul
Personalitate: Capricornul e un parvenit planificat, care se chinuie să ajungă în moțul ierarhiei și-și urmărește interesele cu îndârjire de buldog. Perseverența cu care merge pe drumul stabilit arată că de fapt nu are alternative sau alte bucurii în viață. Încăpățânarea lui este monumentală - mai mare ca a Berbecului și a Taurului, care sunt, totuși, niște vietăți relativ normale. Și la capitolul rezistență stă bine - în cazul unui cataclism planetar s-ar număra printre puținii supraviețuitori, alături de șobolani și insecte. Grozav de suspicios și sigur că nimeni nu e mai competent ca el, n-are somn dacă nu controlează totul. Deține un stoc impresionant de temeri și complexe pe care, fiind foarte orgolios, face eforturi să și le mascheze. De aici, o permanentă încordare, care-i dă aerul cuiva care a înghițit o coadă de cazma ... fiind din cale-afară de plictisitor, își găsește greu o pereche care să-l suporte. Singurul care îl tolerează este alt Capricorn.
Meseria potrivită: în asigurări, IT, liftier, călugăr, paznic.
Pizza magică: Margherita
Medicament norocos: antidepresivele.

Vărsător (21.01-19.02)
Planeta dominantă: Uranus, planeta convulsiilor și ciudățeniilor.
Animalul sacru: ornitorincul
Personalitate: Vărsătorii sunt cele mai ciudate ființe de pe Terra, ceea ce explică frecvența mărită cu care sunt răpiți de marțieni. Nu se știe totuși dacă aceștia îi selectează doar pentru a le studia anomaliile sau fiindcă îi consideră o specie înrudită. Oricum, este ceva în neregulă cu ei, deoarece au idei stranii, reacții imprevizibile și fac totul pe dos față de restul omenirii. Se spune că sunt deschiși la nou, le place să experimenteze și au o fire independentă. Asta înseamnă că dau banii pe prostii de care n-a mai auzit nimeni, adera la cele mai fistichii diete sau curente religioase și îi doare în cot de părerea celorlalți. În plus, sunt deosebit de agitați, ceea ce nu este bine, căci excesul de energie le permite să-și pună în practică proiectele utopice și inițiativele anarhiste. Prietenii îi suportă maximum două ore, iar rudele lor migrează în alte cartiere. Cât despre dragoste, Vărsătorilor nu le este prea clar ce înseamnă ... !
Meseria potrivită: futurolog, revoluționar, guru, vânzător de gogoși.
Pizza magică: Napoletana.
Medicamentul norocos: sedativele.

Pesti (20.02-20.03)
Planeta dominantă: Neptun, planeta confuziei și dependențelor.
Animalul sacru: balena
Personalitate: Peștii sunt niște viețuitoare blânde și buimace, care cred tot ce le îndrugă primul venit. În capul lor este un talmeș-balmeș de impresii și intuiții, ce face imposibilă o activitate neuronală decentă. Fiind incapabili să emită vreun argument logic, au devenit la rândul lor experți în abureală și îmbrobodire. Se spune că sunt creativi și talentați, ceea ce înseamnă că producțiile lor îi turmentează atât de tare pe ceilalți, încât le anihilează puterea de discernământ.. Foarte sociabili din fire, se înțeleg de minune cu animalele, handicapații, delincvenții și spiridușii de casă. Misterele și superstițiile exercită asupra lor o mare fascinație: admira grozav iscusința cu care își apără intimitatea monstrul din Loch Ness, iar când nu le place vremea de-afară își îmbracă plini de încredere hainele pe dos. Dar marca lor distinctivă este enorma capacitate de a iubi. Peștii se îndrăgostesc total și iremediabil de cine nu trebuie, când nu trebuie sau ... de câte persoane nu trebuie!
Meseria potrivită: veterinar, fotograf. curățitor de piscine, hipiot, medium, traficant.
Pizza magică: Tonno.
Medicamentul norocos: Untura de pește.

Profilul criminal al fiecarei zodii:



Berbec
Aflat sub semnul razboinic al planetei marte, berbecul este impulsiv, agresiv, egoist. Actioneaza din impuls, iar infractiunile lui sunt comise fara premeditare. Cel mai probabil este sa comita talharii, jafuri armate, dar si crime din pasiune. Cei mai in varsta, cu experienta in "meserie", devin infractori platiti: recuperatori, asasini. Datorita impulsivitatii, face adesea greseli din cauza carora este prins repede.

Taur
Inteligent si calculat, taurul se implica in infractiuni care sunt greu de depistat si dovedit. E foarte probabil sa gasesti un taur care se ocupa cu spalare de bani, frauda, evaziune fiscala si alte infractiuni economice. De obicei, lucreaza singur, pentru ca nu-i place sa imparta cu nimeni nici secretele, nici castigurile. Nu-i place violenta si nu raneste pe nimeni daca nu este absoluta nevoie.

Gemeni
Mercur, planeta gemenilor, era zeul negustorilor, dar si al hotilor. Nu este de mirare ca infractorii Gemeni sunt, in mare parte, escroci sau hoti. Nu ia lucrurile in serios si traieste cu impresia ca nu face nimic rau. A fi hot este doar o meserie ca oricare alta, pentru el. Nu-i place sa raneasca pe nimeni, urmareste doar castigul. Gemenii comit fraude, escrocherii, furturi, inselaciuni. Si pentru ca sunt pasionati de tehnologie, ii regasim in postura de hackeri.

Rac
Niciodata nu stii ce se ascunde in spatele mastii banale pe care o poarta Racul. Sunt cunoscuti in special pentru crimele din pasiune pe care le comit cu foarte mare violenta. Pot sa ucida de mai multe ori, orbiti de furie, gelozie sau frustrare, apoi sa lase urme pe corpul victimelor, ca semn distinctiv. Racul poate sa fie criminal in serie, psihopat, sociopat. Oricum, este clar ca ceva necurat se intampla in mintea lui.

Leu
Leul se implica in infractiuni atunci cand nu reuseste sa se faca remarcat altfel. Nu se implica in infractiuni minore, n-ai sa-l vezi la furt prin mijloacele de transport. Trebuie sa fie rege si in lumea interlopa, asa ca va da intotdeauna lovituri mari, bine planuite, de care aude toata tara. Poate sa fie foarte periculos. Il regasim in crima organizata, de obicei fiind cel care da ordine.

Fecioara
Fecioara isi doreste sa castige cat mai mult fara sa munceasca deloc daca este posibil, dar ii este teama de violenta, durere fizica si inchisoare. Asa ca recurge la furturi din bancomate si alte infractiuni informatice. Daca o intrebi cu ce se ocupa, raspunsul ei este simplu: hacker. Cand mai prinde curaj sau devine cu adevarat disperata, Fecioara poate sa treaca mai departe, la furturi din locuinte. Dar, fiind o fricoasa, nu va actiona niciodata singura.

Balanta
Balanta este politicianul aparent respectabil, modest, elegant, dar corupt pana in maduva oaselor sau directorul implicat in activitati caritabile, de fapt, un paravan pentru spalarea de bani. Pare un cetatean responsabil si un om fin, dar, de fapt, hainele ei scumpe si vacantele la Viena sunt platite cu bani murdari. Desi pare inofensiva, poate sa devina foarte periculoasa cand este vorba sa-si apere aparentele. Intotdeauna are o arma ascunsa pe undeva.

Scorpion
Foarte temperamental, Scorpionul ucide din furie, gelozie sau razbunare si, pentru ca e usor sadic, constata ca ii face si placere. Asa ca decide sa traiasca din asta. Il regasim in postura de criminal platit, recuperator sau de mana dreapta a vreunui interlop. Nu este capabil sa conduca un grup, sa faca planuri sau sa ia singur decizii, asa ca toata viata va ucide la ordinele cuiva, pentru o anumita suma de bani

Sagetator
Sagetatorul se pricepe de minune sa minta si sa manipuleze. Poate sa fie escroc, hot, talhar si nu raneste pe nimeni atat timp cat poate obtine ceea ce isi doreste fara violenta. Este siret si greu de prins. Poate avea comportament de justitiar, cauta sa faca dreptate dand cate ceva din prada lui celor care au nevoie. De fapt, nu o face pentru ceilalti, ci pentru el insusi, dar isi cauta pretexte pentru infractiunile pe care le comite.

Capricorn
Desi adesea este un cap al crimei organizate si are pe langa el un Scorpion gata sa omoare la ordin, prefera sa comita el insusi anumite infractiuni, doar din placere. Este mai sadic decat Scorpionul, mai calculat decat Taurul si mai ambitios decat toti la un loc, ceea ce il face periculos si greu de prins. Orice Capricon are o parte intunecata, gata sa iasa la iveala. Daca nu se ocupa cu crima organizata, este criminal in serie.

Varsator
Varsatorul este un manipulator fara pereche. Nu ii place sa-si murdareasca mainile, dar nici munca cinstita nu prea il atrage. Se ocupa cu furturi, inselatorii, escrocherii, infractiuni informatice. Cand devine violent, o face doar din razbunare. In rest, prefera sa "lucreze" curat, din spatele unui computer sau minte si manipuleaza cu zambetul pe buze. Principalele lui tinte sunt batranicile bogate care il considera cea mai draguta persoana din lume si ii dau pe mana toate averea.

Pesti
Pestele activeaza cel mai adesea in industria drogurilor. Nu o face pentru bani, ci pentru produsul in sine. Il gasim ca sef de grupare, cu zeci de oameni in subordine sau ca traficant marunt, care ademeneste tinerii la colt de strada. E gata sa faca orice, atata timp cat sta aproape de droguri. Admira si respecta criminalii violenti, dar nu poate sa fie ca ei. In general, este inofensiv si evita confruntarile, insa daca se simte amenintat, poate sa devina foarte violent.

#47
roarke

roarke

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 98
  • Înscris: 09.12.2010

View PostSeig, on 13 decembrie 2008 - 22:07, said:

foarte amuzant horoscopul balantei Posted Image

Nu este nimic amuzant in toata aceasta ,,stiinta,, numita astrologie.
http://en.wikipedia....ki/Cold_reading

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate