Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Permis de conducere nou

Masurare parametri CATV prin Conn...

Youtube a inceput sa aiba lag!?

Internet Archive - adauga item la...
 Electrica Furnizare + Poșta ...

Probleme cu scurgerea de ulei pe ...

Blocuri cu apartamente de 5+ camere

Casa noua finisata, teava incalzi...
 Ce marca si model de DVD-RW sa cu...

Achizitie camera video auto (II)

Baza de date cu imagini pe bani

Robotul martian european, revigor...
 Are cineva o inregistrare Radio R...

Geoana: „Sistemul de vot es...

Imprimare mai multe pagini intr-o...

trebuie sa depun declaratie unica...
 

CINE M-A SPERIAT AZI

- - - - -
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
101 răspunsuri în acest subiect

#19
ggb2010

ggb2010

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 62
  • Înscris: 07.07.2006

Vizualizare mesajnile, pe Oct 4 2007, 13:51, a scris:

Stanga ta sau stanga lui? :o
Scuze a tras de volan in dreapta in sensul lui de deplasare :peacefingers:

#20
XtraVagAnT

XtraVagAnT

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 620
  • Înscris: 26.06.2005
Azi dimineata m-a speriat un mosulet cu o Dacia model antic care a trecut pe rosu iar din stanga venea lansat un furgon de marfa. Daca il atingea lateral pe mosulet nu prea cred ca ii era usor la cca 70 km/h cat avea furgonul.
Pe de alta parte mosuletul a fost indus in eroare pentru ca de cca 2 sapt semaforul respectiv functioneaza aiurea, adica atunci cand este rosu cronometrul este pe 0 (zero) iar cand ar trebui sa fie verde nu indica nimic, celelalte semafoare din intersectie functionand corect. Mosul a vazut rosu cu 0 a spus ca se face verde si a intrat in forta in intersectie.
Eu eram la cca 10-15m in spate si tocmai ajungeam in  intersectie asa ca am vazut faza live cum a trecut ala cu furgonul la cateva zeci de cm pe langa portbagajul daciei.
Salutare.

#21
foxbat

foxbat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 13.905
  • Înscris: 22.12.2005
nu ma laud asa ca nu mi sarit in cap ( mi am amintit de situatia asta duap ce am vauzt la TV "marea" viteza a unui motociclist pe langa mangalia )

la inceputul verii, pe A2, ininte de pod la Fetesti, zona aia dreapta.

pustie, fara nici o masina
eu pe banda 2, cu motorul.
accelerez, stau un pic la o anumite viteza ( mare ) dupa care ma ridic de sub "parbriz " si incetinesc . Cu coada ochiului vad un Punto de COCA COLA , pe bada 1, care pur si simplu intra peste mine pe banda 2.
Viteza la care avea loc intalnirea era peste limita lui maxima de viteza - ma refer la cea din talon.deci masina lui era "pe rosu ' de mult . Eu ..putin sub 2/3 din vmax...deci ..rezerva din belsug.

pana a terminat el manevra eu eram departe .dar daca nu l-as fi vazut ..eram istorie

nelamurire - pe A2, SINGUR, nici o masina in fata si nici in in spate ( cu exceptia lui care a apart cand "ma linistisem " ) , soare, banda 2. , viteaza ..destula. Ce poate sa insemne o asemenea "idiotenie" Ca altfel nu i pot spune ? sa "alergi " dupa o moto care este pe langa masina ta , racketa , si sa vrei sa l dai jos la..viteza..?

repet, acest "incident" a avut loc pe o bucata de A2 FARA NICI O MASINA sau alt obstacol, doar eu si ..el

de atunci sa vedeti frumos inchid banda astfel incat sa nu mai treaca nimeni pe langa mine .

decat sa planga mama, mai bine sa i moara clacsonul :)

si ca m am aprins, uneori cand un motociclist nu "va lasa" , ganditi va ce a patit omul ala de se cramponeaza sa stea pe drum ? poate ca un "coca -m...ist" a vrut sa l scoata in off road.

indiferent de cat de puternica este o masina ( si sunt putine exceptii ) , raportul putere / greutate este inferior NET unei motociclete medii..atunci ce doresc sa demonstreze "vitejistii' pr 4 roti ?


respect

#22
axel_1

axel_1

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 750
  • Înscris: 16.12.2005
recent m-a terorizat o tanti care imediat dupa ce a trecut cel din fata mea ( aproximativ 6 m intre noi ) a avut un gest ca si cum ar fi vrut sa se arunce sub masina  :surprise:

cel mai tare m-am speriat acum aprox 2 ani  ; eram pe o straduta dintre blocuri mergand cu aprox 30 km/h si dupa o duba mi-a aparut un tzanc pe o bicla ;  masina a intzepenit instantaneu numai ca pustiul  speriat fiind dadea de ghidon in toate directiile si cu toate ca eu eram deja stationat putin a lipsit sa nu-mi cada pe capota

Editat de axel_1, 06 octombrie 2007 - 08:06.


#23
H725

H725

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 9.587
  • Înscris: 19.03.2005
Anul trecut cred, la semaforul de la electro vechi (eram in fata la electro vechi si mergeam spre spitalul de copii) eram prima masina. Se face verde si spre deosebire de alte dati, desi eram in viteza 1 pt ca stiam cind se face verde, nu pornesc imediat, ma uit in stinga. Din stinga venea un roman diesel cu vreo 40-50km/h... Daca nu ma uitam, ma lovea exact in partea mea, cum symbolul nu are airbaguri laterale, romanul are bara la nivelul geamurilor, ajungeam 99.999% mincare pt viermi... Am fost melancolic citeva zile, de atunci am ajuns sa ma asigur si cind am verde la semafor...


Vizualizare mesajkodiak, pe Oct 1 2007, 23:39, a scris:

...in fata mea un biciclist mergea intre benzile 1 si 2, dar cum mergea: cu mina stinga semnaliza iar cu dreapta tinea telefonul mobil la care vorbea! Poate va intrebati cine tinea de ghidon: nimeni! ...

tu nu ai permis de bicicleta?
nu stiai ca poti merge fara miini si controla foarte bine directia prin modificarea centrului de greutate?
singura problema la semicursiere/mb este frina doar pe ghidon...

Editat de H725, 06 octombrie 2007 - 12:48.


#24
kodiak

kodiak

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Mesaje: 6.307
  • Înscris: 15.01.2007
Merg pe bicicleta de la 4 ani asa ca stiu bine de tot cum se conduce!
Cred ca e o dovada de inconstienta sa circuli asa! Ce am uitat sa precizez in postul meu e ca treaba s- a intimplat pe la 20:30, deci era si intuneric!
Sincer, n-am chef sa imi pice un idiot in fata si eu sa-l platesc de bun!

#25
ozrind

ozrind

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 423
  • Înscris: 02.12.2006
Apropo de biciclisti, coboram cu un prieten Copul (IASI), el conducea, la o trecere de pietoni opreste sa treaca o tipa, cand tipa tocmai trecuse de noi, era vreun metru intre masina si tipa, vedem un biciclist ca trece pe langa masina in frana si dand ca bezmeticul din ghidon, pierduse un pic controlul, era sa cada pe masina dar s-a dus in partea dreapta. Ce ma enervat mai tare decat prostia biciclistului a fost nepasarea celor doi gabori aflati la vreo cativa metri mai incolo care au vazut toata faza si singura reactie a lor a fost un zambet tamp.

#26
dsdev

dsdev

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 954
  • Înscris: 28.10.2005
1. O faza similara am vazut si eu zilele trecute, doar ca era pe scuter. Tocmai ce plecase de la un stop, cu o mana vorbea la mobil (vorba vine), cu cealalta pipaia dupa ceva prin geanta din spatele ei... in timp ce mergea intre banda 1 si banda 2 iar masinile o depaseau pe ambele parti. Si era femeie.

2. De speriat m-a cam speriat unu cu tiru care s-a bagat in depasire taman cand veneam si eu pe sensul opus... era clar ca nu are loc sa termine depasirea, omu realizase si el ca nu are loc si ii facea semne disperate unui cu un microbuz din coloana sa franeze sa ii faca loc in fata lui in coloana. Ala cu microbuzul n-a franat, eu nu aveam unde sa ies in afara drumului (oricum aproape oprisem de cand vazusem tiru in depasire), pana la urma a reusit si asta cu tiru sa franeze si sa se opreasca la cativa metri de mine. E mare rau un tir cand il vezi aproape din fata  :confuzzled:

De enervat nu m-a enervat atat asta cu tiru (macar era constient ca a gresit si incerca sa repare ce se putea), cat mai ales cel cu microbuzu care nu a vrut sa ii faca loc si mai si radea ca vita cand ne-a vazut opriti pe sens invers.

#27
MAK

MAK

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 5.882
  • Înscris: 26.02.2005

Vizualizare mesajdsdev, pe Oct 8 2007, 10:42, a scris:

De enervat nu m-a enervat atat asta cu tiru (macar era constient ca a gresit si incerca sa repare ce se putea), cat mai ales cel cu microbuzu care nu a vrut sa ii faca loc si mai si radea ca vita cand ne-a vazut opriti pe sens invers.
Astia ar trebui impuscati, frustrati nenorociti ce sint.   :raygun:
Va dati seama cita rautate poate sa fie in astfel de oameni ?

#28
dsdev

dsdev

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 954
  • Înscris: 28.10.2005

Vizualizare mesajMAK, pe Oct 8 2007, 13:04, a scris:

Astia ar trebui impuscati, frustrati nenorociti ce sint.   :raygun:
Va dati seama cita rautate poate sa fie in astfel de oameni ?
Cred ca mai degraba put de atata prostie decat de rautate si nu e prima oara cand mi se intampla. Din cauza asta, chit ca ma injura cei din spate, am prins obiceiul sa franez preventiv cat mai mult daca vad un tir ceva depasind pe sens invers. Chit ca teoretic vad ca tirul ar avea loc sa isi termine depasirea, nu poti sa stii ce ii vine celui care conduce coloana si accelereaza, lasand tiru pe banda mea.

#29
Silver Wolf

Silver Wolf

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.694
  • Înscris: 24.09.2006

Vizualizare mesajdsdev, pe Oct 8 2007, 14:57, a scris:

... nu poti sa stii ce ii vine celui care conduce coloana si accelereaza, lasand tiru pe banda mea.

Am fost speriat la culme de o fază de gen mergând în dreapta unui coleg de muncă al tatălui, întră în depășirea unei dube la 70-75 într-o Scania 460 limitat. Frustratul repede să accelereze...cum dom'le să fie el depășit de ăla mare. Când a ajuns la limitare am simțit o mică reticență la înaintare și apoi s-a stabilizat, acum duba era fix în spatele roților auto-tractorului. Șoferul l-a văzut, i-a dat semnal de repliere, și a început ușor manevra. Duba a frânat tare și a tras dreapta ștergând câțiva boscheți și pocnindu-și blocurile optice pe dreapta. Acum să vezi tupeu extraordinar, se ține după camion, îl depășește, se pune pe mijlocul drumului  :w00t: și frânează ușor forțând camionul să încetinească. Coboară frustratu cu o bâtă de dimensiuni medii și vine spre camion. Șoferul foarte calm, lasă geamul jos și are loc conversația:

Camionagiu: De ce-ai oprit mă în mijlocu drumului?
Șofer dubă: Măăăă animalule, era să mă omori... te bagi ca ... peste oameni.
Camionagiu: Dacă erai tare de ce nu ai intrat în mine? Aaaa ... era accident? Păi să ne gândim puțin, tu erai depășit trebuia să ții viteza.

Se întoarce în spatele scaunului și-i arată o jumătate de rangă pe care o avea. Șoferul dubei a înghițit în sec, s-a întors la mașină și a plecat cu un demaraj senzațional.

Alb fiind n-am zis nimic până am ajuns acasă... ce-i drept a fost drastic, dar zic eu că l-a învățat minte pe prost.

#30
amandigi

amandigi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.114
  • Înscris: 13.12.2006
M-a speriat o pasare. Nu stiu ce a fost, probabil era o bufnita. Merg cu 90-100km/h dupa lasarea serii, singur pe drum cand vad cum apare pasarea (destul de mare) in fata parbrizului. Am franat, si am fost norocos, ca nu a atins deloc masina. Probabil si aerul impins de catre masina a ajutat sa ia altitudine. Cert e ca m-am speriat, noroc ca nu am tras volanul in nicio directie.

#31
NightShift

NightShift

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.320
  • Înscris: 11.11.2006
Acu vreo 3 luni, pe timp de noapte am observat pe mijlocul soselei ceva ce parea a fi un ambalaj, o punga de nailon ... sau asa ceva.
M-am gandit sa nu calc cu rotile pe ea ca nah ... cine stie ce obiecte contondente poate contine, si am decis sa o iau printre roti.
La ~120 km/h, asta mi s-a parut cea mai potrivita varianta, asa ca am tras putin de volan, trecand cu rotile din stanga peste axul drumului.

La nici 10 metri in fata mea, "obiectul" a deschis doua aripi imense si incercat sa-si ia zborul. Am apasat frana destul de tare, dar fara manevre din volan.
Oricum, a fost deja prea tarziu pe cand am realizat ca "obiectul" de pe sosea era defapt o bufnita imensa, si in clipa urmatoare am luat-o din plin in mijlocul parbrizului.
Biata bufnita n-a avut din pacate nicio sansa. ... nici una. :samui: ... si acum imi amintesc urmele de grasime lasate de penele ei pe parbriz. :down:

P.S. dupa un caine si o pisica, e al treilea animal pe care l-am calcat in 12 ani de cand am permis. :(

#32
H725

H725

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 9.587
  • Înscris: 19.03.2005

Vizualizare mesajNightShift, pe Oct 14 2007, 02:13, a scris:

...
o bufnita imensa, si in clipa urmatoare am luat-o din plin in mijlocul parbrizului.
Biata bufnita n-a avut din pacate nicio sansa. ... nici una. :samui: ... si acum imi amintesc urmele de grasime lasate de penele ei pe parbriz. :down:

P.S. dupa un caine si o pisica, e al treilea animal pe care l-am calcat in 12 ani de cand am permis. :(

acum citiva ani, pe autostrada in germania, am vazut o pasare cum i-au zburat penele cind s-a lovit de antena de pe acoperisul unei masini.
ma gindesc ca aia din acea masina s-au speriat si nu si-au dat seama ce :drac: a bubuit pe acoperisul masinii...

#33
Materium

Materium

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 5.148
  • Înscris: 23.02.2005
Azi am vazut o scena care mi-a ridicat parul pe spate. Eram pe podul din km 4-5 cand m-a depasit un motociclist si a frant brusc undeva la 30. Pana aici nimic special, avand undeva sub 60 am reusit sa franez in siguranta. Am observat apoi si de ce a facut asta, a inceput sa se uite in spate ca si cum cauta pe cineva, dupa care a accelerat brusc. Imediat am realizat ca e primul dintr-un grup. In nici 10 secunde alti doi motociclisti m-au depasit, unul prin drepta, altul prin stanga in acelasi timp, imdeiat in spatele lor fiind al patrulea.. Deja acum eram undeva pe la mijlocul podului. Tipii din fata dupa o clipa de tatonare au acceleart iar, unul a trecu prin dreaptamasinii de pe banda 1, celalalt prin stanga celei de pe 2. Din instinct probabil cei doi soferi au tras spre axul de demarcatie al benzilor si aici s-a intamplat evenimentul care m-a speriat, ultimul dintre motociclisti a ales sa treaca printre cele doua masini, exact cand soferii strangeau. Tipul purta ceva parca de fas, mai larg, si am vazut cum o parte din material a atins oglinda stanga a celui de pe banda 1. Daca se dezechilibra sigur una din cele doua masini il lua sub rotile din spate. Asa probabil o sa povesteasca tovarasilor la o bere cum i-a crosetat pe fraierii din coloana, la limita si doar aptitudinile lui l-au salvat.

#34
amandigi

amandigi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.114
  • Înscris: 13.12.2006
Era o terorista, sau mai degraba sinucigasa. Treceam cu 50 in oras pe banda 1, langa mine pe banda 2 o alta masina, cand o femeie cu un copil iese pe carosabil fara a se uita in spate, fiindca tortuarul era blocat (nu de masini). Nu-i nimic, are dreptul sa iasa pe strada, dar sa se asigure, ca chiar nu stiu daca era 5 cm intre ea si oglinda mea dreapta. Cand am vazut-o, am franat, dar totusi era tarziu, si asa eram cu 35-40, care cred ca era de ajuns s-o rup mana daca cumva ating cu oglinda.

#35
SeNsaTioNs

SeNsaTioNs

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 562
  • Înscris: 16.10.2005
pe mine ma sperie cainii. mereu. se posteaza in fata masinii si stau bibelou. sau grabesc pasul sa treaca, si in dreptul masinii se opresc brusc. disper. si tirurile care trec de axul drumului din cauza canalelor de pe margine, si am senzatia ca se urca pe mine la cat de aproape trec.

#36
jay333

jay333

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 7.175
  • Înscris: 02.04.2007
Cu mai multi ani in urma m-a speriat ingrozitor o baba nebuna. Eram primul pe banda a doua la semafor, pe 1 fiind un autobuz, eu cu ambulanta de serviciu. Se face verde si dau sa plec (eram foaaaarte calm). Norocul meu ca eram calm si nu am plecat ca de obicei: de dupa autobuz apare baba sotanc-sotanc. O idee mai tare daca acceleram si o faceam varza.
In rest sunt foarte multi care ma sperie in trafic. Aseara (a fost ceva in aer probabil) a iesit unul cu Logan de pe o strada din stanga cam fortand intrarea in fata unui microbuz care venea din contrasens si intrand cam aproape de mine pe banda a doua, eu fiind pe prima. Cretinul nu mai putea astepta 20 de secunde sa treaca microbuzul si eu.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate