Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

[Ce] material as putea folosi

Combina frigorifica stricata dupa...

Considerati muzica de dj muzica?
 Unde gasesc Word Viewer 2003 Serv...

Radiere masina care nu a fost inm...

Poate un motor acționa ca sa...

La multi ani @Mike1alike!
 La multi ani @danghetau!

Golf IV sau Mini Cooper R50

Cum sa trec peste prima mea relat...

Schema amplificator Awaline - ILX...
 This app can not run on pc

Caut apartament cu 3 camere Pta R...

Emisiuni pentru tineri in Romania...

Reviste pentru tineri in Romania ...
 

Nokia E51

- - - - -
  • Please log in to reply
7137 replies to this topic

#3745
catavlad

catavlad

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,435
  • Înscris: 28.12.2008
ma, ce naiba aveti???! cum sa dai link catre o aplicatie cu plata cand exista cracat pe toate drumurile?????? :|

si, baieti, nu imi raspundeti si mie niciunul la intrebarile de mai sus?? :|
a propos,  monk, ceea ce vrei tu sa faci nu e asa greu.. si e diferit de ce doresc eu sa fac.. iti zic imediat cum sa faci.. eu doresc sa sterg temele preinstalate ale telefonului (desi turquoise aia nu-i chiar atat de rea, dar fiind probabil pachet, duca-se dracului :P), si nu le gasesc fisierul unde le-a pus NOKIA, pt ca am sters de tot fisierul IMPORT al temelor si SKINS din resurse si tot nu am scapat de ele.. sincer, ma si asteptam :P, pa ca banuiam dinainte ca ar putea fi printre celelalte foldere de la PRIVATE, doar ca sunt prea multe ca sa-mi vina chef sa caut :)))
ceea ce trebuie sa faci tu e sa intri exact unde ziceam eu inainte ca am facut curatenie (incepe cu fisierul ala de la c/private/10207114 (parca)/import si daca acolo nu-l gasest cu numele temei asa cum o cunosti tu, sterge toate alea cu package.skn.. instalezi dup-aia ce trebuia pastrat, asta e :P

Attached Files



#3746
kaytar

kaytar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,686
  • Înscris: 09.01.2007
@catavlad cred ca tu vrei un <ban>!

#3747
crristian81

crristian81

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 296
  • Înscris: 07.10.2006
salutare .. am postat altundeva si nu prea mi-a raspuns nimeni.. Unul din serifi m-a sfatuit sa postez aici problmea mea  :unsure:
   Deci a trebuit sa-mi resestez sistemul de operarea de pe tel ca instalasem tot felul de porcarii pt hack-uit ca sa ma lase sa instalez ce vreau pe el, dar apoi nu mai mergea cum trebuie shi tot facea tot felul de figuri. Inainte sa-l resetez am dat un BACK UP la tot ce avem in memoria interna a tel-ui (de pe memory nu-mi trebuia nimic) . I-am dat sa-mi salveze in fishierul de back up, nishte poze, agenda telefonica, calendarul cu multe inregistrari pe el, mesajele shi notes-urile .. ca aveam multe. Dupa ce l-am resetat .. am incercat sa fac un restore phone contents.. dar surpriza f f f neplacuta.. Nu-mi face restoring la nimic altceva decat la acele poze. La naiba de ele poze :angry2: ..ca exact de ce aveam nevoie mai putin mi-a pus la loc in memorie   :ack: Am mai tot incercat de mai multe ori.. i-am dat si la telefon restart.. dar tot asa. Nu vrea sa-mi puna la loc agenda, mesajele, notele, calendarul :angry2: Am crezut ca a facut backup numai la acele poze.. dar am deschis fiesierul de backup cu F3 din Total Commander.. si am gasit la coada fisierului toate nr-le de tel, toate mesajele, notele .. tot tot. Deci daca sunt acolo e clar ca a facut backup la ele.. Dar nu inteleg de ce imi pune numai pozele alea  :angry2:  Am citit si in help-ul de la PC SUITE la rubrica backup and restoring si zicea acolo ca s-ar putea sa nu mi le incarce daca nu mi-e setata limba la tel la fel ca atunci cand aveam toate datele astea pe tel. Am setat limba la fel cum era atunci .. dar tot nu vroia sa le puna la loc :( .. Cam astea am facut .. Ma poate ajuta cineva?.. o idee?.. o chichita, o jmecherie ceva ?.. Sper sa ma puteti ajuta    :sadwalk:

#3748
krossfire

krossfire

    Lord of the Bunnies

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,346
  • Înscris: 21.04.2006

View Postcrristian81, on Jan 12 2009, 19:31, said:

salutare .. am postat altundeva si nu prea mi-a raspuns nimeni.. Unul din serifi m-a sfatuit sa postez aici problmea mea  :unsure:
   Deci a trebuit sa-mi resestez sistemul de operarea de pe tel ca instalasem tot felul de porcarii pt hack-uit ca sa ma lase sa instalez ce vreau pe el, dar apoi nu mai mergea cum trebuie shi tot facea tot felul de figuri. Inainte sa-l resetez am dat un BACK UP la tot ce avem in memoria interna a tel-ui (de pe memory nu-mi trebuia nimic) . I-am dat sa-mi salveze in fishierul de back up, nishte poze, agenda telefonica, calendarul cu multe inregistrari pe el, mesajele shi notes-urile .. ca aveam multe. Dupa ce l-am resetat .. am incercat sa fac un restore phone contents.. dar surpriza f f f neplacuta.. Nu-mi face restoring la nimic altceva decat la acele poze. La naiba de ele poze :angry2: ..ca exact de ce aveam nevoie mai putin mi-a pus la loc in memorie   :ack: Am mai tot incercat de mai multe ori.. i-am dat si la telefon restart.. dar tot asa. Nu vrea sa-mi puna la loc agenda, mesajele, notele, calendarul :angry2: Am crezut ca a facut backup numai la acele poze.. dar am deschis fiesierul de backup cu F3 din Total Commander.. si am gasit la coada fisierului toate nr-le de tel, toate mesajele, notele .. tot tot. Deci daca sunt acolo e clar ca a facut backup la ele.. Dar nu inteleg de ce imi pune numai pozele alea  :angry2:  Am citit si in help-ul de la PC SUITE la rubrica backup and restoring si zicea acolo ca s-ar putea sa nu mi le incarce daca nu mi-e setata limba la tel la fel ca atunci cand aveam toate datele astea pe tel. Am setat limba la fel cum era atunci .. dar tot nu vroia sa le puna la loc :( .. Cam astea am facut .. Ma poate ajuta cineva?.. o idee?.. o chichita, o jmecherie ceva ?.. Sper sa ma puteti ajuta    :sadwalk:

Puteai comprima putin mesajul pentru ca e cam greu de citit si nu prea ne dai detalii cu privire la ce anume ai facut pana in punctul respectiv.

Eu aveam probleme similare dar din cauza PC Suite-ului (salva rapid back-upuri invalide) si am mai cautat pe cateva forumuri. Problema ta, intalnita si acolo avea vreo doua ''posibile'' solutii : Instalezi back-upul prin dublu click pe fisier, nu prin import din Nokia PC Suite (asta e o solutie tampitica dar a mers de cateva ori) sau ''Deep Format + Update Nokia PC SUite & Update Firmware'' (ultimul PC suite are probleme cu unele firmware-uri desi nu cred sa fie chiar din prima generatie telefonul tau dar merita sa incerci).

Edited by krossfire, 12 January 2009 - 20:09.


#3749
calorifer45

calorifer45

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 71
  • Înscris: 12.06.2008

View Postcatavlad, on Jan 12 2009, 18:29, said:

ma, ce naiba aveti???! cum sa dai link catre o aplicatie cu plata cand exista cracat pe toate drumurile?????? :|

si, baieti, nu imi raspundeti si mie niciunul la intrebarile de mai sus?? :|
a propos,  monk, ceea ce vrei tu sa faci nu e asa greu.. si e diferit de ce doresc eu sa fac.. iti zic imediat cum sa faci.. eu doresc sa sterg temele preinstalate ale telefonului (desi turquoise aia nu-i chiar atat de rea, dar fiind probabil pachet, duca-se dracului :P), si nu le gasesc fisierul unde le-a pus NOKIA, pt ca am sters de tot fisierul IMPORT al temelor si SKINS din resurse si tot nu am scapat de ele.. sincer, ma si asteptam :P, pa ca banuiam dinainte ca ar putea fi printre celelalte foldere de la PRIVATE, doar ca sunt prea multe ca sa-mi vina chef sa caut :)))
ceea ce trebuie sa faci tu e sa intri exact unde ziceam eu inainte ca am facut curatenie (incepe cu fisierul ala de la c/private/10207114 (parca)/import si daca acolo nu-l gasest cu numele temei asa cum o cunosti tu, sterge toate alea cu package.skn.. instalezi dup-aia ce trebuia pastrat, asta e :P

poate is eu mai prost sau nu stiu sa instalez dar imi spune eroare de actualizare.ce trebuie sa fac?
mersi de deranj.

#3750
monk teo

monk teo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,553
  • Înscris: 06.12.2006
2 birthday reminder , nu stiu care merge(acu leam luat)





primul merge si nu e trial , l-am pus si merge .

Edited by monk teo, 12 January 2009 - 20:40.


#3751
crristian81

crristian81

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 296
  • Înscris: 07.10.2006

View Postkrossfire, on Jan 12 2009, 12:06, said:

Instalezi back-upul prin dublu click pe fisier, nu prin import din Nokia PC Suite (asta e o solutie tampitica dar a mers de cateva ori) sau ''Deep Format + Update Nokia PC SUite & Update Firmware'' (ultimul PC suite are probleme cu unele firmware-uri desi nu cred sa fie chiar din prima generatie telefonul tau dar merita sa incerci).

nu am idee cum se face update la Firmware.. dar o sa ma apuc sa caut pe forumuri.. Daca nu gasesc o sa-tzi dau un PM ;) .. mersi mult ca mi-ai dat cateva idei :) .. am incercat faza cu dublu click din prima.. dar nu a mers  :angry:

#3752
crristian81

crristian81

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 296
  • Înscris: 07.10.2006
mda... am incercat sa fac update la PC Suite.. Nu mai aveam ce sa fac.. ca spunea ca vers pe care o folosesc e si ultima aparuta.. Am instalat programul de update la firmware ..  Aceeasi chestie .. spune ca pe tel am ultima versiune aparuta. Deci chiar nu stiu ce sa mai fac.. Cred ca sunt singurul care s-a lovit de problema asta stupida.. care cre ca numai mie mi se putea intampla  :sadwalk:

Edited by crristian81, 12 January 2009 - 21:19.


#3753
catavlad

catavlad

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,435
  • Înscris: 28.12.2008

View Postcalorifer45, on Jan 12 2009, 20:15, said:

poate is eu mai prost sau nu stiu sa instalez dar imi spune eroare de actualizare.ce trebuie sa fac?
mersi de deranj.
pai dezinstaleaz-o pe cea veche si dupa pune-o pe asta. sigur merge, la mine merge. si dupa, baga license key ala din paranteza

sim de ce sa iau ban????? ca multa lume uploadeaza aici. daca nu e voie, sa zica vreun admin sa nu mai pun si termin

#3754
pavelescu

pavelescu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,010
  • Înscris: 02.02.2005
Salut. Am si eu o intrebare - functia de reportofon merge ok la e51? Adica inregistreaza clar ? aproape si/sau mai la distanta . Multumesc.

Edited by pavelescu, 12 January 2009 - 21:30.


#3755
kaytar

kaytar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,686
  • Înscris: 09.01.2007
@catavlad *** extras din regulament ***
1. ESTE INTERZISĂ postarea aplicațiilor și/sau a jocurilor comerciale DE ORICE FEL, exceptând versiuni DEMO sau FREEWARE. Simpla cerere de programe/jocuri sau crackuri pentru acestea va fi SANCȚIONATĂ!

#3756
krossfire

krossfire

    Lord of the Bunnies

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,346
  • Înscris: 21.04.2006

View Postcrristian81, on Jan 12 2009, 21:19, said:

mda... am incercat sa fac update la PC Suite.. Nu mai aveam ce sa fac.. ca spunea ca vers pe care o folosesc e si ultima aparuta.. Am instalat programul de update la firmware ..  Aceeasi chestie .. spune ca pe tel am ultima versiune aparuta. Deci chiar nu stiu ce sa mai fac.. Cred ca sunt singurul care s-a lovit de problema asta stupida.. care cre ca numai mie mi se putea intampla  :sadwalk:

http://www.n95users....a-pc-suite.html  - Unul dintre cei care da reply s-a lovit de aceeasi problema pe un N95 - poate-l poti contacta.

View Postpavelescu, on Jan 12 2009, 21:28, said:

Salut. Am si eu o intrebare - functia de reportofon merge ok la e51? Adica inregistreaza clar ? aproape si/sau mai la distanta . Multumesc.

Da man, e surprinzator de clara inregistrarea si cam pana in 2 metri nu ai probleme de claritate sau intensitate la volum normal al vocii. Singura problema ar fi ca butonul dedicat pentru reportofon se apasa cam greu, la fel ca orice buton lateral de pe E51 (sunt cauciucate si trebuie apaste fie foarte tare fi cu unghia )

Edited by krossfire, 12 January 2009 - 22:05.


#3757
catavlad

catavlad

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,435
  • Înscris: 28.12.2008

View Postkaytar, on Jan 12 2009, 21:33, said:

@catavlad *** extras din regulament ***
1. ESTE INTERZISĂ postarea aplicațiilor și/sau a jocurilor comerciale DE ORICE FEL, exceptând versiuni DEMO sau FREEWARE. Simpla cerere de programe/jocuri sau crackuri pentru acestea va fi SANCȚIONATĂ!
gata, am inteles.. multam fain.. o sa-me reevaluez pozitia fata de postarea aplicatiilor crackate :P totusi, nici temele care se gasesc fara nicio pretentie comerciala nu e voie sa le postam?

de fapt, lasa-le naiba de teme, nu mai postam niimc si gata :D
dar macar de as afla si eu niste raspunsuri la toate intrebarile/nelamuririle pt care am cerut ajutor, as aprecia enorm :|


eventual le reiau maine, sa vad daca rezolv macar cateva :P

#3758
kkLM

kkLM

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,628
  • Înscris: 03.09.2006

View Postkrossfire, on Jan 12 2009, 20:06, said:

Puteai comprima putin mesajul pentru ca e cam greu de citit si nu prea ne dai detalii cu privire la ce anume ai facut pana in punctul respectiv.
Dacă e mare și greoi mesajul de ce oare i-ai dat quote?!

#3759
krossfire

krossfire

    Lord of the Bunnies

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,346
  • Înscris: 21.04.2006

View PostkkLM, on Jan 13 2009, 08:35, said:

Dacă e mare și greoi mesajul de ce oare i-ai dat quote?!

Initial il separasem in trei ''faze'' insa cum am pierdut mesajul initial (in care pusesem si vreo doua link-uri) am dat din nou quote la repezeala. Lasa nene, sa citeasca si nou venitii mai multe pagini :D

#3760
kkLM

kkLM

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,628
  • Înscris: 03.09.2006
Să citească dar să fie lucruri utile. Mai e ceva ce nu înțeleg,de ce trebuia să dai quote mesajului anterior?

#3761
catavlad

catavlad

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,435
  • Înscris: 28.12.2008
kklm, poza de la avatar e facuta cu revolutionara camera de la E51? :)))
i-auziti ce ciudatenie patesc ieri dupa ce resoftez telu' si reinstalez ceva aplicatii.. x-plore, 1.22 ala de a fost postat aici acum cateva zile, de care sunt foarte multumit (sa nu se inteleaga gresit), imi afiseaza un alt icon in urma instalari :-o care nici macar nu-mi place asa mult ca si cel cu C si E.. ce naiba fac??? si cum e posibil asa ceva? doar de curiozitate..

#3762
mynet

mynet

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 212
  • Înscris: 26.11.2007
Intrebare:
Exista vreo aplicatie gen LightNotepad care sa poata deschide mai multe fisiere odata? (sa fie impartite pe tab-uri sau ceva de genul asta)

Multumesc.

Edited by mynet, 13 January 2009 - 16:59.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate