Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Trepidatii Fiat Ducato 2.3 JTD 120

Cum aflu numar de dosar de la jud...

Recomandare vin alb, Cramele Reca...
 Lag/fps drop live twitch

Cum a fost omorat Tudor Vladimire...

AV surround receiver. Noutați

Pornire/Oprire Centrala Manual
 Este Devodep magazin serios? Ati ...

3 G sau 4G ?

Suplimente sau nu?

Casa mica judetul Ilfov
 Puseu hipertensiune și puls ...

Cum va rugați, spiritual?

Inchiriere apartament nemobilat

UPS cu stabilizator si acumulator...
 

Formulare de contact si Send mail

- - - - -
  • Please log in to reply
286 replies to this topic

#253
qastlove

qastlove

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 07.10.2005

View Postbogdanar, on 22nd October 2007, 14:00, said:

Eu folosesc scriptul asta Attachment contact_...lidation.zip, luat de pe hotscripts.com . Are 3 fisiere. In mailer.php trebuie sa introduci adresa de e-mail  ( scrie undeva in fisier [email protected] ) de la care vrei sa fie trimise e-mail-urile din contact. index.php poti sa-l redenumesti, contact.php sau cum vrei tu

Salut.

Am facut mai multe campuri si functioneaza la completare insa nu stiu cum sa le trimita in email. Scriptul trimite numai campul $message si IP-ul serverului in continutul emailului.
Help. Sunt extrem de nou in asta.

#254
flavius1990

flavius1990

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 546
  • Înscris: 04.08.2007
Pe un blog wp vreau sa pun un formular de contact simplu:
aici e codul html:

<form method="POST" action="mailer.php">
<strong>Name:<input type="text" name="name" size="19"/><br /></strong>
   <br />
<strong>E-mail:<input type="text" name="email" size="19"/><br /></strong>
   <br />
<strong>Subject:<input type="text" name="subject" size="19"/><br /></strong>
   <br />
<strong>Message:<br /></strong><textarea rows="9" name="message" cols="30"></textarea>
   <br />
   <br />
   <input type="submit" value="Submit" name="submit"/>
</form>

iar aici e php-ul:

<?php
if(isset($_POST['submit'])) {
$to = "[email protected]";
$subject = "$_POST['subject'];
$name_field = $_POST['name'];
$email_field = $_POST['email'];
$message = $_POST['message'];
  
$body = "From: $name_field\n E-Mail: $email_field\n Message:\n $message";
  
echo "Data has been submitted to $to!";
mail($to, $subject, $body);
} else {
echo "blarg!";
}
?>

Dupa ce dau submit imi deschide pur si simplu pagina php si nu se intampla nimic. Precizez ca ptr html nu am creat fisier, pur si simplu am lipit codul in pagina noua creata din WP. Care ar putea fi problema?

Edited by flavius1990, 26 February 2011 - 12:17.


#255
horhe1369

horhe1369

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 24.05.2011
salut, am si eu aceas problema.Cum ai rezolvat?

#256
dicentiu

dicentiu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 23.01.2011
vreau sa trimit un mail cu date dintr-un formular folosind php ca aici http://php.about.com...form_mail_3.htm

folosesc Expression Web(care are server propriu) si acesta imi cere sa am php-cgi.exe in folderul PHP. in pachetele php pe care le-am luat de pe site-ul oficial nu exista php-cgi.exe. l-am gasit in Xamplite si in Wamp(le aveam de mai demult). dar primesc tot felul de erori sa configurez nu stiu ce chestii, ca nu poate incarca .dll...

unde gasesc un pachet php cu php-cgi in el ? sa fie bun.. pe internet sunt o mie de variante care de care mai complicate pentru configurare php.. de ce nu e un pachet general de install ? X(

Edited by dicentiu, 17 August 2011 - 10:22.


#257
dicentiu

dicentiu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 23.01.2011
am rezolvat cu instalarea php-ului. am instalat XAMPP. pentru cei care folosesc Expression Web trebuie setat cgi.force_redirect pe 0 in php.ini.

acum imi da o eroare legata de SMTP:

"Warning: mail() [function.mail]: Failed to connect to mailserver at "localhost" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port" setting in php.ini or use ini_set() in C:\.."

#258
dicentiu

dicentiu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 23.01.2011
asta cu smtp-ul e doar pe localhost(pe calc-ul de acasa). urcat pe server nu mai da eroarea asta.

#259
HEFE

HEFE

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 867
  • Înscris: 04.03.2006
Buna seara la toata lumea. Dupa multe batai de cap m-am hotarat sa apelez la ajutotorul vostru. Cu capul plecat, va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine cu un formular de contact. Ma intereseaza sa aibe doar 3 casute. Nume, Email si Mesaj. Cu mica precizare ca zona de mesaj sa fie de dimensiune fixa. Ce am mai gasit pe net gata facut, avea posibilitate de resize. Si daca trageam de colt, puteam sa fac casuta mai mare decat intreaga pagina. :w00t:  M-am uitat peste topicul asta si peste multe altele si am vazut ca pe langa codul HTML mai este un fisier php. Ala unde trebuie pus pe server ca sa functioneze? Am inteles ca serverul trebuie sa aiba o functie activata. Cum stiu daca e activata? Sau cum o activez? Oricum, multumesc tuturor anticipat si astept cu nerabdare un raspuns. :)

#260
w3room

w3room

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,085
  • Înscris: 22.09.2010
Uite, ți-am făcut unul fără port :

<html>
<head>
<style>
#contact {margin:auto; width:200px; font-size:11px; font-family:verdana;}
#contact input, textarea{display:block; font-size:11px; font-family:verdana; width:200px;}
#contact input.mesaj{height:100px;}
#contact input.buton{width:98px; display:inline-block; background:grey; 
color:white; border:0; height:17px; padding-bottom:2px; margin-top:3px;}
#contact input.buton:hover{background:red; cursor:pointer;}
#contact span{margin:3px 0px; display:block;}
p.contact {text-align:center; font-size:11px; font-family:verdana;}
</style>
</head>
<body>

<form action="" method="post" id="contact">
<span>Nume :</span> <input type="text" name="nume">
<span>Email :</span> <input type="text" name="email">
<span>Mesaj :</span> <textarea class="mesaj" name="mesaj"></textarea>
<input type="submit" name="trimite" value="Trimite" class="buton">
<input type="reset" value="Reseteaza" class="buton">
</form>

<?php 
if (isset($_POST['trimite']))
{
	if (empty($_POST['nume']) or empty($_POST['email']) or empty($_POST['mesaj']))
	{ echo '<p class="contact">Toate campurile sunt obligatorii.</p>';}
	else{
			$destinatar = "[email protected]";
			$subject = "Mesaj de pe site.";
			$body = 'Nume : '.$_POST['nume'].'
			E-mail : '.$_POST['email'].'
			Mesaj : '.$_POST['mesaj'];
			if (mail($destinatar, $subject, $body)) 
			{ echo '<p class="contact">Mesajul a fost trimis !</p>'; } 
			else { echo '<p class="contact">Mesajul nu a fost trimis !</p>'; }
		}
}
?>
</body>
</html>


Edited by w3room, 05 November 2011 - 01:19.


#261
HEFE

HEFE

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 867
  • Înscris: 04.03.2006
w3room sar'na din nou :D acum sunt dator cu 2 lazi de bere la tine :D dar totusi fieldul de mesaj, e inca resize-able ca sa zic asa... nu are dimensiune fixa. cum pot sa fac asta? :-S


LE: Acuma am vazut.... zona de mesaj poate fi redimensionata numai pe Firefox.... hmmm de ce oare? :-S


LLE: Problem solved cu resize:none in style la textarea. :)

Edited by HEFE, 05 November 2011 - 10:03.


#262
HEFE

HEFE

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 867
  • Înscris: 04.03.2006
Am terminat de implementat formularul, dar cand l-am urcat pe server, nu functioneaza. si sub formular imi apare codul:


Toate campurile sunt obligatorii.

';} else{ $destinatar = "[email protected]"; $subject = "Mesaj de pe site."; $body = 'Nume : '.$_POST['nume'].' E-mail : '.$_POST['email'].' Mesaj : '.$_POST['mesaj']; if (mail($destinatar, $subject, $body)) { echo '

Mesajul a fost trimis !
'; } else { echo '

Mesajul nu a fost trimis !
'; } } } ?>

#263
w3room

w3room

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,085
  • Înscris: 22.09.2010
De abia acum am văzut că mai ai probleme la script.

Tind să cred că greșești undeva. Poate că ai modificat unde nu trebuia ?. Încearcă să reiei codul care ți- l-am dat eu copy-paste și dacă tot nu merge, adaugă id w3room. Te salut !

#264
lau1982ro

lau1982ro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 07.06.2009
salut.
am si eu o problema am facut o pagina pentru inscriere din care sa vina campurile pe mail si sa puna o poza pe server. problema este ca atunci cand cineva isi trece la mail ex:   [email protected] mailul nu vine. aveti idee de combinatia asta . si @ ? daca nu e punct nu sunt probleme
multumesc.

Edited by lau1982ro, 12 January 2012 - 01:02.


#265
w3room

w3room

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,085
  • Înscris: 22.09.2010

View Postlau1982ro, on 12th January 2012, 01:01, said:

salut.
Salut și ție.

Scriptul te rog. Nu avem de unde să ghicim ce ai tu acolo.

Verificarea adresei de e-mail ar trebui să arate cam așa :

if(!preg_match("^[_a-z0-9-]+(\.[_a-z0-9-]+)*@[a-z0-9-]+(\.[a-z0-9-]+)*(\.[a-z]{2,3})$^", $email) or strlen($email) < 6 or strlen($email) > 50)
 {echo "<p>Adresa de email este incorectă !</p>";}

Edited by w3room, 12 January 2012 - 01:09.


#266
lau1982ro

lau1982ro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 07.06.2009
mersii asta era
spre rusinea mea l-am luat ca atare fara sa il gandesc.


era
if (!ereg("^[a-zA-Z0-9_][email protected][a-zA-Z0-9\-]+\.[a-zA-Z0-9\-\.]+$", $email))
  {
    echo "That is not a valid email address.  Please return to the"
           ." previous page and try again.";
    exit;
  }

Edited by lau1982ro, 12 January 2012 - 01:28.


#267
lau1982ro

lau1982ro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 07.06.2009
cu pot pune un link spre o anumita pozitie din aceeasi pagina.
exemplu pun titlurile sus si cand dai click pe ele sa te duca mai jos in pagina de unde incepe articolul acela.

#268
lau1982ro

lau1982ro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 07.06.2009

View Postlau1982ro, on 18th January 2012, 22:57, said:

cu pot pune un link spre o anumita pozitie din aceeasi pagina.
exemplu pun titlurile sus si cand dai click pe ele sa te duca mai jos in pagina de unde incepe articolul acela.
am rezolvat

#269
cutremurul

cutremurul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 904
  • Înscris: 09.06.2007
Ma scuzati ca va chinui neuronii dar spuneti ceva pentru unu ca mine: CUM fac sa implementez acel bellonline form ?
am codul html si pentru form pun <form action="config.php" method="post"> ?? apoi fac eu restul tabelului ? Nu ca mi-ar fi greu dar cum fac eu ca fiecare camp (nume mail etc) sa stie la ce comanda din php sa apeleze ? Pun inainte de fiecare (nume mail etc) <input name="Numele_campului" type="text" id="AICI ma uit in PHP sa vad cu ce s-ar potrivi???"> ???
In plus acel bellonline form are pe langa config.php si BELLmailer.php . Cel din urma este "actionat" din config.php sau trebuie sa pun si pentru el alta comanda ? :)
Am incercat si la ei pe site sa vad cum sta treaba dar cum cu php-ul nu ma inteleg n-am idee ce trebuie sa citesc in el ca sa stiu ce trebuie sa scriu in html pentru a-mi rezulta formularul
Multumesc ca ati citit toata chestia asta si scuzati faptul ca va pun sa-mi explicati mai in adancime despre PHP ce si cum functioneaza


OFF: pentru restul care cred ca vreau un tabel facut de altcineva va informez ca sunt in paginile din urma afisate destule dar eu vreau sa stiu cum implementez acest "bellonline form"

#270
cutremurul

cutremurul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 904
  • Înscris: 09.06.2007
Scuzati dublu-post dar nu mai pot edita postul anterior. Am reusit sa fac ceea ce doream doar ca am o problema. DUPA ce am facut toate campurile si mi-am batut capul cu ce sa scriu in ele am observat ca orice as face nu-mi arata codul de securitate generat de acel "bellonline mailer". am incercat cu "<td colspan="2" name="randomness" type="text" id="randomness" value="$random_code" /> si in loc de td am pus div si tot asa dar NU merge. Vreo idee ? :)

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate