Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Lista cu locuri unde se mananca bine, in Romania!
#1927
Posted 12 September 2022 - 07:47
Pentru multă lume cantitatea e o calitate... Inca
|
#1928
Posted 12 September 2022 - 09:04
Piata 9 Oradea, dar pentru friptura de vita trebuie sa fii gata sa donezi un rinichi. In rest, burgeri, cartofi, salate, prajituri, foarte gustoase si acceptabile ca pret. Si conceptul de servire e oarecum inedit. Lasi bacsis numai daca vrei, la tejghea.
|
#1929
Posted 12 September 2022 - 17:34
Romanii in general le plac portiile potrivite, sa fie. E adevarat ca si felurile de mancare traditionale nu se pupa cu portii mici.
Un ciolan cu fasole la varza nu poti sa-l aduci la 250 de gr. Relax, la viena am mancat snitele care cadeau din farfurie, 15 inchi min.Garnitura separat. Smecheria e sa iei portia in 2. |
#1930
Posted 12 September 2022 - 18:12
DANANDREI2001, on 12 septembrie 2022 - 17:34, said:
Romanii in general le plac portiile potrivite, sa fie. E adevarat ca si felurile de mancare traditionale nu se pupa cu portii mici. Un ciolan cu fasole la varza nu poti sa-l aduci la 250 de gr. Relax, la viena am mancat snitele care cadeau din farfurie, 15 inchi min.Garnitura separat. Smecheria e sa iei portia in 2. Bine punctat. La Popasul Domnesc se serveste bucatarie traditionala. Apropo de Viena, am luat coaste de porc, erau maaaari de parca eram la Popasul Domnesc. Atasez o poza. Mari, dar al naibii de bune!
Edited by AlbastruIndigo, 12 September 2022 - 21:05.
|
#1931
Posted 13 September 2022 - 00:17
DANANDREI2001, on 12 septembrie 2022 - 17:34, said:
Romanii in general le plac portiile potrivite, sa fie. E adevarat ca si felurile de mancare traditionale nu se pupa cu portii mici. Un ciolan cu fasole la varza nu poti sa-l aduci la 250 de gr. Relax, la viena am mancat snitele care cadeau din farfurie, 15 inchi min.Garnitura separat. Smecheria e sa iei portia in 2. Nu am zis ca stilul asta este specific doar romanilor….🙈 Iar un schnitzel din ăla, nu are multă carne in el. E doar foarte bine tăiată, batuta și întinsa. x1yz, on 12 septembrie 2022 - 18:12, said: Bine punctat. La Popasul Domnesc se serveste bucatarie traditionala. Quote Apropo de Viena, am luat coaste de porc, erau maaaari de parca eram la Popasul Domnesc. Atasez o poza. Mari, dar al naibii de bune! |
#1932
Posted 13 September 2022 - 06:25
Am de mers curind la Azuga,imi trebuie o sugestie de restaurant cu raport preturi calitate bun,vor fi niste invitati ce apreciaza mincarea buna,dar tot rupti in cur.Niste romani mai spalati,adica italieni.Buna dimineata!
|
#1933
Posted 13 September 2022 - 08:42
richelieu, on 13 septembrie 2022 - 00:17, said:
Pai aia e și jmekeria cu astfel de feluri: le vinzi pentru 2 persoane. Nu am zis ca stilul asta este specific doar romanilor…. Iar un schnitzel din ăla, nu are multă carne in el. E doar foarte bine tăiată, batuta și întinsa. Bucatarie tradiționala nu înseamnă mâncare ca la porci Le-ai mâncat pe toate? Perfect adevarat ce zici de schnitzel. Este bun dar e si "rupt in bataie". 102 euro pentru ce este in poza, Gosser Bierklinik Attached FilesEdited by xymzar, 13 September 2022 - 08:55. |
#1934
Posted 13 September 2022 - 10:25
Snitzel-ul in Viena (original) costa intre 18-24eur uneori cu, uneori fara garnitura. Este scump pentru ca si kg de vitel in Austria costa foarte mult.
Daca ajungeti prin Viena si vreti sa mancati un snitzel de porc foarte delicios, care aproape se aseamana ident cu cel de vitel, mergeti la Rado's Gastwirtschaft. Are mai multa mancare traditionala la preturi senzationale. |
#1935
Posted 13 September 2022 - 18:32
richelieu, on 13 septembrie 2022 - 00:17, said:
Bucatarie tradiționala nu înseamnă mâncare ca la porci �� Sa fiti sanatos! richelieu, on 13 septembrie 2022 - 00:17, said:
Le-ai mâncat pe toate? Edited by AlbastruIndigo, 13 September 2022 - 19:19. |
#1936
Posted 13 September 2022 - 22:31
|
#1937
Posted 15 September 2022 - 18:41
nu sunt mare fan impinge tava dar aici se mananca bine:https://supermama.ro/
tot timpul e aglomerat asa ca nu prea mananci ceva de ieri. si kontiki tot in sibiu. ciorba de burta exceptionala, cam tot e bun, cartofi prajiti din cartofi curatati, apa minerala la sticla de sticla de jumate, chelneri cu camasa alba si vesta neagra....bun eu merg de minim 2 ori pe an la SIBIU si se mananca f bine daca te informezi. plus pizza f buna in cateva locuri. |
#1938
Posted 18 September 2022 - 09:23
Mancare buna cu un plus de priveliste la Amfiteatrul Transilvania.
Destul de piperata si nu ma refer la condiment si nu foarte diversificata. Dar aia care e, e buna |
#1939
Posted 21 September 2022 - 21:53
Sef-chenko, on 18 septembrie 2022 - 09:23, said:
Mancare buna cu un plus de priveliste la Amfiteatrul Transilvania. Destul de piperata si nu ma refer la condiment si nu foarte diversificata. Dar aia care e, e buna Privelistea minunata. Am gasit meniul pe net. I-as da 3,5 stele Michelin dupa preturi. Da e cerere si oferta, bravo lor. Afinata/capsunata la 500 de lei litru Arde-l pe taran daca l-ai prins. |
#1940
Posted 21 September 2022 - 23:31
N-ai prea umblat la restaurante lately…nu-i așa? 🤷
|
#1941
Posted 25 September 2022 - 19:56
La Busteni am fost la ceva IRISH,gratar decent,preturi terestre.
|
|
#1942
Posted 26 September 2022 - 21:40
richelieu, on 21 septembrie 2022 - 23:31, said:
N-ai prea umblat la restaurante lately…nu-i așa? da se pare ca nu mai traiesc din mancare. 13-15 lei o sticla de 750 de apa pe care o iau sub 3 lei. 40-50 de lei litru de vin la carafa pe care dau 5-6 lei max. io inteleg ca pandemia, ca alealea alea da nu ma lua la misto. da e cerere si oferta. |
#1943
Posted 26 September 2022 - 22:18
Pai cam astea sunt prețurile la restaurante in ultimul timp. De-aia am început și eu sa mănânc mult mai rar la restaurant…..
Dar știi cum e: când bei o cafea la o terasa, nu plătești cafeaua, plătești experiența băutului cafelei la terasa aia. La fel e și in cazul de fata, plătești nu neaparat pentru afinata aia 500lei/litru, ci pentru a o bea fix acolo, in condițiile alea. Dacă merita sau nu, tine de fiecare…. |
#1944
Posted 26 September 2022 - 22:33
richelieu, on 26 septembrie 2022 - 22:18, said: Dar știi cum e: când bei o cafea la o terasa, nu plătești cafeaua, plătești experiența băutului cafelei la terasa aia. La fel e și in cazul de fata, plătești nu neaparat pentru afinata aia 500lei/litru, ci pentru a o bea fix acolo, in condițiile alea. Dacă merita sau nu, tine de fiecare…. Frumos rau, era si o piata de aia de a lor care se deschide la 6 si se inchide la 1-2.Spectaculoasa, iti ploua in gura. La capucino se aruncau , era 1 euro. Masina de cafea era aproape cat un sandero. Ok , e vorba de calitate/priveliste da la noi multi antreprenori exagereaza. Pandemia a lasat multe traume/pagube in industrie |
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users