Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Meniu Craciun
Last Updated: Dec 16 2008 21:30, Started by
irene6
, Nov 05 2008 10:50
·
0
#19
Posted 11 November 2008 - 00:44
eu sincer m-am saturat de porcul traditional gatit in 7 mii de feluri
mai bine iau 10 pui si ii fac la sticla, cu garnitura ceva usor sau 2-3 curcani |
#20
Posted 11 November 2008 - 01:20
Tochitura e cea mai buna idee de mancare ce poate ingloba preparatele traditionale. Si carnati trandafiri, si carne de porc cu sos, si o mamaliguta cu smantana si branza rasa...
Bai, ia gata, mi-a dat femeia termen sa slabesc si ma compromit pe aici. |
#21
Posted 11 November 2008 - 20:01
eu daca tin minte bine, mama prepara sarmalute...chiar daca mie nu imi plac...un pui la cuptor cu sos....de ciuperci.....delicios.....si in rest...nu stiu exact aperitive, si cred ca si o supa de galuste sau de taietei...fiind printre favorite...dar nu e neaparat un meniu impus, fiecare gateste dupa propriul gust masa de craciun
|
#22
Posted 12 November 2008 - 08:36
O masa de Craciun, la mine in familie consta de obicei in preparate de porc, pentru ca-l taiem atunci, nu? Asadar, la pranz exista o ciorba cu carne de porc (Taraneasca cu legume si carne de porc, de perisoare, de os etc), felul doi poate consta intr-un gratar proaspat (cu toate ca nu ma omor dupa carnea aia rosie a porcului abia taiat), sarmalute cu kaiser fiert in aceeasi oala (personal favourite :P ). Desigur, toate salatele alea atat de populare, de boeuf, orientale etc. Seara parca ar merge o friptura de pui la cuptor cu piure de cartofi. Seara nu mananc niciodata porc, de-aia recomand asta.
|
#23
Posted 12 November 2008 - 09:17
Cinstit vorbind, mie în perioada sărbătorilor mi se întâmpla următorul lucru: mă agitam să gătesc, să pun pe masă de toate și constatam că apetitul familiei era în scădere când frigiderul gemea. Așa că acum îi pun să cugete ce ar prefera să mănânce de la Crăciun până la Sf. Ion și distribui în mod echitabil preparatele pe această perioadă.
|
#24
Posted 12 November 2008 - 09:56
vazui doar feluri de mancare, dar aperitive (ceva mai special) ?! sau prajituri, ce prajituri faceti?!
ca doar nu o sa mancam doar cozonac (mie nici nu prea imi place) |
#26
Posted 12 November 2008 - 12:21
#27
Posted 12 November 2008 - 12:45
rebel78, on Nov 12 2008, 09:56, said: vazui doar feluri de mancare, dar aperitive (ceva mai special) ?! sau prajituri, ce prajituri faceti?! ca doar nu o sa mancam doar cozonac (mie nici nu prea imi place) Intre atatea preparate de porc ( grele tata) eu ma bag si o salata de ton cu porumb si lamaie. Cat despre prajituri, in afara de traditionalul cozonac, merg fie niste cornulete, fie o placinta cu branza si stafide. |
#28
Posted 12 November 2008 - 12:46
Prajitura cu crema de lamaie (Alba ca Zapada) sau tarta cu fructe.
|
|
#29
Posted 12 November 2008 - 13:40
De Craciun , incerc sa gatesc in asa fel incat masa de sarbatoare sa fie cat mai colorata . De obicei aperitive pregatesc mai multe , de ex : oua umplute , salata de bof , chiftelute , rondele de ardei umpluti cu branza, vinete , rosii umplute si ton cu porumb si ceapa rosie . In felul acesta am asigurata si cina si micul dejun doua-trei zile.
Supa de gaina cu galuste nu lipseste de pe masa de Craciun (cu zarzavaturi multe , din care pregatesc salata de bof). Felul doi este o friptura de porc si carnati de casa prajit, pireu si ardei copti. Lamaita si negresa ne place la toti asa ca nu lipsesc de la nici o sarbatoare. Pentru cei interesati pot sa descriu si modul de preparare (nu vreau sa plictisesc cu detalii neinteresante) Singura mare problema a mea este ca imi place sa gatesc si sa mananc bunataturi ceeace nu ma ajuta sa-mi mentin silueta :-)) |
#30
Posted 12 November 2008 - 13:55
#31
Posted 12 November 2008 - 14:29
Ia sa treceti, ma, si pe la mine cu cate-o tava ca prea mi-ati facut pofta, mama voastra de gospodine mici si sexy! :inlove:
|
#32
Posted 12 November 2008 - 14:49
#33
Posted 12 November 2008 - 15:15
|
#34
Posted 12 November 2008 - 15:19
Înghețată de lămâie! :notangel:
Fursecuri de toate felurile + tort de ciocolată. |
#35
Posted 12 November 2008 - 16:28
amonra_71, on Nov 12 2008, 13:55, said: Aia cu foile coapte pe dosu tăvii? Bună rău. Bine că mi-ai adus aminte de ea :OK: buna rau :D numai ca nu am eu rabdare sa fac foile :notangel: CICI&Co, on Nov 12 2008, 15:19, said: Înghețată de lămâie! :notangel: Fursecuri de toate felurile + tort de ciocolată. |
#36
Posted 12 November 2008 - 16:54
rebel78, on Nov 12 2008, 09:56, said: vazui doar feluri de mancare, dar aperitive (ceva mai special) ?! sau prajituri, ce prajituri faceti?! ca doar nu o sa mancam doar cozonac (mie nici nu prea imi place) In functie de chef, mai fac un tort amandina, o prajitura cu foi de bezea sau un tort cu frisca si fructe (stiu torturile se fac de revelion, da' eu le fac mai mereu, ca prefer sa ornez un tort decat 10 prajituri :D ) |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users