Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Problema pornire

Parere seria 4.

Recmandare trepied pt Godox SL150...
 Un documentar amuzant despre un b...

Sare fina?

poate cineva sa completeze circui...

Problema cu youtube si yahoo mail
 Cer o umila recomandare pentru ca...

Unde fac distribuția 1.4 tsi...

Ceas de masa desteptator

Singuratatea dupa 30 de ani? Cum ...
 Ce intelegeti din aceasta formula...

Passat B8 Variant 4motion 2.0 dsg

Curea distributie slaba?

ZF vs DSG / 2.0 TDI vs B47
 

Formulare de contact si Send mail

- - - - -
  • Please log in to reply
286 replies to this topic

#235
blue_wings

blue_wings

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 940
  • Înscris: 24.05.2007
Am urmarit tot topicul, pagina cu pagina, totul pare in regula in codul sursa insa in momentul in care apas butonul de trimitere al mesajului, imi apare fereastra de download a fisierului php. Este problema din cod sau este legat de altceva?

#236
ra3or

ra3or

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 21.05.2005

View Postblue_wings, on 24th May 2009, 10:12, said:

Am urmarit tot topicul, pagina cu pagina, totul pare in regula in codul sursa insa in momentul in care apas butonul de trimitere al mesajului, imi apare fereastra de download a fisierului php. Este problema din cod sau este legat de altceva?
urca-l pe un webserver cu suport php si functia mail() activa, s-a mai zis lucrul asta in primele post-uri

Edited by ra3or, 02 June 2009 - 17:43.


#237
vp-emanuel

vp-emanuel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,000
  • Înscris: 09.10.2006
Pentru formularul de mail am urmatorul cod :


<!--Start Mesaje Eroare Mail +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++-->


			<?php
		if(isset($_SESSION['error'])) { 
		echo'<i style="color:#ff0000;"><b>ERRORS:</b><br/>'.$_SESSION['error'].'</i>';
		unset($_SESSION['error']);
		}
		else {}
		?>
		
			
<!--End Mesaje Eroare Mail +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++-->


In browser imi apare si codul php, imi spune-ti va rog ce trebuie facut ?

#238
Solarius

Solarius

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,482
  • Înscris: 22.07.2006

View Postvp-emanuel, on 6th June 2009, 14:49, said:

Pentru formularul de mail am urmatorul cod :


<!--Start Mesaje Eroare Mail +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++-->


			<?php
		if(isset($_SESSION['error'])) { 
		echo'<i style="color:#ff0000;"><b>ERRORS:</b><br/>'.$_SESSION['error'].'</i>';
		unset($_SESSION['error']);
		}
		else {}
		?>
		
			
<!--End Mesaje Eroare Mail +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++-->


In browser imi apare si codul php, imi spune-ti va rog ce trebuie facut ?
daca ai bagat in Html  codul de pehaspe  e cam aiurea ...  codul php sta separat .

si este luat de functia "get"  de la inceputul codului . Citeste si tu de la inceput ...

#239
f1romania

f1romania

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 04.10.2008
Salut am utmarit acest topic si am incercat si eu sa imi fac un formular insa imi da o eroare.
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/www/free/xhost.ro/f1romania.xhost.ro/mail.php on line 4

Codul HTML
<form method="post" action="mail.php"> .

Name: <input type="text" size="10" maxlength="40" name="name"> <br />.

Email: <input type="text" size="10" maxlength="40" name="mail"> <br />.

Nick: <input type="text" size="10" maxlength="10" name="nick"><br />.

Ce experienta ai in jocul F1 Challenge 99-02? <br />
<input type="radio" name="experienta" value="mica">Mica.

<input type="radio" name="experienta" value="medie">Medie .

<input type="radio" name="experienta" value="mare">Mare <br />

<p>Ai mai jucat in vreo liga? </p> <p>
  <input type="checkbox" name="ligi" value="Da">Da
<input type="checkbox" name="ligi" value="Nu">Nu <br/>

Alege echipa
<select name="echipa">
<option>Alege</option>
<option>McLaren </option>
<option>Ferrari</option>
<option>BMW </option>
<option>Renault</option>
<option>Toyota</option>
<option>Torro Rosso</option>
<option>Red Bull</option>
<option>Williams</option>
<option>Force India</option>
<option>Brawn</option></select>

Alege pilotul
<select name="pilotul">
<option>Alege</option>
<option>Mc 1. Hamilton </option>
<option>Mc 2. Kovalainen</option>
<option>Fe 1. Raikkonen</option>
<option>Fe 2. Fisichella</option>
<option>BMW 1. Kubica</option>
<option>BMW 2. Heidfeld</option>
<option>Re 1. Alonso</option>
<option>Re 2. Grosjean</option>
<option>To 1. Trulli</option>
<option>To 2. Glock</option>
<option>TR 1. Alguersuari</option>
<option>TR 2. Buemi</option>
<option>RB 1. Webber</option>
<option>RB 2. Vettel</option>
<option>Wi 1. Rosberg</option>
<option>Wi 2. Nakajima</option>
<option>FI 1. Sutil</option>
<option>FI 2. Liuzzi</option>
<option>Br 1. Button</option>
<option>Br 2. Barrichello</option></select>

<input type="submit" value="Trimite">
</form>.

si codul PHP
<?
$nume=$_POST['name'];
$nick=$_POST['nick']
$esperienta=$_POST['expereinta']
$liga=$_POST[['ligi']
$echipa=$_POST['echipa']
$pilot=$_POST['pilot']
$subiect="email inscriere";
$mesaj=$_POST['email'];
$catre="[email protected]";
$mesaj=" Numele: $nume \n\nAdresa e-mail: $mesaj  \n\nNick: $nick \n\nExperienta: $experienta \n\nParticipare in alte ligi: $ligi \n\nEchipa: $echipa \n\nPilot: $pilot";
if($nume == "" || $mesaj == "") {
echo "Toate campurile sunt obligatorii!!!";
}
if(mail($catre,$subiect,$mesaj,"De la $nume\n")) {
echo "Mailul a fost trimis!\n\nMultumim";
} else {
echo "Exista o problema, verificati daca ati introdus corect datele.";
}
?>


Unde am gresit?sunt incepator in scriptul php
Poate cineva sa il modifice ?

Edited by f1romania, 10 September 2009 - 16:07.


#240
byboy

byboy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 13.01.2006
Salut am si o problema o nelamurire as vrea sa fac un formular dar ce nu reusesc este ca vreau sa fac un formular  de selectie si anume daca selectez una din optiuni si sa da trimitere...la urmatoarea selectie sa nu mai apara cea ce sea selectat ...
Acesta este un exemplu de forumlar :
<SELECT>
<OPTION value=Alba>Alba</OPTION>
<OPTION value=Arad>Arad</OPTION>
<OPTION value=Arges>Arges</OPTION>
<OPTION value=Bacau>Bacau</OPTION>
<OPTION value=Bihor>Bihor</OPTION>
<OPTION value=Bistrita-Nasaud>Bistrita-Nasaud</OPTION>
<OPTION value=Botosani>Botosani</OPTION>
<OPTION value=Brasov>Brasov</OPTION>
<OPTION value=Braila>Braila</OPTION>
<OPTION value=Bucuresti selected>Bucuresti</OPTION>
<OPTION value=Buzau>Buzau</OPTION>
<OPTION value=Caras-Severin>Caras-Severin</OPTION>
<OPTION value=Calarasi>Calarasi</OPTION>
<OPTION value=Cluj>Cluj</OPTION> <OPTION value=Constanta>Constanta</OPTION>
<OPTION value=Covasna>Covasna</OPTION>
<OPTION value=Dambovita>Dambovita</OPTION>
<OPTION value=Dolj>Dolj</OPTION>
<OPTION value=Galati>Galati</OPTION>
<OPTION value=Giurgiu>Giurgiu</OPTION>
<OPTION value=Gorj>Gorj</OPTION>
<OPTION value=Harghita>Harghita</OPTION>
<OPTION value=Hunedoara>Hunedoara</OPTION>
<OPTION value=Ialomita>Ialomita</OPTION>
<OPTION value=Iasi>Iasi</OPTION>
<OPTION value=Ilfov>Ilfov</OPTION>
<OPTION value=Maramures>Maramures</OPTION>
<OPTION value=Mehedinti>Mehedinti</OPTION>
<OPTION value=Mures>Mures</OPTION>
<OPTION value=Neamt>Neamt</OPTION>
<OPTION value=Olt>Olt</OPTION>
<OPTION value=Prahova>Prahova</OPTION>
<OPTION value=Satu-Mare>Satu-Mare</OPTION>
<OPTION value=Salaj>Salaj</OPTION>
<OPTION value=Sibiu>Sibiu</OPTION>
<OPTION value=Suceava>Suceava</OPTION>
<OPTION value=Teleorman>Teleorman</OPTION>
<OPTION value=Timis>Timis</OPTION>
<OPTION value=Tulcea>Tulcea</OPTION>
<OPTION value=Vaslui>Vaslui</OPTION>
<OPTION value=Valcea>Valcea<</OPTION>
<OPTION value=Vrancea>Vrancea</OPTION>
</SELECT>


Si de exemplu daca acuma selectez judetul bucuresti  si dau trimitere ....daca intra alcineva sa nu mai poata selecta judetul bucuresti sa dispara
Sper ca mati inteles si ma puteti ajuta
Multumesc

#241
petry1986

petry1986

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 26.09.2008
Hello all am un formular de inscriere a clientului si nu mai vrea sa mi se incarce
Ma poate ajuta si pe mine cineva in aceasta problema?

#242
constantyn74

constantyn74

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 25.01.2010
Salut,

am si eu un formular care e facut dupa unul din codurile expuse in acest post , precizez ca nu stiu php

Problema mea este ca in momentul cand vine emaillul in loc sa puna numele si adresa de email la From pune From [email protected] (Apache), in rest totul e ok, rugamitea mea ar fi sa ma ajute cineva cu codul care ar trebui completat in partea de php pt a imi afisa la from numele si adresa email completate in formular

iata codul php

<?php
$titlu=$_POST['titlu'];
$data=date('d-m-Y H:i:s');
$nume=$_POST['nume'];
$telefon=$_POST['telefon'];
$mail=$_POST['mail'];
$mesajul=$_POST['mesajul'];
$acord=$_POST['acord'];
$catre="[email protected]";
$subiect="Email de pe pagina contact";
$mesaj="Subiect: $subiect \n Data si ora: $data \n Titlu: $titlu \n Nume si Prenume: $nume \n Nr Telefon: $telefon \n Adresa e-mail: $mail \n Mesaj: $mesajul \n Acord: $acord" ;

if($nume == "" || $mesaj == "") {
echo "Toate campurile sunt obligatorii!!!";
}

else {
if(mail($catre,$subiect,$mesaj,"De la: $nume\n")) {
echo "Mailul a fost trimis cu succes!";
}

else {
echo "Exista o problema, verificati daca ati introdus corect datele.";
}
}
?>

Multumesc anticipat pt ajutor.

#243
kill4re

kill4re

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 96
  • Înscris: 05.11.2006
Buna Ziua.....Incerc de 2 zile sa-mi fac un formular cu functia mail dar nu reusesc de nici un fel...Daca m-ati putea ajuta....Codul Html
<form action="mail.php" method="post">
  <p><font face="Comic Sans MS" size="3" color="#000000">Nume Prenume:</font><font face="Comic Sans MS" size="3" color="#000000"><br>
  </font><font size="6">
  <input type="text" name="nume" value="" size=25 maxLength=25></font> <br>
	
	<br>
	<font color="#000000" size="3" face="Comic Sans MS">Adresa e-mail:</font><br>
	<input name="mail" type="text" value="" size=25 maxlength="25"> 
	<br>
	<font color="#000000" size="3" face="Comic Sans MS" maxLength=18>Telefon:</font><br>
	<input name="tel" type="text" id="tel" value="" size=25 maxlength="25"> 
	<br>
	<font color="#000000" size="3" face="Comic Sans MS">Localitatea:</font><font color="#000000" size="3" face="Comic Sans MS"><br>
	</font><input name="loc" type="text" value="" size=25 maxlength="25"> 
	<br>
	<font color="#000000" size="3" face="Comic Sans MS">Mesaj:</font><font color="#000000" size="3" face="Comic Sans MS"><br>
	</font>
	<textarea name="mesaj" cols="50" rows="20"></textarea>
  <div align="center">
<input type="submit" name="Trimite" value="Trimite">
<input type="reset" name="Reseteaza" value="Reseteaza">
<div>
  </p>
</form>
<div align="center" >
  <p align="right">&nbsp;</p>
</div>
iar pentru php
<?
$nume=$_POST['nume'];
$soci=$_POST['sc'];
$telef=$_POST['tel'];
$mesaj=$_POST['mesaj'];
$localit=$_POST['loc'];
$subiect="email de la site";
$mail=$_POST['mail'];
$catre="[email protected]";
$mesaj=" Nume Prenume: $nume \n Societate: $soci \n Telefon: $telef \n Locaqlitatea: $localit \n Mesaj: $mesaj \n\nAdresa e-mail: $mail";
if($nume == "" || $mesaj == "") {
echo "Toate campurile sunt obligatorii!!!";
}
if(mail($catre,$subiect,$mesaj,"De la $nume\n")) {
echo "Mailul a fost trimis!\n\nMultumim";
} else {
echo "Exista o problema, verificati daca ati introdus corect datele.";
}
?>

Am schimbat $catre=am pus mailul meu dar nu merge :( Unde gresesc???

#244
qazzaq

qazzaq

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 26.09.2009
Am citit toate posturile de la mailform. Nu gasesc nimic in schimb despre cum pot face ca : $poza=$_POST['poza']; din php si cu
<font color="#FFFFFF" size="6" face="Arial" maxLength=18>Poza:</font>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
    <input type="file" name="poza" value="" size=50> <br>

sa functioneze. Adica vreau sa spun ca pe pagina de html apare butonul "browse" pentru a putea face upload, datele se trimit toate dupa send mai putin poza care incerc sa o uploadez, si in loc de poza imi apare ceva de genul : Poza: 15921-bcdefg.jpg
, adica numele pozei ce a fost urcata din pagina html.

Caut o rezolvare si sper sa o gasesc. Ma astept ca darkangelbv sa si raspunda :)

#245
qazzaq

qazzaq

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 26.09.2009
Am rezolvat problema cu partea de upload a unei poze, doar ca nu imi ataseaza poza la mail-ul care ma anunta ca am primit mesaje noi. Imi pune poza doar in server si nu stiu cum sta  faza cu mail_attachement . Poate ma poate ajuta cineva . Multumesc anticipat!

P.S Am vazut ceva cu up_mail pe aici dar am incercat sa-l customizez dupa necesitatile site-ului meu si nu prea reusesc.
Mai simplu cred ca sunt doar cateva linii cre trebuie adaugate in scriptul ce il am eu.

#246
tdxx

tdxx

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 08.01.2010
Salut ... in seara asta am incercat sa trimit un email la o persoana ... am trimis frumos si dupa cateva minute am primit un mail de la cei de la yahoo cu o eroare precizez ca daca trimit la alta persoana nu imi trimite acea eroare doar la persoana respectiva cand trimit imi da eroare thumbdown.gif
Uitati aici un screen cu eroarea ... : http://img11.imagesh...eroareemail.png
P.S : Apropo persoana respectiva a spus ca nu a mai primit un email de luni bune deci credca eroarea aia persista si la alte persoane cand ii trimite lui .

Edited by tdxx, 06 March 2010 - 23:05.


#247
Ripe12

Ripe12

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 24.01.2009
Buna,
Am parcurs tot topicul gasind tot felul de intrebari "retorice", fara insa sa gasesc raspuns la o problema: cum se poate trimite una sau mai multe imagini atasata in corpul mailului (nu ca atasamente, nici ca surse externe)!? Evident trimiterea mailului este in format HTML...

Pun mai jos un script PHP pt trimitere mail cu 2 attach-uri sau mai multe (pentru cine intereseaza...):


function send_mail($to, $subiect, $msg, $attach){

  $rand_hash = md5(time());
  $mime_boundary = "==Multipart_Boundary_x".$rand_hash."x";

  //Numele si adresa ta
  $headers = "From: Nume Prenume<[email protected]>" . "\n";
  
  //adresa de raspuns
  $headers .= "Reply-To: [email protected]" . "\n";

  //ruta mesajului de la origine la destinatie
  $headers .= "Return-path: [email protected]" . "\n";

  if (count($attach)<1) { // Verifica daca exista fisiere atasate
   $headers .= "MIME-Version: 1.0" . "\n";
       $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1" . "\n";
  }
  else {  // Aici se seteaza includerea atasamentelor (deci... exista fisiere adaugate)
  $headers .= "MIME-Version: 1.0\n".
                  "Content-Type: multipart/mixed;\n".
                  ' boundary="'.$mime_boundary.'"';
  $msg .= "Un multi-part mesaj in MIME format.\n\n".
              '--'.$mime_boundary."\n".
              "Content-Type:text/html; charset=\"iso-8859-1\"\n".
              "Content-Transfer-Encoding: 7bit\n\n".$msg."\n\n";

    // Parcurge matricea cu datele fisierelor
    for($i=0; $i<count($attach); $i++) {
        // Deschide fisierul si preia datele din el
        if ($file = fopen($attach[$i][0],'rb')) {
           $data = fread($file, filesize($attach[$i][0]));
           fclose($file);
}

    // Codeaza date preluate cu MIME base64 si le separa in parti mai mici
    $data = chunk_split(base64_encode($data));

    // Adauga datele fisierului in mesajul mail-ului
    $msg .= '--'.$mime_boundary."\n".
        'Content-Type: '.$attach[$i][2].";\n".
        ' name="'.$attach[$i][1]."\"\n".
        "Content-Transfer-Encoding: base64\n\n".$data ."\n\n".
        '--'.$mime_boundary."\n";
}
  }

  //trimite emailul
  if (mail($to, stripslashes($subiect), stripslashes($msg), $headers))
    return 'Mesajul a fost trimis cu succes';
  else return 'Error: Mesajul nu a putut fi trimis';
}

$attach = array();
if (is_uploaded_file($_FILES['archivo1']['tmp_name'])) { //verifica urcarea atasamentului 1 pe srv. Schimba conditia din if daca srv e calculatorul tau cu isset($_FILES['archivo1']['name'])

  $uploadpath = $_FILES['archivo1']['tmp_name']; // 'tmp_name' se inlocuieste cu 'name' daca srv e pe calculatorul tau!!!
  $name1 = basename($_FILES['archivo1']['name']);
  $attach[] = array($uploadpath, $name1, 'application/octet-stream');
  }
  if (is_uploaded_file($_FILES['archivo2']['tmp_name'])) { //verifica urcarea atasamentului 2 pe srv. Schimba conditia din if daca srv e calculatorul tau cu isset($_FILES['archivo2']['name'])
  $uploadpath = $_FILES['archivo2']['tmp_name']; // 'tmp_name' se inlocuieste cu 'name' daca srv e pe calculatorul tau!!!

  $name2 = basename($_FILES['archivo2']['name']);
  $attach[] = array($uploadpath, $name2, 'application/octet-stream');
  }
// se pot pune cate attach-uri vrei cu conditia sa pui tot atatea input-uri in form: <input type="file" name="archivo..." />
// aaa, NU uita sa folosesti form-ul cu enctype="multipart/form-data" !!! daca NU e calculatorul tau srv!
// apelarea functiei o faci cand ai toate datele culese din formulare ($to, $subiect, $msg) sau le atribui tu!


Spor la tastat si astept un raspuns la problema mea...

#248
allycelrau

allycelrau

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 23.03.2010
Va rog mult ajutati-ma si pe mine sa pun volum control,stop si play la acest player:


<object id="vlc" classid="clsid:9BE31822-FDAD-461B-AD51-BE1D1C159921" codebase="http://downloads.videolan.org/pub/videolan/vlc/latest/win32/axvlc.cab" width="100%" height="100%" events="True">
<param name="Src" value="URL RADIO" />
<param name="ShowDisplay" value="false" />
<param name="AutoLoop" value="false" />
<param name="AutoPlay" value="true" />
</object>

Eu emit in acc si nu merge sa pun pe site si nici pe blog media player.Si am gasit playerul de mai sus dar pur si simplu merge muzica la maxim ,nu are nici play nici volume control.Va rog modificatil si datimi un cod bun va multumesc

#249
catalin66yo

catalin66yo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 09.06.2010
As avea nevoie si eu de un cod html pentru un formular de inscriere care sa-l pun la mine pe site. Formularul sa contina 3 campuri: 1.Nume si prenume, 2. Telefon, 3. e-mail si un buton Trimite - cand se apasa butonul trimite sa primesc toate datele pe e-mailul meu

View Postdarkangelbv, on 7th October 2006, 20:26, said:

Am scris mai sus
"Scuze, am mancat cateva litere in script
Attachment attachment
Asta este atasamentul bun, trebuie sa schimbi la fel ca la celalalt, mailul meu cu adresa ta  
"
deci primul script care l-am pus era gresit.. (am mancat vreo 2 ; si am scris in loc de $nume $nune
de ce crezi ca am pus si rectificarea??






    As avea nevoie si eu de un cod html pentru un formular de inscriere care sa-l pun la mine pe site. Formularul sa contina 3 campuri: 1.Nume si prenume, 2. Telefon, 3. e-mail si un buton Trimite - cand se apasa butonul trimite sa primesc toate datele pe e-mailul meu

#250
CuteGuy

CuteGuy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,870
  • Înscris: 11.09.2005

View Postcatalin66yo, on 9th June 2010, 09:51, said:

As avea nevoie si eu de un cod html pentru un formular de inscriere care sa-l pun la mine pe site. Formularul sa contina 3 campuri: 1.Nume si prenume, 2. Telefon, 3. e-mail si un buton Trimite - cand se apasa butonul trimite sa primesc toate datele pe e-mailul meu

.. si sa insert in db ca altfel doar iti vin datele si.. atat. Din pacate aici nu este o arie gen script requests /freelancers.

#251
ciprianism

ciprianism

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 305
  • Înscris: 09.12.2006

View Postcatalin66yo, on 9th June 2010, 09:51, said:

As avea nevoie si eu de un cod html pentru un formular de inscriere care sa-l pun la mine pe site. Formularul sa contina 3 campuri: 1.Nume si prenume, 2. Telefon, 3. e-mail si un buton Trimite - cand se apasa butonul trimite sa primesc toate datele pe e-mailul meu

uite aici - simplu dai pe google

#252
catalin66yo

catalin66yo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 09.06.2010
Reusesc sa fac formularul, dar se trimite la Outlook Express si eu as vrea sa-l fac fara Outlook Express. Formularul ar trebui sa contina Nume, prenume, e-mail si un buton de trimitere. Apasand butonul de trimitere sa-mi vina datele completate pe e-mail. Va rog sa ma ajutati careva.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate