Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare centrala termica apar...

samsung Xcover 5 Nu mai vrea

Telefon de budget pentru filme 10...

Recomandare serviciu / firma recu...
 La mulți ani @Piniuli!

Pret inghetata corso kaufland?

La multi ani @Constantin si Elena...

La mulți ani @Ion_Bumbu!
 Obiecte vechi și inutile car...

Mentenanta Acoperis

Cheder deteriorat , zgariat, cum ...

Laptop HP 15-AF001NQ, AMD E1-6015...
 Blat de bucatarie lungime 4,60 m

Termostat incalzire si racire

Configurare retea cu modem Vodafo...

Curtea Penala Internationala soli...
 

internet pe laptop prin telefonul mobil

- - - - -
  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#1
Andreyutzu

Andreyutzu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 04.07.2006
Salutare ! Am un telefon Nokia 6680 ..folosesc o cartela orange pe care am activata optiunea wap unlimited. Am vrut sa  fac browsing pe laptop folosind telefonu ..sa ma conectez la net prin tel ..am conectat telefonul prin usb si am deschis ...pc suite..folosind optiunea de conectare la internet. am incercat apoi ambele optiune ..conectarea manuala...am scris la punct de acces wap...s-a conectat ..apoi am incercat si cealalta varianta selectand operatorul de retea..a mers si asa...conexiunea este f buna ..insa dupa cateva minute am verificat creditu ..46 de centi au fost consumati. si uitandu-ma la log ..am vazut cu nu a fost folosta conexiunea pt wap unlimited..profilu Orange Wap...au fost folosite altele.
Intrebare: costa daca fac browsing pe laptop prin wap unl ?? daca nu cum fac sa nu mai platesc ?? eu stiam k nu costa ...Si a doua intrebare dc mi-a luat credit ?? si dc 46 de centi...logic daca costa ceva ...imi lua  1,20 $/MB...Astept un raspuns ..va multumesc

#2
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,022
  • Înscris: 08.06.2003
Daca vrei sa te conectezi la Net, "normal" este sa utilizezi APN-ul internet, unde vei plati 1$20/Mb.
Daca vrei sa te conectezi prin optiunea Wap unlimited (chiar daca nu este prea "frumos" sa o faci, ca sa zic asa), platesti 4$ lunar optiunea, si atāt. APN-ul utilizat trebuie sa fie "wap".

Acum probabil ca ai gresit tu setarile. Cel mai bine este sa te duci īn Configuration Panel > Modems, sa selectezi modem-ul pe care īl vei utiliza (adica telefonul GSM), apoi te duci īn proprietati, paramtri avansati, si scrii la Comanda de initalizare a modem-ului : +cgdcont=1,"IP","APN", unde APN reprezinta "internet" sau "wap"...

#3
Andreyutzu

Andreyutzu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 04.07.2006
ok ..mersi mult ..atunci cum iti explici ca mi-a luat 46 de centi ?? ca dak ma taxa trebuia 1,20 $/mb ..as vrea sa discut cu tine la privat ...k sa aflu mai multe...ca nu prea am inteles. un id ceva ?? o adresa de mail ?? mersi

mai detaliat...ce setari/configuratii fac la telefon ..si ce setari la laptop ?? pas cu pas...unde dau.tot ..sunt in ceatza k sa zic asa...si dak imi dai o adresa sa vorbim ...ar fi si mai ok...astept un raspuns

#4
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,022
  • Înscris: 08.06.2003

View PostAndreyutzu, on Jul 15 2006, 20:47, said:

ok ..mersi mult ..atunci cum iti explici ca mi-a luat 46 de centi ??
Pentru ca nu ai cosnumat 1 Mb, ci doar vreo 400 Kb... :)

View PostAndreyutzu, on Jul 15 2006, 20:47, said:

as vrea sa discut cu tine la privat ...k sa aflu mai multe...ca nu prea am inteles. un id ceva ?? o adresa de mail ?? mersi
Din pacate voi putea doar pe PM, aici pe Softpedia... Messenger-ul nu īmi merge, si Yahoo Mail-ul merge super greu...

View PostAndreyutzu, on Jul 15 2006, 20:47, said:

mai detaliat...ce setari/configuratii fac la telefon ..si ce setari la laptop ??
In telefon la Seetings > Connection, pui la GPRS Modem Acces Point (sau cum i s-a zice īn engleaza, ca eu am meniul īn franceza) internet sau wap.

Apoi pe PC creezi o noua conexiune, din Network Connections... ca numar de apel trebuie sa pui *99#, si atāt, ca nu trebuie pus nici un username sau Password.

Edited by Cosconor, 15 July 2006 - 19:59.


#5
Andreyutzu

Andreyutzu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 04.07.2006
Ink ceva la Nokia 6680 Modem..la proprietati in calc ..la extra settings > Extra initialization commands: aveam pus AT+CGDCONT=,,"internet"<cr> si eu am modificat si am pus AT+CGDCONT=,,"wap"<cr>. cred ca din cauza k era pus internet mi-a luat ...in fine .acum asa: AT+CGDCONT=,,"wap"<cr> e bine pus ?? sau trebuie altfel sinatxa ??? spune cum trebuie sa pun acolo pls ..si a doua intrebare..daca am pus wap in loc de internet nu imi ia in plus fata de cei 4 dolari ...nu ?mersi ..ast raspuns

#6
djadi21

djadi21

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,514
  • Înscris: 03.08.2004
Ba merge softpedia, acum prin apn wap postez, dar de pe telefon, totul depinde de broswere.

Dar totusi mai bine foloseste apn internet de pe laptop.  :D

#7
Andreyutzu

Andreyutzu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 04.07.2006
Ink ceva la Nokia 6680 Modem..la proprietati in calc ..la extra settings > Extra initialization commands: aveam pus AT+CGDCONT=,,"internet"<cr> si eu am modificat si am pus AT+CGDCONT=,,"wap"<cr>. cred ca din cauza k era pus internet mi-a luat ...in fine .acum asa: AT+CGDCONT=,,"wap"<cr> e bine pus ?? sau trebuie altfel sinatxa ??? spune cum trebuie sa pun acolo pls ..si a doua intrebare..daca am pus wap in loc de internet nu imi ia in plus fata de cei 4 dolari ...nu ?mersi ..ast raspuns

#8
Startpause

Startpause

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,712
  • Înscris: 05.03.2005
mai bine dai un telefon la 408, la orange asta e nr. pentru departamentul de date si te indrumeaza cu absolut toate setarile care iti trebuie si pentru mobil si pentru laptop !

#9
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,022
  • Înscris: 08.06.2003
[quote name='Andreyutzu' post='1684706' date='Jul 15 2006, 21:28']+cgdcont=1,"IP","internet"[/i] sau +cgdcont=1,"IP","wap" (exact cum sunt scrise aici, cu " cu tot)

[quote name='Andreyutzu' post='1684706' date='Jul 15 2006, 21:28']..si a doua intrebare..daca am pus wap in loc de internet nu imi ia in plus fata de cei 4 dolari ...nu ?mersi ..ast raspuns[/quote]Daca utilizezi APN wap si ai optinuea Wap Unlimited de 4$ activa, nu īti va mai luan nici un cent īn plus. :)activa, nu īti va mai luan nici un cent īn plus. :)

Edited by Cosconor, 15 July 2006 - 21:08.


#10
Andreyutzu

Andreyutzu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 04.07.2006
mersi mult

#11
ExTOf

ExTOf

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 15.10.2006
Cosconor nu poti lua legatura cu mine ca vreau sa te rog ceva!te rog mult sa ma ajuti!

#12
eusebiu b

eusebiu b

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 84
  • Înscris: 07.12.2005

View PostAndreyutzu, on Jul 15 2006, 22:49, said:

mersi mult

Ai reusit ? Ca m-ar interesa si pe mine

Thx,
Eusebiu

#13
hades23

hades23

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 24.02.2006

View PostCosconor, on Jul 15 2006, 21:07, said:

Daca utilizezi APN wap si ai optinuea Wap Unlimited de 4$ activa, nu īti va mai luan nici un cent īn plus. :)activa, nu īti va mai luan nici un cent īn plus. :)
am facut toate setarile si in telefon si in calculator si cand incerc sa deschid orice pagina imi da time out dupa un timp <_< (am incercat ca browser firefox 2.0 si opera 9).ma poate ajuta careva? :huh:

#14
dumy1dumy

dumy1dumy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 21.08.2004

View Posthades23, on Nov 7 2006, 08:15, said:

am facut toate setarile si in telefon si in calculator si cand incerc sa deschid orice pagina imi da time out dupa un timp <_< (am incercat ca browser firefox 2.0 si opera 9).ma poate ajuta careva? :huh:

in browsere ai setat proxy?

#15
mahoarca

mahoarca

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 03.11.2005
Va salut.
Vad ca nu s-a mai postat de mult pe acest topic, dar imi incerc si eu norocul, poate ma ajuta cineva.
Am un telefon Samsung SGH D500, si abonament la orange cu 30MB internet/luna. Modul de conectare intre telefon si laptop este prin Bluetooth, cablul de date nu il mai gasesc.
Pot sa ma conectez la internet pe laptop prin conexiunea de la Orange? Cum sa fac asta? Am cautat pe diferite forumuri si nu am gasit nimic.
Va mulumesc.

#16
toonamy_turkish

toonamy_turkish

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 31.08.2007
salutare tuturoro am un nokia 5200 si vreau sa stiu ce setari sunt necesare pt net pe laptop pls

#17
Startpause

Startpause

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,712
  • Înscris: 05.03.2005
nicio setare

daca ai netul activat pe telefon, sunand la 408 si alegand un tip de abonament, setarile pe telefon le iei de pe site de la orange, setari automate

iar pe calculator nu ai nevoie decat de Nokia PCSuite si ii dai conectare la internet.

#18
alexandder_crb

alexandder_crb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 26.03.2007

View Postspare-me, on Dec 15 2007, 22:47, said:

nicio setare

daca ai netul activat pe telefon, sunand la 408 si alegand un tip de abonament, setarile pe telefon le iei de pe site de la orange, setari automate

iar pe calculator nu ai nevoie decat de Nokia PCSuite si ii dai conectare la internet.
si eu am tot un nokia 5200, sunt tot pe orange, dar pe cartela prepay am setarile facute ,am pcSuite si cand incerc sa ma conectez la internet nu merge. imi zice ca "failed to connect to the network.one touch acces could not connect to the selected device"
Ma puteti ajuta?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate