Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

zodiac

- - - - -
  • Please log in to reply
46 replies to this topic

#19
luk4

luk4

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,149
  • Înscris: 29.04.2008
Ce dezaxat mintal sunt :lol:

#20
Leu79

Leu79

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 05.10.2008
BALANTA (23 septembrie- 22 octombrie)

Simbol: Un cantar. Vesnic dezechilibrat, cu talgerele inclinate intotdeauna in favoarea Balantei. Ceea ce da o nehotarare cronica, inclusiv in ceea ce priveste sexualitatea. Incercarea de a echilibra trei relatii secrete si alte cateva aventuri in timp ce planuieste nunta anului ii asigura nativului titlul de necontestat de amant duplicitar al secolului.

Element: Aer. Aerul balantei iti bazaie non stop in urechi. Ideea lor de discutie rationala este ca ei vorbesc si tu asculti pastrandu-ti ratiunea. Pentru ca intr-o ureche o sa iti susure apropouri fierbinti si in cealalta o insiruire a tuturor defectelor pe care le-ai avut vreodata sau nu.

Calitate: Cardinal. Adica conducator. Campion absolut in vorbitul pe la spate, umilirea celorlalti si fufa perfecta. De asemenea, expertul zodiacului cand vine vorba de stricat casele altora.

Guvernator: Venus. Zeita chirurgiei plastice si a tavanelor cu oglinzi. Zeita capriciilor.

Activitate preferata: Ranjitul.

Carte preferata: „Cum sa te casatoresti (si) cu propria-ti persoana”.

Model in viata: Barbie/Ken.

Idol romantic: Anna Nicole Smith.

Slujba ideala: Avocatul diavolului.

Prima intalnire ideala: In oras apare un individ imposibil de frumos si dezgustator de bogat intr-o limuzina cu sofer. Multimea se da la o parte din calea lui. Ajunge in fata Balantei si ii o cere in casatorie pe loc, cu promisiunea unei vieti luxoase si lipsita de nevoia de a mai lua vreo decizie vreodata.

Fraza cheie: „Pe de alta parte…”

Fraza de agatat: „Crezi ca mi se potriveste culoarea asta?”

Parte a corpului: Rinichii. Plini de nisip si pietre de la dintii pe care si-i scrasnesc noaptea ca sa compenseze surasul fals pe care il afiseaza toata ziua.

Zona erogena: Fundul. Stau pe el in timp ce tu faci toata treaba.

Ciudatenie sexuala: Orice pozitie e ok, atata vreme cat pot sa vada o oglinda.

Stil romantic: Intortocheat.

CARACTERISTICI
- Vanatori de avere, nehotarati, lipsiti de orice fel de autocritica, cu personalitatea unei frunze in vant.
- Vad dezacordul ca pe un afront personal (o sa se incrunte daca schimbi postul de radio). Daca te certi cu ei, o sa ai de infruntat o tornada de furie. Daca le demonstrezi ca au gresit, o sa fie de acord pe fata, dar o sa te urasca in secret pentru asta.
- Pentru o Balanta, pacea si armonia inseamna sa fii de acord perfect cu filosofia lor de moment.

EL
- Amuzant, carismatic si foarte sarmant. Are un gust impecabil la haine. O personalitate vioaie si prietenoasa care il face foarte popular. Un visator idealist care crede in fair-play si in pacea lumii… DAR:
- Capricios, inconstant si mereu in cautarea noii mari dragoste a momentului. Cand vine vorba de agatat, barbatul Balanta este la fel de versat ca un politician in campania electorala.
- Nu e realist. Pentru tine viitorul inseamna urmatorii cativa ani, pentru el, maine dimineata.
- Superficial. Vrea o papusa Barbie care sa gateasca, sa faca curatenie si sa ii distreze alaiul de prieteni, nu o femeie care sa il confrunte cu responsabilitati.
- Nu ii plac certurile. Incearca sa ai un conflict cu el si probabil ca tu o sa fi cea care o sa faca spume. Mai ales pentru ca pare atat de al dracului de rezonabil si calm.
- In cel mai bun caz, un fraier nehotarat. Pleaca sa faca ceva si sfarseste prin a face cu totul altceva (de exemplu: pleaca la supermarket sa ia de mancare, dar uita pentru ca niste prieteni cu care s-a intalnit pe drum l-au invitat in oras). In cel mai rau caz, regele barurilor. Gandeste-te la smecherii „cool” si „trendy” care pierd vremea pe acolo, imbracati dupa ultimul racnet si freza impecabil aranjata.
- Vrea o relatie bazata pe egalitate. Dai si primesti. Tu dai si el primeste. Se asteapta sa il alinti si sa il rasfeti, sa ii menajezi egoul si sa nu il deprimi cu probleme reale si stringente (nu mai sunt bani, s-a stricat teava de la bucatarie, ala micu’ are nevoie de tenisi noi etc.)
- E responsabil de 7 din 10 relatii ratate. Celelalte 3 sunt din vina barbatilor Pesti.
- Desi cu atata indecizie, e de mirare ca ajunge vreodata sa aiba o relatie, adevarul e ca intodeauna e „oarecum cu cineva” sau cauta sa fie „oarecum cu cineva”. Cineva care e intodeauna mai bun decat tine. Din cauza lui a crescut rata divortului.

EA
Cea mai populara dintre femeile zodiacului. E de obicei foarte atragatoare. Atenta, inteligenta, crede in egalitate. Cauta armonia si o relatie profunda. Este calda, senzuala si feminina… DAR:
- E vanitoasa, geloasa si indragostita de oglinda.
- Adora excesele. Combate depresia prin terapie de cumparaturi.
- Foarte rar cantareste aspectele unei probleme daca nu priveste vanitatea ei personala. Nu e proasta, dar gandirea rationala, asa cum o intelege restul lumii, nu are de a face cu ea. Este cea mai probabila candidata pentru multe operatii estetice.
- Nu exceleaza la luarea deciziilor, adica nu e in stare sa ia vreo decizie, la fel ca si corespondentul ei masculin.
- Are o structura emotionala si un simt estetic extrem de ciudate. E fie o extrema, fie cealalta. O sa iti critice gusturile in aceste domenii, chiar daca e ceva gen „rade ciob de oala sparta”.
- „Noi” e cuvantul ei preferat intr-o relatie. Se misca cu viteze supersonice cand vine vorba de relatii. Da-i un deget si iti ia toata mana. In final, o sa iti faca un set de reguli dupa care sa traiesti, reguli care privesc toate aspectele vietii. E ca un fel de planta parazita care se intinde si sufoca tot.
- O sa ramana in viata ta mult timp dupa ce v-ati despartit. Nu pentru ca te vrea inapoi, ci pentru ca sa se asigure ca suferi fara ea. O sa iti pastreze numarul pentru o eventuala aventura. Nu, nu are nimic de a face cu tine, ci cu ea.

Cum il depistezi: Individul cu sarm tineresc, foarte bine imbracat cu freza perfect aranjata si o expresie absenta e sigur o Balanta.

Unde il gasesti: La intersectii, langa automatele cu mai multe feluri de cafea, in juriul unui concurs de Miss Univers, pe scurt, oriunde trebuie luate hotarari neimportante.

Cum il intrigi: Daca pari un manechin care tocmai a terminat o sedinta foto pentru un catalog de moda. Daca pari fara griji si fara prea multe in cap. Daca pari tanara si cu sanii foarte dezvoltati. Dupa asta asteapta cu foarte mare rabdare sa faca o miscare.

Prima intalnire: De obicei e foarte misto. O sa te duca intr-un loc frumos (pe care il alegi tu), unde o sa beti un pahar de vin (pe care il alegi tot tu), o sa faceti conversatie (despre ce vrei tu). O sa plateasca el (pentru ca i-a vazut pe altii). De ce vrei sa strici totul intrebandu-l daca o sa te sune maine???

Cand sa o faci: Mai asteapta, ca nu pierzi nimic. Adica vreun an sau doi pana se hotaraste daca vrea sa te mai vada sau nu. Oricum o sa fie decizia ta, pana la urma, si deci vina ta.

Cand ii pui intrebarea: Cand vrei sa termini relatia.

Daca iti da papucii: Inseamna ca si-a gasit pe altcineva, pentru ca nu e in stare sa ia hotarari de capul lui. Daca incerci sa il recuceresti, o sa il bagi in ceata. Indiferent daca sta sau pleaca, o sa insiste ca tu l-ai fortat sa o faca.

Daca ii dai tu verde: O sa fie deja cu altcineva, chiar daca e fericit sau nu, inainte sa se fi uscat cerneala pe scrisoarea de despartire/sa fi venit confirmarea de primire a SMS-ului. Daca iti vine sa ii crapi capul de nervi, aminteste-ti ca asta ar insemna sa il iei in serios.

Cum te descurci cu o Balanta?
- Au nevoie de armonie.
- Le atragi atentia daca te porti frumos si civilizat.
- Fa-le complimente sa se simta bine.
- Nu ii forta sa ia decizii rapide.
- Iau foc daca le spui ca nu se potrivesc horoscoapele din Libertatea si Curierul National.

Cum se inteleg cu altii?
Pariaza pe: Gemeni, Varsator, Leu, Berbec.
Doar prieteni: Balanta, Sagetator.
Trage-ti un glont in cap acum: Taur, Rac, Capricorn, Scorpion.
Oaia neagra: Fecioara, Pesti.

#21
TERMINATU

TERMINATU

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 215
  • Înscris: 10.08.2006
Fecioara? E pt sotie. Eu sunt Sagetator si am citit.

#22
A_shot_of_JB

A_shot_of_JB

    Easy isn't always simple

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,898
  • Înscris: 25.04.2008

View PostLeu79, on Dec 11 2008, 23:13, said:

BALANTA (23 septembrie- 22 octombrie)
.............


tare :roflmao:

#23
Leu79

Leu79

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 05.10.2008

View PostTERMINATU, on Dec 11 2008, 23:21, said:

Fecioara? E pt sotie. Eu sunt Sagetator si am citit.


FECIOARA (23 august – 22 septembrie)

Simbol: Fecioara. In visele tale si in mintea lor. Virgina nepatata pe dinafara si pervers premiat pe dinauntru. Nu e absolut nici un secret, nu???

Element: Pamantul. Pamantul Fecioarei e o tarla zdravana de pamant care o sa iti dea tot ceea ce ai nevoie intr-un fel extrem de predictibil, cam ca gazonul. Tunzi iarba, o uzi, o tunzi, o uzi… De asemenea, se ocupa de acumularea unor mari cantitati de mizerii sufletesti sub covorul respectabilitatii.

Calitate: Mutabil. Starile Fecioarei alterneaza intre pisalog, critic uracios si cautator de nod in papura. Strasnic…

Guvernator: Mercur, zeul care spune exact lucrurilor pe nume… indiferent daca vrei sau nu sa le auzi. Zeul conversatiilor inutile si al barfelor – incaltat cu bocanci de armata, cu o carte de reguli in mana si o masuratoare de precizie in cealalta.

Activitatea preferata: Sa isi faca griji.

Cartea preferata: “Organizarea totala in 1001 pasi”.

Model in viata: Felix Unger.

Idol romantic: Mary Poppins.

Slujba ideala: Aranjator de dulapuri.

Prima intalnire ideala: Cina platita nemteste, urmata de o oprire la supermarket pentru inspectarea rafturilor de produse de curatenie. Celalalt il ajuta sa testeze ultimul racnet in materie de dezinfectanti pe podeaua din bucatarie. Urmeaza o strangere de mana si celalalt se duce acasa la el.

Fraza cheie: „Nu o sa mearga in felul asta!”

Fraza de agatat: „Scuza-ma, dar ai niste firmituri pe haina.”

Parte a corpului: Sistemul nervos. Poti sa depistezi o Fecioara dupa unghiile roase pana la sange.

Zona erogena: Stomacul. Mangaie-l, gadila-l, pupa-l pe burtica si poate ai o sansa sa mergeti mai departe.

Ciudatenie sexuala: Te instruieste in timpul actului. Iti da note dupa aceea.

CARACTERISTICI
- Un constipat, subiectiv, o acritura egocentrica si pisaloaga care mai este si critica si zgarcita.
- Un mercurian critic si iritabil.
- Obsedat de maruntisuri. Se simte obligat sa ii vindece pe cei bolnavi, sa ii salveze pe pacatosi si sa corecteze erorile de gramatica ale tuturor. Are talent sa dea sfaturi pe care nu i le cere nimeni cu aceeasi autoritate si viziune ca ale unei invatatoare.
- Nu are pic de spontaneitate. E atat de ocupat sa corectez pe toata lumea, incat nu poate sa isi vada propriile defecte.
- E semnul care este cel mai putin probabil sa isi recunoasca o greseala.
- Are sindromul „nimic nu e suficient de bun vreodata”. Este incapabil sa se relaxeze si sa se bucure de viata.
- Daca te certi, mai bine anuleaza orice alte planuri aveai, si comanda ceva de mancare ca oricum nu o sa se termine prea repede si nu o sa recunoasca partea lor de vina. Daca prin miracol le demonstrezi ca au gresit, o sa zica „Vai, dar nu mi-am dat seama… hmm… asta schimba totul… daca doar mi-ai fi zis de la inceput… bla bla bla…” pana dimineata.

EL
E credincios, atent si te poti baza pe el in situatii de criza. Ajunge la timp la cina, o sa echilibreze veniturile si o sa te ajute cu copiii. E intotdeauna de partea ta. E constiincios, capabil, econom, bland si loial… DAR:
- Viata cu el este ca atunci cand esti impins in mijlocul soselei aglomerate, desi nu voiai sa o traversezi.
- Are o atitudine superioara si planuri pentru imbunatatirea oricarui lucru in afara de purtarea lui. Cand vine vorba de gasit nod in papura, e la fel de nemilos si de neoprit ca un pitt-bull care isi infige coltii in tine.
- In cel mai rau caz e sovinistul clasic, care da la o parte tot ceea ce nu crede, si crede doar ce ii convine.
- Talentul lui de conversatie consta intr-o lunga serie de critici adresata intregii audiente. Adica tie. O sa inceapa de la coafura si o sa mearga pana la felul cum iti cheltuiesti banii. Nu o sa ezite sa iti insulte inteligenta aratandu-ti cum se face un lucru „corect”.
- In cel mai bun caz, e la fel de predictibil ca rasaritul soarelui. In fiecare zi, in acelasi fel, la aceleasi ore.
- Are ciudateniile lui, mai ales cand vine vorba de felul in care gandeste si se exprima.
- Daca te certi cu el, intai o sa ramana cu gura cascata ca ai indraznit sa il contrazici. Dupa aia o sa despice firul conversatiei si al disputei in patru, inclusiv partea in care i-ai aruncat cu filtrul de cafea in cap. In momentul ala, ideea de a-ti cere scuze doar ca sa taca naibii o sa devina extrem de tentanta.
- Daca il incoltesti, o sa simuleze orice, de la o durere de cap pana la atac de cord. Are oroare de confruntari, mai ales daca includ demascarea defectelor naturii lui. Daca nu poate sa te controleze cu atitudinea superioara, o sa faca pe neajutoratul.
- Nu te astepta la romatism. E extrem de organizat, asa ca o sa stii cand sa te astepti sa iti faca curte, cadouri sau sa faceti sex si exact cat o sa dureze. Asa ca poti sa pui prajitura la cuptor, o sa termine fix cu cinci minute inainte sa sune ceasul aragazului.
- Nevrotic, vesnic nemultumit si egoist. Scenele emotionale il panicheaza pentru ca se teme sa nu piarda controlul. In afara cazului in care asta era si planul lui.

EA
Blanda, grijulie si cu picioarele pe pamant. E calma pe dinafara dar e foarte delicata. Cauta un partener care e inteligent, atent si cald. Crede in dragostea adevarata si e in stare sa o astepte o viata intreaga… DAR:
- Daca treci de lista ei de calitati, care e extrem de lunga, o sa fii oricum cicalit si indrumat in fiecare zi. Vrea sa te perfectioneze, chiar daca asta e imposibil.
- E critica. O sa analizeze si o sa critice orice la tine, de la masina pe care ai ales-o pana la felul in care ungi untul pe paine.
- E tipicara. Daca ii zici ca o sa fii acasa la 8, cel mai bine e sa fii exact la ora 8, daca nu cumva cu cinci minute mai devreme. Intarzierile sunt de neiertat.
- Week-endul ei ideal consta in a ordona familiei sa faca ordine in casa si cum sa o faca apoi sa se epuizeze corectand tot ce au facut. Desi se considera o persoana extrem de ordonata, casa ei o sa fie de obicei un dezastru, pentru ca e prea ocupata sa scrie liste cu lucruri de facut.
- E pisaloaga si inflexibila cand se enerveaza. Cel mai bun lucru e sa incepi sa iti ceri scuze, chiar daca nu stii ce ai facut, chiar daca nu ai facut nimic. In caz contrar, sa mergi pe carbuni incinsi o sa ti se para foarte usor comparabil cu predica pe care o sa ti-o tina.
- Ca sa ii castigi inima, e nevoie de strategie. Planuieste-ti fazele atacului si asediaz-o. Curatenia e sfanta asa ca poti sa o impresionezi cu o tinuta impecabila. E foarte pasionala, daca reusesti sa ajungi pana la inima ei.

Cum il depistezi: Daca ti se pare ca iti e cumva familiar, probabil ca e. Gandeste-te daca nu cumva i-ai vazut poza la stiri, printre urmaritii general. Fecioarele sunt materia prima pentru criminalii in serie – meticulosi, reci, rabdatori (ce credeai???). Oricum, arata destul de atragator in carne si oase. E ingrijit si adeseori cu parul deschis, ca raufacatorii din filme. Uita-te dupa individul calm si demn care nu face altceva decat sa te fixeze din coltul celalalt.

Unde il gasesti: La banca, tinand coada in loc in timp ce il piseaza pe functionar la cap. La seminarii de auto-motivare. Intr-o toaleta publica, incercand sa scape de dovezi. In sectia de nebuni periculosi, plangandu-se ca gardienii i-au pus camasa de forta invers si, colac peste pupaza, nu se potriveste cu pantalonii.

Cum il intrigi: Pomeneste despre mostenirea care te asteapta. In acelasi timp, plimba-ti degetul pe bar si comenteaza cat de mult praf e pe el.

Prima intalnire: Cand o sa te invite in oras in cele din urma, o sa te duca la o cantina a saracilor unde poti sa ai parte de toata supa chioara pe care nu vrei sa o mananci. Nu te oferi sa impartiti nota, decat daca vrei sa scapi de maruntis. Daca dupa aceea te invita sa beti ceva intr-un locusor grozav, ai grija sa nu fie intr-o pivnita, pe o alee intunecata sau pe vreun acoperis de bloc.

Cand sa o faci: nu o face. Ticalosul din Fecioara are aceeasi influenta asupra sexului ca aviara asupra fripturii de pui.

Cand ii pui intrebarea: Ce intrebare? „ Cand faci baie data viitoare, poti sa speli si cada?”, „Cum se face ca platesc iar eu consumatia?” sau „De ce iti razi parul de pe piept cand mai ai doar 3 fire pe teasta?”

Daca iti da papucii: Ca si in majoritatea celorlalte lucruri din viata lui, probabil ca nu o sa ii iasa. Daca cumva face chestia asta, e fie din cauza ca nu ai facut suficienta curatenie sau nu ai indosariat bine bonurile de la magazin. Sau ai rasfoit in baza cu pozele urmaritilor de la politie si ai aratat spre mutra lui si ai spus celor de acolo „El e. El e tembelul care mi-a IMPRUMUTAT 10.000 de pe cartele sa dau un telefon la politie dupa ce a incercat sa ma taie in bucatele.”

Daca ii dai tu papucii: O sa sufere profund in tacere. Si cand o sa crezi ca ai scapat de el o sa apara din spate, cu muzica lenta pe fundal. Dar sa nu crezi ca are la spate vreun buchet de flori – alea costa bani. E acelasi ciocan de data trecuta.

Cum te descurci cu ei?
- Fecioarele au nevoie de rutina.
- Ii tii calmi daca le faci cate un masaj si le dai mancare nutritiva.
- Vorbeste despre frustrarile reciproce ca sa eviti criticismul sarcastic.
- Planificarea este modalitatea de a obtine ce vrei.
- Iau foc daca le rearanjezi sertarele.

Cum se inteleg cu altii?
Pariaza pe: Rac, Taur, Capricorn.
Doar prieteni: Fecioara, Balanta.
Impusca-te acum: Berbec, Gemeni, Sagetator, Varsator, Leu.
Oaia neagra: Scorpion, Pesti.

#24
katsuchyo

katsuchyo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 998
  • Înscris: 22.04.2005
berbeac ?  :huh:

#25
Leu79

Leu79

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 05.10.2008

View Postkatsuchyo, on Dec 12 2008, 00:00, said:

berbeac ?  :huh:


BERBEC (21 martie - 19 aprilie)


Simbol: Berbecul. Ala din Evul Mediu cu care se daramau portile castelelor. Baga bine in cap chestia asta. Capos. Animalului astuia ii place sa faca amor repede, furios si des.

Element: Focul. Berbecul este dragonul care distruge un tinut intreg dupa care adoarme fericit ca a ars cateva orasele. Daca nu suporti caldura, nu te apropia.

Calitate: Cardinal. Singurul lucru pe care Berbecul este in stare sa il conduca este un cor de copii de gradinita care canta Alunelul. Si gasca de indivizi care fluiera pe strada.

Guvernator: Marte, zeul razboiului si al batailor din baruri. Zeul pasiunii dezlantuite, al razboaielor nesfarsite si al urmaririlor neobosite.

Activitate preferata: Trage intai si pune intrebari dupa.

Carte preferata: ?Jurnalul Intelepciunii Sinelui?, carte publicata de el.

Erou: Yosemite San.

Idol romantic: Masca (The Mask).

Slujba viselor: Terapeut sexual.

Prima intalnire ideala: Sa jucati rugbi goi in parc la ora pranzului.

Fraza: ?Tu vorbesti cu mine????

Replica de agatat: ?La mine sau la tine???

Parte a corpului: Capul, care sufera de dureri cronice dupa ce s-a dat de atatea ori cu el de perete.

Zona erogena: Capul?si nu doar ala de pe umeri. Cu care sa se izbeasca de sef, tabla sau tabela de scor.

Stil romantic: Vrea, poate si devine si mai rau dupa aia.

Ciudatenie sexuala: Intreaba ?Tare, nu????. Urla, te indruma si scoate sunete de animal.

CARACTERISTICI
- Gura bogata cu accese de sefie, la fel de egoist ca un copil de doi ani si cu un ego cat China.
- Temperamental, vanitos si impulsiv.
- Trece prin viata gata oricand de un conflict, provocand pe oricine ii sta in cale. Impiedica-l sa faca ceva si o sa ai de-a face cu o scena cu urlete si tipete, eventual si batut din picioare.
- Cel mai rau lucru pe care i-l poti face unui Berbec este sa il ignori, in felul in care ignori un copil nervos care are nevoie de un pui de somn.
- Reactiv, nu rational. De obicei actioneaza inainte sa gandeasca si face presupuneri fanteziste inainte sa aiba toate datele unei probleme.
- Daca te certi cu el, o sa ai de-a face cu un baraj de urlete nervoase si irationale. Demonstreaza-i ca a gresit si o sa reactioneze ca un pusti care spune ?Ba NU!!? inainte sa iti tranteasca usa in nas.

EL
Pasional, idealist si sentimental. Jumatate erou, jumatate copil, indiferent de cati ani are. Prietenos, neinfricat, isi revine repede daca lucrurile nu merg repede. Va ramane fidel, sexy si atent fata de dragostea lui? DAR:
- E indragostit de dragoste. Farmecul amorului consta in vanatoare. Nu in tine!
- Adeseori e comparat cu un cavaler in armura stralucitoare. Fie o sa te salveze din ghearele capcaunului, fie o sa treaca in galop cu calul peste tine.
- Ii e mai tare teama de mediocritate decat de moarte. Ar prefera sa fie cel mai mare ticalos decat un oarecare. Este subiectiv si face pe seful, plus ca are o limba foarte ascutita.
- E mandru de egocentrismul si obtuzitatea lui. Crede ca are dreptate si (mai ales!!) cand se insala.
- Indraznet, cu gura mare si gata de actiune sau timid, tacut si gata de actiune. Nu lasa varianta a doua sa te pacaleasca.
- Se asteapta ca o femeie sa gateasca, sa faca curatenie si sa intretina casa si, bineinteles, sa venereze pamantul pe care o forteaza sa se tarasca.
- Concluzia e ca nu are nevoie de o femeie reala cu nevoi firesti. Alearga dupa un ideal?
- Crede ca e indestructibil, ceea ce il face foarte predispus la accidente. Ca de exemplu sa ia jumatate de cutie de energizante pentru sala si sa bea cafea si alcool desi pe cutie scrie SA NU faca exact chestiile alea. Evident, o sa isi rupa ceva oase, o sa aiba vanatai si cel putin vreo doua masini distruse de-a lungul existentei.
- N-are stare, e nervos si are dureri de cap frecvente.
- Ori e mana sparta, ori e foarte zgarcit.
- Ideea lui de comunicare se bazeaza pe accese violente de nervi. Ale lui directionate spre tine. Poate sa faca praf tot ce e de sticla prin casa si sa rupa doua scaune intr-un minut, dupa care va vrea sa ti-o traga. Si o sa se mire de ce vrei sa opui rezistenta.
- Are foarte mare nevoie sa invete sa isi limiteze comportamentul.

EA
Independenta, ii place sa se distreze, cinstita. Nu se socheaza prea repede. Poate sa faca curatenie in casa, sa echilibreze finantele si sa te consoleze cand visele tale s-au dus pe apa sambetei. Ii plac romantismul, afectiunea si barbatii curajosi. Focul dinauntrul ei nu va pieri odata cu trecerea timpului? DAR:
- Ea va fi subiectul principal al oricarei conversatii. Este fascinata de propria-i persoana si crede ca si tu ar trebui sa fii la fel.
- Este ultracompetitiva in orice domeniu. Daca te descurci mai bine decat ea la munca, ai avut noroc chior. Ai castigat la loto? Si ce? Ea si-a rupt o unghie.
- Nerabdatoare, critica, incepe si abandoneaza pe loc un milion de proiecte. De fapt, cand incepe ceva, vrea de fapt sa isi descarce nervii.
- Vrea putere, statut social si muuuuuuuuuulti bani. O sa alerge pana la capatul pamantului dupa lucrurile astea.
- Daca vrei sa fii tratat ca un barbat adevarat, incearca orice alt semn zodiacal. Daca vrei sa ti se spuna ce sa imbraci/mananci/bei/gandesti in timp ce ti se aduce aminte constant ca ea este mult mai buna decat tine, ti-ai gasit perechea.
- E geloasa, dar nu pentru ca e nesigura ci pentru ca vrea sa fie prima. Nu are vreo problema in a se culca cu oricine pentru a ajunge la varf. E in stare sa puna pe toti pe locul doi, inclusiv progeniturile, pentru a obtine ce vrea.
- Pentru fiecare noapte cand te dragalesti cu ea pe canapea o sa petreci alte 10 parandu-i atacurile fizice sau verbale pe fundalul unui nesfarsit balamuc de intalniri cu prietenii, cine in oras si goane pentru a fi primii la coada la bilete pentru cel mai nou film.
- Poate sa fie mai desteapta, mai buna, mai rapida, mai smechera mai? orice decat oricine. Cum de stim chestia asta? Intreab-o pe ea. In capul ei, e o legenda vie, la fel ca si barbatul Leu.

Cum il depistezi: Arunca-i niste alune. Daca la prinde cu gura, probabil ca e Berbec. Daca dupa aia incepe sa se bata cu pumnii in piept si incepe sa iti culeaga scamele de pe haine, e cu siguranta Berbec.

Unde il depistezi: Atacand o pestera. Miscandu-si buzele cand citeste Scufita Rosie? in gand. Sau la marsul de protest al Barbatilor Adevarati Impotriva Dreptului Femeilor de a Riposta. Daca ajunge in bucatarie, e pierdut.

Cum sa il intrigi: E cu schepsis. Fi in acelasi timp cu gura mare si nesuferita ca sa aiba impresia ca si-a gasit sufletul pereche, dar in acelasi timp feminina si suava ca sa nu ii ameninti masculinitatea. Ceva de genul scuipatului pe strada, dar sa ai grija sa nu dai pe rochia de la Versace.

Prima intalnire: Ori te duce la zoo sa ii intalnesti familia, ori te duce la Noaptea Doamnelor Foarte Privilegiate a Lojei Masonice. Acolo o sa iti zica ce sa mananci, cat vrei sa bei si o sa fie absolut socat daca deschizi gura pentru orice alt motiv decat mancarea.

Cand sa o faci: Oricand. Daca nu are intentii onorabile cu tine, o sa te considere ultima taratura dar tot o sa ti-o traga. Daca te place, asteapta-te la o propunere in casatorie a doua zi dimineata.

Cand sa ii pui intrebarea: Nu face asa ceva. E o treaba de barbat. Bucura-te de independenta cat mai ai timp. O sa ai suficient timp sa regreti ca ai pierdut-o dupa aia.

Daca iti da papucii: Uita-l. Pentru ca e incapabil sa admita ca a gresit, mai ales in fata unei femei, e foarte putin probabil ca o sa se intoarca la tine si sa spuna ca a gresit. Daca se intoarce, totusi, e din cauza ca nici o alta femeie nu l-a vrut.

Daca ii dai papucii: O sa alerge dupa tine. Nu o sa ii treaca prin cap ca poti sa rezisti magnetismului animal pe care (crede el) il degaja. Nu te intoarce. La un moment dat o sa se impiedice in copite.

Cum te descurci cu Berbecii?
-Au nevoie de multa atentie si de multe laude.
- Aminteste-ti ca egoul lor e la fel de fragil ca al unui copil si poarta-te ca atare.
- Psihologia inversa e cheia pentru a obtine ce vrei.
- Sportul sub orice forma e bun pentru a le calma spiritele.
- Iau foc daca ii ignori sau faci pe seful cu ei.

Cum se inteleg cu alte zodii?
Pariaza pe: Varsator, Leu, Gemeni, Sagetator.
Doar prieteni: Berbec, Capricorn, Taur.
Trage-ti un glont in cap acum: Rac, Balanta, Fecioara.
Oaia neagra: Pesti, Scorpion.

Edited by Leu79, 12 December 2008 - 00:23.


#26
katsuchyo

katsuchyo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 998
  • Înscris: 22.04.2005
that was FAST !

ma.. da n'ai pus data !

#27
Leu79

Leu79

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 05.10.2008
de ce? nu stii data la care te-ai nascut?

#28
katsuchyo

katsuchyo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 998
  • Înscris: 22.04.2005

View PostLeu79, on Dec 12 2008, 00:18, said:

de ce? nu stii data la care te-ai nascut?
ma.. facem treaba pe jumatate aici ? la toti ai pus dataaaaaaaaaaaaaaaaaaa !

#29
Leu79

Leu79

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 05.10.2008

View Postkatsuchyo, on Dec 12 2008, 00:19, said:

ma.. facem treaba pe jumatate aici ? la toti ai pus dataaaaaaaaaaaaaaaaaaa !

fac discriminare  ^_^

#30
katsuchyo

katsuchyo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 998
  • Înscris: 22.04.2005
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai !
bine.

#31
m3th0dman

m3th0dman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,269
  • Înscris: 03.01.2007
Voi inca mai credeti ca Pamantul ii in mijloc?

#32
Bebeluska

Bebeluska

    Bebelușka Reloaded

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,439
  • Înscris: 20.12.2005
La mine se potriveste 1% :(

#33
Dau

Dau

    veteran

  • Grup: Moderators
  • Posts: 5,548
  • Înscris: 24.01.2007
La mine nici macar 1% :)) (rac)
Oricum nu cred in prostioare de astea.

#34
Bebeluska

Bebeluska

    Bebelușka Reloaded

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,439
  • Înscris: 20.12.2005

View PostDau, on Dec 12 2008, 11:22, said:

La mine nici macar 1% :) ) (rac)
Oricum nu cred in prostioare de astea.


Si eu tot rac. :)
1% pt ca singura chestie valabila e ca ma potrivesc cu taurii. Oricum, nici eu nu cred dar ar fi fost amuzant sa fie ceva conform cu realitatea. :)

#35
_2bad4u_

_2bad4u_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,408
  • Înscris: 22.02.2007
Ce am cules eu in decurs despre Berbec  :rolleyes:


Berbec
21 martie - 20 aprilie
Cum să recunoaștem un Berbec:

     Ați cunoscut cumva recent o persoană neobișnuit de prietenoasă, cu o energie debordantă, o fermă strângere de mână și un zâmbet instant? Pregătiți-vă pentru o cursă nebună într-un montaigne russe amețitor. Probabil că tocmai ați fost ?adoptați? de un Berbec, mai ales dacă nu ați apucat să scoateți prea multe silabe în decursul conversației cu el.
     Fie că e bărbat sau femeie, Berbecul va lupta cu ardoare împotriva a tot ce consideră nedrept, va sări într-o clipă în apărarea nedreptățiților și a cauzelor idealiste, chiar dacă asta înseamnă să se ia la ceartă cu polițistul de la circulație sau cu hoțul care i-a pus cuțitul la gât. Probabil că va ajunge să-și regrete impulsul, dar precauția zboară pe fereastră când îl ia valul.
     Aflați sub influența lui Marte, Berbecii nu obișnuiesc să se învârtă după coadă, trec direct la subiect. Primul semn al zodiacului reprezintă nașterea, așa cum Peștii reprezintă moartea și conștiința spirituală. Berbecul are doar conștiință de sine, căci el e bebelușul zodiacului, deci e complet absorbit de joaca cu propriile degete de la picioare. Ca la orice sugar, nevoile lui sunt pe primul loc: indiferent că părinții sau vecinii dorm, el va urla din toți rărunchii dacă îi e foame sau e ud. Vrea biberonul și vrea un scutec curat acum! Când Berbecului îi vine o idee sau îl apasă o problemă vă va suna fără ezitare la ora patru dimineața. În fond, dacă el e treaz, de ce nu v-ați trezi și dvs. ca să-l ascultați? Dacă vrea ceva, obține. Dar cine ar putea spune despre un bebeluș că e egoist? El e dispus să-i copleșească pe cei care-i satisfac pretențiile cu surâsuri și drăgălășenii. E greu să refuzi un bebeluș, pentru că el n-are nici cea mai vagă idee că deranjează vreun pic pe cineva. Exact la fel e și Berbecul.
     Tocmai datorită acestei naivități dezarmante, persoanele din Berbec sunt atât de neînfricate. Copilul mic nu se teme de nimeni și de nimic până când se frige. Chiar și atunci va începe din nou să încerce, încrezător, după ce va uita durerea.
     În caracterul Berbecului nu există nici urmă de șiretenie sau perfidie și nimic nu va schimba acest lucru în cursul vieții lui. El va crede la nesfârșit, cu toată inima, în propria reușită și după numeroasele eșecuri se va ridica din praf pentru a încerca din nou.
     Îndoielile, puține câte sunt, care îi răsar în suflet, sunt înlăturate rapid de prima persoană drăguță și blândă care îi apare în cale.
    
Berbecul poate crea o lume imaginară atât de detaliată, încât aproape că ai putea să te muți acolo și poate urzi vise extraordinare, dar nu e în stare să mintă nici dacă asta l-ar putea costa viața. Nu există în el nimic complicat sau ascuns. Ce vedeți, aia e. E la fel de vulnerabil ca un bebeluș, iar când persoane mai puternice, mature, încearcă să-l oblige să facă ceva sau vor să-i ia ceva, Berbecul reacționează extrem de sonor, exact ca un sugar. Va face un scandal atât de mare, încât cei din jur îi vor da orice, numai să tacă. El nu e genul care să folosească strategii delicate. Capacitatea pulmonară și încăpățânarea egoistă îi sunt mai mult decât suficiente ca să obțină ce vrea.
     E floare la ureche să recunoașteți Berbecii după aspectul fizic. Ei au trăsături bine conturate, de obicei tăioase. Sprâncenele bine marcate sunt deseori unite la baza nasului, formând cu acesta semnul Berbecului, ca un avertisment pentru cei cărora ar putea să le treacă prin cap ideea prostească de a încerca să-i oprească sau să-i supună. Veți mai putea observa o aluniță sau o cicatrice pe cap sau pe față, un reflex roșiatic în părul luminat de soare și un ten mai colorat decât al majorității oamenilor. Mișcările lor vor fi în general rapide și precise, ca și procesele mentale. Atât femeile, cât și bărbații din Berbec au umeri lați și probabil că merg cu trupul ușor înclinat în față, cu capul înainte, ca să spunem așa, și sunt aproape întotdeauna extrem de grăbiți, chiar dacă destinația spre care se îndreaptă nu îi încântă deloc.
     Puține lucruri pot fi considerate grațioase la Berbec. Poate doar delicatețea cu care abordează o situație de criză, trăsătură care nu contenește să-i uluiască pe cei care-l subestimează. Structura osoasă e fină și puternică. Foarte puțini Berbeci stau cu umerii căzuți, căci de obicei ținuta lor le reflectă ego-ul uriaș și încrederea în sine. Dacă totuși vedeți o excepție, probabil că e un Berbec de tip oaie, al cărui ego a fost grav rănit în trecut, dar chiar și acesta își va reveni după un timp.
     Nimic nu-i înfrânge definitiv pe acești oameni, cu atât mai puțin eșecul. Persoana din semnul lui Marte vă va privi direct în ochi, cu sinceritate și încredere emoționantă. Sunteți prietenul ei, nu? Îl plăceți, nu? Dacă îi veți înșela așteptările va plânge lacrimi amare, dar numai în sinea lui. Berbecii ar prefera să moară decât să-și arate slăbiciunile, iar unii chiar ajung să-și riște viața pentru a evita acest lucru. Dacă veți surprinde un nativ aruncând priviri neliniștite prin încăpere în timp ce dvs. vorbiți cu el, înseamnă că nu-l mai interesează conversația dvs. și că altceva i-a captat atenția. Are aceeași capacitate redusă de concentrare ca un bebeluș. Cu toate acestea, se va situa fără îndoială printre primii în cariera aleasă, iar dacă va fi subaltern, îl veți recunoaște ușor după atitudinea evident nemulțumită.
     Dacă vreți atitudine liberală, generozitate extremă și dorință pronunțată de a conduce toate paradele posibile, Berbecul e omul vostru. Dar dacă vă doriți subtilitate, tact sau modestie, lăsați-o baltă. Era plecat la pășune când s-au împărțit calitățile astea. Nici cu răbdarea nu stă prea bine. La restaurant nu se va sfii să sară cu gura pe chelner dacă i se pare că acesta e obraznic și va trimite înapoi mâncarea dacă i se pare prost pregătită. Dar dacă e servit bine, va lăsa un bacșiș ridicol de mare. Pentru niște persoane atât de directe, Berbecii sunt niște plătitori îngrozitori, nu pentru că nu ar vrea să-și restituie datoriile, ci pentru că sunt complet absorbiți de cu totul alte lucruri, mai interesante.
     În ciuda curajului acestui semn de foc, care-și croiește drum prin viață fără ezitare, aruncându-se cu vitejie înainte, printre obstacole, el are o mică problemă. Ar lupta cu Yeti sau monstrul lui Frankenstein și nu ar da nici un semn de frică, dar nu poate suporta durerea fizică sub nici o formă. Nu e un laș din punct de vedere moral, dar devine brusc o panseluță delicată când e vorba de ceva care implică durere. Dentistul e primul pe lista lui neagră. Într-un moment sau altul al vieții sale, fiecare Berbec se va comporta nesăbuit, ceea ce îi va provoca răni la față sau la cap.
     Sunt predispuși și la tăieturi, arsuri, dureri puternice de cap și chiar migrene, care ar putea avea ca sursă o infecție renală. În plus, Berbecul ar face bine să viziteze regulat terifiantul dentist, să-și verifice vederea, să-și supravegheze alimentația, să nu neglijeze răcelile și să nu se apropie de alcool. Combinat cu temperamentul înflăcărat al Berbecului, rezultă o mixtură explozivă.

Berbec - Barbatul

Bărbatul din zodia Berbecului
   
  Cine e creatura aceea care vorbește la telefon? Să fie un dinam electric? Să fie o torță, o pasăre, o explozie, sau Superman? Păi, cam așa ceva. E un bărbat din zodia Berbecului, ceea ce e cam același lucru. Să sperăm că știți exact ce vă doriți. Dacă vreți emoții, un bărbat în zodia Berbecului vi le poate oferi din plin și nu veți avea parte de nici un moment plictisitor. Dar dacă vă doriți siguranța și stabilitatea unei iubiri calde, confortabile, ați greșit adresa. Berbecul vă poate copleși acum cu ardoare plină de pasiune, pentru ca în clipa următoare sa fie la fel de glacial ca un urs polar. Dacă îl insultați sau dacă își pierde interesul pentru dvs., personalitatea lui caldă, impulsivă, guvernată de Marte, va îngheța imediat. Ca să-l ?aprindeți? din nou va trebui, probabil, să luați totul de la început. Bărbații din Berbec sunt un izvor nesecat de idei și energie creatoare. Probabil că e greu să țineți pasul cu el, dar ați face bine să încercați din răsputeri. Măcar din punct de vedere intelectual. Berbecul are un talent deosebit să lase în urmă ?melcii?, fără să mai arunce nici o privire peste umăr. Probabil că va arăta și se va purta ca și când ar fi mai tânăr decât este, ceea ce e foarte încântător, dar atitudinea lui tinerească se poate extinde până la latura mentală și emoțională a personalității lui, iar maturizarea nu se va petrece prea devreme în viața unui bărbat din Berbec.
     El nu are răbdare cu cei care se mișcă încet, e îndrăzneț și plin de încredere în sine, întotdeauna cu un pas înaintea celorlalți și uneori chiar prea repezit. Poate fi plin de generozitate, oferind bucuros străinilor atât timpul, cât și banii, înțelegerea și bunurile sale. Însă poate fi și exasperant de intolerant, nesimțitor, egoist și pretențios atunci când dorințele sale nu sunt îndeplinite pe loc, sau când e obligat să suporte anturajul unor persoane negative.
     Când e vorba de dragoste, nesăbuința lui e uluitoare. E în stare să se arunce cu capul înainte într-o relație amoroasă, convins că e singura iubire adevărată din toate timpurile, cu excepția, poate, a celei dintre Romeo și Julieta. Cînd ?bibeloul de porțelan? al amorului se sparge, Berbecul culege cu grijă toate cioburile și încearcă absolut toate modalitățile care-i trec prin cap pentru a salva idila moartă. Dacă nu se mai poate face nimic, o va lua de la capăt cu o nouă Julietă și va fi ca și când s-ar îndrăgosti pentru prima dată în viața lui. Oricâte greșeli amoroase ar face, bărbatul din Berbec va fi mereu convins că iubirea vieții lui, perechea lui de suflet îl așteaptă după următorul vis. Dacă nu ești o femeie în zodia Scorpionului, bărbatul din Berbec e visul oricărei femei în ceea ce privește pasiunea. E tot ce-ți poți dori. E atât de idealist și sensibil la sentimente, încât va stoarce dintr-o relație toți fiorii, toate suspinele și culmile extazului posibile. Berbecii sunt incapabili să păstreze rezerva. Ei nu știu să meargă decât până la capăt și se dăruiesc total persoanei care îi pasionează în momentul respectiv. E posibil ca bărbatul din viața ta să fie unul dintre Berbecii ovini: tăcut și liniștit. Nu te lăsa păcălită. Tot Marte îl guvernează. Când întâlnești genul acesta, verifică registrele contabile ale afacerii sale și te vei convinge că ai de-a face cu un Berbec adevărat. Apoi stai de vorbă cu fostele iubite, care probabil că-ți vor spune chicotind: ?El? Timid? Reținut? Cred că vorbești despre altcineva!?. Acel comportament liniștit e o mască ce ascunde un suflet înflăcărat și o capacitate de a lua decizii dure în plan profesional.
    
Nici un alt semn zodiacal nu poate fi atât de fidel ca Berbecul, atunci când e cu adevărat îndrăgostit de cineva alături de care vrea să-și petreacă restul vieții. Onestitatea îl va împiedica să te înșele, iar idealismul îl va împiedica să-și dorească asta. Promiscuitatea, sau chiar flirturile nevinovate, nu fac parte dintre obiceiurile bărbatului Berbec atunci când e implicat din toată inima într-o relație. El caută o iubire ca-n povești, iar în povești atitudinea față de dragoste și sex nu e niciodată ușuratică. Celelalte femei din viața lui fac parte din categoria Î.A.T. (înainte să apari tu). Desigur, trebuie să fii cu ochii în patru la posibilitățile viitoare, căci, oricât de sincer e actualul lui devotament față de tine, nevoia lui de romantism e atât de puternică, încât e capabil să înceapă să-l caute în alte părți dacă nu-i menții permanent iluziile. În clipa în care iubirea voastră își pierde parfumul idilic, el e pe cale să se abată de la calea cea dreaptă. În caz că nu știți despre ce vorbesc, pentru el ideea de dragoste ca-n povești nu include mersul la culcare alături de o femeie care are prișnițe cu spirt pe piept, ca să-i ușureze tusea. Nici să te vadă făcându-ți toaleta intimă, pilindu-ți unghiile, vopsindu-ți părul, jupuindu-ți pielea arsă de soare sau certându-te ore în șir cu mama ta la telefon. În mintea lui, chestiile astea nu prea se potrivesc cu o prințesă din basme. Când vrea să te trezească cu un sărut, îi cam piere impresia că e Prințul Fermecat dacă tu sforăi sau urli la el să te lase să dormi. Trebuie să fii pregătită să-l întâmpini în fiecare dimineață cu ochii umeziți de roua somnului și respirația tăiată la vederea frumosului lui chip așezat pe pernă lângă al tău. Ai grijă să-i spui asta! Bărbații din zodia Berbecului ale căror iubite neglijează aspectul romantic sunt inițial distruși, apoi se înfurie, apoi pleacă în căutarea unei prințese care să nu sforăie. Din punctul lui de vedere, asta nu înseamnă că el e necinstit. Nu el a încălcat o promisiune, tu ai făcut asta. L-ai făcut să creadă că ești o privighetoare adorabilă, scoțând triluri în lumina lunii, iar acum descoperă că ești o coțofană trăncănitoare. De câte ori te atinge, această descoperire îl va coborî din sferele sale cu coruri îngerești și sunete de clopote cerești. La urma urmelor, cum să audă, omul, muzica estrelor, când tu zbieri la el că s-a întors acasă după miezul nopții a doua seară la rând? (Ceea ce e adevărat, desigur, dar cine ești tu de-ți închipui că-i poți dicta fiecare mișcare? Căsnicia nu e o închisoare, iar tu nu ești gardianul lui - cam asta e atitudinea). Dacă înveți să bați ingenuu din gene și să îl privești topită de amor, va sta bucuros cu tine și de dragul tău va ignora toate celelalte femei de pe pământ. Este foarte puțin probabil ca Berbecul să se implice într-o relație fizică cu mai mult de o femeie, pentru că infidelitatea sexuală nu se potrivește imaginii iubirii unice și adevărate, pe care o are în minte (cu excepția celor cu ascendent în Gemeni sau afectați la naștere de planeta Venus). Decizia de a o rupe cu vechea iubire va fi făcută cu mult timp înainte de a deveni prea implicat în relația cu noua iubire, deci vei avea destule semnale de avertizare. Berbecul nu poate mima pasiunea, dacă nu o mai simte. Ca să-l ții, nu fi plicticoasă, negativistă sau prea timidă. Ideal ar fi să fii o combinație de Grace Kelly, Ursula Andress, Marie Curie și regina Victoria. E un adevărat tur de forță să-l convingi că ești superioară tuturor celorlalte femei, dar dacă reușești s-o faci, îți va fi cu desăvârșire fidel. După o separare, dacă îl prinzi în dispoziția necesară, i-ai putea reaprinde pasiunea dacă te porți ca și cum abia v-ați cunoscut. Va trebui să faci pe inaccesibila, pentru că el adoră provocările. Dacă îți trece prin cap să te joci cu el flirtând cu alții, las-o baltă! Îl poți pierde cu o singură șoaptă sau o simplă privire intimă aruncată altui bărbat. El insistă să fie primul în toate, inclusiv în inima ta.
     Bărbatul Berbec e extrem de posesiv și gelos și, ce e mai rău, nu îți va acorda niciodată încrederea oarbă pe care el o așteaptă din partea ta. Va trebui să înțelegi că discuțiile animate pe care le poartă cu alte femei sunt complet inocente, căci va pretinde toată libertatea de a avea contacte sociale pe care ți-o refuză ție, și mai mult decât atât. Iubitul tău de sub semnul lui Marte te va cimenta pe un piedestal și se va aștepta ca tu să stai cuminte acolo. Să nu miști nici un degețel! Nici măcar să nu pari că ai vrea să o faci! Berbecul mascul e un rebel din naștere.
     Adoră să sfideze autoritatea și crede că e mai deștept decât toți ceilalți. Tot ce se poate, dar oamenilor nu prea le place să li se scoată ochii cu asta. Din cauza superiorității afișate ostentativ, are toate șansele să o ia de multe ori în barbă, iar superiorii îi vor da numeroase și dureroase lecții de modestie din cauza refuzului de a se supune. În aceste momente tu vei fi favorizată, căci va da fuga la tine ca să-i pansezi ego-ul rănit. Astfel, vei afla că sub fațada lui agresivă, stăpână pe sine, zace un complex de inferioritate pe care nu l-ar recunoaște nici mort. Să nu faci niciodată greșeala să te declari de acord cu inamicul lui din acel moment și nici să nu încerci să fii corectă și să privești controversa din toate unghiurile.
    Trebuie să iubești ce iubește el și să urăști ce urăște el. Dacă nu poți respecta codul acesta, găsește-ți alt bărbat. Firea Berbecului e lipsită de ascunzișuri și subtilități, așa că nu va fi deloc greu de spus când un astfel de bărbat a pus punct unei relații. Răceala și plictiseala din vocea și comportamentul lui vor fi fără echivoc și vor fi, de obicei, acompaniate de o declarație deschisă, care va clarifica și mai bine totul. Pe de altă parte, o explozie de furie devastatoare e mai puțin gravă, căci arată că nemulțumirea lui e, probabil, trecătoare, iar iubirea poate fi salvată.
    Bărbaților din Berbec nu le plac jocurile. Când a găsit iubirea nu va pierde timpul, dar ai grijă să-l lași pe el să o declare. Nu-l ?vâna?, nu-i telefona des, nu-i arăta deschis cât de îndrăgostită ești și nu-ți declara sentimentele decât atunci când ești absolut sigură că sunt împărtășite. Nu există cale mai rapidă de a-l pierde decât să faci prima mișcare. Dacă nu-i dai voie să preia conducerea își va pierde interesul atât de repede, că nu vei pricepe ce s-a întâmplat. Însă, o dată închegată relația, nu fi prea distantă, căci va căuta în altă parte atenția de care are nevoie. Nu fugi de el și nu fugi după el. Trebuie să-l ții în priză, chiar și atunci când ești a lui, dar în același timp are nevoie să-l asiguri că îl iubești orice ar face. Învață să faci această echilibristică delicată între interesul afectuos și detașarea distantă sau învață să trăiești fără bărbatul Berbec.

Berbec - Femeia
Femeia Berbec


     Deci te-ai îndrăgostit de o femeie din zodia Berbecului. Nu știu dacă să te felicit sau să te compătimesc. Poate că ea își închipuie că dragostea e viața ei, dar e prea adânc absorbită de lumea din jur, ca să nu mai spunem de propria persoană, pentru ca dragostea să fie centrul existenței ei. Se poate descurca fără un bărbat mai ușor decât orice altă femeie pe care ai întâlnit-o vreodată. Desigur, a se descurca fără un bărbat nu e același lucru cu a trăi fără iubire. Va avea tot timpul nevoie de acel erou al viselor ei după care să tânjească în adâncul sufletului. El poate fi o iubire de demult sau de departe, ori o iubire încă neîntîlnită, dar ea se va gîndi la el în timpul unei ploi de primăvară, cînd aude un anumit cîntec sau cînd fulgeră. Totuși, dacă bărbatul respectiv nu e o prezență fizică în viața ei, nu îi va duce prea tare dorul. Orice ar putea face el, ea e convinsă că poate face mai bine. Fata din Berbec nu așteaptă să-i deschidă cineva ușa, își pune singură haina, își poartă singură bătăliile, își trage singură scaunul la masă, își cheamă taxiul și își aprinde țigara fără vreun ajutor masculin.
     Pentru ea, a face un lucru cu mîna e cel mai rapid mod de a-l duce la bun sfîrșit. Bineînțeles, atitudinea aceasta nu pică prea bine vulnerabilului ego masculin. Femeia aflată sub semnul lui Marte e hotărîtă să preia conducerea, să fie cea care preia inițiativa, chiar și în dragoste. Dintre toate femeile din toate zodiile, femeia Berbec e cea de la care trebuie să te aștepți să te ceară ea de soț, mai ales dacă nu ești prea hotărît. Apropie-te cu multă precauție de o fată din Berbec. Ea vrea să fie cea care conduce într-o poveste de dragoste. Ai face bine să te asiguri că i-ai cucerit inima înainte să o apuci de talie și să o săruți. Altfel s-ar putea să te alegi cu un pumn în falcă și să o vezi fugind ca o căprioară speriată. Nu te lăsa înșelat. Nu pudoarea feciorelnică o face să o rupă la fugă. Nu se teme de intențiile tale pasionale, ci de faptul că s-ar putea alege cu un sclav care o idolatrizează sau cu un cățeluș îndrăgostit, dispus să o urmeze peste tot fără crîcnire. Ambele variante ar plictisi-o de moarte. Fii ușor distant, ține-o în nesiguranță și tu vei fi cel urmărit și ?prins la cotitură?.
     O femeie Berbec e întotdeauna intrigată de un bărbat care rezistă farmecului ei. Mîndria ei o va îndemna să facă orice ca să-și demonstreze că e irezistibilă, chiar dacă interesul pentru respectiva ?pradă? e trecător. Scarlett O?Hara e întruchiparea perfectă a femeii din Berbec. Ca și Scarlett, ea va aduna la picioarele ei fiecare bărbat disponibil pe o rază de kilometri întregi, iar între timp inima ei va tînji după singurul bărbat pe care, dintr-un motiv sau altul, nu-l poate avea. Ca și Scarlett, ea se poate adapta rapid la orice condiții pentru a supraviețui, fără să se plîngă. Amîndouă personajele sînt destul de puternice pentru a sfida convențiile, a înfrunta un inamic sau chiar pentru a împușca un om cu un calm înghețat pentru a-i proteja pe cei dragi. Femeia Berbec e foarte sensibilă la complimente, dacă acestea nu sînt gratuite. Arată-i că o admiri, dar fără să-i aduci laude prea înflorite sau siropoase.
     În dragoste, loialitatea ei e uriașă atîta timp cît reușești să-i menții iubirea vie, căci e profund sentimentală. Vei observa la ea contradicția tipică Berbecilor; nu dorește să fii prea ostentativ cînd alergi după ea, dar își pierde repde interesul pentru tine dacă ești prea detașat. Nu-și dorește un bărbat complet dominator, dar nici nu o vei cîștiga stînd plin de adorație la picioarele ei. Uluitor de idealistă, uneori ea caută în zadar acel cavaler în armură strălucitoare care să cucerească lumea, să i-o ofere cu delicatețe și totuși să nu-și sacrifice masculinitatea pentru ea. Din moment ce asemenea eroi există doar în basme și în jurul Regelui Arthur, femeia din Berbec trece deseori singură prin viață. Zilele ei sînt strălucitoare și pline de încîntare, dar nopțile sînt uneori întunecate și pline de dor. Totuși, cînd visele ei înăbușite se transformă în cenușă, tocmai cînd crezi că flacăra din ea se stinge, ea se va ridica dintr-un salt și va clădi un nou rug.
     Această femeie trebuie să fie mîndră de tine ca să te poată iubi. Dar nu te considera prea important ca să observi și calitățile și talentele ei. Deși va cere mult de la tine, îți va da înapoi însutit. Femeia dominată de Marte poate fi exagerat de generoasă cu timpul și înțelegerea ei, împărțind cu tine cu dragă inimă obiectele și banii ei. Dar, cînd e vorba de dragoste, devine de-a dreptul zgîrcită. În acest domeniu, ?ce-i al ei, e al ei? și nu e nevoie de prea mult ca să-i provoci gelozia explozivă. Nu-ți exprima admirația față de actrița preferată în preajma ei și nu face prea multe complimente prietenelor ei.
     Un bărbat care are o soție Berbec ar fi mai în siguranță dacă și-ar lua un secretar decît o secretară. Dacă nu e pe primul loc pentru tine în toate privințele, te vei întreba în scurt timp unde a dispărut așa repede toată pasiunea și emoția excitantă pe care ți-o dăruia. Cînd o femeie din Berbec e rănită cu adevărat, se transformă din flacără în iceberg. Focul ei arde intens și moare repede. Gheața ei poate fi eternă. Nu uita asta dacă o iubești profund - și e puțin probabil că va accepta să o iubești altfel decît profund.
     Femeia Berbec îl așază pe cel iubit pe un piedestal, așteptîndu-se ca el să se ridice la înălțimea imaginii ei imposibil de perfecte despre el, refuzînd cu încăpățînare să-i vadă defectele, pînă cînd acestea nu devin prea evidente chiar și pentru ea. Dacă ai de gînd să critici iubitul, soțul sau copilul unei femei din Berbec ai face bine să-ți pui armură, căci va deveni extrem de tăioasă și va face remarci personale și usturătoare cînd vei încerca să retezi aripile viselor ei. Din moment ce preferă compania bărbaților celei a femeilor și pretinde admirația fiecărui bărbat pe care-l întîlnește, fie că el are nouă sau nouăzeci de ani, vei avea destule ocazii să simți acele mici înțepături provocate de monstrul verde al geloziei. Însă ar fi mai înțelept să te abții să le exprimi.
     Pe cît de feroce posesivă e ea față de tine, pe atît de intolerantă e față de manifestările tale de gelozie. Femeia Berbec va insista să-și păstreze independența înainte și după căsătorie. Va trebui să ai încredere în ea, indiferent unde s-ar duce și ce ar face, deși ea nu va avea aceeași încredere în tine. Nu e chiar așa de rău cum pare, căci, o dată ce ai cucerit-o, această femeie îți e complet credincioasă. E incapabilă să iubească doi bărbați o dată, căci astfel de trădări și minciuni îi sînt complet străine. Cu excepția unor circumstanțe neobișnuite, ea îți va spune în față că dragostea a murit înainte de a se dedica trup și suflet unei alte relații.
     Această femeie consideră fiecare relație în care e implicată ca fiind Unică și pentru totdeauna, așa că i se va dedica fără rețineri, fără șiretenii feminine, fără trucuri cochete, sau jocuri stupide. Ca și acțiunile și vorbele ei, dragostea ei e directă, fără ocolișuri. Simplitatea emoțiilor ei are o calitate curată și proaspătă, dar acestea o pot băga deseori în încurcături. Probabil că vei fi nevoit să o mai ții uneori în frîi, dar va accepta acest lucru cu o surprinzătoare docilitate dacă te iubește cu adevărat.
     Femeile dominate de Marte au deseori cariere de succes. Pot face față aproape oricărei profesii, de la agent de bursă și agent imobiliar, pînă la modeling și actorie. E puțin probabil că vei reuși s-o convingi să renunțe la slujbă de dragul tău. S-ar putea să facă asta pentru un timp ca să se ocupe de viața voastră comună, pe care o visează idilică și perfectă, dar după un timp va dori să se întoarcă la lucru. Lăsați-o. Va fi mult mai iubitoare și blîndă dacă va fi lăsată să-și umple timpul cu ceva ce o interesează. Frustrările acumulate ale celor din Berbec pot duce la probleme prea mari ca să le mai găsiți soluții.
Nimic nu o descurajează pe această femeie. Fie că e o provocare, sau doar ceva ce crede că-i va înfrumuseța viața ea va încerca să-i facă față, chiar dacă nu e prea practic.
     Impulsivitatea ei îi poate provoca necazuri ce pot părea fără ieșire, dar femeie Berbec crede cu tărie în miracole și, de obicei, acestea se întîmplă. Desigur, îi va ieși ceva păr alb pînă va învăța să nu mai repete aceleași greșeli, căci Berbecii nu prea învață din experiență, dar spiritul ei e neînfrînt iar încăpățînarea - proverbială.
     Să nu îți faci niciodată probleme că femeia ta din Berbec va ceda în fața farmecelor unui lup. E imună la lupi și gigolo, dar pericolul de se lăsa sedusă de un idealist e mult mai mare, mai ales dacă acesta susține o cauză pierdută. Dar nici acesta nu o va putea supune complet, căci asta e imposibil în cazul unei femei de sub semnul lui Marte. îți va cumpăra cadouri, îți va împrumuta bani, te va îngriji cînd ești bolnav și te va ajuta să găsești o slujbă, dar va aștepta ca și tu să faci aceleași lucruri pentru ea. Va nega cu vehemență acest lucru, dar dacă ea e nefericită se așteaptă ca și tu să fii, iar dacă e fericită vrea să fii la fel de fericit ca ea.
     Pentru o astfel de femeie, dragostea înseamnă să împarți totul în mod egal. I se va părea firesc să-ți folosească aparatul de ras, contul bancar, să fie prietena prietenilor tăi și să împărtășească visurile tale. în schimb, tu poți face același lucru cu tot ce e al ei. Sigur, aparatul ei de ras s-ar putea să fie tocit, contul ei bancar depășit, prieteniile ei cam superficiale, iar visurile ei cam prea mari pentru tine, dar ea nu e egoistă și e dispusă să le împartă cu tine. Dacă vei refuza să-i împărtășești un secret ai toate șansele să o scoți din minți și nu îți dorești asta. Niciodată să nu o faci de rîs în public cu hainele, gramatica sau comportamentul tău. Nici ea nu te va face de rîs, cel puțin nu din aceste motive.
     Dacă îi rănești mîndria sau îi retezi entuziasmul aproape că îi vei frînge inima. Sînt destui cei care îi fac asta în mod constant. Oamenilor nu le place o femeie care ține mereu să aibă ultimul cuvînt și care se crede mai deșteaptă decît toți. Cînd va descoperi că, de fapt, nu e stăpîna universului va alerga înlăcrimată în brațele tale, copleșită de faptul că lumea ei s-a prăbușit. Atunci vei avea ocazia să o vezi așa cum e cu adevărat: extrem de neajutorată și vulnerabilă, în ciuda fațadei ei sigure de sine. Nu e o dură, dar și-ar dori să fie și atunci admiră oamenii puternici și încearcă să-i imite. în aceste ocazii, cînd lumea rea îi distruge visele, alin-o tandru și probabil că nu o vei pierde niciodată. Apăr-o întotdeauna de inamici. Nu te va ierta niciodată dacă nu lupți pentru ea sau nu îi ții partea. Dar fii pregătit să te împaci cu ei cînd o va face și ea, ceea ce se va întîmpla, probabil, în scurt timp. Și ea te va apăra pe tine.
     O femeie Berbec va renunța sfidător la orice beneficiu, dacă e venit din partea cuiva care i-a rănit un prieten. Indignarea ei va fi fără margini. Nimic nu le caracterizează mai bine pe aceste femei decît loialitatea.
     Dacă o iei de soție, pregătește-te de bătăi de cap. Va avea multe interese exterioare familiei, căci căminul nu va fi niciodată un spațiu suficient pentru a-și manifesta energia creatoare.Să nu te aștepți din partea ei să ciripească veselă și fericită prin bucătărie, verificînd plăcinta din cuptor. Va fi o bucătăreasă destul de bună și va ține casa curată ca un pahar (cel puțin părțile care se văd). îți va coase nasturii și-ți va călca cămășile, dar asta nu înseamnă că o să-i și placă aceste activități. însă o femeie din zodia Berebcului poate face aproape orice cînd e necesar. Flacăra ei seamănă mai mult cu strălucirea diamantului decît cu lumina caldă și reconfortantă a focului din cămin.
     Fără îndoială că are o latură aspră, și momentele cînd îți va provoca agitație vor fi mult mai numeroase decît cele în care te va alina. Dar e o femeie provocatoare și nicodată nu te vei plictisi alături de ea. în plus, te vei bucura de acele clipe de blîndețe care îi domolesc intensitatea, dacă vei avea răbdarea să scoți la iveală această sensibilitate a ei. Femeia dominată de Marte va ști să poarte o conversație inteligentă și îi place să o facă. Nu te ascunde după ziar în timpul micului dejun, căci s-ar putea să ajungi să-ți faci singur omleta.
     Rareori ai s-o auzi plîngîndu-se de vreo boală sau oboseală, dar cînd suferă, va ștepta din partea ta foarte multă înțelegere. Deși s-ar putea să fii nevoit să o legi de pat ca să o faci să se odihnească atunci cînd are o febră de 40 de grade, fii pregătit să o servești la pat cînd are o durere de măsea.
     Pe femeia Berbec nu e recomandabil să o suni de la birou ca să-i spui că ai de lucru pînă tîrziu, decît dacă vrei focuri de artificii. N-o va deranja să-ți păstreze cina caldă, dar nu-i va plăcea să nu știe unde ești, de fapt, și ce faci, așa că va suna la birou să te verifice. Soția din zodia Berbecului va face probabil o impresie excelentă șefului tău, cu condiția să o oprești cînd încearcă să-i spună cum ar trebui să-și facă treaba.
     Nu va avea nimic împotrivă să muncească ea pentru a întreține familia dacă rămîi temporar fără slujbă, dar nu va respecta niciodată un bărbat care cîștigă mai puțin decît ea, deși nu-l va părăsi în nici un caz din acest motiv, ci îi va găsi scuze. Dacă în una din acele rare ocazii cînd simte nevoia să se relaxeze și să se distreze ai lipsa de inspirație să spui ceva dezaprobator, se va repezi direct la oglindă și la sticla de parfum. Din acest punct de vedere e la fel de feminină a însăși Eva.
     Femeia dominată de Marte e vanitoasă, ceea ce însemană că e hipersensibilă la orice legat de înfățișarea ei, de la vîrstă pînă la o remarcă inocentă cum că ar arăta obosită, pe care ea o va lua drept o aluzie că arată ca o hoașcă trecută.
     Ca mamă, va avea grijă ca progeniturile ei să fie curate, fericite, sănătoase și iubite, dar probabil că nu-și va lua în brațe copiii de cîte ori vor plînge și nici nu va fi exagerat de protectoare. În schimb, cei mici vor avea parte de numeroase sărutări drăgăstoase, impulsive, și îmbrățișări inimoase. O mamă Berbec își va învăța copiii să creadă în spiriduși și îi va duce în parc la plimbare, ca să le arate urmele strălucitoare lăsate pe pajiște de zîne cînd au dansat în lumina lunii, acolo unde alții ar vedea doar roua de pe iarbă. O astfel de mamă creează o lume magică pentru copiii ei, căci într-o astfel de lume trăiește și ea. Nu va fi un părinte indulgent, ci va insista asupra unei discipline stricte, iar copiii ei vor deveni adulți independenți.
     Această femeie poate fi irațional de temperamentală și poate face scene violente, dar furia ei stîrnită atît de ușor se va risipi la fel de repede. Nu poartă niciodată pică, nu caută să se răzbune, nu se autocompătimește și nici nu se macină în sinea ei. Mulți îți vor spune că o femeie Berbec e complet masculină, dar să nu-i crezi! E femeie pînă la ultima celulă sub exteriorul ei ostentativ și puternic, poate chiar prea femeie pentru un bărbat obișnuit. Dar, bineînțeles, un cavaler în armură strălucitoare nu e un bărbat obișnuit. Dacă ești un astfel de cavaler singuratic și curajos, aceasta e femeia visurilor tale, pentru care merită să lupți cu toți balaurii din lume.

Berbec - Defecte
Defecte


Ca toate zodiile de foc, nici Berbecul nu face exceptie, manifestându-si egogcentrismul prin importanta pe care si-o acorda, mai mult decât merita. Este superficial, susceptibil, astfel încât nu are încredere nici in prieteni, iar acestia sunt iritati de impertinenta si aroganta lui.
Vorbeste prea mult, convins de cea ce spune si de cele mai multe ori reuseste sa-i jigneasca pe ceilalti pentru ca nu se gândeste la consecintele celor spuse de el.
Nu are tact si diplomatie si în relatiile cu ceilalti se manifesta destul de sarcastic si uneori chiar dispretuitor.
Da dovada de autosuficienta, este îngâmfat si îi place sa fie laudat chiar daca îsi da seama ca unele dintre acestea laude seamana cu linguseala.
Agresiv, foarte autoritar, chiar tiranic în relatiile cu cei care depind de el, nu va ezita sa-si manifeste dorinta de a-i domina pe ceilalti prin tot ceea ce face.

Berbec - Sanatate
Sanatate

 
     Cel mai mult îl afecteaza durerile de cap si de dinti care i se par absolut insuportabile.
Nu suporta sa fie imobilizat la pat si de aceea se teme de cel mai mic semn care i-ar putea cauza o boala. Si toate acestea din cauza faptului ca boala îl face incapabil sa mai actioneze.
     Fiind o persoana plina de energie, cu un metabolism demn de invidiat si de ce sa nu o spunem foarte norocos, Berbecul are parte în general de o sanatate de fier, dar nu ar trebui sa uite ca rezervorul de energie nu este inepuizabil si ca s-ar putea sa-l lase bateriile atunci când se asteapta mai putin.

Berbec - Sex
Plan Sexual


     În viata sentimentala are nevoie în permanenta de ceva nou care sa alunge monotonia care sa-l incite.
     Crede cu toata forta în dragostea la prima vedere si atunci se lasa furat de val, traind cu toata pasiunea momentul. Pentru el, dragostea este la fel ca toate celelalte lucruri din viata lui: o aventura.
     Planeta dominatoare, Marte îl face sa puna înaintea sentimentelor dorinta, ceea ce înseamna ca Berbecul va acorda o mai mare atentie atractiei fizice decât tandretei.
Este un seducator si daca si-a propus sa cucereasca o femeie aceasta n-are cum sa-i reziste.
     Cu toate acestea, nu de putine ori a fost acuzat de misoginism în relatiile cu femeile.
Atunci când s-a îndragostit cu adevarat poate fi un partener atent si generos, în stare de orice sacrificiu pentru persoana iubita. Desi pretinde fidelitate el îsi permite sa fie ceva mai libertin, pentru ca, nu-i asa, viata trebuie traita!
     Va face casa buna buna cu o persoana dintr-o zodie de foc, pentru ca acestea îl sustin si el le acorda respect, considerându-le niste partenerii pe masura pretentiilor sale.
Daca v-ati îndragostit de un nativ Berbec, trebuie sa stiti de la început ca este o persoana foarte energica si noncomformista.
     Plin de entuziasm, puteti fi sigur ca nu va veti plictisi împreuna cu el. Inteligent si plin de umor, poate face orice conversatie sa fie plina de spirit si cauta un partener care sa fie la fel ca si el, un intelectual rafinat.
     Pasiunea care-l macina, îl face sa-si doreasca sa fie în permanenta alaturi de persoana pe care o iubeste. Este gelos si cam agresiv în manifestarile lui, asa ca nu este bine sa va jucati cu sentimentele lui. Foarte impulsiv si imprevizibil, nu acorda importanta amanuntelor, doar faptele conteaza. Totul trebuie sa se desfasoare asa cum vrea el, pentru ca nu suporta sa fie dominat sau sa i se spuna ce sa faca.
     Îi place sa-i sa ceara parerea si si-o expune cu placere.
     Nativa din Berbec este o femeie senzuala care iubeste aventura, dar în acelasi timp nu-si face iluzii, abordând toate situatiile cu foarte mult realism. Are nevoie de un partener care sa o tempereze pentru ca uneori devine mult prea patetica.
     Cei mai potriviti parteneri sunt nativii din Leu si din Sagetator.
     Pasionali, senzuali dar si sentimentali, inteligenti si debordând de energie, toate aceste calitati îi fac pe Berbeci sa fie parteneri ideali si de încredere.

Berbec -Plan Material
Plan Material


Îi place sa cheltuiasca pentru a-si satisface micile capricii sau pentru a face o bucurie celor dragi dar si pentru a-i impresiona pe adversari.
Nu-si poate impune limite iar dorintele sale sunt prea multe si prea aprige ca sa nu doreasca sa-si le satisfaca.
Îi plac jocurile de noroc si este genul de om care mizeaza totul pe o carte si nu se opreste pâna când nu pierde sau câstiga.
Daca ajung în situatia disperata de a nu mai avea nici un ban se vor împrumuta la prieteni dar tot nu se va opri, pentru ca ceea ce conteaza este întrecerea, competitia cu ceilalti.
Berbecii, fiind firi generoase, sunt gata oricând sa-i ajute pe cei din jur si daca constata ca acestia vor doar sa profite de ei se retrag fara nici un fel de protest pentru ca nu vor sa lase impresia ca sunt zgârciti.

Berbec - Personalitatea
Barbatul din zodia Berbec


     Ca o persoana orgolioasa ce este, berbecul vrea sa fie admirat, respectat, indispensabil pentru femeia pe care vrea sa o cucereasca sau pe care a cucerit-o deja. Stie dinainte cum trebuie sa arate femeia visurilor sale si bineînteles ca aceasta este inteligenta, spirituala, cu mult farmec (care barbat nu si-ar dori o astfel de femeie?). Este un barbat mândru care nu accepta compromisurile si daca o femeie face greseala sa îl însele Berbecul îi va întoarce spatele, pur si simplu, tratând-o cu indiferenta. Are nevoie de o femeie care sa merite sa fie cucerita pentru ca si în acest caz nativul Berbec simte nevoia sa se lupte si o femeie i se pare mai interesanta cu cât o obtine mai greu.
Femeia din zodia Berbec
     Desi ca fizic pare fragila femeia Berbec este ambitioasa, tenace si foarte rezistenta. Este o femeie constienta de propria valoare si din aceasta cauza poate parea aroganta celor din jur, dar ea este genul care atunci când ofera mult pretinde la fel de mult. Nu este ceea ce poate fi numita ?femeia de casa?, nu o pasioneaza statul în bucatarie, între oale, dar aceste minusuri se compenseaza prin inteligenta. Pentru un barbat puternic care stie ce vrea de la viata poate fi un sprijin ideal caci stie sa-l puna într-o lumina favorabila si îl poate ajuta sa urce pe scara sociala. Îi place sa fie în permanenta în centrul atentiei si este foarte generoasa cu prietenii cu conditia ca acestia sa nu încerce sa-i faca concurenta la ?aplauze?. Plina de romantism dar si de o gelozie feroce îsi va obliga partenerul daca nu vrea sa o piarda sa faca compromisuri si sa o accepte asa cum este, intoleranta.

Berbec ?Seful
Seful din zodia Berbec


     Are impresia ca rolul cel mai potrivit pentru el este acela de ?salvator al omenirii? de aceea se implica în afaceri riscante, în are vrea sa aiba ultimul cuvânt. De cele mai multe ori datorita entuziasmului si a energiei inepuizabile de care da dovada reuseste sa ajunga în postura de sef iar de acolo vrea sa controleze tot ce misca.
     În place sa manipuleze oamenii si nu-i pasa daca acestia nu sunt de acord cu el si îl bârfesc. Este în stare sa gaseasca rapid solutii la cele mai dificile probleme si nu suporta ca cei din jurul sau sa-i comenteze deciziile. La negocieri da dovada de diplomatie si reuseste sa-si impuna punctul de vedere pentru ca are capacitatea de a sintetiza aspectele problemei mai bine decât partenerii de discutii, argumentându-si solid propunerile.
     Meseriile cele mai indicate pentru un Berbec sunt: medic, avocat, ofiter, în general profesii în care trebuie sa vina în contact cu oameni multi si în fata carora sa se impuna.
Berbec -Subalternul
Subalternul din zodia Berbec
     Firea independenta si orgoliul îsi spun si în aceasta privinta cuvântul, deoarece chiar si în situatia de subaltern Berbecul vrea sa fie tratat asa cum crede el ca merita, adica ca pe un egal caruia i se respecta ideile si nu i se impune sa faca un anumit lucru. Ar vrea ca numai el sa se ocupe de lucrurile importante nu de maruntisuri care îl plictisesc.
     Daca atmosfera de la locul de munca nu îi place prefera sa-si dea demisia dar o va face în mod personal, adica trântind si bufnind. În aceste cazuri i se pare ca toata lumea unelteste împotriva lui si ca el este neîndreptatit si umilit.
Berbec Compatibilitati

Compatibilitati cu alte zodii

? Berbec-Berbec Fiecare încearca sa-si impuna propriul punct de vedere astfel încât exista putin sanse de a ajunge la o solutie de compromis. Ambii sunt ambitiosi, orgoliosi si încapatânati.
Chiar daca se admira reciproc pentru ca fiecare îsi vede imaginea sa ca într-o oglinda în ochii celuilalt, nu au sansa de a se întelege nici pe plan profesional, nici pe plan afectiv.
Relatia ar putea avea sanse de reusita doar în cazul în care unul dintre ei accepta sa renunte la locul pe podium.

? Berbec-Taur Agresivitatea fizica sau psihica de care da dovada Berbecul vinE în flagrant conflict cu calmul si prudenta Taurului.
Se vor întelege bine doar pe plan profesional, unde se vor ajuta reciproc.
Pe plan afectiv sunt putine sanse ca relatia sa dureze, atât timp cât aceasta se bazeaza doar pe sex.

? Berbec-Gemeni Îndoielile si nesiguranta Gemenilor îl scot din sarite pe impulsivul Berbec.
S-ar putea ca din cauza dualitatii lor Gemenii sa trezeasca interesul Berbecului în plan sentimental, totusi nu este o relatie care sa se desfasoare sub auspicii tocmai favorabile datorita atitudinilor total diferite. Berbecul este plin de pasiune, spontan, tandru în timp ce Gemenii sunt reci, calculati, cu o imaginatie limitata.

? Berbec-Rac Racul este o persoana introvertita si foarte sensibila, iar modul direct si fara menajamente pe care îl abordeaza Berbecul îi creeaza primului un puternic disconfort.
Nici pe plan profesional relatiile nu stau mai bine, Racul nereusind sa-si impuna punctul de vedere în fata Berbecului iar pe plan afectiv, în ciuda atractiei sexuale se prevede un esec total.

? Berbec-Leu Ca semne de foc modul de a reactiona al ambilor este asemanator. Au tendinta de a-si impune propriul punct de vedere ceea ce ar putea duce la conflicte.
Pe plan sentimental relatia este plina de pasiune si este posibil sa dureze.

? Berbec-Fecioara Cu o Fecioara plina de prejudecati si un Berbec expansiv se va ajunge greu la un consens.
Berbecul nu suporta spiritul critic al Fecioarei iar aceasta superficialitatea lui.
O relatie pe termen lung este putin probabila.
? Berbec-Balanta Pe Berbec nu-l intereseaza decât propria persoana si mai putin sa împace pe toata lumea cum face Balanta.
Sunt semne diametral opuse, iar Balanta trebuie în permanenta sa inventeze ceva nou pentru a-i stârni interesul Berbecului.
În acest caz, Balanta trebuie sa dea dovada de multa tenacitate si sa suscite în permanenta interesul Berbecului.

? Berbec-Scorpion Personalitatile puternice ale ambilor îi împiedica sa ajunga la o întelegere dar amândoi sunt constienti ca au nevoie unul de celalalt.
Chiar daca vor exista frecvente discutii între ei, pe plan afectiv relatia este foarte buna, fiecare respectându-se reciproc.
? Berbec-Sagetator Faptul ca ambii sunt nascuti în zodii de foc, îi apropie, Sagetatorul reusind sa-l linisteasca pe temperamentalul Berbec, iar acesta îl sustine pe Sagetator, redându-i încrederea în propriile forte.

? Berbec-Capricorn Berbecul îl gaseste pe Capricorn mult prea rece si prudent iar Capricornul nu reuseste sa se obisnuiasca cu dinamismul actiunilor Berbecului.
Profesional, amândoi realizeaza ca au nevoie de celalalt si vor face efortul sa se înteleaga.

? Berbec-Varsator Si Varsatorul si Berbecul sunt idealisti si din aceasta cauza exista toate premisele ca cei doi sa se înteleaga foarte bine.
Berbecul va tolera felul mai libertin al Varsatorului, iar Varsatorul nu va fi iritat de permanentul neastâmpar al Berbecului.

? Berbec-Pesti Felul autoritar al Berbecului nu se împaca cu romantismul Pestilor.
Conflictele dintre ei sunt dese iar Berbecul nu va face efortul sa-si ascunda nemultumirea.
Pe plan afectiv se vor întelege bine, datorita imaginatiei bogate a amândurora.

Edited by _2bad4u_, 13 December 2008 - 18:43.


#36
alex_5kg

alex_5kg

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 798
  • Înscris: 07.07.2007
leule da si versiunea culeasa de tine pentru Sagetator.O parere in plus nu strica.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate