Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Hotii voteaza hoti?!

Camera video masina

Zilele emailului din gospodaria n...

Best gaming laptop?
 Humane (2024)

Recomandare casti 100-150 lei

Schimbare bec far VW Touran 1T3

Plata impozit PF
 Ce parere aveti de viteza/ modul ...

Love Lies Bleeding - 2024

Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...
 Receptie ciudata, in functie de t...

Donez medicamente renale ptr pisica

Ce componenta e asta si ce ziceti...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 

Gigi Becali, pe locul 3 in topul celor mai bogati romani

- - - - -
  • Please log in to reply
61 replies to this topic

#37
tihomir

tihomir

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,229
  • Înscris: 29.09.2006

Quote

Tu chiar nu intelegi sau nu vrei sa intelegi cum functioneaza sistemul de pensii. Nu are rost sa incerc sa iti explic.

Cand vei fi la pensie vei fi intretinuti de altii asa cum tu ai intretinut pe altii cand ai lucrat. Ce ti se pare atat de extraordinar, mie mi se pare foarte firesc sa fie asa.


Quote

Nici eu si nici tu nu stim cate taxe plateste Becali. Ce stiu e ca are datorii la fisc de 10 milioane de dolari. Adica la bugetul statului, adica la tine.

Exista niste termene legale de plata a impozitelor, daca are restante e treaba lui cand le plateste, daca nu le plateste exista instante judecatoresti care rezolva problema. Asta e problema ta?

Quote

Nu il invidiez pe Becali. La fel nu ii invidiez nici pe Tiriac sau Columbeanu sau altii din Top300. Il acuz ca fura statul si ca la baza averii sale sta o infractiune. Atat.

Afara de afacerea cu armata (care la drept vorbind e legala, mai putin morala) ce alte mari tunuri mai stii sa fi dat becali? Vindea blugi pe vremea lu` ceasca? Sa fim seriosi, becali e suficient de bogat incat sa-si permita sa faca totul legal acum. Nu poti explica aproape 1 mld. de dolari dintr-un schimb de terenuri si din bijnita la turci dupa `89. Cu alte cuvinte nu ai niciun argument care sa iti sustina afirmatiile cum ca becali si-a facut averea ilegal, deci e vorba de altceva care te roade, angoasa, rautatea si invidia. Si inca ceva, daca s-ar simti cu musca pe caciula crezi ca ar mai avea tupeu sa iasa ca paduchele in frunte?

Quote

Multumesc. Mai schimba cuvantul sau e singura jignire nelicentioasa pe care o stii?

Spre deosebire de unii nu vreau sa injur pe nimeni.

Quote

Il acuz ca fura statul si ca la baza averii sale sta o infractiune. Atat.

Bun daca e numai atat, de ce nu te duci matale la parchet cu dovezile alea pe care le ai sa vada toata lumea ce ilegalitati a facut becali asta si cum ne-a furat el pe toti? Daca zici ca e hot, poate stii tu ceva ce noi nu stim, da-l in gat domnule ce mai stai?


Quote

Becali a furat statul roman,a furat indirect de la noi toti

Ia uite, altu care are probe contra lui Becali. Pai ce stati mah oameni buni si nu spuneti lumii adevarul? Nu stiti ca tainuirea infractorului este infractiune? Dati fuga la parchet sau macar la o televiziune si luminati-ne si pe noi sa afle toata tara ce nemeric e becali asta.

Quote

Pentru cei care il lauda:daca un hot si un agramat este model pentru voi,sa nu va asteptati la nimic bun de la voi insiva...

Stii cine se zice ca moare de grija altuia?
Inchei ca nu vreau sa ma cert inutil cu niste oameni care abia ar astepta sa moara si capra vecinului doar pentru ca a lor e moarta demult.

#38
romaximusro

romaximusro

    ↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑

  • Grup: Banned
  • Posts: 40,874
  • Înscris: 16.05.2005
citesc si ma minunez cum pot unii romani sa ajunga la un asemenea nivel incat sa ni-l dea model pe jiji.. pe faptul ca arunca bani furati de la noi toti pana la urma... iar faptul ca justitia nu prea ii face nimic poate are de a a face ca cineva important din stat are interesu ca gigi sa obtina voturi ... stii divide et impera .. mai bine sa fie voturile la cineva pe care putem sa il controlam decat la cine nu trebuie. Si normal ca i s-a dat voie sa prospere , banii aia sunt nimic fata de interesele celor din umbra. Jalnic ca sunt aplaudaci ai acestui om :puke:

#39
active95

active95

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,920
  • Înscris: 29.03.2005

View Posttihomir, on Nov 22 2006, 15:28, said:

Nimeni? Adica oricine e bogat e un borfas, la ocna cu el da? Interesant....
In primul rind nu adauga cuvinte in plus. N-am spus "la ocna cu el"
Daca chiar esti interesat , citeste, documenteaza-te. Incepind din zorile civilizatiei pina in zilele moderne, averile mari sau facut necinstit.
Chiar si in zilele moderne incepind cu Rockefeller si terminind cu Bill Gates.

View Posttihomir, on Nov 22 2006, 15:28, said:

Va legati de acel schimb de pamant cu armata de parca ala ar fi caeia tuturor surselor de venit ale lui Becali. Sa fim seriosi, ce valoare avea terenul ala? Parca 6 milioane? Hai 10, pai banii astia ii da becali in 2 ani de inundatii  :D
Ne legam de el fiindca esti singurul lucru oficial de care am aflat. Nu pt ca nu exista altele. Ci pur si simplu pt ca alte exemple pot fi calificate ca birfa sau aiureli fara o baza oficiala

View Posttihomir, on Nov 22 2006, 15:28, said:

Fals, numai daca iti da unu milioane in bani gheata e valabil ce spui tu. Chiar daca ai pile si unele avantaje in haul asta birocratic, tot trebuie sa ai ceva in cap ca sa faci bani si mai ales sa-i inmultesti de la an la an.

Nu stiu unde locuiesti, dar daca ai trai in romania ai exemple la tot pasul. Chiar atit de naiv poti fii? Crezi ca haul acesta birocratic este degeaba? :roflmaofast:
Cite strazi au fost prost asfaltate de baietii de la GoldenBlitz? Cite borduri au fost inlocuite de firma primarului general al capitalei? Cite licitatii au fost cistigate doar de "ai nostrii"? De 16 ani te lovesti de ele la tot pasul

View Posttihomir, on Nov 22 2006, 15:28, said:

Cine zice ca becali e un prost si nu se pricepe la afaceri inseamna ca nu stie ce vorbeste....Despre becali poti sa zici ca e incult sau ca e badaran, dar are o inteligenta nativa si stie sa faca afaceri.

In afara de paminturi ( si clubul Steaua ) ce alte afaceri are Becali huh? Cumva are fabrici de productie? Linii de fabricatie?? Brand peste hotare? Poate nu am auzit noi de ele.
Daca ai intrare in cercurile guvernamentale, deschide-mi usa si intr-un an de zile iti garantez ca voi figura in Top 300.
:roflmaofast:

#40
tihomir

tihomir

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,229
  • Înscris: 29.09.2006

Quote

Incepind din zorile civilizatiei pina in zilele moderne, averile mari sau facut necinstit.

Bine tovarase, ti-ai dat arama pe fata. Nu ai nicio dovada impotriva lui becali, pur si simplu il urasti pt ca are bani si in opinia matale toti cei care au bani sunt niste borfasi. Pe noi astia care ne-am saturat de binefacerile socialismului luminos lasa-ne, lasa-neeeeee!


Quote

Ne legam de el fiindca esti singurul lucru oficial de care am aflat
Asa si ce ati mai aflat? Ca intre timp a avut loc un proces din care Gigi a fost condamnat la cati ani? Aud?

Quote

In afara de paminturi ( si clubul Steaua ) ce alte afaceri are Becali huh? Cumva are fabrici de productie?

Mai are Avicola Iasi, ce o mai avea nu stiu. Dar clubul Steaua si afacerile imobiliare ti se par mizilicuri?

Quote

Cite strazi au fost prost asfaltate de baietii de la GoldenBlitz? Cite borduri au fost inlocuite de firma primarului general al capitalei? Cite licitatii au fost cistigate doar de "ai nostrii"? De 16 ani te lovesti de ele la tot pasul

Din pacate asa e, dar chiar si acolo e nevoie de inteligenta financiara. Daca nu ai ceva in cap poti sa ai si Microsoftul pe mana si sa ajungi la sapa de lemn.


Quote

citesc si ma minunez cum pot unii romani sa ajunga la un asemenea nivel incat sa ni-l dea model pe jiji

Nu ti-l da nimeni ca model, dar fii corect daca esti om si recunoste-i meritele. Ca are si defecte, asta e altceva. Dar cine nu are?

#41
romaximusro

romaximusro

    ↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑

  • Grup: Banned
  • Posts: 40,874
  • Înscris: 16.05.2005
omule ca sa faci o afacere cu un primar, cu vre-un general de armata etc nu-ti trebuie prea multa inteligenta. Ci mult tupeu,nesimtire si dispret fata de lege. Si sa te pisi pe ea lege. vad ca nu ai zis nimic despre ce am scris eu mai sus, in opinia mea ce am scris eu acolo se poate apropia destul de bine de realitate. Mai ales cand nu faci campanie din banii unui partid ci din banii furati de la stat

#42
tihomir

tihomir

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,229
  • Înscris: 29.09.2006

Quote

omule ca sa faci o afacere cu un primar, cu vre-un general de armata etc nu-ti trebuie prea multa inteligenta. Ci mult tupeu,nesimtire si dispret fata de lege. Si sa te pisi pe ea lege.

Problema apare atunci cand acel functionar al statului isi trage niste foloase din tranzactia respectiva, deoarece in mod normal profitul ar trebui sa fie al statului nu al angajatului statului. Dar altfel tranzactiile intre o institutie de stat si o persoana fizica sau juridica nu sunt interzise de lege (toate privatizarile sunt tranzactii intre stat si o persoana juridica, deci nu sunt in mod automat ilegalitati cum sugerezi dumneata).

Si revin (pt a nu stiu cata oara), in cazul becali-armata a fost un proces in urma caruia Becali nu a fost arestat, deci instanta a hotarat ca nu a incalcat legea. Ai tu dovezi noi, du-te si redeschide procesul daca e asa. De prezumtia de nevinovatie ai auzit? Pana la proba contrarie Becali e un om de afaceri prosper nu un borfas.
Ma intreb de Dragan sau de Tiriac de ce nu va luati? Poate pt ca nu arunca cu bani in stanga si dreapta iar asta ii face mai culti si mai domni decat Becali. :huh:

Iarasi ma repet dar vad ca e nevoie, pana nu apar dovezi ca Becali si-a facut averea ilegal pt mine ramane un om de afaceri prosper nu un mafiot. Presupunand ca la inceputul afacerilor sale o fi facut ceva ilegalitati, ma bucur ca banii au ajuns pe mana unuia ca el decat pe mana altora. In tara asta s-a furat pe rupte, ei uite ca prin becalii o parte din banii furati ajung si acolo unde trebuie, unde nu ar fi ajuns daca luau drumul bugetului de stat. Prefer ca banii mei sa mi-i fure becalii si sa-i dea la niste batuti de soarta decat sa mi-i ia statul si sa-i indese in buzunarele parlamentarilor  :death:
Asta desigur in cazul in care plecam din start de la ideea eronata ca becali si-a facut averea exclusiv prin ilegalitati. Deci oricum ai intoarce-o Gigi e un mare filantrop, toata stima din partea mea. Ca nu e un bun politician, ca nu e bun de presedinte, asta e altceva.....

#43
romaximusro

romaximusro

    ↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑

  • Grup: Banned
  • Posts: 40,874
  • Înscris: 16.05.2005
of doamne.. e ca si cum as vorbi cu peretii :rolleyes: de cand o ilegalitate justifica alta ilegalitate? de ce trebuie sa admiram asemenea personaje grobiene care au fost propulsate in atentia publica numai pentru ca cineva are acest interes (ca e base, ca e bunicutza is the same shit). Pur si simplu grupul ala de interese il apara , iar faptul ca justitia nu l-a condamnat nu inseamna ca nu poate fi socotit un alt imbogatit ilicit al tranzitiei . cat despre tirada ta despre circuitul banilor prin becali.. ghici ce... pe langa risipa care se face in sistem romanii o duc prost si pentru ca asemenea oameni si-au facut averile prin neplata darilor la stat sau prin furtul de la stat (pt ca schimbul ala cu armata nu e altceva decat un furt din patrimoniul statului). Si nu cred ca trebuie sa admiri pe cineva pt speculatii (ilegale) cu terenuri.  :nonobad: si nu-l compara pe becali cu bill gates ... cel putin americanul ala a facut un bine omenirii. cat despre tiriac de bine de rau a reusit sa ridice o banca, o retea superputernica de distribuitori de automobile, un asigurator etc. Toate afacerile lui au fost preluate la un moment dat de un investitor strain, probabil pt ca erau afaceri cat de cat reale. asta nu inseamna ca il admir.. ca si ala banui ca nu e tocmai curat..

#44
tihomir

tihomir

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,229
  • Înscris: 29.09.2006

Quote

si nu-l compara pe becali cu bill gates

Vezi ca altcineva l-a comparat cu bill gates, desi nu stiu dupa ce criterii s-a luat. A da, in opinia respectivului gates ca si becali, ca toti burghejii de altfel sunt niste capcauni imbogatiti pe spinarea saracilor. :death:

Quote

of doamne.. e ca si cum as vorbi cu peretii rolleyes.gif de cand o ilegalitate justifica alta ilegalitate? de ce trebuie sa admiram asemenea personaje grobiene care au fost propulsate in atentia publica numai pentru ca cineva are acest interes (ca e base, ca e bunicutza is the same shit). Pur si simplu grupul ala de interese il apara , iar faptul ca justitia nu l-a condamnat nu inseamna ca nu poate fi socotit un alt imbogatit ilicit al tranzitiei

Explica-i asta amaratului aluia de i-a luat apa casa si pe care nu guvernul l-a ajutat ci becali. Pai o sa-ti spuna exact ce ti-am spus eu : "lasa domne` sa fure becali si sa ne dea si noua decat sa fure statul si sa-si dea lor" Si stii ce? Ar avea dreptate, asta desigur daca pornim de la premiza ca Becali ne-a pagubit bugetul cu 1 mld de dolari asa cum spuneti voi (desi nu aveti nicio dovada care sa va confirme spusele).


Quote

cat despre tiriac de bine de rau a reusit sa ridice o banca, o retea superputernica de distribuitori de automobile, un asigurator etc

Ce legatura are sula cu prefectura? Doar bancile si automobilele sunt afaceri cinstite? Ala ca a investit in imobiliare e hot dom`le, daca era om constit avea si el o banca acolo nu terenuri in pipera ce dracu  :roflmaofast:

Quote

probabil pt ca erau afaceri cat de cat reale. asta nu inseamna ca il admir.. ca si ala banui ca nu e tocmai curat..

Aha si tiriac e hot acuma, nu ai vazut ce mustati de criminal are?  :)

Repet, daca stiti asa de multe, de ce nu va duceti cu dovezile la parchet?
Pt ca nu le aveti, de aia. Si atunci nu ar fi mai de bun simt sa nu mai aruncati cu jigniri in dreapta si in stanga si sa spuneti "dupa parerea mea becali nu a facut banii curat" decat sa sari la gatul omului : "becali e un jeg", un bou, un gunoi, un mafiot si asa mai departe.
Putin bun simt si putin respect pentru un om care a ajutat atata lume disperata pentru care taricenii vostrii au facut fix 0 (si nu ma luati cu tiganii din ferentari sau numai pe aia i-ati vazut ajutati de becali?).

#45
romaximusro

romaximusro

    ↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑

  • Grup: Banned
  • Posts: 40,874
  • Înscris: 16.05.2005

Quote

Explica-i asta amaratului aluia de i-a luat apa casa si pe care nu guvernul l-a ajutat ci becali. Pai o sa-ti spuna exact ce ti-am spus eu : "lasa domne` sa fure becali si sa ne dea si noua decat sa fure statul si sa-si dea lor" Si stii ce? Ar avea dreptate, asta desigur daca pornim de la premiza ca Becali ne-a pagubit bugetul cu 1 mld de dolari asa cum spuneti voi (desi nu aveti nicio dovada care sa va confirme spusele).


aha aha.. da omu ala simplu (pentru ca e simplu si nu il duce mintea mai mult) nu stie ca poate ne-ar fi mai bine daca asemenea personaje nu ar exista.. stiu e o utopie .. oricum sa o lasam moarta se pare ca nu ajungem nicaieri..

Quote

Ce legatura are sula cu prefectura? Doar bancile si automobilele sunt afaceri cinstite? Ala ca a investit in imobiliare e hot dom`le, daca era om constit avea si el o banca acolo nu terenuri in pipera ce dracu

numai ca becali nu a investit ci a facut "schimburi".. banui ca iti trebuie multa inteligenta ca sa mituiesti niste generali..si totusi cred ca nu a fost tocmai intamplatoare aceasta faza , mai ales daca au fost la mijloc si scopuri mai mari..

cat despre parchet si alte asemenea lucruri.. uiti ce justitie avem noi in tara noastra scumpa.. si in plus tot o dai ca uite el a facut si altii nu au facut. De ce nu comentezi putin ce am spus eu despre posibilele motive care au dus la asemenea lucruri..  ;)

#46
GreuHip

GreuHip

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 615
  • Înscris: 29.07.2006
Cand spui Romania spui coruptie si ilegalitati in toate domeniile. Daca Becali se imbogatea ilegal deja adversarii sai politici ar fi aflat si presa ar fi fost plina de acele lucruri. O fi taran, badaran si naiv dar cel putin pare sincer si are o inima mare. Eu zic sa coborati cu picioarele pe pamant, fiindca nu tot ce zboara se mananca. Cred ca la ora actuala e cel mai curat politician si nu il are nimeni cu nimic la mana de aceea si actioneaza asa cum il duce capul. Sa speream ca se va cizela si nu o sa mai aiba iesiri identice cu ale lui Vadim, in rest cred ca e pe drumul cel bun.
Pana la proba contrarie omu e nevinovat.

#47
romaximusro

romaximusro

    ↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑

  • Grup: Banned
  • Posts: 40,874
  • Înscris: 16.05.2005
pai tocmai ca mai mult ca sigur ca il are cineva la mana si isi joace rolul lui: acela de a atrage voturile de undeva (banui ca prm sau alianta sau psd) pt a putea fi folosite ulterior.si atata timp cat isi joaca rolul nimeni nu-l intreaba de sanatate. Si da.. nu te iluziona ca daca justitia romana nu i-a gasit nimic inseamna ca e nevinovat. Vezi mai sus de ce

#48
GreuHip

GreuHip

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 615
  • Înscris: 29.07.2006

View Postromaximusro, on Nov 23 2006, 04:13, said:

pai tocmai ca mai mult ca sigur ca il are cineva la mana si isi joace rolul lui: acela de a atrage voturile de undeva (banui ca prm sau alianta sau psd) pt a putea fi folosite ulterior.si atata timp cat isi joaca rolul nimeni nu-l intreaba de sanatate. Si da.. nu te iluziona ca daca justitia romana nu i-a gasit nimic inseamna ca e nevinovat. Vezi mai sus de ce
nu sunt de acord cu tine, de fapt nu cred ca face jocul nimanui
a facut cateva miscari foarte inteligente prin care a castigat foarte multe voturi precum Steaua si ajutorul dat celor batuti de soarta dar a si pierdut mult prin felul sau de a fi - prin aceste lucruri deocamdata inafara de el nu cred ca are nimeni de castigat
de acord cu tine justitia e praf dar macar un ziarist s-ar fi gasit cu o declaratie sau ceva de genul asta care sa puna capac popularitatii acestui om

Edited by GreuHip, 23 November 2006 - 04:32.


#49
romaximusro

romaximusro

    ↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑

  • Grup: Banned
  • Posts: 40,874
  • Înscris: 16.05.2005
si crezi ca nu s-a scris despre becali? Cu ce l-a afectat? crezi ca s-a simtit rusinat si s-a dus si s-a calugarit lasand averea unui orfelinat? Atatat timp cat justitia nu a facut nimic, poate sa urle presa cat o vrea (aia care nu are un interes sau un os de ros din ceea ce face becali).. ca il doare pe becali in fund de asta.

#50
GreuHip

GreuHip

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 615
  • Înscris: 29.07.2006

View Postromaximusro, on Nov 23 2006, 04:31, said:

si crezi ca nu s-a scris despre becali? Cu ce l-a afectat? crezi ca s-a simtit rusinat si s-a dus si s-a calugarit lasand averea unui orfelinat? Atatat timp cat justitia nu a facut nimic, poate sa urle presa cat o vrea (aia care nu are un interes sau un os de ros din ceea ce face becali).. ca il doare pe becali in fund de asta.

nu are rost sa continuam aceste lucruri sunt doar presupuneri, e foarte clar ca avem viziuni diferite

om trai si om vedea...

Edited by GreuHip, 23 November 2006 - 04:37.


#51
obnoxious

obnoxious

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,099
  • Înscris: 01.03.2006

Quote

Cand vei fi la pensie vei fi intretinuti de altii asa cum tu ai intretinut pe altii cand ai lucrat. Ce ti se pare atat de extraordinar, mie mi se pare foarte firesc sa fie asa.
Aici ziceai altceva:

Quote

Tu te intretii pe tine cand vei iesi la pensie. Vrei sa te lauzi cu asta?
Si nu ma bat cu pumnul in piept ca ajut, asa cum fac altii.

Quote

Exista niste termene legale de plata a impozitelor, daca are restante e treaba lui cand le plateste, daca nu le plateste exista instante judecatoresti care rezolva problema. Asta e problema ta?
Deci iar te contrazici:

Quote

Becali nu plateste taxe? Plateste mult mai multe decat tine si pe langa banii aia pe care oricum ii da, mai da si din propriul buzunar, de buna voie si nu da putini. Nu crezi ca e o comparatie prea disproportionala intre tine si el? Sau inte voi si el (cand voi va luati la gramada, toti cei cateva mii de invidiosi, cu becali sa vedeti cine plateste cele mai multe taxe la buget)?

Quote

Bun daca e numai atat, de ce nu te duci matale la parchet cu dovezile alea pe care le ai sa vada toata lumea ce ilegalitati a facut becali asta si cum ne-a furat el pe toti? Daca zici ca e hot, poate stii tu ceva ce noi nu stim, da-l in gat domnule ce mai stai?
Nu ma duc pentru ca nu le am eu. Daca le-as avea ar fi de datoria mea sa merg si as merge. Dar atata vreme cat omul acesta face pomana si capital electoral din taxele pe care ar trebui sa le plateasca la stat, din puctul meu de vedere e un infractor.

Quote

Asa si ce ati mai aflat? Ca intre timp a avut loc un proces din care Gigi a fost condamnat la cati ani? Aud?
Deci pentru tine hotul neprins e negustor cinstit? hmm. Cum ramane cu moralitatea afisata de Gigi?

Quote

Ma intreb de Dragan sau de Tiriac de ce nu va luati? Poate pt ca nu arunca cu bani in stanga si dreapta iar asta ii face mai culti si mai domni decat Becali.
Pentru ca aia nu fac mare caz de moralitatea si de buna lor credinta. Aia macar tin ciocu' mic atunci cand vine vorba de modul in care si-au facut averile.

#52
veracles

veracles

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 149
  • Înscris: 07.11.2006
Ce rade becali cand aude ca lumea vorbeste de el..................................

#53
tihomir

tihomir

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,229
  • Înscris: 29.09.2006

Quote

Ce rade becali cand aude ca lumea vorbeste de el.

Nu bate forumurile stai linistit. Despre forumisti a zis o data la TV ca sunt oameni care nu au ce face  :)

Quote

pai tocmai ca mai mult ca sigur ca il are cineva la mana si isi joace rolul lui: acela de a atrage voturile de undeva (banui ca prm sau alianta sau psd)

Pai ia sa ne gandim cine il are la mana? Cu prm s-a certat, cu psd la fel, zilele astea nu-l mai suporta nici pe basescu, pe tariceanu nu l-a avut niciodata la inima. Si atunci cine il santajeaza?
Nu il are nimeni la mana, dar multi au vrut sa-l aiba de partea lor pentru ca atrage voturi (de asta se afisa basescu cu el, de asta si ciorbea voia sa faca nu`s ce partid, de asta si vadim "a fost prieten" cu el pana s-au porcait in toate felurile). Atunci cand te are cineva la mana nu iesi ca paduchele in frunte si injuri pe toata lumea, ori iesi numai la comanda papusarului si injuri pe "cine trebuie", ori de frica te dai la fund si nu mai apari pe la TV. Ori nu e cazul stimabile, Becali nu e santajat, de aia se poarta cum se poarta.

Quote

nu stie ca poate ne-ar fi mai bine daca asemenea personaje nu ar exista.. stiu e o utopie .. oricum sa o lasam moarta se pare ca nu ajungem nicaieri..

Aceste personaje nu au cum sa nu existe intr-o tara ca a noastra. Deci e o utopie cum singur afirmi.


Quote

numai ca becali nu a investit ci a facut "schimburi".. banui ca iti trebuie multa inteligenta ca sa mituiesti niste generali..si totusi cred ca nu a fost tocmai intamplatoare aceasta faza , mai ales daca au fost la mijloc si scopuri mai mari..

Ce schimburi mah? Ala cu armata (ca doar de ala va legati, aveti asa un fix) de 6 sau 10 mil de coco? Pai de acolo are el un mld aproape? Tu te gandesti ce spui? Becali a cumparat terenuri, chiar asta vara a mai cumparat nu stiu cate hectare prin banat. Si da e inteligent. Uite cum a facut la pipera, a cumparat terenuri cat a putut, pe urma cateva din ele le-a dat gratis la prieteni si la institutii ca sa contruiasca pe ele. Cand apar contructii undeva, terenului din jur ii creste valoare, iar terenul din jur era tot al lui becali. Nu a fost o miscare inteligenta? Cum era steaua cand a luat-o si cum e acum? Se pricepe la administrarea clubului, se pricepe la oameni sau nu? Pai se pricepe al naibi de bine.

Quote

Deci pentru tine hotul neprins e negustor cinstit? hmm. Cum ramane cu moralitatea afisata de Gigi?

Pai cum Doamne iarta-ma sa spun ca e un hot doar pt ca e bogat? Daca nu am nicio proba si nimeni nu a adus vreo dovada, cum sa spun eu despre omul ala ca nu e cinstit? Ce e cu moralitatea? Si-a parasit nevasta, e homosexual, ce ai cu el?
Nu inteleg unde vrei sa bati, ca a jucat barbut sau ce? :D

Quote

Pentru ca aia nu fac mare caz de moralitatea si de buna lor credinta. Aia macar tin ciocu' mic atunci cand vine vorba de modul in care si-au facut averile.

Pai becali a spus de mai multe ori cum si-a facut averea, daca voi nu ati fost pe faza ce sa va fac?
Becali avea bani de la tasu` de dinante de `89. Ciobanii nu erau tocmai oameni saraci, pe vremea aia ai lu` becali vindeau oi la arabi, ilicit probabil, dupa `89 i-a mers mintea si a stiut ce sa faca cu ei.

Nu mai fiti invidiosi ca va imbolbaviti de ficat.

#54
obnoxious

obnoxious

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,099
  • Înscris: 01.03.2006

View Posttihomir, on Nov 23 2006, 13:23, said:

Pai cum Doamne iarta-ma sa spun ca e un hot doar pt ca e bogat? Daca nu am nicio proba si nimeni nu a adus vreo dovada, cum sa spun eu despre omul ala ca nu e cinstit? Ce e cu moralitatea? Si-a parasit nevasta, e homosexual, ce ai cu el?
Nu inteleg unde vrei sa bati, ca a jucat barbut sau ce? :D
Pai becali a spus de mai multe ori cum si-a facut averea, daca voi nu ati fost pe faza ce sa va fac?
Becali avea bani de la tasu` de dinante de `89. Ciobanii nu erau tocmai oameni saraci, pe vremea aia ai lu` becali vindeau oi la arabi, ilicit probabil, dupa `89 i-a mers mintea si a stiut ce sa faca cu ei.

Nu mai fiti invidiosi ca va imbolbaviti de ficat.
Ai o obsesie cu invidia.
Cazul lui Becali e simplu. A profitat dupa 89 si a facut schimbul de terenuri cu armata. Ilegalitate. A falimentat impreuna cu Teia Sponte un IAS de langa Bucuresti pentru a pune mana pe terenuri (schema a fost descrisa in presa). Acum, din moment ce averea lui are baze ilegale, avem tot dreptul sa aratam cu degetul. Aici discutam despre Becali. Daca vrei sa discutam si despre Tiriac, deschide un topic si o sa vezi reactii - unele poate mai dure decat aici.

Acum. Becali face pomeni. Face pomeni numai cand e televiziunea de fata si e mediatizat. Pomenile lui nu s-au indreptat catre pensionari care nu isi permit medicamente (sa zicem sa cumpere medicamente la 10 pensionari pe luna) pentru ca pensionarii nu sunt interesanti, s-au indreptat numai catre cazuri mediatizate de presa. Unde e un caz grav si sunt televiziunile, hop apare si Becali.
Donatiile lui merg la biserici (care oricum au bani destui), la tiganii din Ferentari, care daca l-au votat pe Vanghelie sunt destul de prosti sa il voteze pe Becali, la sinistratii care stateau la carciuma cand armata facea diguri (nu la aia care si-au refacut singuri satul in trei saptamani).

Becali face pomeni din bani care s-ar duce la medicamente si pensii si ajutoare de somaj - daca si-ar plati impozitele. De ce nu intretine o clinica sau un spital mai mic din fundul Moldovei? Aaa nu se da la TV...

Nu am de ce sa fiu invidios pe el, il felicit pentru spiritul speculativ cu care a fost inzestrat, dar nu imi place fanfaronada lui si lauda de sine facuta pe banii altora.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate