Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ruse vs Rusesti

Le mai putem da pe brazda? tipsuri

Recomandari gips carton tavane. (...

ce fel de activitate intretinere ...
 Se poate imbunatati o poza sa se ...

Folosește cineva syncthing? ...

Închidere fereastra dupa deschidere.

Kit AC contine brate Unitatea ext...
 smart switch fara neutru

Ierbicid pentru parul porcului.

Smecher de talie grea

PH apa plata
 Recomandare Mocheta -pe suport pa...

ram upgrade asus rog strix

Alegere memorie USB

Manere clasice mobila sau push to...
 

Final Ellimination Strike By Strike Ii

- - - - -
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
6 răspunsuri în acest subiect

#1
monokeros

monokeros

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.074
  • Înscris: 11.11.2003
Am despartit topicul pentru a nu ajunge la un sir de postinguri prea lungi. Enjoy the comments :)

Mighty Mo vs. Gary Goodridge

Repriza I


Interesanta grimasa lui Goodridge cu care isi incepe meciurile, scoate limba, isi bulbuca obrajii etc. Asta ca side-comment

Mo incepe cu un jab, Goodridge simte ca e numai tatonare si abia schiteaza blocaj. Jab inapoi de la Gary, Mo incearca un overhand la contraatac, dar sunt off-distance. Par sa stie unul de altul ca sunt duri la brate si nu se risca tocmai din prima.

Gary lanseaza apoi un teep de spate, si Mo pivoteaza in directia corecta si iese. Jab al lui Mo si Gary e prompt cu un lowkick pe interior la contra, dar Mo nici nu clinteste. Mo reia cu un jab dublat, aproape ca o fandare de scrimer, Gary pleaca inapoi, revine, din nou Mo intampina cu jab. Pana aici e "feeling the distance, seeking a safe opening".

Dupa care Mo decide sa treaca la ostilitati, Gary parea cam sigur de "inofensivitatea" jocului de pana acum, si expediaza o dreapta la corp si un croseu dur, care-i matura garda adversarului. Si Mo sare la atac, dreapta overhand, si dubleaza pe interiorul garzii cu un upercut, se vede capul lui Goodridge sarind in sus ! Goodridge vine in distanta scurta, garda pe garda, umar la umar, antebrat la antebrat. Ai putea zice ca-si soptesc ceva sa nu-i auda publicul, de fapt Gary incarca un croseu scurt de spate spre tampla lui Mo. Mo pleaca inapoi si revine cu jab. La al doilea jab Gary ataca si el si se lovesc reciproc, Gary dubleaza jabul lui cand se simte scuturat pentru a frana o continuare a lui Mo.

Gary incearca un lowkick inside, insa Mo inca odata nici nu clinteste, si ridica aproape pana in tavan o dreapta overhand care-l intercepteaza cu piciorul in aer. Inca o dreapta, upercut dublat ca sa inchida garda, si inca o dreapta ! Goodridge in defensiva, Mo pune stanga pe garda lui, face pas inapoi, expediaza un lowkick outside dur. Sala deja in picioare; Mo, neoprit, cu upercut, croseu, upercut, bombardeaza pe Goodridge care sta inchis. Goodridge incearca un nou lowkick inside si reuseste sa-i strice echilibrul, Mo se repune pe picioare cu pas mic in spate, si trimite un midkick de picior drept la coaste. A inceput razboiul ! Toata lumea pariase ca meciul asta nu se duce la puncte...

Goodridge zdruncinat de pumni vine cu garda prea deschisa, Mo expediaza un jab exact in figura si-l trimite inapoi. Si inca unul ! Apoi amenintarea jabului, si lowkick outside imediat. Devine clar cine da si cine ia !

Mo din nou, cu dreapta overhand, upercut, croseu, si din nou dreapta overhand, Gary receptioneaza doua lovituri in plin. Jab si upercut spate si Gary scapa numai cu fuga. Croseu dublat, Mo nici nu mai tine garda pe partea dreapta cand expediaza pumnii. Un al treilea croseu, si Gary replica a treia oara cu lowkick inside incercand sa-l dezechilibreze si poate sa-i "muste" din piciorul de fata pentru a-l descuraja. Dar are oare sanse ? Mo se opreste putin, Gary arunca un croseu, Mo eschiveaza pe dedesubt si vine in clinci, sunt despartiti. Nu am notiunea ce s-a intamplat, insa Gary pare sa fi primit o lovitura de cap stearsa, pentru ca a privit la arbitru, insa acesta a comandat "fight" imediat, fara ezitari.

Mo arunca un jab, Gary se teme ca ar veni lowkick si ridica piciorul, insa Mo pune un tag de dreapta pe umar, Gary preia initiativa temandu-se sa nu fie surprins cu piciorul in echilibru precar si arunca un croseu de spate la tampla, Mo reia cu dreapta si croseu la barbie, croseul in plin.

Mo cu 2 jaburi succesive, Gary executa pentru prima data eschive (slip inside) si manusa aterizeaza sters pe umar. Mo cu upercut spate si croseu, insa Gary eschiveaza upercutul si apara croseul cu manusa.

Jab de la Mo si slip outside, Goodridge nu e chiar fraier sa nu invete repede o lectie Sunt la marginea ringului, se rotesc insa unul in jurul altuia si nimeni nu pare inca uzat, desi Mo a aruncat mult mai multe lovituri la tinta.

Mo cu un upercut spate dur, apoi cauta croseul fata, Goodridge insa blocheaza initiativa si arunca un overhand, se despart din asalt, ajung din nou la centru.

Mo cu o fenta de jab, "se razgandeste" si plaseaza un croseu fata in falca lui Gary. Inca un jab, si inca unul, in figura. A uitat Goodridge lectia recenta ? Se recompune, si loveste inapoi cu un lowkick inside. Mo cu jab de marcaj, iese. Goodridge din nou cu stanga si lowkick inside...dar e prea sus si atinge zona sensibila a lui Mo, arbitrul opreste meciul si da timp de recuperare.

Revin dupa pauza, Mo din nou cu jab, care trece nestingherit prin garda neglijenta a lui Gary. Gary din nou cu lowkick inside, e vizibila tactica de a uza piciorul fata al lui Mo si de a suporta intre timp consecintele neplacute, insa Mo incarcase simultan un lowkick outside din directie opusa. Se lovesc unul pe altul, Mo mai prompt la a pune piciorul jos reia imediat cu dreapta overhand pe aceeasi parte. Si Gary e lovit dur, cand inca nu aterizase, cade, croseul care a urmat imediat al lui Mo trece prin aer. Down !

Gary e sus pe la "6" si destul de recompus la 8-ul reglementar. Se reia lupta.

Mo vine hotarat, gen "go for the kill" si lanseaza dreapta si croseu fata la cap, apoi doua crosee ca niste coase la corp, Gary le eschiveaza la limita, e pe corzi. Overhand de la Gary, Mo insa decaleaza umerii si pasul elegant, si reia cu overhand si upercut de stanga la barbie in plin, capul lui Goodridge face din nou o excursie spre tavan. Un croseu larg de la Mo, eschivat, apoi un upercut spate si un croseu fata scurte, blocate... si inca un upercut spate, si un croseu... apoi dreapta, croseu fata... Gary scapa cu fuga dupa ce a receptionat cele mai multe din aceste lovituri, majoritatea foarte dure. Dupa care comite o imprudenta enorma, incearca un jab la corp cu stanga dintr-un unghi total nefavorabil, si Mo contreaza cu o dreapta lunga, care-i "citeste" barbia de-a curmezisul ! Down din nou, dar, incredibil, Goodridge se ridica la 8 si nu da semne ca e total scos din lupta. Dar e ultima lui sansa, al 3-lea down inseamna dupa cum se stie out. Este clapper, si Gary probabil ca se agata de speranta ca va fi salvat de clopot.

Dar Mo nu i-o mai lasa. Serie naprasnica, un croseu incarcat ca din partea cealalta a ringului, upercut spate, croseu fata din nou, si Goodridge e cu capul inaltat iarasi spre tavan, moment in care o ultima directa de dreapta
trece prin garda si loveste dur in plina figura. Arbitrul trebuie sa-l sustina sa nu alunece printre corzi. TKO, si pasaportul lui Mo spre Tokyo Dome, intr-o ascensiune fulgeratoare, in care nimeni nu ar fi pariat un dolar pe acest ins aparut nu se stie de unde !

#2
monokeros

monokeros

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.074
  • Înscris: 11.11.2003
Hiromi Amada vs. Ray Sefo

RI


Sefo incepe cu un jab, al doilea, al treilea. Sunt tatonari, Amada asteapta sa apara altceva... si e lovit de un al patrulea, zvacnit, in figura. Pleaca, revine. Ray expediaza un lowkick inside. Din nou tatoneaza cu jab, cativa pasi mici pe loc. Apoi lowkick pe exterior. Inca prudent Sefo, urmarind probabil sa isi ajusteze jocul functie de raspunsul lui Amada. Fenteaza un nou lowkick de spate, si apoi arunca piciorul fata ("acel" sugarfoot ) la cap, insa Amada era in retragere, si aproape ca se razgandeste din aer. Din nou lowkick pe interior, Amada ridica piciorul si absoarbe. Jab de la Ray. Dupa care brusc vine asaltul, stanga si dreapta pe o distanta mare, in care pasii rapizi ai lui Ray il aduc pe Amada pana in corzi, Amada scapa in ultimul moment si revine la centrul ringului, dar Sefo il urmareste. Se schimba pumni, Sefo incaseaza un croseu de care nici nu pare sa-i pese, timp in care administreaza directe si croseu fata spre Amada, care "inoata" la propriu incercand sa-l descurajeze cu crosee largi. Doua overhanduri il lovesc in plina figura, iar Sefo scoate din nou "fazele de clown". Se stramba la Amada, chiuie, lasa garda. Publicul evident in delir.

Amada se retrage, Sefo ranjeste la el si arunca jab si lowkick. Amada da sa revina, si jab-ul de contra e fulgerator, Ray il expediaza inapoi. Parada de garda joasa la Amada, zambete. Vacarm in sala.

Asa, din garda joasa, Sefo arunca un jab pe care Amada il simte, nu pare sa-l vada, exact in barbie. Faimoasa manusa dreapta a lui Sefo agitata "ventilator" in aer. Simuleaza stanga, si arunca brusc "ventilatorul" devenit veritabila bomba, si fulgerator dupa asta - un highkick ajunge pe garda lui Amada, insa Hiromi e zgaltait serios, reculeaza pana in corzi.

Amada revine si Sefo arunca un jab, distanta e prea lunga si Amada contraataca printr-o directa crosetata, Sefo interpune imediat manusa si da din cap razand gen "waw ce buna a fost, numa' atata poti ?" Jab de la Sefo ciupind barbia lui Amada. Schimb de jaburi din nou, Sefo, Amada in replica, apoi Amada din nou cu croseu spate larg la corp, Sefo absoarbe printr-un pas lateral si face "woooow"-ul lui de "aprobare". Simuleaza jab si expediaza o dreapta la corp, insa Amada face pas in spate. Jab din nou de la Sefo, Amada fereste capul. Overhand larg de la Amada pe garda, overhand mai putin larg dar ratat de Sefo, care nu ridica la timp manusa cand croseul din partea opusa de la Amada vine ca o coasa. Dar Amada e cel care fuge dupa asta, Sefo vine la el dand din cap si zambind.

Un prim jab de la Hiromi ajunge in fine in figura lui Sefo. Replica de jab si directa crosetata pe aceeasi parte. Si inca un jab, Amada pare sa le vada abia dupa ce le simte, dar in fine reuseste sa blocheze urmatorul care vine. Si inca unul, apoi insa vine in fine dreapta, si un prim croseu al lui Sefo in plina figura a lui Amada. Sefo sare cu stanga-dreapta, Amada replica printr-o dreapta si Sefo rade ca si cum ar fi multumit ca i-a lovit capul. Jab de la Amada, Sefo face slip outside si continua sa rada. Exista ceva in ring care sa-l faca sa planga pe omul asta ?

Inca un jab, si Amada in fine reuseste un slip outside, procedeul safe de a eschiva o stanga intepata in figura. Sefo revine, Amada arunca dreapta, Sefo incaseaza, Amada insista cu pumnii si Sefo se balanseaza la dreapta si la stanga printre "coase". 1-2 de la Amada, si Sefo eschiveaza si incaseaza pe umar. Amada ezita si mai ia un jab intepat in figura.

Sefo face o mina nemultumita ("Tu incepi sa ma plictisesti cu astea") si arunca un lowkick pe interiorul coapsei lui Hiromi.

Tatonari cu jab-uri, Sefo, apoi Amada, si Sefo repede instantaneu dreapta, stergandu-i barbia. Amada vine cu doua crosee largi si Sefo de data asta incarca scurt si ii "citeste" inca odata barbia in plin de-a curmezisul cu o dreapta puternica. Lasa garda jos la Amada, care scapase cu fuga, il provoaca, nu primeste ce dorea si ii inteapa figura inca odata cu o stanga. Iar garda jos, si vine una asa puternica incat capul lui Amada sare in spate. "Ce faci ma, nu le vezi?" pare sa zica Sefo. Iar garda jos, Sefo isi pune mana dreapta pe piept ca si cum ar zice "ah, ce ma doare" si ... asta e, inca un jab in nasul lui Amada. Jab de la Ray, replica de la Amada, si Amada se hotaraste sa nu ramana de bataie de joc si arunca 1-2, Ray eschiveaza, dar primeste croseul de stanga in lateralul fetei. Nitel incruntat dupa asta Sefo. Jab din nou, si Himromi mai reuseste un slip outside. Inca unul si, surprizator, Amada blocheaza. Dupa care un lowkick inside merge prea sus si Amada e atins la partile dureroase. Time-out.

Reiau, si Sefo arunca doua jab-uri de marcaj, fara forta. Dupa care unul puternic, Amada iese in exterior, intinde stanga si arunca dreapta, Sefo interpune manusa si eschiveaza pe dedesubt, momentul de rotatie il duce pe Amada departe in fata.

Interesant ca Sefo a fost punctat de destule ori pur si simplu stand sa-l ia in ras pe Amada. Dar, e adevarat, e abia prima repriza spre final.

Jab de la Amada, replica de la Sefo, ambele eschivate, dupa care Amada se apleaca sa incarce un upercut fata, il lanseaza si Sefo tocmai ridica piciorul pentru un lowkick spate, e lovit sters in aer, se dezechilibreaza.

Jab de la Sefo si 1-2 de la Amada, ambii off-range. Jab si dreapta de la Amada, Sefo eschiveaza si ia pe umar si arunca imediat upercutul spate dar Amada, prudent, era deja inapoi.

Si Sefo ridica brusc piciorul "de zahar" la cap, Amada primeste soc pe garda, sare cu genunchiul insa Sefo eschiveaza cu pivot si da o dreapta scurta si seaca exact in figura. Amada complet dezechilibrat pe corzi, Sefo vine cu jab, dreapta, upercut fata, croseu pe partea opusa la corp, Amada incepe sa inoate spre el cu crosee largi, Sefo incaseaza unul sters dar expediaza inca o dreapta, Amada un overhand inapoi, Sefo primeste pe umar si da un upercut fata dur in barbie, se vede capul lui Amada saltand pe pumn. Amada total dezorganizat cu un croseu de stanga, Sefo iese pe dedesubt si da inca o dreapta in lateralul capului ! Si inca una ! Amada e impins de soc in distanta mare (in mijlocul acestui asalt dur a fost clapper), Sefo nu se grabeste. Amada a luat destule pentru a-i adjudeca repriza...

#3
monokeros

monokeros

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.074
  • Înscris: 11.11.2003
R II

Sefo cu un jab, Amada inapoi cu unul, apoi dubleaza. Eschive si blocaje bune ale ambilor.

Apoi Sefo trece cu un jab prin garda lui Hiromi. Si un jab simulat ii permite un lowkick dur pe interior, cu mic switch, Amada aproape cade in fata pentru ca i-a fost maturat piciorul de pe sol.

Jab al lui Sefo, Amada incearca sa intre cu 1-2 si Sefo eschiveaza scurt si plaseaza o dreapta si un croseu fulgeratoare. Jab simulat, si directa crosetata care il dubleaza ciupeste din nou falca lui Amada. Si aceeasi figura, Ray arunca un tag jab, Amada incearca sa intre cu 1-2 si Ray fereste scurt si inca o dreapta si un croseu in plin ! Amada se incapataneaza, da inca o dreapta si se alege cu un "upercut Sefo", acel upercut de spate pe usoara eschiva lateral-dreapta care ii trimite capul spre tavan ! Amada, samuraic, cu 1-2-3 de directe, Sefo pur si simplu lasa garda si fereste din pasi si din rotirea umerilor si trunchiului ! Amada cu dreapta, stanga, dreapta, si Sefo face un pivot brusc si iese in spatele lui si elanul il duce pe Amada pana in corzi. Isi bate joc de japonez ? Cam asa suna ! Pana si Amada rade - "uite dom'le ce-mi face !"

Sefo il lasa sa iasa de pe corzi, lasa garda, ranjeste la el, bataie din umeri. Pana sa se hotarasca Amada ce inseamna asta, zboara un lowkick pe interior, dar japonezul era totusi atent si blocheaza. 2 jaburi succesive insa ii ciupesc nasul, incearca unul inapoi, Sefo insa eschiveaza, apoi o dreapta si un croseu insa Sefo este din nou cu garda sus. Si ii trimite inca un jab in nas, si apoi un overhand larg in tampla. Sala scandeaza "A-ma-da" sustinandu-si eroul. Amada preia din atmosfera, vine cu 1-2 si croseu pe care Sefo le apara, din nou o stanga si Sefo interpune manusa. Si o dreapta, Ray iese pe sub ea si lasa iar garda si sfinte, iar se stramba la el!!! 1-2-3, si Sefo e ca un hopa-mitica in toate partile, e atins, dar sters. Si iar o dreapta, si iar Sefo e uite-l, nu e !

La un moment dat Amada pur si simplu renunta si se retrage !! Si ... din acest moment Sefo devine stapanul centrului. Vine dupa el, cu garda din nou sus si un jab de tatonare. Si brusc "piciorul de zahar" vine din spate pe garda lui Amada, Amada replica printr-un croseu larg pe partea opusa dar abia il atinge pe manusi pe Ray. Ray se hotaraste sa faca si ceva dur si serios, si arunca un 1-2 naprasnic, Amada se fereste putin insa trebuie sa cedeze spatiu, revine cu un jab dublat si o dreapta, si Ray, iar cu comicariile, lasa o manusa jos, pune una in cap si are o mina de "aaaau ce ma doare" si iar ranjeste la el. Un jab ii sterge fata si Ray rade si spune ceva si trimite unul fulger in plin obraz lui Amada - "uite dom'le, asa se face asta".

Ray din nou cu jab, Amada cu dreapta si croseu si Ray este alaturi de dreapta si prea in fata pentru croseu, intr-un joc de eschive si pasi total naucitor. Amada incearca imprudent un genunchi "din fundul curtii" si Ray ii infige in barbie un upercut spate si in lateralul capului un croseu fata ! Amada cu 1-2 si croseu, Sefo plimba capul printre 1-2, interpune manusa la croseu si il inteapa din nou in nas cu jabul ! Cumplit omul asta ! Amada pleaca in spate sa se recompuna.

Ray vine dupa el, un jab de tatonare pe garda si unul dublat imediat prin garda in nas. Si un 1-2 "trasnet", Amada eschiveaza putin si ia totusi dreapta in lateralul capului, Sefo era incarcat si pentru croseu, insa renunta vazandu-l ca e prea departe. Amada vine in fata, Sefo il mai inteapa cu un jab si desi era pe corzi, il lasa sa scape. Poate nu inca in forma maxima Sefo, se vede ca-si trage suflul putin. Jab de tatonare spre Amada, Hiromi da sa contraatace si Sefo face o revenire scurta si il loveste dur in tampla cu dreapta. 1-2 si croseu larg de la Ray si Amada ca prin minune eschiveaza, apoi intra cu capul jos si Sefo il prinde la subsuoara si incearca un upercut spate, Amada insa iese in distanta mare.

1-2 si croseu de la Amada, Sefo eschiveaza scurt 1-2-ul si blocheaza croseul. Amada incearca o dreapta si Sefo pur si simplu ii pune antebratul pe umar si dreapta lui Amada ricoseaza inainte sa-l atinga. Scurta tatonare. Jab si lowkick inside de la Ray. Si din nou jab, si Amada eschiveaza dar nu destul cat sa nu-i fie atinsa fata. Jab din nou, Amada fereste dreapta care credea ca urmeaza ... dar Sefo a "intarziat-o" dinadins printr-o mica rupere de ritm, si Amada o incaseaza in plin. Incearca sa intre in clinci, Sefo face un joc incredibil, il propteste aproape cu capul in umarul de spate, se rasuceste brusc si da un croseu de spate sec in tampla !

Amada cu 2 jaburi si un 1-2 insa Sefo e "alaturi" de ele tot timpul. In fine reuseste sa-l atinga cu un jab si da un croseu spate larg la corp, Sefo da din cap gen "ok, asta a fost buna".. si vine repede inapoi cu o serie 1-2-croseu fata, si Amada trebuie sa plece repede, desi nu este atins in plin. Jab si Amada eschiveaza larg pe dedesubt, revine in spate. Ray domina spatiul ringului at ease, si chiar cand nu loveste, e suficient sa schiteze "scot pisica la tine" si Amada devine prudent. Schimb de jaburi, Ray si Amada inapoi. Si apoi Amada, si Ray la contra. Ray intra cu un 1-2, incearca ruperea de ritm pentru croseu si din greseala intarzie prea mult si Amada il loveste el cu croseu fata. Ray rade. "Da dom'le, vad ca stii si tu ceva !" Amada prinde inima, vine cu crosee largi, Ray ii pune mana pe umar si il dezechilibreaza si da din cap "Ce faci dom'le, chiar ma luai in serios ?" Amada decide sa continue, Ray incaseaza printre eschive un croseu si iar ranjeste la el. Amada tenace cu 1-2 si Ray explodeaza brusc cu dreapta, Amada fuge la timp ... si tot incaseaza un croseu dur pe garda. "Glumeai ?" "Cu MINE ?"

Jab de la Amada simultan cu al lui Sefo, care insa deja iesise cu capul in exterior, se ating la umeri reciproc. Ray din nou cu jab, Amada blocheaza si trimite un croseu, Ray pur si simplu lasa garda si iar ranjeste la el si il invita, "hai, ce faci, numai atat ?" Clapper. Amada furios cu 1-2 si croseu, Ray primeste croseul si rateaza o dreapta eschivand printre ele. Si... ia horse stance si se uita in pamant, intors pe jumatate la Amada. Sfinte ! No joke insa, Amada risca un jab si dreapta zboara exact pe langa capul lui. "Manusa ventilator", insa Amada nu se risca, si vine gongul.

#4
monokeros

monokeros

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.074
  • Înscris: 11.11.2003
R III


Ray deschide ostilitatile cu un jab asa solid ca pentru prima data capul lui Amada pare sa decoleze de pe umeri. Si inca unul, ceva mai slab. Ray lasa garda, arunca inca un jab, Amada vine furios cu 1-2-3 de brate, Ray eschiveaza, rateaza o dreapta. Din nou cu garda jos, Amada perseverent cu 1-2, croseu, inca o dreapta, Ray pur si simplu trece printre ele. Un pumn sters ii atinge tampla. Ray bataie din umeri ca samoanii in dansurile rituale. Amada vizibil frustrat. Si evident urmeaza "lectia" - upercut spate, care trece pe alaturi, insa imediat dupa croseu in plina tampla si Amada intra "prin forta lucrurilor" (a pumnului...) in lowkick-ul din directia opusa, isi pierde echilibrul, e franat de corzi.

Dreapta si croseu de la Sefo, Amada contreaza cu dreapta si croseu pe partea lui, Sefo e atins de croseu. Dar nu ridica garda, si de jos, de la bazin, inteapa din nou fata lui Amada cu stanga. Amada cu jab dublat, Sefo inapoi cu jab, eschivate din ambele parti. Sefo lasa iar garda. Amada cu dreapta si croseu, si Sefo in joaca eschiveaza si le pareaza cu aceeasi manusa. Genunchi de la Amada, si Sefo interpune "in joaca" mana in punctul mort, si nici nu clinteste. Arbitrul striga "fight" ca sa-l avertizeze ca totusi jocul e prea pasiv, desi extrem de amuzant de vazut. Sefo intra cu un jab si Amada revine cu trei directe, 1-2-3... si toate cad pe manusa. Jab de la Ray si Amada face mic balans in spate si arunca o dreapta tare inapoi, Ray e atins putin, da din cap de "ok". Amada cu 1-2 scurt, si Ray le primeste ca prin minune pe umeri si expediaza din nou upercutul care-i poarta numele exact in barbia lui Amada, care face un pivot larg ca sa scape de acolo.

Doua jaburi de la Amada, unul de la Sefo, lovituri de marcaj. Dupa care Ray simuleaza o dreapta, un upercut, si loveste un lowkick dur pe exterior, cazut. Amada schioapata putin, isi revine, se schimba pumni, jab de la Sefo, replica de dreapta de la Amada, 1-2 de la Sefo, ambii eschiveaza corect si nimic nu aterizeaza pe tinte.

Un jab de la Amada trece prin garda lui Ray, Ray replica imediat si identic. 1-2 de la Amada, insa Sefo e alaturi (la stanga) si dedesubt (la dreapta) si Amada aluneca lateral din propriul elan. Jab de la Amada, si Ray executa slip outside si jab la contra si ii prinde din nou figura. Dupa care un highkick "de zahar" de picior fata, Amada incearca un croseu, dar iar loveste aerul. Jab de la Ray, replica de la Amada, Ray face pas in spate si revine cu 1-2 in plin, Amada e dezechilibrat.

Jab de la Amada, eschivat "outside" de Ray. Ray ii face iar figura cu "ma, tie nu-ti iese asta", lasa garda si ii inteapa nasul cu stanga. 1-2 si croseu si Ray da din cap gen "ok, hai, ma plictisesti cu astea" si pune manusa intre pumni si cap. Aproape ca-l duce la scoala ! Amada, probabil intr-o stare imaginabil de nervoasa, arunca 1-2, si iar 1-2 si Sefo rade si isi misca printre ele capul, ca la leapsa. Dupa care ii arunca un 1-2 dur lui Amada, Amada eschiveaza si se lovesc simultan unul pe altul cu un jab.

Amada cu o dreapta, si Sefo era deja incarcat pe piciorul spate si ii serveste din nou "specialitatea" de upercut spate si fulgerator dupa croseul fata, Amada e trimis pe corzi, reuseste sa iasa aruncand un genunchi, Sefo ii da drumul ca sa apere, Amada fuge la centru. Jab de la Sefo, jab inapoi de la Amada, eschiveaza ambii. Jab de la Amada si Ray iese outside si contreaza pe sub garda. Si 1-2 de la Ray, Amada vine cu 1-2 si croseu si Ray e iarasi uite-l, nu e, garda jos, si brusc "de nu se stie unde" un overhand fulgerator, Amada face o plimbare de jumatate de ring din lovitura ! Si abia se intalnesc din nou si primeste inca un jab in nas ! Si un lowkick de spate in plin dupa !

Amada din nou furios cu 1-2 si croseu, Ray eschiveaza 1-2-ul si interpune manusa la croseu. Amada cu 1-2 si in fine dreapta ajunge capul lui Sefo din lateral, Amada lasa in urma doua stangi, Sefo nici macar nu se osteneste sa blocheze, se roteste printre lovituri ca un titirez. Si la un moment dat ii coboara capul jos, jos, si sta "tinta". Amada arunca un highkick ... nu mai era acolo ! SI SEFO SE INTOARCE LA SALA, LE TRIMITE UN PUPIC DE PE MANUSA, PUR SI SIMPLU E JUMATATE INTORS DE LA AMADA, CARE E STUPEFIAT !

...Dupa care Sefo se intoarce brusc la adversar, si ... iar o stanga in nas!

(La momentul asta cred ca Amada are un sentiment de seppuku... a ramas mai putin de un minut din meci)

Sefo da un 1-2, Amada eschiveaza si incearca replica de dreapta, si Sefo il executa cu un croseu fata in barbie. Dupa care... face "elicoptere" cu dreapta ! Groaznic ! "Am timp sa ma si joc". Decat ca Amada risca o dreapta, si al treilea "elicopter" se transforma brusc intr-un overhand exact pe tampla, elanul combinat cu socul cat pe ce sa-l puna pe Amada in nas... Ringul devine spatiu de tortura morala pentru japonez.

Sefo tot cu garda jos, jab, Amada furios cu 1-2 si Sefo eschiveaza si incarca impecabil de la obiect un croseu in barbie, urmatoarea "coasa" a lui Amada trece departe. Ray danseaza, bataie din pelvis, bataie din umeri si... fulgerator jab si dreapta se implanta in capul japonezului. Incredibil ce urmeaza ... Ray in pasi de dans, iar intors pe jumatate de la Amada, ii prezinta capul, cu barbia la vedere. Sarmanul Amada pune botul la vrajeala (ca deja nu mai e de spus ceva in limbaj normal) si ... tag de jab si o dreapta teribila in barbie...

Ray il lasa sa-si revina din soc, se duce, se intoarce, ii prezinta barbia din partea opusa. Amada arunca un croseu... Ray iese pe dedesubt si ii intoarce spatele cativa pasi, in pas saltat de plimbare. Amada disperat cu un highkick, Ray la ... metri distanta. Amada cu doua jaburi ... Ray fereste, se bataie un pic si ... inca una in nas. Dupa care, gluma-gluma, dar treaba-treaba, stanga si inca un overhand tare in tampla. Amada de-a dreptul tragic cu un 1-2, Ray pe slip outside ii planteaza inca una tot in tampla. Jab de la Sefo, jab inapoi de la Amada, si Ray eschiveaza scurt pe plecare si pe revenire ii inteapa a nu mai stiu cata oara nasul, jab din nou, Amada incearca o dreapta (clapper exact aici), inca un jab in nas de la Ray. Si un upercut de spate "specialitate" matura fata japonezului ! Dupa care un "picior de zahar" din spate, pe garda, Amada vine cu o stanga si in fine reuseste si el sa prinda un croseu de dreapta pe tampla lui Sefo. Dar Sefo se opreste un pic, Amada intinde stanga si, pana sa vada ceva... inca un jab in figura.

Gong final.

Business-ul asta cred ca se poate intitula "umilinta sadica in compensarea infrangerii de catre Musashi". Amada cred ca va trebui sa stea mult in meditatie pana sa uite de senzatia de a fi fost papusa pe sfori a lui Sefo, in ciuda unei prime reprize destul de echilibrate, asa, de consolare.

#5
monokeros

monokeros

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.074
  • Înscris: 11.11.2003
Cyril Abidi vs. Musashi

R I


Meciul incepe furtunos. Abidi vine cu pasi rapizi pana il aduce pe Musashi spre colt si arunca un 1-2 "cu coase". Musashi eschiveaza inteligent pe sub pumni si iese in directia opusa. Abidi dupa el. Lowkick pe interior, receptionat de Musashi, care apoi schiteaza dreapta-stanga (stanga fentata) si arunca piciorul de spate de stangaci direct in sectiunea de mijloc a lui Abidi care a ridicat garda prematur. Abidi se opreste un moment si trimite un highkick spate mult in afara distantei, rezultand o pirueta. Din nou la centru, Musashi incearca un jab fata crosetat, Abidi interpune garda si preia aplecandu-se. Inca unul de la Musashi, care vrea sa mentina distanta lunga si sa-si utilizeze picioarele, fiind clar ca Cyril doreste exact opusa, sa uzeze piciorul fata si sa descarce artileria grea de brate. Abidi blocheaza din nou si il urmareste pana pe corzi, dupa care loveste dur cu un lowkick la piciorul spate (stang) al lui Musashi, exact pe genunchi (solide picioare, Musashi !), pune piciorul jos si continua cu un croseu "haymaker", Musashi iese mult pe dedesubt printr-o eschiva larga, scapa si de upercutul spate din urma croseului, Abidi vine cu pasi mari cu stanga in fata, arunca inca un lowkick, apoi un croseu spate, Musashi iese din nou pe dedesubt.

Jab de la Abidi, Musashi face pas inapoi. Highkick spate de la Abidi, Musashi respinge piciorul, Cyril "lasa in urma" o dreapta ca sa previna intrarea inainte a japonezului. 1-2 al lui Abidi, la "1" Musashi trimisese deja piciorul spate la contra, dreapta lui Cyril trece prin aer, deviata de soc. Lowkick inside de la Abidi, Musashi retrage putin piciorul si incaseaza numai cu glezna, Abidi reia cu sidekick, din nou ca sa previna intrarea la contraatac.

Interesant ca sala scandeaza "Abidi". Excelent fairplay al fan-ilor japonezi !

Din nou Abidi cu o stanga "lunga" si in fine dreapta nimereste fata lui Musashi, care cedeaza terenul. Abidi se repede la propriu dupa el. Inca o dreapta, si capul lui Musashi zvacneste inapoi, Musashi in continuare pe retragere. Si inca o dreapta, insa Cyril s-a repezit atat de tare incat Musashi face o eschiva scurta si elanul il face sa ia in brate corzile, cazand.

Din nou in picioare, Abidi primeste un jab de tatonare de la Musashi si apoi o stanga in plin, insa replica fara sa se clinteasca printr-o dreapta, apoi un midkick fata la ficatul lui Musashi, aterizeaza, blocheaza bratul si umarul stang si incearca un genunchi, acesta nereusit, Musashi nu-i permite priza solida si il dezechilibreaza.

Fenta de dreapta sau de posibil picior spate a lui Cyril, inca una, Musashi se deplaseaza in unghiul opus si Cyril stopeaza acolo cu un croseu fata pe garda, apoi arunca o "coasa" de croseu spate, insa Musashi cedeaza terenul si bomba trece pe alaturi. Dreapta de tatonare de la Musashi si Cyril ii intrerupe initiativa cu dreapta si highkick, Musashi insa preia pe garda. Din nou tatonare de dreapta de la Musashi, Cyril "arata" stanga si trimite un lowkick inside in plin. Incearca sa reintre in aceeasi directie pentru a relua, probabil cu brate, insa Musashi contreaza scurt cu un genunchi spate la corp. Abidi nici el mai prejos cu un lowkick inside dur, Musashi este putin "saltat" de la sol. Abidi din nou, cu un midkick spate, insa elanul il intoarce prea mult, si Musashi replica printr-un midkick simetric la coastele din dreptul ficatului.

Musashi preia initiativa la urmatorul asalt si trimite o dreapta crosetata dura, Abidi preia pe garda, revine, Musashi incarca piciorul spate dar dreapta lui Cyril e mai rapida si il intercepteaza la figura. Cyril sare in el la propriu, cautand clinci, insa Musashi prinde primul dupa ceafa si Cyril decide sa iasa pe sub priza inainte sa riste genunchi cu avantajul prizei la Musashi.

Si Cyril din nou cu o stanga si un croseu spate, penetrand garda lui Musashi. Apoi o "coasa" de croseu spate, insa Musashi cedase teren si "aripa avionului" trece prin fata garzii lui. Musashi revine la atac, si Abidi avand un moment de nesiguranta, expediaza un genunchi in plin la sectiunea de mijloc printre antebrate. Dar la tentativa de a dubla piciorul spate, Abidi loveste cu un lowkick dur exact acolo. Apoi incearca sa dubleze el cu highkick spate, insa Musashi e off-distance si rezulta inca o pirueta.

Abidi cu o combinatie frumoasa stanga dublata-dreapta si stanga in urma, dreapta loveste la figura. Tentativa simultana de a lovi cu genunchiul spate, si se lovesc genunchi in genunchi. Fara sa schiteze o grimasa ! Alti insi s-ar tavali pe jos dupa asa ceva ! Abidi incearca un jab, insa Musashi contreaza cu teep la corp. Joc de pasi, Abidi cauta unghiul exterior fata de dreapta lui Musashi pentru a plasa bratul fata, incearca o stanga crosetata, ar dori sa trimita piciorul de spate imediat dupa insa se razgandeste, din nou o stanga crosetata. Midkick de la Cyril, Musashi blocheaza impecabil. Dreapta (prea departe), pas scurt inapoi si revenire midkick de la Cyril, insa Musashi se retrage usor, agata piciorul si i-l deviaza. Dupa care expediaza un teep spate la sectiunea de mijloc. Vizibila deja tactica lui Musashi de a tine distanta mare si a uza la sectiunea de mijloc cu picioarele.

Musashi cu dreapta si upercut spate, Abidi apara bine, schiteaza o dreapta, Musashi vine cu genunchiul spate la contra, rateaza amandoi. Abidi nu mai are suflul ofensiv de la inceput, repriza e spre final. Musashi cu midkick, Abidi face pas mic in spate si primeste glezna pe garda (inca odata, ce picioare are Musashi ?), contraataca lowkick la piciorul spate si arunca din urma croseul fata pentru a-i bloca initiativa la brate. Abidi insa pe corzi, si Musashi mentine presiunea. Abidi cu stanga, si Musashi imediat cu genunchi spate la contraatac. Primul clinci mai lung al meciului, neproductiv, sunt separati de arbitru.

Abidi reia tentativa ofensiva, Musashi arunca 1-2, Abidi iese pe sub stanga, clinci, Cyril incearca un genunchi exact la clapper, distanta este insa prea mica si unghiul nefavorabil, sunt separati.

Tatonari de dreapta de la Musashi, Abidi schiteaza un lowkick, dar vine gongul de final de repriza.

#6
monokeros

monokeros

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.074
  • Înscris: 11.11.2003
R II

Inceput de repriza din nou cu Abidi impulsiv, care ameninta cu bratele si in fine trimite un highkick imprecis, care "pirueteaza" pe langa Musashi in retragere prudenta. Destul de abil Musashi in a nu-i disputa terenul lui Cyril cand nu e cazul.

Apoi un schimb fulgerator, highkick de la Musashi, replica simetrica de la Abidi, ambele blocate. Teep de spate de la Musashi prevenind reluarea cu brate a lui Abidi, jab-ul lui Cyril se duce in aer.

Abidi din nou la ofensiva, piciorul lui spate intalneste pe cel al lui Musashi ridicat la midkick, contra pe procedeu. Cyril cu o stanga crosetata, Musashi eschiveaza, revine in distanta si ridica un highkick fata exact pe tampla francezului. Rumoare in sala. Scandarile incep sa se schimbe, se aude "Mu-sa-shi". Musashi vrea sa exploateze momentul, vine cu 1-2, Cyril eschiveaza relativ dezordonat, si primeste genunchiul spate in abdomen. Stopeaza cu un midkick la corp, Musashi mentine presiunea cu 1-2 de brate, Cyril apara si arunca un croseu din scurt, clinci.Elanul lui Musashi il duce pana pe corzi, aluneca si se incurca in ele. Stop de la arbitru.

Din nou in picioare. Sala scandeaza numele japonezului. Abidi trimite un midkick spate, insa nu destul de precis ca sa treaca pe sub garda. Musashi tatoneaza cu dreapta dublata. Abidi contraataca prin lowkick cu piciorul fata la exteriorul piciorului drept. Teep spate, deviat de Musashi, si dreapta, eschivata. Apoi Musashi rapid cu o stanga, Abidi interpune garda si incarca un croseu pe partea opusa exact cand Musashi se rasucea pentru un spinning kick, pumnul conecteaza pe capul lui Musashi insa il prinde rasucindu-se, Musashi cade din soc pentru ca era cu piciorul in aer insa nu este un down ci un slip din lovitura stearsa. Si Musashi, ridicat de la sol, trimite un midkick in plin abdomen catre Cyril. A lovit cu glezna, insa blocajul a fost prea inalt, si se aude "plici" pe burta lui Abidi, acesta ezita, si Musashi intra cu genunchi spate si o stanga in plin la figura, capul lui Abidi sare inapoi. Abidi contraataca printr-un genunchi dur pe garda lui Musashi, care ii permite sa evite corzile si pericolul, se duce din nou spre centrul ringului.

Tatonari, si o dreapta de la Cyril, Musashi face slip inside. Jab de la Abidi insa Musashi replica rapid cu 1-2, care conecteaza. Jab din nou, si Musashi impecabil cu slip outside, croseu si imediat stanga, din nou in plin. Musashi incepe sa-si impuna ritmul ! Genunchi cu salt de la Musashi, Abidi interpune garda si replica printr-un croseu spate, insa Musashi "shakes it off", (pleaca pe langa) si preia sters, expediind o stanga, si imediat un highkick spate, degetele matura fata lui Cyril. Abidi revine la atac insa Musashi stopeaza prompt cu dreapta si upercut spate la ficat, apoi intra in clinci si-si conserva avantajul inainte ca Abidi sa poata replica. Sunt separati.

Abidi cu jab lung, Musashi se retrage, si Abidi trimite un lowkick la piciorul spate. Musashi iese de pe corzi, trimite un croseu dreapta, apuca de cap si lanseaza genunchiul stang, Abidi interpune bratele, apoi iese. Jab lung de stanga, Musashi apara. Dreapta si midkick, Musashi prinde la subsuoara, tine destul de mult, Abidi se dezechilibreaza, rade, situatia e intr-adevar putin comica - a fost obligat sa topaie atarnat de un picior cateva secunde, Musashi a ezitat sa loveasca. Din nou separati. Abidi incearca din nou ofensiva, insa Musashi trimite un croseu dur de fata si imediat midkick de spate, si de data asta tibia conecteaza cu aria ficatului in plin... te intrebi ce otel are Musashi in picioare si ce caramida are Cyril in loc de ficat ...! Pentru ca, desi ezita scurt, vine cu jab de stanga, directa spate, midkick spate, insa Musashi fereste bratele si apuca din nou piciorul. Cyril se apleaca pe el ca sa nu cada. Din nou un pic de dans, sunt iar separati. Abidi reclama o lovitura la ceafa "la inghesuiala". Musashi, fairplay, recunoaste si atinge manusa.

Tatonare, si un overhand de la Cyril sterge tampla lui Musashi. Croseu fata de la Cyril, Musashi incearca sa contreze cu tibia stanga la corp, insa Abidi se rasuceste si arunca un al doilea croseu, de spate, care ii prinde din nou tampla. Fenta de dreapta si midkick spate de la Abidi, insa Musashi pivoteaza usor si iese in afara impactului periculos. Intrare cu pas lung, si Abidi plaseaza un lowkick la piciorul spate. A treia oara in meci Musashi primeste o tibie dura pe acelasi genunchi si nici nu clinteste un muschi pe fata ! Dupa care un schimb rapid, Abidi cu un jab si Musashi imediat cu unul inapoi si conecteaza din partea opusa cu highkick spate. Abidi a interpus manusa, dar a primit socul. Musashi cu un jab lung la corp ca sa-l stopeze. Teep de la Musashi si midround de spate de la Abidi, din nou se intalnesc picioarele in aer. Rar asa o duritate de a se lovi os pe os, os pe muschi, os pe genunchi, tibie pe ficat... si pare sa nu-i afecteze !

Cyril cu un midkick spate, prinde sectiunea de mijloc a lui Musashi cu glezna si laba piciorului. Stangacii insa au ficatul pe mana de fata, si efectul e mult mai mic...Dupa care Musashi trimite o replica simetrica, Cyril interpune garda corect, dar socul il trimite pe corzi. Se recompune, revine. Tatonari, clapper.

Abidi cu o dreapta lunga, Musashi cu slip inside plaseaza o contra de upercut la ficat, prinde insa pe coaste, Abidi imediat inapoi cu un croseu fata la cap, in plin, urmeaza un croseu spate larg insa Musashi eschiveaza "coasa", Abidi din nou cu croseu spate si midkick fata, Musashi prinde piciorul si secera pe cel de sprijin. Gong de final de runda.

#7
monokeros

monokeros

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.074
  • Înscris: 11.11.2003
R III

Abidi ofensiv, Musashi in retragere prudenta. La corzi, Abidi loveste din nou piciorul spate al lui Musashi cu un lowkick spate, reia cu croseu fata, insa trece pe alaturi si (greseala fericita) iese cu capul pe sub un highkick care altfel i-ar fi prins in plin capul. Revine cu o dreapta lunga, Musashi intra in clinci si-l obstructioneaza. Tag de stanga si Abidi trimite un lowkick asa puternic ca Musashi ajunge pe jos ! Picioare de samurai totusi, se ridica fara probleme !

Abidi hotarat sa-l testeze cat duce, lowkick la piciorul fata cu jumatate switch, stanga "in urma" aterizarii piciorului, si lowkick spate la ambele picioare, apoi un croseu fata dur, Musashi sters pe tampla are puterea de a replica o stanga, venea si dreapta lui Abidi, trec unul pe langa altul. Incaierare teribila ! Musashi obstructioneaza imediat in clinci, Abidi ridica bratele in semn ca nu doreste asta. Separati de arbitru.

Jab simultan de la ambii, loviturile se blocheaza una pe alta. Abidi din nou cu un lowkick spate dur, Musashi insa blocheaza de data asta. Jab lung de la Abidi, Musashi croseteaza cu dreapta peste si Abidi deviaza din elan pe corzi. Revine, arunca 1-2, Musashi eschiveaza stanga si trimite stanga overhand peste dreapta, din nou lovitura deviaza.

Abidi cu jab de tatonare dublat, apoi dreapta trece prin garda lui Musashi insa acesta deja incarcase midkick spate spre ficat. Cyril retrage instantaneu, mult mai precis in a bloca decat la inceputul meciului, retrimite inapoi dreapta-stanga, Musashi eschiveaza. Cyril din nou cu lowkick inside, Musashi blocheaza. Croseu fata de la Abidi, Musashi insa face o manevra foarte inteligenta, iese pe dedesubt, strecoara dreapta peste umarul lui Abidi si il "agata" spre un genunchi spate, Abidi interpune dreapta. Musashi dubleaza imediat cu un teep si "sterge" cu laba piciorului fata lui Cyril. Apoi un upercut spate, insa Abidi eschiveaza si din elan Musashi primeste pe ceafa croseul spate la contraatac, unintentional. Clinci, break.

Abidi la ofensiva, insa Musashi, stiind ca are avantajul la puncte, nu vrea sa-i dispute terenul si intra in defensiva, este mijlocul reprizei finale, are cardurile si sala de partea lui. Se rotesc un ring intreg, Abidi cautand atacul, Musashi evitand sa angajeze distanta. Abidi insa intra imprudent cu garda sus si Musashi expediaza un midkick in plin la sectiunea de mijloc, Cyril se indoaie... nu cade insa ! Ce otel de om ! Si evident, Musashi isi re-evalueaza calculul, intra la atac cu stanga si apoi cu genunchii, Abidi obstructioneaza ca sa-si recapete suflul, se invart unul in jurul altuia, se apleaca amandoi pana la a doua coarda a ringului, sunt separati. Abidi aproape furios, stiind ca e in dezavantaj, vine hotarat, aplica un lowkick la piciorul fata al lui Musashi si trimite dreapta in plina figura din directie opusa ! Musashi imediat in clinci si cauta ficatul cu genunchi circular, Abidi eschiveaza si plaseaza un croseu, din nou Musashi receptioneaza sters pe ceafa din propriul elan. Abidi il tranteste la propriu pe corzi, insa ezita (sportiv!) sa-l si loveasca, Musashi fiind intors cu spatele. Arbitrul il avertizeaza pe Musashi, probabil pentru joc putin cam prea obstructiv.

"Coasa" de croseu fata de la Abidi, Musashi iese cu eschiva si aplica un genunchi care intra sters din elan, Abidi din nou cu croseu pe partea opusa, ii "sterge" capul. Musashi iese in distanta mare. Musashi fuge de el, trimite un midkick si Abidi contreaza, Musashi preia sters si cade (e din nou slip). Abidi cu lowkick inside, Musashi intercepteaza cu directa fata si arunca un croseu spate dur pe garda, Abidi e off-balance din soc. Incearca un croseu fata, Musashi contreaza cu genunchi spate la corp. Sala scandeaza numele favoritului japonez. Musashi cu 1-2 si highkick spate, Abidi eschiveaza si blocheaza corect. Revine la ofensiva, Musashi incearca un croseu in clinci, Abidi in replica un upercut spate, amandoua rateaza. Sunt despartiti. Abidi cu o dreapta, apoi un midkick, Musashi permanent pe retragere, presiunea ofensiva il face deja pe Abidi, uzat si de cele incasate, sa devina anarhic. Dar nu atat incat sa nu intercepteze cu o dreapta "seaca" tentativa de midkick a lui Musashi, Musashi prins cu piciorul in aer e din nou pe jos ! Slip, Musashi se ridica, Cyril dupa el cu presiunea ultimelor picaturi de energie, stanga de la Cyril, Musashi intra in clinci, croseu spate tot de la Cyril, Musashi manevreaza ca sa preia sters, evita si un genunchi. Clapper. Musashi respinge pe Abidi in corzi, Abidi cu un lowkick "coasa" trece prin aer, isi incurca piciorul in corzi, arbitrul intervine. Tentativa de a relua asaltul, dar arbitrul, presimtind ca pot urma lovituri ilegale, spune "stop" exact la o secunda inainte de gongul final.

Un meci interesant, unde Musashi a jucat siret, exploatand viteza de reactie superioara si tactica de ring, contra unor lovituri al caror pericol e cunoscut, expediate de Abidi in agresivitatea lui de zile mari. Au avut puterea sa-si zambeasca dupa un meci atat de dur ! Decizie unanima pentru japonez.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate