Hrana uscata
Last Updated: Sep 22 2021 16:07, Started by
bobinstein
, Apr 10 2008 19:18
·
0

Posted 10 April 2008 - 19:18

ce parere aveti,care este cea mai bine vanduta mancare pentru caini(de talie mica,de talie mare,pui,adulti) si e adevarat ca cea mai vanduta mancare e si cea mai buna?cum vi se par preturile din pet-shop-uri?
|
Posted 05 May 2008 - 01:50

Cea mai buna mancare, indiferent de marca, este cea din gamele Premium si SuperPremium: Eukanuba, Hill's, Royal Canin, Happy Dog, Biomill, Mera Dog, Dog Chow etc. Cea mai proasta este mancarea "populara": Whiskas, Pedigree, Darling etc. Preturile in petshopuri de obicei indica si calitatea mancarii; alegeti mancarea cu pret mediu spre mare sau chiar mare.
|
Posted 22 June 2008 - 11:04

Animalutze, on May 5 2008, 02:50, said: Cea mai buna mancare, indiferent de marca, este cea din gamele Premium si SuperPremium: Eukanuba, Hill's, Royal Canin, Happy Dog, Biomill, Mera Dog, Dog Chow etc. Cea mai proasta este mancarea "populara": Whiskas, Pedigree, Darling etc. |
Posted 22 June 2008 - 11:57

AmUitat, on Jun 22 2008, 12:04, said: de ce e rea Pedigree? Daca eu ii cumpar cainelui mei un tip de mancare diferit de Pedigree (mi-ar placea sa manance mancarea fara coloranti) nu o accepta. Poate mananca chiar prima oara, ca e ceva nou, dar mai apoi nu ii trebuie <_< Ii place numai Pedigree, amestecat eventual cu alt fel de mancare de caini, mai ieftina. pentru ca nu-i sanatoasa. bietul caine nu stie asta, dar stapanul ar trebui s-o stie. chiar daca n-am caine, presupun ca instinct de conservare au toti, deci n-o va refuza la nesfarsit (mai ales ca spui ca prima data mananca). |
Posted 26 June 2008 - 12:39

Pentru pisici (nu stiu daca e si pt ciini) e foarte buna si Leonardo. Anul asta a aparut prin pet shop-uri. Au boabe si conserve de carne, fara sos sau aditivi. Si Shesir Cat sau ceva de genul asta pare sa fie OK.
|
Posted 26 June 2008 - 16:34

abancor, on Jun 26 2008, 13:39, said: Pentru pisici (nu stiu daca e si pt ciini) e foarte buna si Leonardo. Anul asta a aparut prin pet shop-uri. Au boabe si conserve de carne, fara sos sau aditivi. Si Shesir Cat sau ceva de genul asta pare sa fie OK. Cheshire Cat (aia din Alice in Tara Minunilor)? :D Eu iau la vrac tipul Katinka, facuta de o fabricuta mica din zona sub licenta. E singura pe care o consuma toate pisicile si cainele daca da de ea, sunt destul de bine invatate animalutele mele sa manance numai daca le place. Edited by AlexIP, 26 June 2008 - 16:35. |
Posted 26 June 2008 - 20:02

Posted 27 June 2008 - 11:23

Va dati seama ca si io tot la The Cheshire Cat din Alice ma gindesc de cite ori vad numele ala!
Io a trebuit sa renunt la Royal Canin primavara asta (am un cotoi maidanez, ca nu specificasem), cind nu s-a gasit citeva luni, si atunci mi s-a recomandat Leonardo, la care am ramas, ca imi place ambalajul, e comod si se inchide cu capac (ma refer la hrana uscata ofcors). |
Posted 27 June 2008 - 13:18

AmUitat, on Jun 22 2008, 09:04, said: de ce e rea Pedigree? Daca eu ii cumpar cainelui mei un tip de mancare diferit de Pedigree (mi-ar placea sa manance mancarea fara coloranti) nu o accepta. Poate mananca chiar prima oara, ca e ceva nou, dar mai apoi nu ii trebuie <_< Ii place numai Pedigree, amestecat eventual cu alt fel de mancare de caini, mai ieftina. Mare atentie cu produsele Pedigree. :mellow: Eu detin un caine care s-a imbolnavit de doua ori dupa ce i-am dat hrana umeda Pedigree...in final mi-a deschis ochii medicul veterinar. In prima faza m-am gandit ca veterinarul are vreun interes sa denigreze imaginea acestei marci, dar intre timp am aflat de la inca 3 cunostinte ca animalutele lor patrupede au patit acelasi lucru...tot din cauza acestui produs. Probabil ca intr-un final voi sfarsi prin a ma duce cu o conserva pedigree la un laborator pentru analizarea continutului...dar pana atunci, eu personal evit sa imi imbolnavesc cainele. Edited by QUERY, 27 June 2008 - 13:20. |
|
Posted 27 June 2008 - 13:22

Posted 27 June 2008 - 15:56

Laberta, on Jun 27 2008, 14:22, said: Ca sa fii moderator nu trebuie sa ai si animale? pe langa subiect: cred ca la noi in sat avem cel mai tampit primar. dupa cativa ani de primareala a reusit sa tripleze numarul cainilor fara stapan si cretinii l-au votat din nou. emigrez! |
Posted 28 June 2008 - 20:38

aton, on Jun 27 2008, 16:56, said: păi ce, spusă cineva cum că porcul n-ar fi animal? ba ie chiar un animal domestic. pe langa subiect: cred ca la noi in sat avem cel mai tampit primar. dupa cativa ani de primareala a reusit sa tripleze numarul cainilor fara stapan si cretinii l-au votat din nou. emigrez! O, ba da. Ba inca i se face si pomana dupa ce se duce unde se duce |
Posted 03 July 2008 - 17:27

oare ce s-a intamplat cu maiselfa de s-a retras din echipa modelatorilor? acu trebuie sa recunoastem ca pe aria asta o facut treaba excelenta iar calatoriile le-o organizat inca si mai bine. poate acum vede cererea mea si imi preda parola aia care imi da voie sa editez si sa deletez.
ham! |
Posted 03 July 2008 - 19:05

aton, on Jul 3 2008, 18:27, said: oare ce s-a intamplat cu maiselfa de s-a retras din echipa modelatorilor? acu trebuie sa recunoastem ca pe aria asta o facut treaba excelenta iar calatoriile le-o organizat inca si mai bine. poate acum vede cererea mea si imi preda parola aia care imi da voie sa editez si sa deletez. ham! ti-o predau eu: none :lol: |
Posted 07 November 2008 - 16:37

bobinstein, on Apr 10 2008, 19:18, said: ce parere aveti,care este cea mai bine vanduta mancare pentru caini(de talie mica,de talie mare,pui,adulti) si e adevarat ca cea mai vanduta mancare e si cea mai buna?cum vi se par preturile din pet-shop-uri? ai aici un tabel de calcul pentru Eukanuba , e unul din cele mai bune branduri ce se gasesc pe piata , alaturi de HILLS :D intra aici http://www.petmag.ro...p?page=eukanuba si gesti calculul pe toate varstele. acum nu cred ca se potrivesc la leu dar e foarte aproape (pe testate) |
|
Posted 11 November 2008 - 12:45

Cea mai buna mancare ever pentru animale (desi nu e nici cea mai ieftina, nici cea mai comoda de utilizat) este de departe mancarea gatita in casa. O combinatie de orez cu multe si variate legume si o carne tocata de vita sau pasare, eventual niste organe pentru gust puternic.....este ideala. Eu nu m-as apropia de catzelul meu cu mancare de-aia din magazin...si oricum m-as apropia degeaba, nu o accepta de nici un fel, in special pe cea uscata. Dar daca totusi ar trebui sa aleg, evident ca le-as alege pe cele medii-scumpe. Cunosc destule cazuri de animalute nenorocite de mancarea de proasta calitate.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users