![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Calea Baciului - Cluj Napoca
Last Updated: Aug 23 2015 10:33, Started by
Eagle1
, Jun 01 2007 11:44
·
0

Posted 01 June 2007 - 11:44

Sunt pe punctul de a semna pt. un ap. in ansamblul Calea Baciului din CLUJ NAPOCA.
Mi se pare ciudat ca nu vor sa-mi dea contractul acasa, ca sa-l studiez. In rest par destul de ok, un dezavantaj ar fi ca, calculeaza EURO la 3,5 ron. In rest, am vazut apartamente din primele blocuri, finisajele sunt de calitate. Ati semnat careva cu ei? Ce probleme ati intampinat? |
Posted 15 June 2007 - 08:39

Si eu vreau sa-mi iau acolo un apartament.
L-am rezervat cand a fost targul de locuinte in Cluj. Dar de atunci n-am semnat nimic, ma tot amana zicand ca le mai trebuie un act. |
Posted 20 June 2007 - 07:50

Eu urmeaza sa dau avansul.
Cel mai mare risc este sa nu se schimbe legea si sa plateasca si persoanele fizice TVA, caz in care va trebui sa platim cu 21% mai mult, ceea ce va duce pretul mult peste pretul pietei. |
Posted 27 July 2007 - 11:17

Eu am platit avansul pentru un apartement cu trei camere in corpul "C".
|
Posted 27 July 2007 - 12:51

Eu urmeaza sa dau avansul. Cel mai mare risc este sa nu se schimbe legea si sa plateasca si persoanele fizice TVA, caz in care va trebui sa platim cu 21% mai mult, ceea ce va duce pretul mult peste pretul pietei. |
Posted 27 July 2007 - 14:41

Dati mai multe detalii despre ansamblul asta. Cate blocuri, etaje, suprafete, preturi etc.
|
Posted 30 July 2007 - 17:07

Dati mai multe detalii despre ansamblul asta. Cate blocuri, etaje, suprafete, preturi etc. Buna ziua, Pentru mai multe detalii despre ansamblul rezidential de pe Calea Baciului luati legatura cu Ciprian Ilea la numarul de telefon : 0730 690 870 . Dansul fiind reprezentantul acestui ansamblu va poate oferii cele mai amanuntite detalii , fara sa perceapa comision de intermediere. Inca mai sunt apartamente disponibile la cursul euro 3.2 ; O zi excelenta in continuare! Attached Files |
Posted 01 August 2007 - 09:02

Posted 21 August 2007 - 14:27

Quote Asta inseamna ca noi am luat "teapa" la cursul de 3.5? Nu cred Tibi, 3.2 (sa ma rog, cursul zilei) este daca pui toti banii jos. Asa mi s-a spus. Dar, daca nu e asa, stiu pe cineva care va lua bataie. ![]() Edited by Eagle1, 21 August 2007 - 14:29. |
Posted 22 August 2007 - 13:59

Sunt pe punctul de a semna pt. un ap. in ansamblul Calea Baciului din CLUJ NAPOCA. este cea cu Remax Premier? ati studiat care piata de oferte de mai mult timp? este o oferta buna? ieri m-am decis ca ar trebui sa-mi cumpar un ap cu 2 camere max 50.000 de euro alte variante? in floresti parca mai sunt oferte bune... |
|
Posted 26 August 2007 - 00:09

este cea cu Remax Premier? ati studiat care piata de oferte de mai mult timp? este o oferta buna? ieri m-am decis ca ar trebui sa-mi cumpar un ap cu 2 camere max 50.000 de euro alte variante? in floresti parca mai sunt oferte bune... |
Posted 13 October 2007 - 14:04

Buna...
Dintre cei care deja locuiti in blocurile construite de Europort pe Calea Baciului, ne poate da cineva niste detalii legate de calitatea finisajelor, accesul catre si din zona, intr-un cuvant impresii de dupa mutare? Multumim. Edited by tomahok77, 13 October 2007 - 14:04. |
Posted 10 January 2008 - 22:39

Termenul de executie pentru corpul "A" (in rosu) era pe data de 15 noiembrie 2007 si inca nu e terminat.
|
Posted 13 January 2008 - 10:17

gtibi said: Termenul de executie pentru corpul "A" (in rosu) era pe data de 15 noiembrie 2007 si inca nu e terminat. Corpul A e terminat "la rosu". Dupa cum vezi in imagine (4 ian 08) Si oricum, important e sa ti-l dea finisat la data din contract. Attached Files |
Posted 13 January 2008 - 23:17

|
Posted 30 January 2008 - 16:48

E absolut interesant cum unii oameni arunca cu banii.Ii castiga mai usor decat altii?Sau cum ca nu-mi pot explica deloc acest comportament!
Oameni buni: pe voi va intereseaza in primul rand cursul euro, apoi finisajele? Va spun ce ar trebui sa va intereseze...C.F.-urile.ASTEA SUNT MAI IMPORTANTE DECAT ORICE!In cazul in care vrei sa te simti cu adevarat proprietar. Cat timp nu-ti da contractul sa-l studiezi crezi ca stuatia juridica a constructiei este reglementata? Preferi sa stai intr-un bloc superfinisat dar sa nu fi proprietar?Eu unu ma indoiesc si mi-as regandi pozitia... |
Posted 30 January 2008 - 23:33

E absolut interesant cum unii oameni arunca cu banii.Ii castiga mai usor decat altii?Sau cum ca nu-mi pot explica deloc acest comportament! Oameni buni: pe voi va intereseaza in primul rand cursul euro, apoi finisajele? Va spun ce ar trebui sa va intereseze...C.F.-urile.ASTEA SUNT MAI IMPORTANTE DECAT ORICE!In cazul in care vrei sa te simti cu adevarat proprietar. Cat timp nu-ti da contractul sa-l studiezi crezi ca stuatia juridica a constructiei este reglementata? Preferi sa stai intr-un bloc superfinisat dar sa nu fi proprietar?Eu unu ma indoiesc si mi-as regandi pozitia... |
Posted 31 January 2008 - 11:47

Daca tu iti permiti, inseamna ca ai multi bani. Sa-i cheltuiesti cu folos
Merci frumos. Nu m-ai inteles.Spuneam doar ceea ce ar trebui sa fie prioritar, atat. Plus ca este evident ca nu are cum sa iti dea C.F. ptr ca constructia nu este inca terminata, receptionata, all... Din cate stiu eu cand cumperi insa un apartament in stadiu de proiect, contractul pe care-l faci cu firma constructoare, sau cu agentia de la cumperi apartamentul trebuie facut cu notarul.Aceste iti va explica riscurile, deoarece la semnarea acestuia autorizatia de constructie trebuie anexata, astfel incat tu sa vezi ca poti/nu poti lua tzeapa.Asta vroiam sa zic. Astea le vedeam eu esentiale! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users