Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Camara pentru iarna
Last Updated: Dec 06 2008 15:41, Started by
Bebeluska
, Aug 31 2008 20:05
·
0
#55
Posted 03 October 2008 - 13:54
sebulbus, on Oct 3 2008, 14:44, said: Da, mi s-a parut normal ca nu se pun intregi, eu unul n-am desfacut borcan cu gogosari intregi pana acum. Am aflat treaba, nu se clocoteste zeama decat daca n-ai ce face, noi am avut anul trecut pana in mai (cand i-am terminat de mancat) preparati total la rece, au tinut fara probleme. |
#56
Posted 03 October 2008 - 14:07
sebulbus, on Oct 3 2008, 14:44, said: Da, mi s-a parut normal ca nu se pun intregi, eu unul n-am desfacut borcan cu gogosari intregi pana acum. Am aflat treaba, nu se clocoteste zeama decat daca n-ai ce face, noi am avut anul trecut pana in mai (cand i-am terminat de mancat) preparati total la rece, au tinut fara probleme. |
#57
Posted 03 October 2008 - 14:18
Moaca, on Oct 3 2008, 15:07, said: exista si variantele taiati in sferturi sau in jumatati ; eu ii prefer taiati fasii - sunt mai gustosi, incap mai multi in borcan, si tin mai bine Edited by 654321, 03 October 2008 - 14:19. |
#58
Posted 03 October 2008 - 14:24
#59
Posted 03 October 2008 - 16:32
Sebulbus, promit pastrez reteta pt la anu'. Acu' i-am pus deja (altfel) :(
Eu ii pun jumatati/sferturi, si-i tai la salate (fasiile ar fi mai greu de taiat marunt :) ) Pt gospodine :D : eu mai pun, in perioada asta, muraturi asortate: castraveti, conopida, gogosari, gogonele, cate 2-3 bucati din fiecare (cat incape in borcan). Nu numa' ca-s bune, da' arata f bine :naughty: Edited by s3ction31, 03 October 2008 - 16:32. |
#60
Posted 06 December 2008 - 15:41
sebulbus, on Oct 3 2008, 03:55, said: I-auzi neamule update: 10 kg gogosari, 1 kg zahar, 1l otet, sare cat sa fie acolo si diverse condimente (nota mea: boabe, ca sa ramana in zeama). Se arunca toata lista peste gogosarii situati intr-un vas adanc si se lasa peste noapte (sau mai mult daca e frig) pana-si lasa zeama. Dup-aia se iau asa cum se gasesc gogosarii si se pun in borcane, iar zeama se pune peste ei (nu am intrebat, dar imi inchipui ca infierbantata, altfel ce-i sterilizeaza?) si cu asta distractia se incheie. Tocmai ce-am deschis un borcan facut acum 2 zile. Deja sunt apti pt consum. Va salut. Am pus asa (plus mult hrean) cateva borcane acum aprox. o luna, si-au fermentat. :( |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users