Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Care mai sunt mediile de admitere...

Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?
 Idei cale de actiune recuperare g...

Intoleranța lactoza- vegan v...

Tobe acustice insonorizare in blo...

Cine canta? Fragment din melodie...
 Tablou sigurante Dacia Sandero 2012

Baby Reindeer - 2024

Hotii voteaza hoti?!

Camera video masina
 Zilele emailului din gospodaria n...

Best gaming laptop?

Humane (2024)

Recomandare casti 100-150 lei
 

Semnal de alarma !

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
69 replies to this topic

#55
monokeros

monokeros

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,074
  • Înscris: 11.11.2003
In toate tarile unde se voteaza lumea voteaza propria posibilitate de a face/schimba ceva, reala, virtuala, mincinoasa, ipohondra sau altfel. Numai in Romania se voteaza posibiltatea altora de a face ceva, si anume o posibilitate nula. Venalitatea functiilor si guvernarea societatii prin grupuri de interese exista peste tot. La noi insa se cultiva idealismul ca, dupa ce ca le delegam nevoile noastre, adica ne urlam neputinta pe toate limbile, "ei" vor fi de la mama natura generosi si bunutzi si o sa se schimbe. Pai eu in locul lor m-as intreba - de ce dracu sa faci asta ca politician, ca o gloata care n-are notiunea ca fiecare raspunde de nevoile proprii e o mlastina, de ce torni in ea, d-aia e mai adanc namolul. Practic concluzia mea e ca suntem inca bogati, de vreme ce ii lasam pe politicieni sa ne jefuie si de libertatea de a avea o agenda proprie. Ca atare voi vota cel mai venal (ca structura politica) partid - liberalii. Astia macar spun pe fata : noi saraci nu dorim sa fim, asteptati-va pentru cat ne faceti de puternici sa fiti si mulsi.

Vorbind serios : e incredibil cum nimeni n-are notiunea propriilor interese comparabile sau opozabile unui partid politic. Mare rahat de discernut. dar deh, boboru' e cocoana mare care cere de mancare. Si i se si da. Paine mucegaita si circ muced.

#56
stilnox

stilnox

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 601
  • Înscris: 26.02.2004
Die in hell, PSD!

#57
commonman

commonman

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 396
  • Înscris: 15.02.2004
daca pina si stilnox se exprima cu religiozitate.. e cam trist..

#58
Diane

Diane

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,799
  • Înscris: 06.12.2003

Quote

Originally posted by commonman
daca pina si stilnox se exprima cu religiozitate.. e cam trist..
  
:Jump:  :)  :)  :)

#59
burvi2001

burvi2001

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 6,055
  • Înscris: 09.04.2002
monokeros,
Nu vreau sa intru in aceasta polemica, s-a mai discutat in ultimii 10 ani, dar si tu folosesti aceleasi sabloane pe care le arunca cei pe care-i critici :
Ceva gen exemple din alte tari de la care am luat noi exemplu... vax.

Te-a intreba eu, in ce tara ai vazut preturi ca in Europa si salarii locale ?

Asta e prima problema care trebuie rezolvata, abia apoi trebuie sa se ocupe politicienii de ciini, asfalt, mincare, circ, etc.

Ca regula de baza pentru TOTI cei care vor vota :

Votati dupa cum va dicteaza buzunarul, nu inima.

Eu daca primesc si o bere, o sa votez pe cel care mi-o da, macar ma aleg cu ceva...

Lasati-i pe cei care promit, sa moara cu vorbele.

#60
philo

philo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,677
  • Înscris: 07.03.2004
@Burvi, exagerezi, evident.
Daca n-o faci, uite vreau sa votezi cu pisica mea. Iti dau eu o bere...
Iti astept votul!

#61
monokeros

monokeros

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,074
  • Înscris: 11.11.2003
>Te-a intreba eu, in ce tara ai vazut preturi ca in Europa si salarii locale ?

Asta draga, orice ai zice tu, pentru un mediu de afaceri e mana cereasca. Eu am obtinut in Ro practic moca sau pe o bere knowhow pentru care intr-o tara d-aia normala se plateste in euro cu cel putin 3 zero. Cine are o problema cu asta, sa se vanda el mai scump. Suna cinic ? Pai stii, hai sa facem o socoteala. Decenii dupa decenii au fost umplute orasele cu tarani pauperizati intentionat si adunati in turme enorme sa munceasca industrii neperformante. Notiunea de profit economic era sluga cenushareasa a profitului politic si politica in general era centrata pe un cuvant magic : control, si inca d-ala absolut, gen caracatitza. Ani si ani de zile "nevinovatele victime" proletare ale sistemului au primit salarii cam indiferent ce faceau, au avut spitale moca (unde lucrau medici platiti mai prost ca aia de faceau shuruburi), scoli moca pt. copii, locuri de munca alternative pentru situatia ca nu le convenea ceva, concedii in statiuni care functionau in regim de dumping, posibilitatea de a comite mici (mari...) furaciuni, infrastructura proasta dar moca, transport prost dar ieftin bla bla bla. Pe deasupra, investitii enorme in megaliti de lasat mostenire istoriei ca orori ale prostului gust si reinvierii kitsch a cultului faraonic. Si acu asta e, zahl, nene Iancule. Victime ieftine ale capitalistilor pe care ne laudam ca ii rupem la gura cu performanta. S-a confundat decenii efortul anapoda cu munca productiva si brusc munca productiva trebuie platita si scump. Ce misto. Eram in paradis si eu nu stiam. Din punctul meu de vedere, cand vad proletari grasi cu shuncile atarnand si papornitele pline care rag ca mor de foame am un singur vis : sa-i vad alergati ca vitele si famelici ca shoparlele iarna. Dupa asta o sa poata si munci ceva valoros, ca pana nu-i arde nevoia nu par nici sa inteleaga ce e aia. Cat priveste "saraaacii" pensionari, stii, suna cinic - n-au decat sa se impuste. Nu eu i-am pus sa pupe in fund regimul de pe urma caruia au profitat iresponsabil toata tineretea. Voiau sa aiba batranetea asigurata si s-au bazat pe Ceasca, si ii leagana si acu colivele. Pai, aici subscriu la ce zicea stillnox : cu el sa aiba parte si pe lumea asta si pe ailalta. Au fost si sunt si unii nevinovati. Pai nevinovat am fost si eu si multi altii (cica) si am trecut prin cazne majore sa pot sta pe linia de plutire. Si acu ce am de facut, sa mor in durerile constiintei pentru insi "nevinovati" ? Pai tot nu foloseste. Matter of fact, da-le mai putina suferinta si mai putine discrepante sociale si ai sa vezi din nou "victimele nevinovate" transformate in aceiasi paduki proletari calare pe tot ce e performant in fibra natiei. Sorry. Mai bine sa crape. Sau sa puna osu'. N-au os, sa puna osu' meduzei. Ca solutiile bune nu pica din cer.

#62
driverx

driverx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,083
  • Înscris: 22.07.2002
@burvi2001

Cumpar un papagal si iti spun sa il votezi pe el daca iti dau 3 (trei) beri. Macar asa ai avea cu ce sa te identifici. Auzi ce idei debiteaza. Cu prosti ca tine a ajuns Romania hartie de buda.

:cya:

#63
burvi2001

burvi2001

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 6,055
  • Înscris: 09.04.2002
filo,
Sa nu faci vreo confuzie, eu ma refeream sa votez PE cineva.
Tu ma inviti sa votez CU pisica ta.

Cind o trimiti la vot, sa ma duc cu ea ?

Ce naiba oameni buni ?
E asa de grea limba romana ?

Fac un apel pentru cei care mai au de gind sa mi se adreseze de acum incolo.
Va rog sa aveti putin respect si sa recititi de citeva ori ceea ce scrieti, ar fi o dovada de bun simt pe care o salut.

#64
philo

philo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,677
  • Înscris: 07.03.2004
Stimate burvi,
Ti-aș fi mai mult decât recunoscător dacă, înainte de a face tapaj de limba română, ai încerca să te împaci și cu logica pe care trebuie s-o exprime.
Puteai presupune că am vrut să evit o cacofonie. Te asigur că pisica mea e mult mai inteligentă și mai nobilă decât multe persoane care ți-ar putea da ție o bere ca să-i votezi.
În fapt, eu îți propuneam o afacere cât se poate de bună. Pe care regret sincer că n-o iei în considerație.
Best regards!

#65
commonman

commonman

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 396
  • Înscris: 15.02.2004
---------
Cat priveste "saraaacii" pensionari, stii, suna cinic - n-au decat sa se impuste. Nu eu i-am pus sa pupe in fund regimul de pe urma caruia au profitat iresponsabil toata tineretea. Voiau sa aiba batranetea asigurata si s-au bazat pe Ceasca, si ii leagana si acu colivele.
---------

din pacate nici eu nu ma pot abtine sa gindesc la fel. totusi au exista si exceptii, oameni cu conduia morala (la nivel social) care au crezut cu adevarat in utopia sistemului. pacat de ei.

#66
burvi2001

burvi2001

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 6,055
  • Înscris: 09.04.2002
common,
Nu uita ca pensionarii de care vorbesti n-au nici o vina.
Ei mergeau la munca, asa cum au facut tatii lor, bunicii lor,  probabil ar fi facut si copiii si nepotii.
Erau indoctrinati, nu stiau ca se poate sa existe si alt sistem social care i-ar putea lasa someri, fara case, fara sa poata cumpara tot ce vad in vitrinele pline.

N-as vrea sa te las sa traiesti si sa-ti educi copiii cu ideea ca schimbarea regimului Ceausescu a fost voita de popor.
Poporul se rezuma la spus bancuri politice, dar de aici si pina la actiune e cale lunga.

#67
commonman

commonman

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 396
  • Înscris: 15.02.2004
si eu care incercam sa atenuez din condamnarea drastica a lu' monokeros.. ok..

-------
Erau indoctrinati, nu stiau ca se poate sa existe si alt sistem social care i-ar putea lasa someri, fara case, fara sa poata cumpara tot ce vad in vitrinele pline.
---------

saraaaacii..vai de steaua lor..
eu inteleg ca matu' pensionarului, lasitatea si neuronul inert i-a facut pe majoritatea in tinerete sa sustina un sistem care-i prostea cu chappy.. pardon, salam ieftin. caci altfel nu-mi dau seama cum haleau minciuna cu polonicul, cum acceptau hotia, cum stateau nepasatori cind li se darimau bisericile in timp ce se-ndopau cu mici si bere proasta.

mergeau in pas vioi de 1 mai muncitoresc si faceau pastele pe ascuns.. credinciosi ? nu. atei ? tz. nimicnicia propriei lasitati redusa la conditia de animal care se-nbulzeste la cozi in spatele alimentarei ca sa apuce o ciozvirta ? ihi..

#68
motanum

motanum

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 59
  • Înscris: 25.04.2004
In problema CV Tudor nu am ce sa zic... nu aveam inca drept la vot la ultimele alegeri si eram inca pe vremea cand politica nu ma interesa.
Dar as vrea sa ma pronunt si eu.

1. Basescu a fost sustinut in primul tur de PSD. apoi cand a vazut ca a intrat in al 2 lea tur Traian i-a lasat balta si si-a vazut de treaba lui. De aceea e tot criticat de PSD si se tot cearta cu ei. At pt PSD Basescu a fost o solutie buna pentru ca de fiecare data in turul 2 la primaria capitalei erau voturi anti PSD. Oricum! bine le-a facut!

2.Votul Oblibatoriu ar trebui introdus in Romania vreme de 100 de ani pentru ca sa ne obisnuim sa ne exprimam punctul de vedere si sa nu ii lasam pe altii sa masluiasca in sectiile de votare alegerile. Nu suntem obisnuiti sa ne exprimam. Mai bine stam acasa decat sa merem sa votam. "oricum iese cine vrea ei"! lolz - permitetzi-mi sa rad. Ne indobitocim singuri si apoi urlam.

3.nu am fost de acord cu acel DA in constitutie. e propaganda! dar votarea constitutiei cu da era necesara. Sunt de parere ca e singura masluire buna care i s-ar fi putut intampla Romaniei. Daca nu votam constitutia nu mai avea ce sa discute UE cu noi!

4. daca ne accepta UE e bine. o sa fie modelul de 3 partide in ROmania. 2 care sa se bata si unul care sa incline balanta.
PRM dispare caci vadim a luat-o pe campii
PNTCD e prea batran ca sa poata termina un mandat nainte de a ajunge la cimitir
UDMR care si asa e uniune si ar trebui sa intre cu 10% nu cu 5% nu o sa mai fie nevoie de ea.... caci suntem totzi ca fratzii in UE si ei nu mai au de ce sa se planga!

Deci!

Vin alegerile! aveti grija sa nu lipsiti de la vot! Fiecare conteaza si fiecare trebuie sa se exprime ca sa nu se exprime PSD pt noi!

#69
El_Cid

El_Cid

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,524
  • Înscris: 29.03.2004
burvi - din cauza unor persoane ca tine se duce tara asta de rapa.

#70
burvi2001

burvi2001

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 6,055
  • Înscris: 09.04.2002
El cid
Te-as ruga sa argumentezi in mod concret de ce se duce tara de ripa din cauza unor oameni ca mine, si daca ma cunosti asa bine, te-as ruga sa incerci o descriere, tare as fi curios cit cunosti tu despre mine...

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate