Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Donez medicamente renale ptr pisica
 Ce componenta e asta si ce ziceti...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila
 Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K
 Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...
 

Zapp isi extinde aria de acoperire

- - - - -
  • Please log in to reply
3714 replies to this topic

#1
Masterboy

Masterboy

    Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 5,910
  • Înscris: 24.06.2002
Zapp isi extinde aria de acoperire la 70% din suprafata si 80% din populatie. In 2004 s-au dat in folosinta noi statii de baza in:

Bucuresti: Cartier Giulesti-Triaj, Brancoveanu, Calea Calarasilor, Iancului, Valea Cascadelor, Baneasa, Otopeni - Aeroport Otopeni - Metro, Vitan, Primaverii, Catelu (zona Policolor), Movilita - (DN2 - E60 & E85 Bucuresti-Urziceni), Daia (DN5 Bucuresti-Giurgiu), Adunatii Copaceni (DN 5 Bucuresti - Giurgiu)

Muntenia & Oltenia: Pitesti - Cartier Prundu, Sinaia - Centru, Plopeni (Prahova), Rm. Valcea - cartier Ostroveni, Costesti (Arges), Moraresti (DN7 Pitesti - Rm.Valcea), Valenii de Munte (Prahova), Plopsoru (DN66 - E79 Filiasi-Targu Jiu), Rovinari (DN66 - E79 Filiasi-Targu Jiu)

Moldova: Iasi - Cartier Dacia, Pacurari, Marasesti, Comanesti (Bacau), Piatra Neamt - centru, Botosani - centru, Saveni (Botosani), Buhusi (Bacau), Targu Ocna (Bacau), Ivesti (DN25 Galati-Tecuci), Rosiesti (DN24-E581 Barlad-Husi), Rasesti (DN24-E581 Husi-Vama Albita), Bicaz (Bicaz, DN15 Piatra Neamt-Reghin), Ceahlau (DN15 Piatra Neamt-Reghin)

Transilvania: Brasov - Cartier Triaj, Lugoj (Timisoara) - centru, Resita - cartier Govondari, Otelu Rosu (Caras Severin), Livada (DN1C - E58 & E81 Baia Mare-Satu Mare), Sannicolau Mare (Timis), Pecica (Arad), Cluj (cartier Zorilor), Campia Turzii, Beius (Bihor), Ocna Mures (Alba), Ineu (Arad), Curtici (Arad), Cugir (Alba), Zalau, Dealu cu Stejari (DN13 Brasov - Tg. Mures), Timisoara - centru (Hotel Continental), Brad, Totesti (E79 Petrosani - Hateg), Cosevita (DN68-E673 Lugoj - Deva), Rucar (DN73-E574 Campulung-Brasov)

Zapp a ajuns acum la o acoperire de peste 88% din suprafata tarii.
  
   Iata si avantajele pe care Zapp le are referitoare la acoperire:
-frecventa de 450 Mhz prin care o singura antena Zapp acopera cit 4 antene  pe 900 Mhz
- infrastructura  existenta din vremea NMT prin care s-a economisit o gramada de timp si bani. Practic multe din antenele pe CDMA 450 Mhz au fost montate pe fostele relee Telemobil utlizate pt NMT.
  In alte cuvinte, la acoperire Telemobil a "mers pe burta" caci oficial nu s-au mai anuntat modificari la acoperire din 2002.  :rolleyes:

http://www.zapp.ro/buy/network/
http://www.zapp.ro/b...twork/coverage/

Edited by Masterboy, 06 December 2006 - 04:39.


#2
holmes

holmes

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,713
  • Înscris: 21.04.2004
In transilvania,unde cnx are acoperirea mai slaba si unde incearca sa o mareasca,comparabil cu zapp are acoperire mai buna.Stiu asta pt ca am un prieten bun pe zapp,si deseori am facut comparatii,mai ales cand am iesit in excursii etc...

#3
Grogu

Grogu

    Humble Homo Sapiens

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,668
  • Înscris: 11.09.2002
Mult mai buna are connex in Arad, Timisoara, Deva, Oradea, Cluj....si asta testat acum 2 saptamani....in Caras Severin pe langa localitatea Oravita am semnal maxim...dar nu totdeauna pot sa initiez apeluri...connex si orange sunt down chiar daca este un BS la 10 km...

Si de noua acoperire zapp nu stiu ce sa zic.....le ei pe site e la fel ca pana acum, adica 85 % din populatie ... http://www.zapp.ro/coverage/

#4
mbm76

mbm76

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 15.03.2004
pe langa "cantitate", cred ca si calitatea mai conteaza, nu? Colega mea de birou are un Zapp, si are surpriza sa ramana fara semnal in firma; daca muta tel 5 cm mai incolo, are semnal full... I s-a intamplat de zeci de ori din cauza asta sa i se intrerupa convorbirile, si sa fie nevoita sa sune din nou.

Toate astea se intampla in Baneasa...
Degeaba "inroseste" harta Zapp-ul, daca nici in Bucuresti (la vreo 10 km de sediul lor) nu sunt in stare sa-ti asigure un semnal de calitate

#5
Grogu

Grogu

    Humble Homo Sapiens

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,668
  • Înscris: 11.09.2002
Hehe....mie mi se intampla zilnic...daca il las pe masa in bucatarie iese zapp-ul din retea (z510)...daca il iau in mana semnal maxim....la fel pe terasa...cred ca nu se intelege prea bine cu mesele....

#6
Masterboy

Masterboy

    Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 5,910
  • Înscris: 24.06.2002
Problema cu iesitul din retea in Bucuresti e EXCLUSIV de la soft-ul telefonului => upgrade urgent.
Eu asta iarna pe S-200 cu ultima versiune de soft am avut semnal maxim peste tot
in Bucuresti. No dropped calls, nu blocat, nu iesit din retea, mai ales ca pe CDMA telefoanele sint
"urmarite" simultan de doua-trei antene pt soft hand-off.

#7
Grogu

Grogu

    Humble Homo Sapiens

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,668
  • Înscris: 11.09.2002
si in Arad cu z510 oare care o fi problema ? ...  vreau sa iti spun ca h100 se comporta la fel ! ... nu cred ca mai sunt terminalele de vina la problema asta...

#8
moartea

moartea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,158
  • Înscris: 18.05.2003
si la mine in Craiova cu H150 la fel. daca las tel pe birou, fara sa il misc, piuie odata la cateva minute ca a pierdut semnalul.

#9
Monitoxus

Monitoxus

    Back!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,184
  • Înscris: 26.11.2001
Dear Masterboy, te rog sa nu te mai faci de ras pe forum vorbind despre chestii ipotetice si aberante primite dinspre Balotesti sau alte hangare celebre...

Acoperirea Zapp este DE KAKAT atat in Bucuresti cat si in alte orase din tara pe unde chiar am fost de curand.

Intamplator am si CNX si asta a avut semnal 100% pe unde m-am plimbat iar Zapp a avut DIN PARTI semnal.

Nu stiu cine a vrut sa te compromita dar astea sunt povesti. Zapp sta de 10 ori mai naspa ca Orange sau Connex la semnal  :rolleyes:

PS: CHIAR DACA au pus niste antene prin tara asta nu inseamna ca daca ai "semnal" din 10 in 10 minute se numeste ca e zona "acoperita"  :P

In plus CHIAR in centrul capitalei te trezesti cu semnal fluctuant si NU AI CE SA FACI. Smecheria aia cu schimbatul softului o fi usor sa o recomanzi de la 2000 de Km distanta dar iti spun eu ca aici treaba e mult mai imputita si ca o sa renuntam la Zapp asa cum fac multi altii pentru ca NU se mai merita :(

Am ajuns sa dam lejer peste 100 de USD pe luna pe un serviciu execrabil si care mai nou e si SCUMP. Cine nu ma crede sa mearga la un dealer Orange si chiar CNX si sa inceapa sa combine ofertele intre ele si o sa vedeti ca iesiti APROAPE la acelasi pret si la o calitate infinit mai buna.

Zapp e deja un mit alimentat de fraieri. NU e ieftin si in nici un caz bun. Zapp SUCKS si asta e parerea mea de utilizator Zapp de ceva vreme. Cred ca or fi 2 ani de acum.

Quote

Eu asta iarna pe S-200 cu ultima versiune de soft am avut semnal maxim peste tot in Bucuresti. No dropped calls, nu blocat, nu iesit din retea, mai ales ca pe CDMA telefoanele sint
"urmarite" simultan de doua-trei antene pt soft hand-off.


Pentru chestia asta imi vine sa te si banez :D Te aberezi iarasi incredibil de tare. Ne-au trecut vreo 5-6 terminale S200 prin maini si NICI UNUL nu a mers OK. Generatii diferite, ultimul soft, ultima antena.. etc etc.

In plus stiu o caruta de firme care au renuntat la Zapp TOCMAI datorita nenorocirii de S200 si mai nou datorita lui Z510 care e alta mica trompeta de telefon. Fata de un telefon GSM e un gunoi.

PS2: din lorul de Z510 deja au cazut 2 la noi. Unul e mort complet, NU mai porneste deloc iar altul nu mai incarca acumulatorul. In doar 2 amarate de luni. Este ca daca Nokia/Samsung ar face asa ceva ar da faliment ?

#10
Corbul2004

Corbul2004

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,184
  • Înscris: 19.01.2004
am un h-150 nu am avunt niciodata probleme in bucuresti  de trei luni am telefonul.
Nu zic ca nu sunt probleme dar prea faceti circ cu zapp-ul asta.
Nu incurcati reteaua cu telefoanele.
H-150 are toata firma si este un telefon bun, restu nu ma bag.

#11
Monitoxus

Monitoxus

    Back!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,184
  • Înscris: 26.11.2001

Quote

Originally posted by geo2001
nu cred ca mai sunt terminalele de vina la problema asta...

Evident. E imposibil ca toate modelele de telefoane de pana acum sa fie create doar cu scopul de a sabota "minunata" retea Zapp.

INTOTDEAUNA se mai scoate un update ceva de kiki la telefon si INTOTDEAUNA merge absolut la fel de prost. :drac:

Stiati ca la Zapp daca vrei sa suni international dai 3 usd pe luna ? Dap... ceea ce Connex imi ofera moka de 2 ani la ei se taxeaza LUNAR !!!!!!! Sa nu mai vorbesc de accesul la net care e NASPA si costa ingrozitor de mult. Dial-up-ul e o placere daca merge cum trebuie.

I know.. o fi Zapp mai rapid IN TEORIE insa practic se misca infect datorita timpului de raspuns aberant al retelei. Si download cu mai mult de 6-7 kb/s (media) oricum nu merge :(

In plus... ai tineti minte de zvonul confirm caruia Zapp va oferi NET de viteza la max 50 USD/luna la toata lumea ? S-a dus.. NO WAY ! NU vor mai oferi asa ceva.

Vor oferi net ceva mai rapid dar la tarifele idioate de acum. So... tac pac.. Zapp ne-a mai dat inca o data un degetel sa-l roadem.

#12
Corbul2004

Corbul2004

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,184
  • Înscris: 19.01.2004
Cu ce tarif suni Cataline pe connex international?
Cu ce tarif suni dupa zapp?
Te-ai documentat inainte?

#13
Masterboy

Masterboy

    Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 5,910
  • Înscris: 24.06.2002
Well, povestea cu S200. Fiecare cum a avut norocul(lotul si softul) am mai discutat de N ori.
  Daca era sa-mi faca fitze cit l-am folosit intensiv(peste 1500 min) in 5 saptamini as fi postat imediat:D S200 era direct de la tehnic cu softul si codurile de rigoare ON ~ No problems in afara de baterie si trimis SMS !
    La acoperire s-a lucrat si se lucreaza masiv in ultimele luni. Antenele sosesc in mod constant acum in vama spre deosebire de anul trecut caci sint inca la curent cu ce se mai intimpla la ei.
   Un prieten f bun de la tehnic de-al meu au a muncit ca sclavu asta iarna pe frig si ger sa termine site-ul de la Dumbravita de Codru la mama draqu' pe munte numai ca poata avea si motii semnal de sarbatori. Deci se lucreaza la acoperire!

#14
moartea

moartea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,158
  • Înscris: 18.05.2003
Masterboy: acum pe bune, cum poti tu sa ai o parere despre acoperire atata timp cat esti foarte subiectiv si la jdemii de kilometri ? aici noi putem sa ne dam cu parerea, 'victimele' telemobil :drac:

#15
moartea

moartea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,158
  • Înscris: 18.05.2003
pai asta facem noi in fiecare zi, testam. si este clar: CDMA este ieftin si prost. nu ma intereseaza din ce cauza este prost. degeaba e buna tehnologia pe hartie daca in practica merge prost.

#16
Grogu

Grogu

    Humble Homo Sapiens

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,668
  • Înscris: 11.09.2002
pai eu cred ca noi patim ce patin din cauza cell breathingului ... pentru ca pe arad cred ca zapp are numai un site ... si sunt foarte multi abonati pe arad... poate din cauza asta imi iese din retea cand il pun pe masa...

#17
AirBoy

AirBoy

    Snow! Ski! Be freeeee...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,103
  • Înscris: 05.05.2003
si oricum o frecventa joasa se propaga mai bine si se "loveste" cam de tot, se altereaza mai usor. De aceea zappu` are acoperire mare in timp scurt. Numarul BTS-urilor Zapp cred ca este undeva sub jumatate cat are connex pentru aceeasi acoperire. Dar capacitatea difera....

#18
AcidMan

AcidMan

    Acid Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,650
  • Înscris: 08.09.2003
Catalin am vrut sa raspund punctual la probleme dar mi-am dat seama ca n-ar avea rost. Probabil te-ai lovit de ele tot asa cum altii nu au avut deloc ...
In schimb te intreb altceva: de ce nu reziliezi daca nu esti multumit?
Cu scuzele de rigoare ca mi-am permis ...

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate