![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Link pe un server fara HTTP
Last Updated: Apr 01 2004 09:12, Started by
Casual
, Mar 30 2004 14:25
·
0

Posted 30 March 2004 - 14:25

Am nevoie sa fac un link spre niste fisiere care se gasesc pe un alt server din retea, server care insa nu are instalat un server web pe el. (amandoua sunt pe windows).
Este posibil sa rezolv cumva problema, eventual daca mapez serverul de fisiere pe serverul de web ? |
Posted 31 March 2004 - 08:30

Nu merge asa.
Daca fac asa, imi scrie http://www.domeniulm...leacatrefisiser in link. Am incercat sa-i dau file://server/calea/catre/fisier dar nu merge in toate browserele (in netscape 7 imi face probleme, asta pune niste slash-uri -3- si nu mai imi merge). |
Posted 31 March 2004 - 11:42

daca mapezi serverul de retea pe serverul de web, nu faci nimic.
ce poti face: sa mapezi serverul intr-un subdirector din wwwroot. ex: c:apachehtdocsdirector_server_mapat |
Posted 01 April 2004 - 08:44

Pot face Virtual Directory si daca directorul nu se gaseste pe calculatorul respectiv ?
Thx pt raspuns, voi incerca asa. |
Posted 01 April 2004 - 09:12

Imi apare ca ar fi ceva eroare (adica in loc de icon-ul pentru folder scrie error), dar de intrat pot intra in director.
Care ar putea fi problema ? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users