Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Obiecte vechi și inutile car...

Mentenanta Acoperis

Cheder deteriorat , zgariat, cum ...

Laptop HP 15-AF001NQ, AMD E1-6015...
 Blat de bucatarie lungime 4,60 m

Termostat incalzire si racire

Configurare retea cu modem Vodafo...

Curtea Penala Internationala soli...
 Sunt obligate bancile sa opteze p...

Pensie anticipata partiala cu cer...

Subscriptii

Cat ar costa acest poster, se poa...
 Cum sa scapam de sobolani?

Alser Forest SA a dat teapa de 1,...

COD Eroare ABS ( Ford Mondeo MK5 )

Implanturi dentare clinici Consta...
 

Cozmin Gusa in lupta cu reptilienii?

- - - - -
  • Acest subiect este blocat Acest subiect este blocat
181 răspunsuri în acest subiect

#145
onlyone

onlyone

    - - - GAME MASTER - - -

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 12.845
  • Înscris: 08.10.2005

 vasuki, on 7th December 2009, 11:38, said:

Te referi la Lavinia Sandru cumva? :)
DAAA
:lol: :lol:  
Asta e dar nu i-am retinut numele pentru ca e un personaj nesemnificativ.

#146
vasuki

vasuki

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 703
  • Înscris: 08.05.2009
Reactia lui Gusa de dupa anuntarea rezultatelor BEC-ului:

http://www.hotnews.r...at-fraudare.htm

"Ca om rational, care se pricepe la alegeri, nu pot spune decat ca Basescu si ai lui au lucrat la ce se pricepe mai bine, la fraudare", a spus luni Cozmin Gusa, unul dintre consilierii presedintelui PSD. Gusa, care a spus ca nu este membru PSD ci doar un sustinator al politicianului social-democrat, s-a declarat convins ca "Mircea Geoana a castigat alegerie".

Pai daca Base cica tocmai la asta se pricepe cel mai bine, adica la fraudare, atunci in 2004 cine se afla in barca Baselului(ba unii se mai aflau si la carma, nu trageau doar la vasle ;) ) nu ar fi fost un mic complice la astfel de acte? :P Sau in 2004 Base era inca virgin in treburile astea legate de fraude si a fost corupt mai tarziu in directia asta? :bigwhitegrin:

#147
vasuki

vasuki

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 703
  • Înscris: 08.05.2009
O chestie scrisa pe alt forum de mahacutra(a.k.a Cecilia Ghitulescu/Cecilia Tiz - cu primul nume, cel de dinainte de divort, se si afla inregistrata ca user softpedia):

Quote

Deci, dupa ultimele informatii primite, simbata s-a facut spirala cu sufletul neamului la Pipera. Sala cica a fost plina.
Duminica, Gabriela Ambarus, doamna presedinte a MISA, a facut turul cursurilor de yoga ( an 2, 12-13), ca sa indemne cursantii sa voteze cu Geoana.
O tipa s-a ridicat si a intrebat ceva de genul: deci votam cu masonii? Ambarusa s-a inrosit, s-a bilbiit si a evitat raspunsul. A bagat o chestie cum ca sa aiba incredere in maestru si alte texte d-astea.
Duminica s-a tinut tot programul de meditatii la sala la Pipera pentru sustinerea lui Geoana. Disperati rau iochinii nostri.


#148
vasuki

vasuki

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 703
  • Înscris: 08.05.2009
Apar si alte semne privind existenta unor disensiuni printre anti-reptilieni cauzate de decizia sustinerii lui Geoana:

http://forum.softped...t...t&p=7460619

 Deria_Leena26, on 7th December 2009, 15:37, said:

Nu stiu daca Grieg a anticipat, insa, si faptul ca unii cursanti, chiar dintre cei mai fideli si din an mare, vor incepe sa isi puna intrebari si sa se gandeasca macar sa plece de la curs, daca nu chiar sa faca acest lucru.

Deja stiu de doua cazuri de cursanti de an mare, chiar cu functie de raspundere, care au zis ca Grieg s-a tampit la cap si ca mesajul de sustinere a lui Geoana a pus capac.


#149
Teophileos

Teophileos

    I am who I am, so don't even try to think about bothering me

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 8.180
  • Înscris: 02.01.2007

 vasuki, on 7th December 2009, 15:48, said:

Apar si alte semne privind existenta unor disensiuni printre anti-reptilieni cauzate de decizia sustinerii lui Geoana:

http://forum.softped...t...t&p=7460619

Grieg guru fecalo-urinofag este ruda / neam cu Adi Bombo Nastase si cu fostul incarcerat si ex- deputat PSD Bivolaru , pe cine sa sprijine el oare ,

chiar pe cine ?

Editat de Teophileos, 07 decembrie 2009 - 16:28.


#150
Petrache_Lupu

Petrache_Lupu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 7.314
  • Înscris: 31.10.2005
Gunoierul Sef Gusa se lupta doar cu reptiliana Sandru (zisa Sancru).

Editat de Petrache_Lupu, 07 decembrie 2009 - 16:29.


#151
Teophileos

Teophileos

    I am who I am, so don't even try to think about bothering me

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 8.180
  • Înscris: 02.01.2007

 Petrache_Lupu, on 7th December 2009, 16:28, said:

Gunoierul Sef Gusa se lupta doar cu reptiliana Sandru (zisa Sancru).

L.S. o alta mare silfida sau oare doar o banala sifilitica ?!?!

Editat de Teophileos, 07 decembrie 2009 - 16:31.


#152
vasuki

vasuki

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 703
  • Înscris: 08.05.2009
De pe alt topic:

http://forum.softped...t...t&p=7461687

 x2x, on 7th December 2009, 18:15, said:

Nu m-ar mira, normal. Singurul lucru care m-ar mira, m-ar mira e putin spus - m-ar lasa cu gura cascata  :D , ar fi sa recunoasca in sfarsit ca nu au nici un fel de integrare sau sustinere Divina, ca Bivolaru e pur si simplu o taratura dpdv politic, ca nu au nici un fel de forta sau impact, nici ca grupare de alegatori, nici "spiritual" cu meditatiile lor de doi lei, ca toate povestile cu masoni si bau-bau au fost doar gogosi pentru prostime, ca Bivolaru ii minte si isi bate joc de ei si ii exploateaza si ii manipuleaza in toate felurile posibile, asta m-ar mira cu adevarat.
De cand a aparut mesajul lui G de sustinere a lui Geoana m-am tot intrebat ce mai e si asta? La momentul respectiv Geoana parea majoritar in sondaje. Am analizat tot felul de posibilitati:
- vrea sa isi arate sustinerea fata de un candidat care oricum castiga si sa le ridice moralul misanilor care pana acum au tras la greu lozuri necastigatoare;
- incearca din nou sa isi atribuie o victorie care nu ii apartine;
- evident mi-a trecut prin cap si ca isi da singur plasa si ca prin tampenia asta pe care o face le va deschide ochii multora care mai sunt inca la curs si ca tocmai pentru ca il sustine el pe Geoana o sa iasa Basescu.

Ma bucur ca a iesit ultima varianta, pentru ca acum pana si cei mai fanatici misani vor trebui sa priveasca in fata macar un singur adevar: ca Dumnezeu nu ii sustine!

Si inca un citat dintr-un mesaj scris pe alt topic de harababura, cineva pe care misanii l-au acuzat acum un an pe yogaesoteric(site-ul oficial al MISA) cum ca ar fi omul lui Nastase si de-aia ar tot critica MISA(aberatii evidente dar crezute de multi misani):

Quote

Măi, eu am vaga bănuială că tocmai de la asta i s-a tras lui Geoană!  :roflmaofast:  Nu știu cum fac băieții ăștia cu cea mai mare școală a lor, dar au un talent iegalabil de perdanți. Chiar și statistic (ca la meteo) ar trebui că să nimerească și ei măcar jumate din medi astea speciale și confidențiale. Da' alea cu PIN le-au băgat toate în șanț la toate votările, astea cu Geoană idem, iar Năstase văd că e bine-merci pe felie. Și mai e și convins omul că MISA l-a lucrat! :) Asta că i-a tot mâncat în ***  pe misani să se tot dea mari.

La ce bună țintă au misanii, când ochesc ei cu o meditație să îți facă un bine trebuie să te dai deoparte că doboară trei ciori și sparg vreo două geamuri prin vecini... asta peste 777 miliarde de ani. Poate că n-au reglat bine mileniul!  :roflmaofast:

[Nota: In cazul celui de-al doilea citat am schimbat emoticonurile originale cu unele echivalente existente in softul utilizat de softpedia]

Iar cele "777 miliarde de ani" sunt o aluzie la o inovatie misana careia i s-a facut publicitate mai demult si pe yogaesoteric: http://www.yogaesote...i...207&lang=RO

#153
vasuki

vasuki

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 703
  • Înscris: 08.05.2009
Un citat dintr-un articol din Curentul despre Cozmin Gusa si povestea presupusei fraudari a alegerilor:

http://www.curentul....de-tradare.html

Consilierul personal al lui Mircea Geoană și partenerul de afaceri al lui Sorin Ovidiu Vîntu, ex-președintele unui partid de buzunar de ceas, Cozmin Gușă, riscă să fie acuzat de trădare prin subminarea politică a statului.  Gușă a declarat ieri, la Realitatea TV, că în urmă cu aproximativ trei săptămâni s-a dus în SUA, unde s-a întâlnit cu un director de la Casa Albă căruia i-a spus că alegerile din România vor fi fraudate. Să recapitulăm: înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale, Gușă se duce la Casa Albă și vorbește de fraudarea alegerilor în România, ca și cum țara noastră nu ar fi un stat suveran, democratic, cu instituții capabile să-i asigure buna funcționare. Probabil, cu aceeași plângere s-a dus și la Moscova, dar despre această vizită Gușă nu ne-a mai spus, pentru că nu facem parte, deocamdată, din CSI, așa cum și-ar dori Geoană, Gușă&Co. Ceea ce a făcut Gușă miroase a trădare prin subminarea politică a statului, infracțiune prevăzută în art. 155 din  Codul Penal și pedepsită cu închisoare de la 15 la 25 de ani și interzicerea unor drepturi.

Editat de vasuki, 09 decembrie 2009 - 13:04.


#154
vasuki

vasuki

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 703
  • Înscris: 08.05.2009
Jurnalistii de la Curentul au ce au cu Gusa, printre altii, in ultima perioada. Un mic citat dintr-un articol recent:

http://www.curentul....l-Moscovei.html

Prestigioasa agenție americană de analize geostrategice Stratfor susține, într-o analiză difuzată pe site-ul propriu, că tensiunile de zilele acestea din România, determinate de instabilitatea politică, sunt pe placul Moscovei, care nu-l are deloc la inimă pe președintele Traian Băsescu. Încă cinci ani cu Băsescu președinte în România reprezintă probabil un coșmar pentru Rusia, care a făcut tot posibilul să-l instaleze la Cotroceni pe Mircea Geoană, un personaj cu lipici la ruși, după cum ne-a demonstrat chiar domnia sa, care a fost de vreo trei ori la Moscova în ultimele șase luni. "Conflictul dintre Băsescu și Geoană, grefat pe apropiata celebrare a aniversării revoluției anti-comuniste, ar putea produce un decembrie incendiar în România", susține agenția americană.
...
Analiza agenției americane Stratfor este menționată și pe blogul lui Dan Andronic, care merge mai departe și face legătura Moscova-Mircea Geoană, via Cozmin Gușă și Sorin Ovidiu Vîntu. Potrivit lui Andronic, atåt pentru excursia lui Gușă la Moscova, cåt și pentru cea a lui Geoană, "SOV a dat marea majoritate a banilor, iar Geoană nu a reușit să ne explice ce a discutat și cu cine, nici pånă în ziua de azi". Aceeași sursă susține că "vizita «cetățeanului» Gușă la Washington a fost intermediată de o companie de lobby, care a cerut 50.000 de dolari. Banii au fost achitați de Sorin Ovidiu Vîntu". De ce a sărit SOV cu banii pentru a plăti excursiile costisitoare ale liderilor PSD la Washington și Moscova ne explică tot Andronic, care afirmă pe blogul său că toată această vånzoleală este dată de arestarea lui Nicolae Popa, måna dreaptă a lui SOV, în Indonezia.
"Căderea lui Nicolae Popa reprezintă o lovitură grea pentru Vîntu. E începutul sfårșitului. Am înțeles de la un prieten de la Mediafax că ieri au mai fost arestați doi oameni din apropierea sa. Pentru favorizarea infractorului. Din informațiile mele, Vîntu a fost deja inculpat în dosarul fugii lui Nicolae Popa, fiind împiedicat să părăsească țara."


#155
onlyone

onlyone

    - - - GAME MASTER - - -

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 12.845
  • Înscris: 08.10.2005

 vasuki, on 10th December 2009, 10:55, said:

Din informațiile mele, Vîntu a fost deja inculpat în dosarul fugii lui Nicolae Popa, fiind împiedicat să părăsească țara."[/i]
Ma indoiesc foarte tare ca Vantu poate fi impiedicat sa nu paraseasca tara
Avand in vedere pozitia strategica din Delta, la primul semnal a decolat catre urss
one way ticket

#156
floraur

floraur

    pitic insignifiant

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 8.318
  • Înscris: 22.07.2005
Cam mult un topic intreg despre ceea ce scrie Gusa. Chiar ii faceti o mare onoare, eu as spune ca nu merita... Odata am fost un mare admirator al omului Gusa, pentru principiile afisate si sustinute intr-o anumita perioada, vad insa ca in functie de cum bate vantul, se schimba si optiunea politica a acestuia. Mi se pare cel putin dubioasa si contestabila aceasta situatie...

As fi apreciat mult mai mult un Cosmin Gusa pesedist, care nu ar fi schimbat trei partide...

#157
vasuki

vasuki

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 703
  • Înscris: 08.05.2009
Opinia lui Gusa despre povestea casetei cu oralu':

http://www.gandul.in...lui-icr-5171161

Gușă: "N-au ei casete cu noi în pat"

Și Cosmin Gușă crede că povestea cu caseta este un bluff. "Băsescu nu avea ce să prezinte în campanie, iar ceea ce a făcut Patapievici este de toată jena", ne-a declarat el. "Sunt sute de casete înregistrate și cu Geoană și cu mine, dar nu de acest fel. Ei ne-au ascultat tot timpul în campanie, doar ca să ne știe strategia. Nu cred că ne-au filmat acasă, în pat. Și am probe pentru ceea ce spun", a spus Gușă, care suține că povestea cu caseta este " doar o șmecherie a lui Traian, care a vrut să dea de înțeles la OTV că el, spre deosebire de alții, e băiat bun și nu folosește casete".


Dar oare ce parere o avea el despre filmele alea in care tot apar unii dintre cei care faceau pe vremuri meditatii cu mantra Tara-ei pentru succesul PIN-ului in alegeri, filme din care Gardianul a tot postat pe site-ul sau diverse parti in ultima perioada? :bigwhitegrin:

Editat de vasuki, 11 decembrie 2009 - 11:56.


#158
vasuki

vasuki

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 703
  • Înscris: 08.05.2009
Tocmai s-a incheiat in mod oficial ultima runda de lupta cu reptilienii. A castigat in cele din urma Marele Sarpe de Mare. :deviltongue:

http://www.gandul.in...omaniei-5183502

Curtea Constituțională a validat, miercuri, noul mandat de președinte al lui Traian Băsescu. Decizia de validare a fost citită de Ioan Vida, președintele Curții.

Decizia a fost emisă în trei exemplare, unul fiind înmânat șefului statului. Celelate sunt destinate Parlamentului și publicării în Monitorul Oficial.


Ce urmeaza? Or sa se resemneze pana la urma Gusa si prietenii sai misani si vor renunta la politica sau se pregatesc deja pentru urmatoarele batalii cu reptilienii din politica romaneasca? :bigwhitegrin:
Se pregateste cumva o renastere a PEEN-ului, pardon, PIN-ului? :naughty:

Editat de vasuki, 16 decembrie 2009 - 10:56.


#159
vasuki

vasuki

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 703
  • Înscris: 08.05.2009
Chestia asta cred ca nu e chiar off-topic:

http://www.realitate...iuc_692027.html

Strategul PSD, Viorel Hrebenciuc, a dat o explicație originală referitoare la succesul lui Traian Băsescu în dezbaterea cu Mircea Geoană, dinaintea turului II al alegerilor prezidențiale: Eu cred în ezoterism. Nu am vrut să pun confruntarea joi. Băsescu e atunci în formă maximă pentru că poartă violet.

Strategul PSD a mărturisit marți seară la Antena 3 că a acceptat să pună dezbaterea Geoană-Băsescu într-o joi, deși în această zi a săptămânii președintele este în forță. Potrivit lui Hrebenciuc, joia este a Flăcării violete, iar Băsescu a purtat mai mereu violet. Așa s-ar explica și succesul acestuia, sugerează pesedistul.

...

“ Am stat foarte mult pe gânduri, mi-a trecut prin gând și am vrut să evit orice fel de dezbatere și am avut această chestiune între a alege între miercuri și joi, aici era clinciul în care puteam să rup această chestiune, numai că între timp începuseră atacurile cu vezi doamne, vizavi de lașitatea domnului Geoană care nu vrea să participe la dezbateri. Decizia mea a fost atunci să facem această dezbatere, am ales ziua de joi, deși domnia sa este în forță în ziua de joi, pentru că este violetul acela pe care îl purta, dar e altă chestiune în care nu vreau să intru... O să discutăm....  Deci în ziua de joi în general Băsescu este în formă maximă pentru că cel puțin cei care se ocupă de ezoterie știu ce înseamnă Ziua Flăcării violete, și dacă ați observat cei din PD-L purtau violet și cravatele, și pulovărele, și pulovărul pe care îl purta Băsescu. Deci există o filiație aici. Eu cred în treaba asta, dar nu e cazul să dezvoltăm aici, putem să facem o emisiune separată.”, a spus Hrebenciuc.

...

Despre strategie politică, ezoterism și bionergeticieni a vorbit însă pentru REALITATEA.NET, sociologul Vasile Dâncu. „Oamenii politici se bazează pe absolut orice i-ar putea ajuta în campanie. De aceea ajung să apeleze la vrăjitoare, numerologi, consultanți de campanie care se bat cap în cap, iar strategiile lor ajung să semene precum un mozaic. Nu mă surprinde această declarație a lui Viorel Hrebenciuc. Domnia sa a vrut să-și spiritualizeze imaginea, într-un moment în care în partid s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Eu pe Viorel Hrebenciuc îl cunosc de multă vreme, este o personalitate mai complexă decât lasă să se întrevadă, a stat multă vreme într-o umbră a politicii, a fost pe nedrept considerat marele sforar, marele corupt, după care i-a plăcut această imagine. Știu că practică yoga și este expert în aceste domenii mai ezoterice”, spune Dâncu.


Daca cineva ca Hrebe chiar crede in chestii psihobubu din astea, atunci sa ne mai miram ca Gusa a facut apel la meditatiile misane cu mantra Tara-ei fie pentru succesul PIN-ului si al sau in alegeri, fie pentru succesul lui Mircea Geoana? :)

#160
floraur

floraur

    pitic insignifiant

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 8.318
  • Înscris: 22.07.2005

 vasuki, on 16th December 2009, 14:19, said:


Tu ai ceva personal cu Gusa? Nu inteleg de ce sustii atat de mult acest topic!
Chestiile astea cu violet si alte rahaturi adiacente mambo-jeambo-bulsit isi au locul la looser-ul ala de oreste pe B1TV...

#161
onlyone

onlyone

    - - - GAME MASTER - - -

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 12.845
  • Înscris: 08.10.2005
Nu stiu daca are sau nu are ceva cu Gusa dar mie Gusa asta mi se pare un mare mormoloc.
Si topicul este intemeiat deoarece este un trepăduș care fuge dintr-o parte in alta fara un scop bine definit.

Editat de onlyone, 16 decembrie 2009 - 15:08.


#162
vasuki

vasuki

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 703
  • Înscris: 08.05.2009
Doua citate de pe alt topic:

http://forum.softped...t...t&p=7513183

 Jedi Knight, on 16th December 2009, 20:53, said:

Mda, am remarcat si eu. La un moment dat, in aceeasi discutie, Gadea intra peste el cu cateva intrebari puse una dupa alta, iar Hrebenciuc ii raspunde la ceva la care Gadea nu pusese inca intrebarea. Gadea sesizeaza si ii spune ca nu i-a pus inca intrebarea, dar asta era raspunsul si se minuneaza cum... la care Hrebenciuc ii spune ca el "poseda aceasta capacitate" (intelegem de "a citi" mintea interlocutorului).
Discutand astazi cu cineva ceva mai initiat, am inteles mai multe privitor la replica lui Hrebe (discutia fiind despre Jupiter, culoarea violet, pasarea Phoenix si altele -- eu personal nu am auzit ca a spus "flacara violet" ci "pasarea violet"). Tot persoana respectiva, mi-a spus ca de fapt Hrebenciuc vine dintr-o puternica scoala de partid (de la Bacau) care printre altele, inainte de 89, mai cochetau cu practici legate de cold reading.  O alta scoala puternica zice-se ca a mai fost la Cluj, si unul dintre exponenti este Ioan Rus. Deci iata (ca sa zicem asa) ca si tovarasii erau initiati, nu e doar un new age ieftin contemporan.
Si o faceau, desigur ca si acum, pentru a citi mai bine (in) nevoile poporului.

 Jedi Knight, on 17th December 2009, 03:34, said:

Se pare ca nu am auzit eu bine: e vorba de Flacara Violet - grupare oculta dupa cum ne lamureste Oreste pe Realitatea TV - problema devine serioasa daca au inceput sa faca emisiuni competitia cu teme rezultate de la Antena3 :)
Oricum, nu ar fi prima data cand PD-L au dat cu nasul de ezoterism, in unul din episoadele anterioare s-a confruntat cu sugestia (venita se pare de la MISA, dupa cum pretinde Petrica Groza) de a pune D.A. intr-un patrat de culoare pamantie (pe vremea concubinajului cu PNL in alianta Dreptate si Adevar). Si se pare ca le-a placut asa de mult, ca a ramas PD cu sigla pe culoarea care intre timp din ocru s-a transformat in orange, culoare imbratisata si de factiunea venita de la Liberali. Avand in vedere insa cati "ezoteristi" (mai mult sau mai putin mimetici) sunt acum in PD-L (ca au sau nu au legatura cu masoneria), un lucru e sigur: TB crede in lucrurile astea si le aplica :)

Sa aiba oare dreptate Jedi Knight cand sustine ca si Baselu e cam la fel de pasionat de ezoterisme ca si Hrebenciuc? :)

E cam plin de reptilieni prin politica romaneasca dupa cum se vede, nu-i asa? :deviltongue: :wacko:

Editat de vasuki, 17 decembrie 2009 - 09:35.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate