Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Consum ulei masina de tuns iarba...

"Moda" tinerilor care se ...

E.on energie aplicație intre...

Masina de tuns... buruieni
 Recomandare drona

Exista un soft care sa reia autom...

Identificare plante

Cum declari o variabila care nu s...
 Schimbare certificat de inmatricu...

Poligon auto București

nelamurire legata de pret la mode...

Hotel cu restaurant si Demipensiu...
 Croaziera in Mediterana de Vest 1...

Copilot are pica pe Vladimir Putin

MicroSoft Edge: Cum pun Google in...

Dashcam
 

Dacia Logan Facelift

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
FantaziOo

FantaziOo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 11.05.2008
Dacia Logan Facelift :

Quote

Dacia Logan facelift a fost lansat în România. Noul model mizează pe un stil mai agreabil, cu un plus de modernism și actualitate, dar ține la vechile ingrediente cu care s-a făcut cunoscut. Menirea acestei operațiuni este de a alinia Dacia. Logan la noua imagine de marcă și de a menține modelul încă în atenția publicului, oficialii Dacia considerând că Logan va rămâne vârful de gamă al constructurului.

Faceliftul vine și cu o nouă redimensionare, Logan fiind mai lung cu 4 centimetri decât până în prezent. De asemenea, împrumută finisaje cu tentă premium, cum ar fi bare exterioare cromate și jante noi de aluminiu. Paleta de culori va fi îmbogățită cu noi nuanțe, iar interiorul plusează la capitolul ergonomie și confort, modelul împrumutând multe elemente de la Dacia Sandero.

Prețul pentru varianta de bază va rămâne neschimbat, iar mașina va beneficia de o garanție de 3 ani sau 100.000 km. Modelul va putea fi comandat începând din prima jumătate a acestei luni. Rămâneți pe promotor.ro pentru o prezentare detaliată a noului model.


+++++++++++++++++
Ca de obicei, pasionații de pe Daciaclub.ro si Loganclub.ro au fost cei mai buni carparazzi, reușind să surprindă total nedeghizat noul Logan facelift. Deși calitatea pozei nu este una satisfăcătoare, se pot observa multe detalii de ordin stilistic, relatate de Promotor.ro încă de acum multe luni. Portbagajului îi lipsește V-ul de până acum, are un ornament cromat în partea de jos și un eleron încorporat ce se va integra cu noile stopuri. Spoilerul este similar celui prezentat anterior, având un aspect mai modern.

Dacia Logan Facelift
Dacia Logan Facelift
Modelul a fost surprins în teste în județul Argeș, purtând numere de probe, astfel încât în viitor probabilitatea de a fi surprins de camerele foto este tot mai mare. Deși oficialii Dacia au fost rezervați în a confirma lansarea faceliftului în această vară, prezența unor asemenea probe irefutabile îi va face cel mai probabil să ne ofere mai multe informații în curând.

+++++++++++++++++
UPDATE: Obiceiul de sustragere a pieselor de Dacie din fabrică se pare că nu a dispărut. De curând a fost surprins în județul Argeș un Logan modificat de un pasionat, cu câteva elemente foarte interesante. Potrivit surselor de pe forumul Daciaclub, spoilerul spate folosit pe modelul din poze este cel care va fi montat și pe viitorul facelift. Excepetând evident modificările aduse de proprietar pentru adoptarea unei a doua țevi de eșapament. De asemenea panourile de uși se remarcă prin calitatea fabricației deosebită, superioară celei prezente la o lucrare artizanală, fiind foarte probabil ca acestea să se regăsească și pe noul Logan.

+++++++++++++++++
Dacia Logan Facelift
Dacia Logan Facelift
Contrar tuturor așteptărilor, Dacia are de gând să diferențieze în mod clar actualul Logan de nou venitul Sandero, astfel încât faceliftul Loganului nu va prelua integral blocurile optice față de la sora sa hatchback.

Așa cum se poate vedea și în pozele apărute pentru prima dată pe forumul Daciaclub, evoluția designului este specifică unui facelift, cu mici diferențe de formă, suficiente pentru a păstra identitatea modelului, dar și pentru a-i imprima o imagine mai nouă.

Potrivit acelorași surse, viitorul Dacia Logan facelift va beneficia de climatizare automată, disponibilă evident doar pentru versiunile de top, dar și de o cutie de viteze automată de tip robotizată, asemănătoare celei disponibile pe Renault Twingo 2. În ce măsură se vor adeveri aceste date, rămâne de văzut în viitorul apropiat, când Dacia va prezenta primele informații oficiale.
[ http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/2/41/1823/2450329/47/dacia-logan-mcv-facelift-5.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/2/41/1823/2450329/55/dacia-logan-facelift.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Cutie automata :

Quote

Dacia ia în calcul introducerea unei cutii automate ca opțional pentru gama Dacia Logan. Astfel după primul hatchback Dacia, ne vom putea lăuda și cu primul model românesc cu cutie automată.

În manualul de utilizare al Dacia Logan restilizat există mai multe pagini care fac referire la utilizarea cutiei de viteze automată, alături de fotografii cu levierul de selectare al acesteia și imagini cu indicatoarele de bord care afișează informații specifice acestui tip de cutie, cum ar fi treptele de viteză și rularea în modul de iarnă.

Rafael Treguer, directorul de marketing al Dacia, a explicat că modelul Logan va mai fi comercializat în această formă cel puțin 3-4 ani, iar manualul oferă instrucțiuni și despre dotări care ar putea fi introduse ulterior pe model. Deci, cutia de viteze automată intră în planurile constructorului argeșean, dar decizia este influențată de existența unei cereri reale pentru acest tip de cutie. "În România nu există cerere pentru așa ceva. Niciun client nu a cerut-o. Dacă ar exista doritori, cu siguranță că am oferi cutia de viteze automată", a spus oficialul Dacia.

Pe piețele principale ale mărcii românești, Franța și Italia, automobilele cu cutie automată reprezintă doar 5% din totalul automobilelor noi comercializate, o situație similară cu realitatea automobilistică românească. Pe de altă parte, în țări precum Germania, Marea Britanie și Olanda, aproximativ 45% dintre mașinile noi vândute sunt dotate cu o cutie de viteze automată, deci Dacia ar putea să se orienteze spre aceste piețe cu oferirea acestui opțional.
[ http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/2/41/1815/2788736/1/dacia-logan-automat.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/2/41/1815/2788736/2/copy-of-dacia-logan-automat.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#2
Write&Run

Write&Run

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,407
  • Înscris: 06.05.2007
Imi place foarte mult Loganul cu facelift. La designul asta, se poate spune fara frica de a gresi ca Dacia Logan arata ca orice alta masina facuta de Peugeot, Renault, Citroen. Doar masinile germane arata mai bine, dar fata de celelalte, Loganul nu e cu absolut nimic mai prejos.

Keep up the good work!  :coolspeak:

#3
FantaziOo

FantaziOo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 11.05.2008
Ai dreptate ! Chiar ieri am trecut prin fata reprezentantei Dacia si l-am vazut . Arata chiar misto , spatele e modificat in mare parte , in interior au aparut multe modificari importante . Si un lucru bun e ca au bagat un nou sistem de asistenta la franare gen ABS .

#4
H725

H725

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,587
  • Înscris: 19.03.2005
acum e sigur...

Quote

Dacia cu motor de un litru


Modelele Dacia ar putea fi echipate în curând cu motoare mici, de un litru, pe benzină.

Oficialii Dacia susțin că, în contextul actual în care criza petrolului afectează piața auto, motoarele mici sunt o necesitate. Producătorul de componente auto Continental a anunțat, ieri, că va livra unități de control ale motorului pentru echipările cu propulsoare de 1,6 litri cu 16 valve, de 1,6 litri cu 8 valve și de 1 litru cu 16 valve, motoare care nu sunt folosite în prezent pe niciun model Dacia.

În plus, tot Continental a dezvăluit și faptul că Dacia se pregătește să introducă foarte curând cutia de viteze automată pe unul dintre modele. În comunicatul producătorului de componente se arată că acesta livrează și unități de control a transmisiei pentru cutia de viteze automată către producătorul auto autohton.

Motorizări cu un propulsor de un litru există deja pe modelele Sandero și Logan vândute în Brazilia sub marca Renault. Performanțele acestora sunt apropiate de cele ale motorului de 1,4 litri montat pe aceleași modele disponibile în România. Oficialii Dacia nu au precizat însă pentru ce modele vor fi folosite aceste motoare mici și economice.

„Nu pot să vă spun când vom introduce motorul de un litru, pentru că nu știu, dar dacă aceste scenarii nenorocite cu creșterea prețului petrolului se adeveresc și vom ajunge la 170-180 de dolari pe baril, piața motoarelor puternice și a SUV-urilor va fi în scădere dramatică și vor avea loc niște mutații, în sensul creșterii cererii pentru motoare și mașini mici“, a declarat vicepreședintele Dacia, Constantin Stroe, citat de Mediafax. Cutia automată ar putea fi introdusă pentru prima dată pe modelul SUV, care va fi lansat în 2009.
evz

Edited by H725, 06 August 2008 - 00:01.


#5
undercoverbrother

undercoverbrother

    Guru Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 18,293
  • Înscris: 02.04.2007
alea de 1 litru sunt motoare care merg cu etanol. va dati seama ce ar fi daca s-ar gasi la noi etanol de 80 de grade sau cat are ala de-l folosesc brazilienii drept combustibil la un pret mai mic decat pretul benzinei (ca altfel nu si-ar avea rostul).
pai ar da faliment bodegile.

ce faci vecine? ma duc pana la petrom sa bag o cinzeaca
premium sau regular? :D

Edited by undercoverbrother, 06 August 2008 - 18:28.


#6
H725

H725

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,587
  • Înscris: 19.03.2005

 undercoverbrother, on Aug 6 2008, 19:27, said:

alea de 1 litru sunt motoare care merg cu etanol. ...

merg si cu una, si cu alta...

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate