Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Amintiri din copilarie:inghetata Polar, brifcor,etc...
Last Updated: Nov 23 2010 19:47, Started by
roxana.zenit
, Sep 20 2008 20:22
·
0
#361
Posted 29 September 2008 - 17:20
Cici, daca esti pe felie, aminteste-mi ca m-a lasat balta procesoru', ce dracu dulciuri vietnameze mancam? :wacko: Cumva un fel de susan?
Clar, nu era de lins, n-as fi uitat... :ack: Si inca ceva... Care mai stiti paritatea la lamele de guma? Cate lame "facea" un pachet? Cu filtru intact, desigur. :D In zona p-tei Resita cred ca 10:1, da' nu mai stiu sigur... |
#362
Posted 29 September 2008 - 17:23
Eu mâncam dulciuri numai de la sârbi, iar lamele erau tot 5, nu? :huh:
|
#363
Posted 29 September 2008 - 17:32
Gabi73C, on Sep 29 2008, 18:20, said: Cici, daca esti pe felie, aminteste-mi ca m-a lasat balta procesoru', ce dracu dulciuri vietnameze mancam? :wacko: Cumva un fel de susan? Clar, nu era de lins, n-as fi uitat... :ack: |
#364
Posted 29 September 2008 - 19:48
roxana.zenit, on Sep 20 2008, 20:22, said: Toamna este un anotimp potrivit pentru a medita la diverse lucruri, amintiri,trairi...Ce-ati zice daca am face o calatorie culinara in trecut? De exemplu, isi mai aminteste cineva de inghetata Polar?era ambalata intr-un fel de hartie, asemanatoare cu cea in care era ambalat untul. Avea un gust foarte natural, era untoasa si placuta papilelor gustative...Mai site cineva ceva despre ea?Dar despre alte produse gastronomice din acea perioada? Apropo, oare mai exista inghetata Polar? :bouncey: |
#365
Posted 29 September 2008 - 20:23
CICI&Co, on Sep 29 2008, 18:23, said: Eu mâncam dulciuri numai de la sârbi, iar lamele erau tot 5, nu? :huh: Nu mai! N-am intrebat cate lame erau in pachet ci ce valoare aveau... Mda, cred ca nu erai baietel, nu te jucai cu asa ceva... s3ction31, on Sep 29 2008, 18:32, said: Daca te referi la tabletele din susan, mie-mi pareau facute din susan amestecat cu putin zahar ars. Imi aducea o tanti maritata cu un arab, deci nu-s convinsa ca ar fi fost vietnameze. :) |
#366
Posted 30 September 2008 - 15:33
Gabi73C, on Sep 29 2008, 18:20, said: Cici, daca esti pe felie, aminteste-mi ca m-a lasat balta procesoru', ce dracu dulciuri vietnameze mancam? :wacko: Cumva un fel de susan? Clar, nu era de lins, n-as fi uitat... :ack: Si crevetii tot vietnamezi erau - de altceva de aceeasi provenienta nu-mi aduc aminte. |
#367
Posted 30 September 2008 - 16:15
Se mai gasesc creveti vietnamezi? Imi placeau la nebunie, chipsurile de azi sunt fix 0 comparativ.
|
#368
Posted 30 September 2008 - 20:25
Moaca, on Sep 30 2008, 16:33, said: Dap, de la casa de comenzi, si fiecare baton era invelit in hartie de orez, fina ca foita de tigara si dulce - cum de n-o lingeai pe-aia ? :) Oare sa fi lins asa ceva si sa nu mai tin minte?... :ermm: ------------------ De la ce guma erau surprizele "cu artisti"? Inginerul, on Sep 30 2008, 17:15, said: Se mai gasesc creveti vietnamezi? Imi placeau la nebunie... Erau buni cu berea la halba, aia cu iz de dero... :dribbledrool: |
#369
Posted 29 October 2008 - 23:34
#370
Posted 30 October 2008 - 00:24
robiso, on Oct 30 2008, 00:34, said: Surprize, surprize.. :) chiar am vazut ieri intr-un chisc de langa blocul meu TURBO si MINTI !!! Nu glumesc, daca e cineva interesat sa ma anunte... Care erau alea cu "artisti"? |
|
#371
Posted 31 October 2008 - 11:07
Minti avea/are surprize cu actori/actrite, iar Turbo cu masini/motoare :). La Minti "mi-a cazut" Meg Ryan si la Turbo Bugatti Veyron :P:P:P
Guma, by the way, are un gust oribil... Cine face schimb de surprize? :) Edited by robiso, 31 October 2008 - 11:08. |
#372
Posted 23 February 2010 - 13:01
Dar nu isi aminteste nimeni de Lacovo? Era prea mortal... Mustarul si Branza topita aveau un gust in comparatie cu acum, pe care ai da milioane de lei (vechi) pt. un borcan sau o cutie... Despre inghetata ce sa zic? aia lunga la hartie, verde si in glazura de ciocolata, sau aia alba... no comment! nu se compara cu porcariile de azi...
|
#373
Posted 23 February 2010 - 16:13
mie mi-e dor de Sana de pe vremea lu' alalalt...
n-am mai gasit una la fel in zilele noastre... |
#374
Posted 23 February 2010 - 16:41
#375
Posted 23 February 2010 - 16:52
Parca Maltova se chema! In fine, sana de pe vremea ailalta(cu batonul cu mac de 1 leu) nu o mai gasesti :dribbledrool: . Am incercat toate modelele de sana de pe piata, nimic nu se compara cu sana aia, nici macar cu iaurtul ala cu capac din poleiala...
|
|
#376
Posted 23 February 2010 - 16:54
anabia, on 23rd February 2010, 16:52, said: Parca Maltova se chema! In fine, sana de pe vremea ailalta(cu batonul cu mac de 1 leu) nu o mai gasesti :dribbledrool: . Am incercat toate modelele de sana de pe piata, nimic nu se compara cu sana aia, nici macar cu iaurtul ala cu capac din poleiala... gustul ala nu o sa-l uit cat oi trai, ala si pe cel al inghetatei polar... |
#377
Posted 23 February 2010 - 17:11
Poate sunt ceva producatori mici care au productie mica si vand local, naiba stie.
Anul trecut cand am fost prin zona Sighisoara am mancat niste iaurt sau sana local, nu mai tin minte denumirea, cert e ca nu-l mai vazusem pana atunci, dar nu m-a dat pe spate. Mi-am amintit! Cel mai bun iaurt si care se apropie de gustul iaurtului de pe timpuri l-am mancat in Turcia. Gasesti la ei la supermarket iaurt cu un fel de crusta pe deasupra, o nebunie, mananci pana iti iese pe nas! |
#378
Posted 23 February 2010 - 17:41
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users