Reactii la creatina
Last Updated: Sep 19 2007 14:47, Started by
adican
, Sep 17 2007 22:15
·
0

Posted 17 September 2007 - 22:15

Salut tuturor! Este primul meu mesaj aici pe forum dar va citesc de ceva timp. Am si eu o intrebare. Este normal sa ai o reactie dupa ce iei creatina, ceva in genul ca simti intepaturi ca mii de ace pe suprafata pileii? Eu stau in Montreal si am cumparat Horse Power de la un magazin de specialitate de aici, o iau cam cu o jumatate de ora inainte de antrenament si o combin cu Cyto Gainer imediatr dupa exercitii.
|
Posted 17 September 2007 - 22:26

si eu simteam cateodata asta, mai ales cand era cald afara sau cand eram intr-un loc unde era temperatura mai ridicata
|
Posted 18 September 2007 - 06:59

adican, on Sep 17 2007, 23:15, said: Salut tuturor! Este primul meu mesaj aici pe forum dar va citesc de ceva timp. Am si eu o intrebare. Este normal sa ai o reactie dupa ce iei creatina, ceva in genul ca simti intepaturi ca mii de ace pe suprafata pileii? Eu stau in Montreal si am cumparat Horse Power de la un magazin de specialitate de aici, o iau cam cu o jumatate de ora inainte de antrenament si o combin cu Cyto Gainer imediatr dupa exercitii. |
Posted 19 September 2007 - 01:31

Multumesc de raspuns. Dar de Cyto Gainer ce parere ai ca cineva imi spunea ca nu e chiar asa bun. Desi cel de la magazin mi l-a recomandat tare de tot.
|
Posted 19 September 2007 - 14:47

adican, on Sep 18 2007, 23:31, said: Multumesc de raspuns. Dar de Cyto Gainer ce parere ai ca cineva imi spunea ca nu e chiar asa bun. Desi cel de la magazin mi l-a recomandat tare de tot. Eu nu am folosit , dar am auzit ca e pintre cele mai bune, cum ar fi Pro Lab asa e si Cyto Sport, deci eu zic e merita |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users