Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare bec far VW Touran 1T3

Plata impozit PF

Ce parere aveti de viteza/ modul ...

Love Lies Bleeding - 2024
 Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Donez medicamente renale ptr pisica
 Ce componenta e asta si ce ziceti...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila
 Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K
 

Războiul din Liban 2008 profețit beletristic

- - - - -
  • Please log in to reply
52 replies to this topic

#37
herlino

herlino

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,635
  • Înscris: 07.05.2005
DAR CE NE FACEM CU INUITII DOAMNA ? CU INUITII ?

Cine e in spatele lor ? Ce motivatie au ? Aici la Dorohoi, ma simt mai in nesiguranta din cauza lor, decat din cauza arabilor. Era unul, Ali Sami Yen, avea un butic aici pe Al.I.Cuza, chiar in centru, poate-l stiti, dar a fost de treaba omul, ne-a dat 3 cutii de nes Amigo pe cont, a venit la botezul copilului lui Nicu, sotul Marielenei, cea cu procesul, sigur ati auzit. In fine.

Dar pe inuitii astia nu stim de unde sa-i luam, efectiv am fost surprinsi. E unii care zice ca acolo la polul nord, unde sta ei, e intrarea la centrul pamantului, ala de l-a facut Jules Vernes in 80 de zile, cu balonul condus de Capitanul Nemo ( o fi si asta de la servicii ? capitan...hmm ). In fine.

La centru acolo, deci in creerii pamantului nostru, asta pe care stam noi, e vorba ca misuna o rasa cam dubioasa, care iese la lumina rar, cam ca un popandau, de obicei la alegeri.

Eu doresc sa aflu ce parere are d-na Ileana Stan despre toate treburile astea. E cazul sa ne alarmam ? Sa imi vand vaca de pe acum, si sa beau banii, ca oricum sfarsitul e aproape ? S-o trimit pe mama la nășicu` de la Slobozia ( apropo, locuitorilor din Slobozia li se spune slobozi ? Un sloboz, doi slobozi ?) ?

VREM RASPUNSURI !!!

Edited by herlino, 20 September 2008 - 18:55.


#38
DIE1

DIE1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 313
  • Înscris: 30.07.2008
De unde pot fi sigură că te afli la Dorohoi? O spui așa, ca să mă aburești...

#39
herlino

herlino

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,635
  • Înscris: 07.05.2005

View PostDIE1, on Sep 21 2008, 08:23, said:

De unde pot fi sigură că te afli la Dorohoi? O spui așa, ca să mă aburești...

Văleu !, daca nu ma crezi, intreaba pe cine vrei. Pompilica țiganu, din cartierul Gh. Doja, ma stie tot municipiul. Aveam eu un Daewoo Espero mai demult, ala rosu cu neoane si eleron. Imposibil sa nu ma fi vazut.
Anul acesta am fost detasat in Vest, in comuna Labașinț, jud. Arad, ca eu sunt ajutor de pastor la noi in congregatie, la baptisti, si am fost acolo sa impartim si la cei neinformati, adevarul despre Dumnezeu. Nu vreau sa intru in detalii despre asa ceva, deoarece forumul nu incurajeaza prozelitismul.

Nu te aburesc, deoarece nu am mai mintit din 03-XI-2001, de cand m-a botezat pastorul Sile Crăcan, zis Sile Necajitu, pe cand eram amandoi pe camera la Popa Șapcă, din motive care nu are rost sa vi le spun acilea.

#40
DIE1

DIE1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 313
  • Înscris: 30.07.2008
Crezi că replica aceasta merită un răspuns inteligent?

#41
herlino

herlino

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,635
  • Înscris: 07.05.2005
Sper ca nu te referi ca daca sunt tigan nu merit un raspuns inteligent. Spune-mi ca nu e asa, deoarece chiar daca avem pregatiri diferite, te credeam totusi un partener de discutie cat de cat interesant.

Ti-am spus unele detalii despre mine, ca sa iti faci o idee, ca sa stii mai multe despre interlocutorul tau, dar se pare ca unii cand aud de tigan, moldovean, baptist, etc, isi arata prejudecatile, si isi dau arama pe fata. Pacat, mare pacat....

#42
DIE1

DIE1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 313
  • Înscris: 30.07.2008
Nu mă interesează originea dumitale, toți suntem cetățeni ai planetei, ființe humanoide cu sânge cald care trebuie să trăiască în armonie. Gllobalizarea visată de mine și prietenii mei prevede amalgamarea tuturor raselor într-una singură, cu un singur Guvern mondial, o singură limbă și un singur serviciu de informații. Guvernul acesta, alături de Guvernele regionale subordonate, va fi condus de elitele progresiste cu un IQ superior. Puteți vizita website-ul meu" An even smaller world - a global democratic state ruled by fair geniuses".
Statul global reprezintă viitorul, deși e un proces de, să zicem, minimum o sută de ani. Momentan, credințele naționaliste sunt prea adânc înrădăcinate în subconștientele oamenilor. Din păcate. Dar este e situația de moment. Totuși, globalizarea rămâne un vis frumos. E infinit mai bine să te consideri, și să fii considerat, cetățean al planetei. Armatele care apără aceste granițe trasate artificial costă fantastic și nu produc nimic decât pe timp de război. Așa ar exista una singură, care să ne apere de eventuale amenințări extraterestre. Căci, sper că sunteți conștienți de faptul că există viață inteligentă în afara galaxiei noastre?

Sper să nu spuneți că sunt mason. Nu sunt. Și sioniștii au fost adesea acuzați de internaționalism. De niște indivizi care chiar nu înțelegeau semnificația termenului de globalizare progresistă.

#43
herlino

herlino

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,635
  • Înscris: 07.05.2005
Observ ca ocolesti problema inuita.

Inteleg ca am atins un punct vital, si datorita intereselor absconse, schimbi placa.
Am inteles, nu ai voie sa discuti despre asa ceva, nu iti intra in atributiile de servici, nu mai amintesc despre acei monstri cu fata umana, care se ascund in lumea misterioasa a gheturilor polare, ca deh, unde altundeva sa isi duca la implinire misiunea de a arunca omenirea in intuneric si bestialitate daca nu la capatul pamantului, unde omul de rand nici nu se gandeste sa ajunga.

#44
blackcat

blackcat

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,217
  • Înscris: 29.11.2001

View PostDIE1, on Sep 21 2008, 14:18, said:

Globalizarea visată de mine și prietenii mei prevede amalgamarea tuturor raselor într-una singură, cu un singur Guvern mondial, o singură limbă și un singur serviciu de informații.

Asta era o mare problema dupa limba. Un singur serviciu de informatii.  :cursing:
Securistii or fi satui de concurenta? Poate au obosit saracutii de ei.

#45
DIE1

DIE1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 313
  • Înscris: 30.07.2008
Dar trebuie să recunoașteți că e o idee bună. Să călătorim prin toată lumea fără pașaport. Globalizarea nu ar duce la proliferarea infracționalității, deoarece cei certați cu legea circulă și în prezent fără restricții. Un Guvern înțelept ar găsi resurse pentru a combate  pauperitatea populației, oferind locuri de muncă. Desigur că e dificil în actualul stadiu de evoluție al terranilor. Poate părea o sarcină imposibilă. Oamenii sunt, în primul rând, despărțiți de religii. Poate dacă ar dispare credințele religioase...ar fi cu adevărat ceva. Și ar putea dispărea în lumina recentelor descoperiri științifice.

Până în prezent credeam că cea mai veche  scrieredin Lume este reprezentată de tăblițele de la Tărtăria (8000 ani). A venit însă "Bomba" din Ural - acea hartă misterioasă săpată în piatră, veche de 120 milioane ani, cu caracterele sale ciudate, nedescifrate încă, cu toată strădania experților.Cine să fi construit o hartă care se aseamănă celor militare din secolul nostru? Creatorul s-a aflat, se pare, în posesia unui satelit. Posedau maimuțele antropoide și satelițiîn afară de banane? N-aș prea crede.
Unii se pot îndoi de veridicitatea hărții. Au existat, și există încă, detractori ai autenticității Tăblițelor de la Tărtăria. Însuși von Daniken a căzut în această eroare regretabilă. E problema lor.

#46
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004
fugi repede si te interneaza

#47
DIE1

DIE1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 313
  • Înscris: 30.07.2008

View PostMosotti, on Sep 22 2008, 12:09, said:

fugi repede si te interneaza



Ideea de globalizare a fost prezentată pentru prima dată de Șeful Comisiei Trilaterale, David Rockefeller în anul 1991. Distinsul bancher greșea însă într-o problemă fundamentală: un asemenea Guvern mondial ca cel visat de dânsul, și nu numai de dânsul, ar trebui condus de elite progresiste și nu de bancheri. Cei mai inteligenți și mai integri cetățeni ai planetei, indiferent de rasă. E teribil de dificil, poate imposibil, în epoca actuală. Dar rămâne un vis frumos.

#48
blackcat

blackcat

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,217
  • Înscris: 29.11.2001

View PostDIE1, on Sep 24 2008, 08:27, said:

E teribil de dificil, poate imposibil, în epoca actuală. Dar rămâne un vis frumos.

Vai ce dificil, ce greu, ce teribil! Dar lasa, ca Ilenuta noastra lupta si dai si dai si lupta si asa cum statul Israel isi datoreaza linistea si securitatea vajnicei scriitoare Stan DIE1 tot asa visul frumos al omenirii se va implini.

#49
DIE1

DIE1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 313
  • Înscris: 30.07.2008
Prenumele meu este Judith. Se poate vedea dacă accesezi site-ul "An even smaller world". Și nu înțeleg rațiunea acestei ironii. Apreciez umorul de bună calitate, de vreme ce am recomandat cartea de bancuri culese de domnul Teșu Solomovici. Recunosc, însă, cu mâna pe inimă că umorul dumitale îmi pare cel puțin grotesc, cu iz de Vacanța mare. Ar fi spre binele dumitale să-l schimbi. Și să încetezi să mai acuzi de nebunie scriitori care luptă pentru combaterea perversiunilor sexuale. Chiar îți place să observi manifestările de "afecțiune" dintre reprezentanții aceluiași sex? Mie îmi pare ceva până peste poate de dezgustător. Iar acunm, că au intrat în legalitate și viciul lor este consfințit și încurajat de comportamentul aberant al unor pseodu-staturi precum Spears și Lohan... Împărtășesc 1000% părerea scriitorului Pavel Coruț, exprimată elocvent în bestseller-ul dânsului "Sângele Europei". Locul acestor perverși rizibili e la balamuc, nu al scriitorilor care îi combat!

#50
DIE1

DIE1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 313
  • Înscris: 30.07.2008
Prenumele meu este Judith. Se poate vedea dacă accesezi site-ul "An even smaller world". Și nu înțeleg rațiunea acestei ironii. Apreciez umorul de bună calitate, de vreme ce am recomandat cartea de bancuri culese de domnul Teșu Solomovici. Recunosc, însă, cu mâna pe inimă că umorul dumitale îmi pare cel puțin grotesc, cu iz de Vacanța mare. Ar fi spre binele dumitale să-l schimbi. Și să încetezi să mai acuzi de nebunie scriitori care luptă pentru combaterea perversiunilor sexuale. Chiar îți place să observi manifestările de "afecțiune" dintre reprezentanții aceluiași sex? Mie îmi pare ceva până peste poate de dezgustător. Iar acunm, că au intrat în legalitate și viciul lor este consfințit și încurajat de comportamentul aberant al unor pseudo-staturi precum Spears și Lohan... Împărtășesc 1000% părerea scriitorului Pavel Coruț, exprimată elocvent în bestseller-ul dânsului "Sângele Europei". Locul acestor perverși rizibili e la balamuc, nu al scriitorilor care îi combat!

Edited by DIE1, 25 September 2008 - 07:02.


#51
blackcat

blackcat

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,217
  • Înscris: 29.11.2001
Dupa cum spuneam. cazul e de competenta medicala, adica balamuc.
Dupa ce a aberat prin tot felul de idei (GMO, extraterestrii, securitate, Broitman samd) acum a ajuns scurt, fara nici o legatura cu ce se vorbea pina acum, la perversiuni sexuale, homosexualitate. Ce se intimpla? Nu era vorba de profetiile beletristice despre un presupus razboi din Liban?

#52
DIE1

DIE1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 313
  • Înscris: 30.07.2008
În dimineața zilei de 13 septembrie a.c., armata siriană a efectuat o incursiune în nordul Libanului. Știrea a fost publicată pe site-un israelian Debka. Nu e ficțiune, e real. Voiam doar să precizez cât de departe poate merge "fantezia" unui scriitor și cât de "fictivă" poate fi narațiunea botezată "maise". Nici un fost ofițer de informații nu scrie ficțiuni cu adevărat, deși le prezintă adesea astfel, din rațiuni...hm, juridice, pentru a-l cita pe Philip Roth.

#53
DIE1

DIE1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 313
  • Înscris: 30.07.2008
În dimineața zilei de 13 septembrie a.c., armata siriană a efectuat o incursiune în nordul Libanului. Știrea a fost publicată pe site-un israelian Debka. Nu e ficțiune, e real. Voiam doar să precizez cât de departe poate merge "fantezia" unui scriitor și cât de "fictivă" poate fi narațiunea botezată "maise". Nici un fost ofițer de informații nu scrie ficțiuni cu adevărat, deși le prezintă adesea astfel, din rațiuni...hm, juridice, pentru a-l cita pe Philip Roth.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate