Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Întrebare de țărănuș
Last Updated: Oct 07 2008 20:58, Started by
Bebeluska
, Oct 02 2008 19:23
·
0
#38
Posted 05 October 2008 - 17:37
#40
Posted 05 October 2008 - 23:12
#41
Posted 06 October 2008 - 00:04
A baut cineva vin de smochine? Cum e? :rolleyes:
(YES! +1!) Ontopic: :scratchchin: |
#42
Posted 06 October 2008 - 10:18
#43
Posted 06 October 2008 - 11:46
update pentru Bebeluska : am vazut sambata smochine violet la Cora Lujerului.
|
#44
Posted 06 October 2008 - 12:11
au si la "carefura" din alea mov care se mananca...exact: cu coaja!
|
#45
Posted 06 October 2008 - 12:28
#46
Posted 06 October 2008 - 21:19
Alea uscate le mancam cu tot cu coaja. Prin Italia, pe cele culese direct din smochin nu le puteam manca cu tot cu coaja, aveau un un gust naspa.
|
|
#47
Posted 06 October 2008 - 23:59
#48
Posted 07 October 2008 - 20:58
Bebeluska, on Oct 2 2008, 20:23, said: Întrebare din ciclul "nu știe țăranul ce-i ciocolata": se mănâncă coaja de la smochine?! Pese: am fost întrebată dacă-i vorba de smochine verzi. Nu, sunt mov și mari cât cepele. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users