Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vreau o masina electrica de tocat...

Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA
 Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu

Whisky for Mac
 Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...
 BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim
 

Zapp isi extinde aria de acoperire

- - - - -
  • Please log in to reply
3714 replies to this topic

#19
cmidp

cmidp

    medicine for the brain

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,078
  • Înscris: 02.03.2003

Quote

Originally posted by AirBoy
si oricum o frecventa joasa se propaga mai bine si se "loveste" cam de tot, se altereaza mai usor. De aceea zappu` are acoperire mare in timp scurt. Numarul BTS-urilor Zapp cred ca este undeva sub jumatate cat are connex pentru aceeasi acoperire. Dar capacitatea difera....


Da, ca doar intr-un fel tot pe NMT se bazeaza care mergea dupa principiul statiilor emisie receptie: cu cat puterea era mai mare, cu atat acoperirea era mai mare. Probabil ca un telefon 'de masina' cu puterea de rigoare si-o antena ce-l face pe orice taximetrist sa paleasca de invidie confirma si harta cu acoperirea. Hartile de aia sunt facute pt ca nu au valoare contractuala :)

Totusi, la 2 ct/min sa am o banda de 384 nu mi se pare chiar atat de scump. De 50 USD poti sta 41 ore online. Daca ar avea abonamente ce sa taxeze la trafic (sau au?) nici nu ar fi dureros.

#20
Monitoxus

Monitoxus

    Back!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,184
  • Înscris: 26.11.2001

Quote

Originally posted by ro-tunning
In schimb te intreb altceva: de ce nu reziliezi daca nu esti multumit?


Carti de vizita, contacte.. etc etc. DAR in toamna 99% reziliem ;)
Cand se sare de 100 usd/luna deja Zapp nu mai este rentabil.

E drept, ai ceva minute DAR la ce facilitati ofera acum cei de pe GSM nu se mai merita. Cele 10-20 de procente de minute care le pierzi le castigi prin convorbiri mai scurte si la obiect fara traditionalele "puteti sa repetati?, cum?, unde?, ce ai spus?, vorbeste ma mai tare!....etc etc".

Mi s-a ACRIT de CDMA, Zapp and co.

Si da.. se aboneaza foarte multe firmulite ins ala fe de multe pleaca. CALITATEA e foarte proasta la Zapp si asta am sesizat uimit inca de la inceputuri. S-a tot promis insa NU s-a realizat aproape nimic si deja sunt SIGUR ca asa va ramane.

#21
Alice

Alice

    Big Boobs

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,141
  • Înscris: 05.12.2002
turnu magurele... CENTRU... semnal 0 barat. afara, in cladire, peste tot. s200/z510.

#22
zippo123

zippo123

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,958
  • Înscris: 04.05.2003
masterboy a vrut sa zica "va dapasi"
asa ca mai asteptati putin pana cand se va vorbi de acoperire aprox egala cu Connex.

#23
AirBoy

AirBoy

    Snow! Ski! Be freeeee...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,103
  • Înscris: 05.05.2003
Daca nu tine pasul si connexul .... am auzit ca anul asta se va mai inverzi ceva pe harta.... abia astept sfarsitul anului sa pot spune unde s-a inverzit si unde nu....

#24
moartea

moartea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,158
  • Înscris: 18.05.2003
asteptam cu interes noi comunicate despre maretele realizari telemobil, depasiri ale productiei la hectar, respect fata de clienti, telefoane decente, etc. toate sunt cam sf :)

#25
AirBoy

AirBoy

    Snow! Ski! Be freeeee...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,103
  • Înscris: 05.05.2003
;yeslol;

#26
gmasterleo2000

gmasterleo2000

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 788
  • Înscris: 27.09.2003
mai oameni buni, stau si ma intreb. ce tot ridica unii in sus, altii injura de toti sfintii ba telefoanele, ba Zapp-ul.?!

In caz ca eu NU sunt chior si nu am vazut-de ce sa nu facem un poll, in care omu care ARE Zapp sa zic : ESTE multumit de servicii(asta considerand si terminalul ce-l detine) overall prestate pt. el de Zapp, sau NU?!

#27
GOR

GOR

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,594
  • Înscris: 16.10.2002
Nu stiu daca pentru o firma ce plateste 100$ lunar e mai rentabil sa treaca pe GSM, insa pot spune ca pentru un abonat (persoana fizica) Zapp e excelent!
10$ - 500min. in retea oricand in orice loc (cu acoperire) din tara mi se pare EXCELENT! (Ma repet - la tarif e chiar si sub ROMTELECOM - tarif local) Facand un calcul mic, impartind abonamentul la nr. de minute ai 2centi/min. Din cate stiu eu, cel mai mic tarif pe GSM pentru firme e 2centi/min. + abonament (de n numere) si asta doar intre numerele firmei... CORECT!

Calitatea e strict referitoare la telefoane...
Semnal - aici e - aici nu e! Zapp merge pe 450MHz, ceea ce implica si o antena mai mare decat GSM-ul... Antena este deja mult scurtata si daca mai este si ecranata, se intampla acest fenomen. Din pacate trebuie sa avem grija unde punel telefonul astfel incat antena sa fie cat mai libera...
Eu lucrez intr-o zona semi-centrala din Bucuresti unde in cladire am semnal variabil - de la 5 liniute la lipsa semnal... insa exact asa se intampla si pe GSM - aud des colegi trecand pe hel si se uimesc ca li s-a intrerupt convorbirea.

Din ce am testat eu in afara capitalei ca semnal Zapp sta destul de bine fata de GSM - fiind pe locul 3, insa destul de aproape ca acoperire farta de CONNEX si Orange... Personal eu ies f.f.rar din Bucuresti asa ca sunt f. multumit! ;)

#28
Cristi23

Cristi23

    Banned

  • Grup: Banned
  • Posts: 103
  • Înscris: 13.09.2003

Quote

Originally posted by Cătălin
Dear Masterboy, te rog sa nu te mai faci de ras pe forum vorbind despre chestii ipotetice si aberante primite dinspre Balotesti sau alte hangare celebre...

Acoperirea Zapp este DE KAKAT atat in Bucuresti cat si in alte orase din tara pe unde chiar am fost de curand.

Intamplator am si CNX si asta a avut semnal 100% pe unde m-am plimbat iar Zapp a avut DIN PARTI semnal.  

Nu stiu cine a vrut sa te compromita dar astea sunt povesti. Zapp sta de 10 ori mai naspa ca Orange sau Connex la semnal  :rolleyes:

PS: CHIAR DACA au pus niste antene prin tara asta nu inseamna ca daca ai "semnal" din 10 in 10 minute se numeste ca e zona "acoperita"  :P  

In plus CHIAR in centrul capitalei te trezesti cu semnal fluctuant si NU AI CE SA FACI. Smecheria aia cu schimbatul softului o fi usor sa o recomanzi de la 2000 de Km distanta dar iti spun eu ca aici treaba e mult mai imputita si ca o sa renuntam la Zapp asa cum fac multi altii pentru ca NU se mai merita :(

Am ajuns sa dam lejer peste 100 de USD pe luna pe un serviciu execrabil si care mai nou e si SCUMP. Cine nu ma crede sa mearga la un dealer Orange si chiar CNX si sa inceapa sa combine ofertele intre ele si o sa vedeti ca iesiti APROAPE la acelasi pret si la o calitate infinit mai buna.

Zapp e deja un mit alimentat de fraieri. NU e ieftin si in nici un caz bun. Zapp SUCKS si asta e parerea mea de utilizator Zapp de ceva vreme. Cred ca or fi 2 ani de acum.

 

Pentru chestia asta imi vine sa te si banez :D Te aberezi iarasi incredibil de tare. Ne-au trecut vreo 5-6 terminale S200 prin maini si NICI UNUL nu a mers OK. Generatii diferite, ultimul soft, ultima antena.. etc etc.

In plus stiu o caruta de firme care au renuntat la Zapp TOCMAI datorita nenorocirii de S200 si mai nou datorita lui Z510 care e alta mica trompeta de telefon. Fata de un telefon GSM e un gunoi.

PS2: din lorul de Z510 deja au cazut 2 la noi. Unul e mort complet, NU mai porneste deloc iar altul nu mai incarca acumulatorul. In doar 2 amarate de luni. Este ca daca Nokia/Samsung ar face asa ceva ar da faliment ?





Domnul catalin sa nu spun ca sunteti putin :ciocan: ,defapt nu putin ci mult mai mult,mai avem pe cineva la noi care de fiecare dat il scapa bietul z-510 cand il vezi cum ii sare bateria......si dupa aia respectivul tot el injura ca nu merge telefonul si face ca toti dracii cand nu poate vb,z-510 un telefon de gunoi fata de gsm mai baiatule tu acum zau ca esti prost ,am avut un amic care a avut un 3510i s-a ars telefon de 5 luni,alutul un samsung a800, nu stiu ce a patit la cip de s-a resetat o aberatie de genul asta  ,la noi avem 4 telefoane zapp,un h100 un z710 si 2 z-510 si nici unul nu are absolut nici o prbl z-510le are deja 3 luni si nu are absolut nimic merge perfect,nu stiu cum,saracia de s200 care aproape 2 ani ma tinut deshi a trecut prin ce a trecut....daca nu iti convine zapp nimeni nu te obliga sa ramai pe zapp eu sunt foarte multumit de acest servciu,iar daca tu ai prbl cu semnal poti frumos sa faci un upgrade la telefon sau sa il schimbi.Si te rog numai spune prostii am si un telefon connex iar reteaua este un absolut cosmar,orange e mai ok dar nici acolo treaba nu merge perfect.

PS:Vreau sa imi cer scuze pt limbaj dar zau ca nu suport ca cineva sa abereze in asa hal...

#29
moartea

moartea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,158
  • Înscris: 18.05.2003
that was a quick ban :drac:

#30
cmidp

cmidp

    medicine for the brain

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,078
  • Înscris: 02.03.2003
Trebuie sa fii imbecil sa reusesti sa-ti arzi bateria. Propun schimbarea voltajului de la surse la 110 V.

Sper ca a notat cineva ca avem un zappisti multumit dar ce are un prieten cu IQ-ul la nivelul casului de pe calcai.

#31
cmidp

cmidp

    medicine for the brain

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,078
  • Înscris: 02.03.2003
Zapp - apreciat pe plan international pentru lansarea serviciilor bazate pe platforma BREW


QUALCOMM Incorporated, pionier al tehnologiei de comunicatii mobile Code Division Multiple Access (CDMA) si totodata lider al acestui segment, felicita Zapp pentru lansarea serviciilor si produselor wireless bazate pe sistemul BREW dezvoltat de QUALCOMM. Serviciul "Zapp Me" al companiei Zapp, bazat pe BREW, le ofera utilizatorilor acces la aplicatii si servicii wireless precum e-mail, jocuri, tonuri de apel si alte aplicatii personale si profesionale, care pot fi descarcate direct pe telefonul mobil. Zapp, singurul operator de telefonie mobila din Romania care ofera servicii complete de voce si date la mare viteza, este si primul operator CDMA450 care a lansat servicii bazate pe sistemul BREW in Europa. "Aceasta lansare demonstreaza angajamentul Zapp de a furniza abonatilor oferte care depasesc traditionalele servicii de voce, prin inaugurarea unei serii de servicii specializate, bogate in optiuni", a declarat Johan Lodenius, senior vice president of European business relations and operations, QUALCOMM Internet Services. "Zapp are un motiv intemeiat de mandrie, fiind primul operator CDMA450 din Europa care a introdus pe piata servicii bazate pe platforma BREW," afirma Cuneyt Turktan, presedintele companiei Zapp. "Abonatii Zapp vor avea posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de optiuni de comunicare, personalizare, informatie si divertisment. Zapp Me ne permite sa le punem la dispozitie clientilor nostri toate instrumentele necesare pentru a deveni mai eficienti si mai bine informati. Solutia BREW dezvoltata de QUALCOMM pozitioneaza Zapp ca lider tehnologic si furnizor de servicii de comunicatii mobile de ultima generatie"

Sursa: Adevarul

Banuiesc ca articolul ar fi trebuit sa fie semnat cu: Zapp.

P.S. sincer nu stiu ce este asa o minune ca firma mama sa laude puiul... in curand vom vedea: Orange Franta lauda pe plan international Orange Romania. Gee

#32
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,544
  • Înscris: 07.02.2003
Stati calmi, nu mai propagati informatii dinastea neverificate... precum sondajele curs si "impas" la alegeri...

Acoperirea zapp inca se lasa asteptata in multe locuri, in delta oricum ai semnal la toti iar in locurile adevarate la munte ai semnal zapp dar nu poti vorbi & stuff... deci, fiti rabdatori...  :cya:

In rest Zapp e normal sa fie laudat, Qualcom sunt in mare impas, nu prea au reusit sa impuna tehnologii bazate pe CDMA decit in Corea de Sud, Argentina, ceva Japonia si... Romania... si nu a patruns calumea pe piata datorita faptului ca e sistem proprietar... s-a discutat mai demult, in preztent peste 80% din telefonia mobila digitala in lume e GSM si creste alarmant... deci nemaiavand sanse de a acapara lumea... lauda si ei sa mai creasca la bursa  :P

In SUA GSM ia amploare in banda de 1900 MHz, americanii dorind acces la telefoane mai serioase, mai mici...  :D Pana si in Iraq si Afganistan tot GSM au pus americanii...

#33
Corbul2004

Corbul2004

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,184
  • Înscris: 19.01.2004
Traiasca Connexul Cioaca impreuna cu subiectivismul si ironiile tale.
Sus GSM-ul
Jos CMDA
URA URA URA

#34
sigxcpu

sigxcpu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,606
  • Înscris: 22.09.2002
cioaca, iti jur ca mi-ai fost simpatic pana acum si pareai documentat. din pacate, hai sa vedem cum sta treaba.

anu' trecut, cand am fost in state, aproape toata lumea avea CDMA, eu aveam GSM, eram mai jmeker. toti vorbeau la telefon, eu o frecam cu "network busy". probabil, din cauza de "amploarea" GSM (eram intr-o locatie cu 1600 de oameni).

cuvantul "vivo" iti spune ceva? da' "verizon wireless"? da' "alltel"? da' "china unicom"?
cauta cuminte pe net, vei constata nu sunt in Coreea de Sud, nici in Argentina, nici in Japonia si nici in Romania. si, uite asa, vei afla care-i "acoperirea" CDMA in lume si vei deveni si tu putin (mai) destept.

ma infior cand citesc cate-o elucubratie connexpupincoorista de-a ta.

#35
z0z

z0z

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 626
  • Înscris: 05.05.2003
Iar cat despre mult trambitata "implementarea americanilor de GSM in Irak", am voie sa fiu primul caruia ii pute ?

#36
zahei

zahei

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,463
  • Înscris: 28.08.2002
domnul cioaca este rugat sa se prezinte la sediul organizatiei pentru a-si plati cotizatia de membru.

semnat: asociatia aplaudacilor din romania.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate