Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Sos pentru spaghetti
Last Updated: Aug 20 2008 21:18, Started by
bluecrime
, Jun 28 2008 23:44
·
0
#19
Posted 02 July 2008 - 13:43
#20
Posted 02 July 2008 - 13:45
Moaca, on Jul 2 2008, 14:35, said: 1. cand zici gambere, te referi la creveti sau la capere ? Scuze, capere da, sa vad daca mai pot edita 2. oul intreg sau doar galbenusul, ca la carbonara ? Intreg. Si la carbonara tot intreg il pun, nu-mi place doar galbenusul. Laberta, on Jul 2 2008, 14:43, said: Poate sa vina de la bere Gambrinus->Gambere |
#21
Posted 25 July 2008 - 18:09
o reteta rapida ar fi cu acele plicuri de la knorr, parca( spaghete bolognese sua milaneze)
oricum se prepara cam in 10 minute sosul si iese super bun mereu aleg varianta asta |
#22
Posted 31 July 2008 - 10:34
drutza1799, on Jul 25 2008, 19:09, said: o reteta rapida ar fi cu acele plicuri de la knorr, parca( spaghete bolognese sua milaneze) oricum se prepara cam in 10 minute sosul si iese super bun mereu aleg varianta asta E adevarat dar nu stii ce mananci si cand spun asta ma gandesc la E-urile continute.Propun calirea unei cepe, cu sau fara ardei, 1-2 rosii, apoi niste ciuperci champignion sau la cutie (depinde ce aveti prin casa), piept de pui, unii pun carne tocata, altii peste, condimente (oregano, piper, sare).Italienii folosesc o varietate intreaga, dar oregano e de baza.Se combina pastele cu sosul.Fiecare dupa posibilitati adauga smantana, branza rasa /cascaval. Interzis persoanelor la dieta!Pofta buna! |
#23
Posted 01 August 2008 - 10:59
#24
Posted 01 August 2008 - 11:02
Sa spun si eu una simpla fara ceapa da cu ton.
Se face cam asa: se pregateste o conserva de ton(de preferat bucati fara ulei si de mai buna calitate), 100-150 g ciuperci, 40-50 g unt, 2-3 masline negre, suc de rosii la sticla sau pomodori pelati(rosii taiate cubulete), 2-3 catei de usturoi trecuti prin razatoare(optional) si jumatate de pachet de spaghetti capellini no. 1 de la Barilla(mi se par cele mai bune). Intr-o tigaie se topeste untul, dupa care se adauga ciupercile si maslinele tocate nu foarte marunt + condimente, dupa vreo 2 minute se adauga si tonul(eu "lucrez" cu niste palete de lemn) se mai lasa putin si se pune usturoiul si suc de rosii dupa ochi. Se lasa cateva minute la fiert, se opreste focul si se pune un capac pe tigaie. Separat, se pun la fiert pastele(cu putin ulei de masline in apa), se scurg, dar se mai lasa f. putina apa si se pune o bucatica de unt dupa care se amesteca pana se topeste. De aici inainte pofta buna! :P |
#25
Posted 20 August 2008 - 21:18
eu le fac de cele mai multe ori cu sos alb: calesc in unt topit cuburi de piept de pui fiert si ciuperci taiate...cand sunt rumenite, iau tigaia de pe foc, adaug cateva linguri de smantana (de preferat 20% grasime), amestec, pun iar pe foc si mai las cateva minute, dupa care adaug 2 cuburi de maggi cu gust de pasare.... pun apoi sosul peste pastele fierte in apa cu sare, ulei si 1 cub maggi si totul e gata.... toti cei care au mancat au fost foarte incantati si au cerut reteta! spor la gatit!
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users