Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Lista cu locuri unde se mananca bine, in Romania!
Last Updated: Aug 20 2023 23:15, Started by
neostar
, Feb 02 2005 00:18
·
21
#1945
Posted 27 September 2022 - 01:22
Nah….am băut săptămâna trecută cafea pe Champs Elizee, cu 10 euro. Puțin mai încolo era 30 . Și nici nu era cea mai buna cafea.
Un ceai la Burj al Arab e 50 Euro. Nu e ceva specific românesc |
#1946
Posted 23 January 2023 - 08:14
Bucuresti, restaurantul "Vatra" pe Brezoianu 19, aproape de Gambrinus.
|
#1947
Posted 23 January 2023 - 11:33
Nu stiu daca s-a observat dar pe unde mananc preturile sunt acum aproape duble fata de 2019.
Ciudat este ca sunt clienti la fel ca inainte, asa ca preturile astea sunt sa stea, nu vor reveni vreodata. |
#1948
Posted 23 January 2023 - 12:04
Pai daca tot s-a atins subiectul.....tocmai am vrut sa comand prin Glovo, de la Dristor, un meniu farfurie mica, de vita. 74 (saptezeci si patru!!!!) lei. Cu taxa de livrare a Glovo, ajungeam la aproape 90 lei. PENTRU O SHAWORMA!!!
Am vrut sa ii sun sa le spun unde sa si-o bage Nu sunt zgarcit....insa unele chestii chiar nu merita banii. |
#1949
Posted 23 January 2023 - 13:59
richelieu, on 23 ianuarie 2023 - 12:04, said:
Pai daca tot s-a atins subiectul.....tocmai am vrut sa comand prin Glovo, de la Dristor, un meniu farfurie mica, de vita. 74 (saptezeci si patru!!!!) lei. Cu taxa de livrare a Glovo, ajungeam la aproape 90 lei. PENTRU O SHAWORMA!!! Am vrut sa ii sun sa le spun unde sa si-o bage Nu sunt zgarcit....insa unele chestii chiar nu merita banii. 18 euro... |
#1950
Posted 23 January 2023 - 14:20
FC72, on 23 ianuarie 2023 - 11:33, said:
Nu stiu daca s-a observat dar pe unde mananc preturile sunt acum aproape duble fata de 2019. Ciudat este ca sunt clienti la fel ca inainte, asa ca preturile astea sunt sa stea, nu vor reveni vreodata. richelieu, on 23 ianuarie 2023 - 12:04, said:
Pai daca tot s-a atins subiectul.....tocmai am vrut sa comand prin Glovo, de la Dristor, un meniu farfurie mica, de vita. 74 (saptezeci si patru!!!!) lei. Cu taxa de livrare a Glovo, ajungeam la aproape 90 lei. PENTRU O SHAWORMA!!! Am vrut sa ii sun sa le spun unde sa si-o bage Nu sunt zgarcit....insa unele chestii chiar nu merita banii. La 100 ron, mă duceam și luam 3-4 shaorme la fața locului. |
#1951
Posted 23 January 2023 - 17:13
Nu stiu cat mai e o saworma direct la ei, dar nu vroiam sa ma opresc din treaba si sa ma duc pana acolo.....
Am renuntat, oricum. |
#1952
Posted 23 January 2023 - 18:36
Pe la mine pretul la take-away e cel din meniu apoi adauga 1-3 euro cei de la delivero, glovo, uber eats, ai si abonamente fara adaos daca comanzi des, in plus multe restaurante acopera delivery si tu platesti doar pretul din meniu.
|
#1953
Posted 24 January 2023 - 20:05
Tot ce tine de delivery a explodat, pentru ca nemernicii de la curierat au ridicat comisionul foarte puternic si restaurantele sub obligate sa ridice preturile, dar comenzile prin delivery vor pica foarte curand.
Preturile si la restaurant au crescut foarte rau, o supa/ciorba sub 15-20RON nu mai gasesti, adica vorbim totusi de 3-4eur, pe cand in Viena o supa costa 4,5-5,5eur. O pizza la orice restaurant normal (nu de figuri) este 35-45 de ron, adica 8-9 eur. |
#1954
Posted 24 January 2023 - 20:09
Nici nu știu când am comandat ultima oară prin aplicații gen Glovo, Tazz, Panda, Bolt Food etc. Dacă am la toate astea, 3-4 comenzi însumate.
Prefer direct la restaurant comanda, fiindcă e mai ieftin. |
|
#1955
Posted 24 January 2023 - 20:53
si eu in general, dar multe restaurante bune nu au delivery direct, ci lucreaza doar prin companii de genul.
|
#1956
Posted 25 January 2023 - 00:32
business11, on 24 ianuarie 2023 - 20:05, said:
Tot ce tine de delivery a explodat, pentru ca nemernicii de la curierat au ridicat comisionul foarte puternic si restaurantele sub obligate sa ridice preturile, dar comenzile prin delivery vor pica foarte curand. Ciudat, aici la mine tocmai concurenta dintre alea 3-4 companii de delivery mari a scazut serios preturile transportului. |
#1957
Posted 25 January 2023 - 09:36
Lasa preturile transportului, ca nu aia este nebunia. Ci comisionul din spatele comenzii care trebuie platit de restaurant. Serviciile astea taxeaza intre 15 si 35% comision pe orice comanda. La 100RON tu dai 35RON catre Glovo sa spunem. Astfel ca restaurantele au fost nevoite sa umfle la randul lor preturile ca sa mai amortizeze din acest comision.
Dar sunt sigur ca daca o vor tine tot asa, comenziile prin aplicatie vor scadea si vor exista ori restructurari de comisioane, ori vor intra multe in faliment pentru ca si asa nu sunt profitabile, ori multe restaurante vor prefera sa livreze pe cont propriu. La urma urmei va fi mai ieftin sa cumperi 2-3 scutere si 2-3 angajati pe delivery. |
#1958
Posted 25 January 2023 - 11:50
Da…adevarul e ca dacă tu dai comision de 35% din valoarea de vânzare, aia înseamnă cam tot profitul restaurantului.
|
#1959
Posted 26 January 2023 - 22:57
La cum se prevad urmatorii 2 ani cred ca multi din industrie o s-o ia in barba.Sunt si nesimtiti.
Asta cade prima si prin ricoseu baietii cu livrarea. Back to home cooking. |
|
#1960
Posted 26 January 2023 - 23:02
DANANDREI2001, on 26 ianuarie 2023 - 22:57, said:
La cum se prevad urmatorii 2 ani cred ca multi din industrie o s-o ia in barba.Sunt si nesimtiti. Asta cade prima si prin ricoseu baietii cu livrarea. Back to home cooking. |
#1961
Posted 27 January 2023 - 05:17
business11, on 25 ianuarie 2023 - 09:36, said:
Lasa preturile transportului, ca nu aia este nebunia. Ci comisionul din spatele comenzii care trebuie platit de restaurant. Serviciile astea taxeaza intre 15 si 35% comision pe orice comanda. La 100RON tu dai 35RON catre Glovo sa spunem. Astfel ca restaurantele au fost nevoite sa umfle la randul lor preturile ca sa mai amortizeze din acest comision. pai na, sa isi faca mado, spartan si mesopotamia flota auto si sa angajeze soferi daca vor sa scape de comisionul nesimtit. |
#1962
Posted 20 March 2023 - 12:26
Pe traseul Turda-Bistrita-VatraDornei are cineva o recomandare de mers la sigur pt o masa zdravănă prânz-cină?
Preferabil nu în localități... ceva mai la verdeață ... pe 7 aprilie fac deplasarea... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users