Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Recomandări HOTĂ bucatarie
Last Updated: Apr 08 2024 15:24, Started by
roparo
, Jun 09 2004 10:41
·
35
#487
Posted 07 July 2012 - 06:08
Eu am luat acesoriile de la Julien stile. Aesoriile din dedeman tot de la ei sunt.
|
#488
Posted 10 July 2012 - 13:10
si eu am Beko CTB 6407X ... si o folosesc doar pe treapta 1, este suficient, are tragere mare zic eu si face fata cu brio! sunt super multumit de ea si in plus eu zic ca am luat-o si la un pret decent, undeva la 234 ron a fost!
|
#489
Posted 16 July 2012 - 14:13
salutare,
as vrea sa-mi cumpar si eu o hota in bucatarie, care are 22.7 m³, deci cam 250 ar veni dupa calcule. Majoritatea vad ca au debitul maxim de 400m³/h. as vrea o hota tip semineu, clasica iar bugetul undeva la max 1500 ron. evacuarea se va face direct afara, tot pe peretele pe care voi monta hota. m-am uitat pe site-uri, am vazut o gramada de modele, insa nu ma pot hotara. dupa ce indicatori trebuie sa ma iau? normal ca o vreau cat mai putin zgomotoasa, la altceva la ce ar trebui sa ma uit? aveti cumva ceva modele pe care le puteti recomanda, pe care eventual le si folositi si sunteti multumiti de ele? multumesc |
#490
Posted 17 July 2012 - 13:40
Am nevoie de o hota, pana in 500 lei, incorporabila, cat mai silentioasa si cel mai important sa traga ff bine ca gatesc des, Recomandari..de la cei care chiar se stiu, pliss:)
|
#491
Posted 18 July 2012 - 12:15
am zis mai sus .. Beko ala face toti banii ... nu stiu ce zici cand te referi la silentioasa ...
|
#492
Posted 20 July 2012 - 09:08
am gasit-o pe asta: http://www.ideall.ro...51/produs-11685
o foloseste cineva? as vrea cateva pareri de la cei care se pricep! multumesc |
#493
Posted 20 July 2012 - 14:58
craius, on 20th July 2012, 10:08, said: am gasit-o pe asta: http://www.ideall.ro...51/produs-11685 o foloseste cineva? as vrea cateva pareri de la cei care se pricep! multumesc Este mica doar de 60cm lungime si-ti trebuie sa fie mai lunga decat aragazul (sau plita) ,sa aiba 90cm, altfel nu e buna de nimic!!! Daca ai aragaz de 60cm iti trebuie hota de 90cm sa lucreze normal!!! Uite si astea-s bune Bosch -DWA09D650, sau Hotpoint Ariston HH90M1X;Franke FGC925XS;Franke (seria45) 45FDF9154XS;Teka NC290......Ai de unde alege!!! |
#494
Posted 20 July 2012 - 19:28
[La ai aragaz de 60cm iti trebuie hota de 90cm sa lucreze normal!!! Uite si astea-s bune Bosch -DWA09D650, sau Hotpoint Ariston HH90M1X;Franke FGC925XS;Franke (seria45) 45FDF9154XS;Teka NC290......Ai de unde alege!!!
[/quote] Eu unul am hota de 60 cm la plita de 60 cm. Crede-ma, nu dimensiunea comteaza, ci puterea reala a hotei . sunt hote de 40 cmcm ce se pun peste plite de 60 cm. pt puterea reala trebuie considerata cea data cf standard EN. |
#496
Posted 24 July 2012 - 16:53
Iti recomand sa te duci prin altex/mediagalaxy/etc si sa vezi cum este construita, sa scoti filtrele si sa vezi motorul.
Cu putina pricepere vei putea face diferenta intre 2 modele diferite ca si constructie. Cu cat este mai mare ventilatorul cu atat mai bine. Succes. |
|
#497
Posted 05 August 2012 - 11:22
Locuiesc intr-un complex rezidential nou si as vrea sa inlocuiesc hota montata de constructor. Am o bucatarie de 36 mc . deschisa in living, dar fara geam. Hota este Whirlpool AKR 646 IX cu putere 100 w, dar nu face fata. Hota are evacuare prin burlan intr-un cos comun pe coloana. Cand sunt aprinse 3 ochiuri la plita nu o pot folosi decat pe prima treapta. Pe treptele superioare vibreaza de salta tablourile de pe cealalta parte a peretelui. Cand coc vinete toata caldura si fumul raman in bucatarie, iar dulapurile si peretii sunt fierbinti. Imi trebuie o saptamana ca sa scot mirosul. Plita are 60cm si hota este intre doua corpuri suspendate, deci trebuie sa fie tot de 60 cm.
Ma gandeam sa inlouiesc hota cu un model mai puternic , dublu ca putere. Imi puteti recomanda vreun model? Multumesc |
#498
Posted 06 August 2012 - 16:08
Dar aer are de unde sa traga hota? Ai incercat cu usa intredeschisa?
Eu fac vinetele la cuptor pe piatra de pizza, ai putea sa incerci, zero fum, rezultat super Eu folosesc un ventilator de 100W si pot sa spun ca ma chinui cu usa de la intrare in apartament sa o inchid (vorba vine, dar se simte forta ...) |
#499
Posted 12 August 2012 - 22:30
La hota electrica, i-as putea face evacuarea intr-un cos de fum care trece prin peretele bucatariei?
|
#500
Posted 14 August 2012 - 08:24
Eu asa o sa ii fac (sunt in renovari) pentru ca alta solutie nu am. Blocul e pe cadre, si nu pot da gaura in grinda de rezistenta ca sa scot afara tubul.
Sper doar sa nu fie infundat de vreun vecin de la etaje superioare. In alta ordine de idei, ce parere aveti de hota HOTPOINT-ARISTON AH61TXHA, 420 m3/h? Bucataria mea are aprox 32m3 |
#501
Posted 20 August 2012 - 17:37
http://www.cel.ro/ho...-casa-napoli-l/
Am cumparat-o pe asta.Bucataria mea are cam 16 m2,dar cu foarte multe geamuri fiindca e pe terasa.Sper sa fie ok. |
|
#502
Posted 01 September 2012 - 22:23
Hota Samus are cineva? Sau ati vazut-o prin vreun magazin? Arata bine? Merge bine?
http://www.price.ro/...61tx_570891.htm http://www.compari.r...60tx-p65198915/ Multumesc! |
#503
Posted 05 September 2012 - 15:17
Sall.Aş dori să îmi cumpar o hota.Am ceva intrebari. Nu ştiu ce tip sa aleg între:
1 Hota tellescopică,2 Hota decorativa,3 Hota clasica? Ar mai fi o intrebare aceasta:Cam cum ar fi mai bun: Cu un singur motor sau cu doua? Cât ar trebui să fie puterea de absorpție? Care ar fi cel mai bun filtru? Astea sunt toate nelamuririle mele. Ma puteti ajuta cu ele? Edited by Stefan172, 05 September 2012 - 15:21. |
#504
Posted 05 September 2012 - 15:32
Dupa cum spuneam si aici: http://forum.softped...ota-e-mai-buna/
o hota buna este aceea la care producatorul are bunul simt sa prezinte o valoare de debit conform standardului. Aceasta valoare este de cca 600 mc/h reali, ceea ce se traduce ca pe site-urile noastre care vand hota, debitul este dat doar cel la mersul in gol, cca 1200 mch. Eu am preferat o hota decorativa silentioasa Teka (cca 1300 lei atunci), cu un motor mare (tangential). Pe care am preferat sa o incastrez in corpul suspendat. Mai aveam o optiune de telescopica de la AEG (cca 1100 lei atunci) si deasemeni ceva Bosch si Siemens. La hotele clasice nu gasesti asemenea debite si silentiozitati, desi in hipermarketuri apar afisate 500-600 mc/h. Asta tot la mersul in gol (sa ia ochii necunoscatorilor). Nici producatorii de prestigiu nu obtin la hotele traditionale decat vreo 200-250 mc/h reali (masurati conform standardului international), indiferent ca sunt cu 1 sau 2 motoare. Daca hota e folosita cu filtru (indiferent de care), va fi mult inferioara decat daca aceeasi hota e folosita cu evacuare. Edited by claudia2008, 05 September 2012 - 15:35. |
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users