Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Transcoder !

Old Goods Of Asgard (Poets Of The...

Eterna și chinuitoarea probl...

Imi poate dona cineva pesti exoti...
 Star wars, care e ordinea?

Upgrade stocare! Pot clona SS...

Oferta de locuinte a scazut in Ro...

amortizoare pentru alt model
 Ulei ungere lant /ulei amestec Hu...

Vreau sa incep sa joc tenis de camp

titanic 1:200 libertatea

Upgrade ram Asus Rog Zephyrus G16...
 Terminator End of War (FAKE)

Senzor de prezența/mișc...

Filmare camera video sau smartphone

Rog confirmare/infirmare solutie ...
 

router TRENDnet TEW-432brp

- - - - -
  • Please log in to reply
129 replies to this topic

#19
frotaru

frotaru

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 10.01.2007

View Postfrotaru, on Jan 12 2007, 19:04, said:

Am incercat sa setez si laptop-ul.
Daca setez security disale se leaga imediat, daca bag ceva acolo, de ex WPA-PSK
nu mai merge, daca dau security disable merge,
cum vine asta ca inebunesc!
Multumesc anticipat.

Pana la urma am reusit. Incurcate sunt caile network-ului.
Am frecat conexiunea de cinspe ori si la un moment dat a mers.

Ambele PC-uri merg.

Pot sa zic ca routerul merge bine, dar inebunesti pana il configurezi (asta pentru un novice).

Asta numai pana astazi, miine cine stie....

#20
mrares

mrares

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 31.10.2006
mi-am comandat si eu un router ca al tau frotaru. sper sa reusesc sa-l configurez mai usor. pe marti sper sa soseasca.

#21
cornete

cornete

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 289
  • Înscris: 28.10.2005

View Postfrotaru, on Jan 12 2007, 18:04, said:

Am incercat sa setez si laptop-ul.
Daca setez security disale se leaga imediat, daca bag ceva acolo, de ex WPA-PSK
nu mai merge, daca dau security disable merge,
cum vine asta ca inebunesc!
Multumesc anticipat.

...si eu am ínebunit cu WPA pína m-am prina cá ruterul meu stie WPA dar hírbul meu de adaptor WLAN nu stie decít WEP.
(setári de WAP nu are) asa cá am rámas la WEP ...

#22
worm

worm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,806
  • Înscris: 21.06.2002
e foarte insecure WEP. va recomand sa si filtrati accesul la AP pe baza de MAC.

#23
mrares

mrares

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 31.10.2006
am primit si eu router-ul configurarea pe IP fix a fost foarte usoara, dar problema e ca semnalul wireless pe care il recetionez eu care sunt la o distanta de aprox 300 m de router e cam slab si am pierderi mari cam 30%.

am 2 antene biquad de tipul acesta http://martybugs.net/wireless/biquad/  care au mers foarte bine cand aveam retea ad-hoc (aveam pierderi de 0.24 %  cu 2 placi pe PCI MSI)

am sa mai incerc sa misc antenele sau sa modific fregventa de transmisie, deocamdata is cam dezamagit de performanetele router-ului

#24
mrares

mrares

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 31.10.2006
era din cauza antenei. am miscat antena putin si am reusit sa obtin un signal strength de 76%... ceea ce a dus la o crestere a vitezei de copiere in retea 2,2 MB. tot nu merge asa de bine ca si atunci cand avea o retea pe placi PCI (atunci prindeam 3.2 MB) dar e bine.

deci ma declar multumit de router! si imi retrag vorbele de mai sus (is cam dezamagit de performanetele router-ului )

#25
sandmann

sandmann

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 26.01.2007
salut..si eu sint posesor al acestui router..deja 2 zile de configuratii..ultima problema..la partea d ewireless...la desktop e conectat wireless usb tot de la ei tew 444...care ba il vede ba nu il vede..merge cit merge si se decupleaza de la retea..si ce e ciudat ca distanta intre router si desktop e max 10 metri,,si doar un perete de caramida..iar semnal maxim 25 la suta..boon..acelasi dispozitiv montat pe un laptop merge foarte constant chiar daca semnalul e 25 % ..chiar mam si plimbat cu laptopul pe afara din cladire..vreo idee ceva?

#26
mrares

mrares

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 31.10.2006
poate rezolvi ceva daca iti iei o placa de retea wireless pe PCI. eu o placa MSI PC54G3 si sunt foarte multumit de ea

#27
Alinush_

Alinush_

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 10.11.2007
Buna..am si eu o problema cu acelasi router..ma puteti ajuta si pe mine sa il configurez pt k ma chinui de o sapt si chiar nu stiu ce configurari sa ii mai fac k sa mearga..va rog frumos..

#28
Mininu

Mininu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 22.10.2006
Salut! Am cumparat ieri un router TRENDnet TEW-432BRP. L-am instalat fara probleme, am net la un desktop prin cablu si un laptop prin wireless. Problema e ca sunt mici chestii pe care trebuie sa le configurez si nu ma descurc. Una ar fi ca acum daca ma conectez la strongDC pe unele huburi sunt deconectat deoarece ele imi vad IP-ul noii retele(192.168.10.101), nu cel extern, dat de RDS(86.121.x.x). Am observat ca daca bifez in setarile strongDC "Firewall(passive, worst case)" nu se mai intampla acelasi lucru, insa nu vreau sa fiu "passive". A doua problema care am observat-o este ca unele site-uri nu se incarca complet. De fapt, in afara de faptul ca imi spune "web site found" nu se incarca deloc. Multumesc anticipat.

#29
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,004
  • Înscris: 05.01.2006
1. De la cine ai internet (ce provider/ ce oras/ prin ce metoda)?
2. Pentru strong dc ai nevoie ca sa fii activ - de port forwarding pentru ambele calculatoare. da un search pe aria asta si o sa gasesti multe solutii. Ca sa nu te complici prea tare poti sa ramai Passive (cu dezavantajele care sunt... )

Bafta!

#30
Mininu

Mininu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 22.10.2006

View PostRavy, on Mar 4 2008, 14:35, said:

1. De la cine ai internet (ce provider/ ce oras/ prin ce metoda)?
2. Pentru strong dc ai nevoie ca sa fii activ - de port forwarding pentru ambele calculatoare. da un search pe aria asta si o sa gasesti multe solutii. Ca sa nu te complici prea tare poti sa ramai Passive (cu dezavantajele care sunt... )

Bafta!

De la RDS(Bucuresti, PPPoE, IP dinamic). Am incercat si o chestie cu port forwardind, am intrat pe http://portforward.com, insa nu prea m-a ajutat in sensul ca la un moment dat imi cere sa-i introduc un IP static. Daca urmez pasii si ii dau un IP static, in strongDC nu se intampla nimic, adica tot nu imi vede IP-ul extern de la RDS.

#31
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,004
  • Înscris: 05.01.2006
1. Ip-ul static face referire (este) ip-ul de pe statia de lucru. Adica tu ai un ip extern la care ai acces cu 2-ºpe calculatoare... Acele calculatoare au ip static... si la acela face referire in acel site
2. In strong dc nu trebuie sa setezi decat porturile. Iti recomand sa setezi porturi peste 1000 ... Adica pe un calculator TCP:1001 si UDP:1002 iar pe alt calculator TCP:1111 si UDP:1112 --- Aceste lucruri trebuie setate si pe router!!!

Bafta!

Edited by Ravy, 04 March 2008 - 15:28.


#32
Mininu

Mininu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 22.10.2006

View PostRavy, on Mar 4 2008, 15:24, said:

1. Ip-ul static face referire (este) ip-ul de pe statia de lucru. Adica tu ai un ip extern la care ai acces cu 2-ºpe calculatoare... Acele calculatoare au ip static... si la acela face referire in acel site
2. In strong dc nu trebuie sa setezi decat porturile. Iti recomand sa setezi porturi peste 1000 ... Adica pe un calculator TCP:1001 si UDP:1002 iar pe alt calculator TCP:1111 si UDP:1112 --- Aceste lucruri trebuie setate si pe router!!!

Bafta!


Din pacate nu se schimba nimic :(. Your reported IP: 192.168.10.136 does not match your real IP: 86.121.x.x. Atasez trei imagini.

Attached Files

  • Attached File  1.jpg   127.62K   106 downloads
  • Attached File  2.jpg   129.43K   84 downloads
  • Attached File  3.jpg   63.28K   85 downloads


#33
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,004
  • Înscris: 05.01.2006
Acuma mai ai o problema pe care nu am gasit nici eu o cale sa o fac automat si anume... trebuie sa pui DE FIECARE DATA cand te conectezi la strong dc (sau sa verifici daca e bine) ip-ul extern in casuta din attach-ul pus de mine.
Ip-ul extern il aflii de pe www.whatismyip.com

Bafta!

Attached Files

  • Attached File  3.jpg   62.48K   72 downloads


#34
Mininu

Mininu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 22.10.2006
Multumesc mult. Pare sa fie ok acum. Ar mai fi problema cu siturile, repet nu toate imi fac aceasta problema(nu se incarca complet sau chiar deloc). Atasez niste imagini.

Attached Files

  • Attached File  4.jpg   88.93K   55 downloads
  • Attached File  5.jpg   95.3K   30 downloads


#35
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,004
  • Înscris: 05.01.2006
1. Cand ti-ai montat router-ul? Daca e in interval de 48 de ore... ai rabdare inca cel putin 48 de ore ca poate-si revine de la sine...
2. Sterge cache-ul si fisierele temporare din browsere
3. Da un repair la conexiunea cu netul (indiferent ca este pe fir sau wireless)
4. Schimba dns-urile cu unele publice (de la opendns sau level3... sau cauta pe google)

Bafta!

#36
skocsis

skocsis

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 05.03.2008
Exact aceeasi problema am si eu, router Trendnet 432 BRP, pppoe la rds, doua desktopuri legate prin fir si trei laptopuri pe wireless, unul dintre desktopuri cu windows Me, unul dintre laptopuri cu Vista, restul XP sp2. Inainte am avut un linksys configurat tot de mine care mergea perfect, dar a trebuit sa-l dau, si mi-am ales acest model cu '108 Mbps'.
Ce nu merge: gmail - apare prima pagina, cu casetele de autentificare. Dupa autentificare, munceste ceva, apare linkul lung in bara de adrese, dar cand sa deschida pagina cu mailul da 'page can not be displayed'. Yahoo - la fel, nu intra in mail. Dupa multe insistente, nevasta-mea intra in mailul de pe yahoo, dar nu poate deschide/descarca nici un atasament. Alte site-uri care au formulare de completat sau binare de descarcat, au probleme. Pe youtube pot sa intru, pot sa caut, nu vad filmele. Pe google pot sa dau cautari si sa intru in site-uri. Pe google images nu merge. Stunnel nu vrea sa se conecteze (de la computerul care are MAC-ul clonat se conecteaza. Nici n-am avut foarte mult timp sa testez tot ce nu merge. Dar multe merg.
Ce am facut: am reconfigurat de mai multe ori, am resetat soft si hard, pe rand, am facut diverse configurari: am ales diferite canale, diferite criptari, pe 64, pe 128, necriptat, am lasat reteaua deschisa si am incercat si asa. Am pus si filtrare dupa MAC-uri, am lasat si fara filtrare. Nu am activat firewall si nici o regula de rutare. Am testat si de pe cele legate prin fir si de pe cele fara. Am intrebat la magazinul de unde l-am luat si s-a mirat specialistul lor, ca n-a mai intalnit reclamatii de genul asta. Pe net am gasit tot felul de plangeri (unele pertinente) in legatura cu aparatul, majoritatea rezolvate prin firmware upgrade sau sfaturi gen 'schimba canalul'. Am descarcat ultimul firmware (mai 2007), am verificat, aparatul il are deja (e cumparat in martie 2008).
Impresia generala e ca ar exista totusi un firewall activ la nivel de servicii / porturi, dar am resetat si am verificat sa fie inactive toate filtrarile in lista, si inactiva si lista.
La configurare, in pagina cu timpul am incercat manual, mi-a confirmat noua data/ora, dar cand am reincarcat pagina iar mi-a dat valorile vechi. In manualul aparatului scrie ca se poate intampla sa nu-ti mearga configurarea timpului daca incerci s-o faci din altceva decat Internet Explorer. Eu am incercat numai din internet explorer 6 si 7.
Multumesc pentru timpul acordat si pentru eventualul ajutor.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate