Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare centrala termica apar...

samsung Xcover 5 Nu mai vrea

Telefon de budget pentru filme 10...

Recomandare serviciu / firma recu...
 La mulți ani @Piniuli!

Pret inghetata corso kaufland?

La multi ani @Constantin si Elena...

La mulți ani @Ion_Bumbu!
 Obiecte vechi și inutile car...

Mentenanta Acoperis

Cheder deteriorat , zgariat, cum ...

Laptop HP 15-AF001NQ, AMD E1-6015...
 Blat de bucatarie lungime 4,60 m

Termostat incalzire si racire

Configurare retea cu modem Vodafo...

Curtea Penala Internationala soli...
 

Stații epurare, fose septice, ecologice

* * * * * 3 votes
  • Please log in to reply
2909 replies to this topic

#1927
ovidiucta

ovidiucta

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 24.06.2013
OK, inseamna ca nu este un teren foarte prost dpdv al ratei de percolare.

#1928
ergovlad

ergovlad

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 77
  • Înscris: 02.03.2015
Nu e nici stralucit insa daca faci un dren generos orice sol e permeabil

#1929
vast

vast

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,471
  • Înscris: 04.05.2008
ergovlad,
Multumesc tie si prietenului tau pentru ca ne-ai impartasit parerile tale in legatura cu acest model de fosa. Daca pana acum stateam inca in dubii cu privire la achizitie, acum sunt convins.

Astazi m-am oprit pe la primaria din comuna sa ma interesez de actele necesare pentru finalizarea constructiei, unde am dat si de primar. Normal, l-am intrebat si de extinderea canalizarii si mi-a raspuns ca anul asta sunt in plan vreo 3 km dar in alta zona si ... poate ... la anul or avea bani sa faca si la mine. Cum nu mai pun nici o baza in acest primar, mai bine ma asigur cumparand si montand o fosa ca sa ma pot muta acolo.

#1930
ergovlad

ergovlad

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 77
  • Înscris: 02.03.2015
Eu unul iti doresc succes in achizitie si chiar sunt curios si de parerea ta.. bafta la achizitie si la instalare

#1931
rodanny

rodanny

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,931
  • Înscris: 13.01.2004
Să-mi fie cu iertare dar aici miroase rău.... A reclama...obiecțiile unor colegi sunt f pertinente și f adevărate...însă răspunsurile tipice de vânzător... Credeți ca norma de inghet e data ca nu aveau unii ce face?...  Legat de dren.... Dacă ai stat sa se svurga a pa 15 minute e o mare problema....asta în ideea în care nu ai așteptat sa se infiltreze vreo 1000 litri... Atunci da..timpul era ok...


#1932
ergovlad

ergovlad

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 77
  • Înscris: 02.03.2015
@rodanny se pare ca ai dreptate... miroase a reclama din moment ce 4 producatori deghizati in "blana de oaie" deja au incercat sa intimideze analiza mea si sa imi ceara sa scot pozele de pe forum.. imi cer scuze daca prietenul  meu nu a cumparat fosa pe care o asteptati voi. Promit ca urmatorului prieten care vrea sa isi ia fosa sa ii spun ca nu il ajut daca nu isi ia ce vreti voi. Cat despre cele 15 min citeste atent ca am zis ca 15 min au luat baietii aia o pauza timp in care a disparut apa asadar nu stiu ex in cat timp ca nu am stat cu ceasul langa groapa. Iar despre cota de inghet.. prefer sa mai explic odata pentru cine poate intelege. "Cota de inghet" este adancimea pana la care pe timp de iarna la cele mai drastice temperaturi ingheata apa in sol.. in sol nu inseamna in teava.. apa in teava nu ingheata mai oameni buni.. ia ganditi putin la instalatii facute pe exteriorul casei..si aunt cateva...  iar cu astea fiind spuse imi inchei ideile pe forum tocmai pentru a nu mai fii acuzat ca fac reclama. (Desi nu inteleg cui, pt ca produsul respectiv il vand vre-o 4 firme) va las cu bine si sper sa ne reauzim intr-o tara cu oameni mai educati (referitor la mesajele primite) si care nu mor de ciuda caprei vecinului.. eu unul chiar ii felicit pe cei de la care a luat prietenul meu fosa iar de restul spun doar ca atitudinea dovedita aici reflecta calitatea produselor voastre. Pana una alta va sfatuiesc oameni buni sa nu luati nici o fosa dintre cele discutate aici ca nu cumva sa creada careva ca eu vand fose. De ar fii asa as fii si eu muritor de foame la preturile la care sunt fosele in România. (Am mai explicat care e expertiza mea si faptul ca am lucrat si cu sisteme de epurare mici in afara tarii.. si stiu cam cat ar costa productia si care ar fii pretul de vanzare corect, drept dovada faptul ca nu am sa vand niciodata fose in tara asta.. ma multumesc cu contractele mele. Va doresc bafta

#1933
vast

vast

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,471
  • Înscris: 04.05.2008
rodanny,

Imi pare rau ca ai tras o concluzie gresita in legatura cu postarea lui ergovlad. Daca ai fi citit mai multe pagini in urma ai fi stiut ca el este doar un simplu om care a capatat o experienta in acest domeniu in afara tarii. Din nici un post al lui de pana acum nu reiese ca ar fi producator sau ca ar avea vreo colaborare cu vreun producator. Interventiile lui au fost doar pentru a ne corecta anumite informatii care s-au vehiculat in mod gresit.

Ca si viitor utilizator al unei fose am luat legatura cu doi producatori care activeaza pe piata Iasului. Un om de vanzari trebuie sa stie cum sa isi promoveze produsul cand este intrebat cu ce se diferentiaza de produsul concurentei. Din pacate raspunsurile lor nu m-au multumit, atat in ce priveste descrierea produsului lor cat si in comparatie cu altele. Singurul om care m-a facut sa inteleg unele aspecte tehnice legate de acest domeniu a fost ergovlad, care mi-a raspuns la intrebarile adresate direct pe forum, deoarece am considerat ca atat intrebarile, cat si raspunsurile, trebuie sa fie publice, bune pentru toti cei care vor sa invete si sa achizitioneze documentat, dar si sa monteze intr-un mod corect.

Pe de alta parte nu am sa pot intelege pe cei care scriu pe forum doar ca sa raspunda rapid la o chestiune pe care au vazut-o pe ultima pagina din topic, dar fara sa citeasca macar cateva pagini din urma ca sa inteleaga care a fost mersul lucrurilor. E ca si cum te bagi in seama intr-o discutie fara sa stii cum de s-a ajuns in acel punct.

Sper ca ergovlad sa revina asupra deciziei sale si sa ramana pe forum pentru a-i ajuta si pe altii care vor intampina probleme in acest sector. In cazul in care hotararea lui nu se va schimba, il rog in mod public sa imi trimita un mesaj privat cu datele sale de contact pentru a putea tine legatura cu el in continuare si a beneficia de sfaturile si experienta lui. Multumesc.

#1934
BodCasa

BodCasa

    Tartaria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,759
  • Înscris: 15.04.2012
ergovlad, stai linistit, cunostintele tale starnesc invidii.....
Nu ai de ce sa iti faci probleme!

#1935
rodanny

rodanny

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,931
  • Înscris: 13.01.2004
Salutari...tocmai am citit cam 50% din postări... Multe interesante, altele mai puțin. Nu vreau sa improsc cu noroi pe nimeni... Dar părerea mea... Și îmi cer scuze dacă deranjez spunându-mi părerea, părea ca face reclama... Atât și nimic mai mult.. Cat despre inghet și alte alea, sunt multe de discutat.... Nu știu ce conducte exterioare a văzut, dar e vb de presiunea apei, de viteza cu care circula etc... Însă repet.... Atât timp ca niște ingineri în urma unor studii au creat aceste prescripții, ar fi bine sa le luam asa... Nu sa reinventam roata...
Și sa nu ne bazam exclusiv " pe experienta lui Dorel".

#1936
vast

vast

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,471
  • Înscris: 04.05.2008
Daca tocmai ai citit "cam 50% din postari", ai realizat faptul ca pana de curand s-a vorbit numai despre conceptul de fose orizontale? Sper sa nu gresesc, dar pana la ergovlad eu nu am citit pe acest topic despre modelul de fose verticale, iar daca a fost scris nu s-au prezentat avantajele/dezavantajele celor doua concepte. Abia dupa ce am intrebat in mod concret care sunt diferentele intre ele, cel care a raspuns a fost ergovlad prin prisma experientei sale rezultata in urma montarii si intretinerii sistemelor de epurare si tratare a apelor uzate la utilizatori mijlocii si mari. Daca ai fi citit vreo 10 pagini mai in urma ai fi inteles ca ergovlad doar si-a exprimat la nivel teoretic parerea ca fosele verticale ar avea o serie de avantaje in fata celor orizontale, dar nu a promovat nici un producator in acest sens deoarece nu a avut pana acum de a face cu produsele nici unui producator de fose (orizontale sau verticale) pentru uz casnic. Ba chiar era curios sa vada direct un asemenea produs. In postul sau, care a produs aceste valuri nedorite, nu a facut decat sa aprecieze un lucru bine facut calitativ, dar fara finisaje de tip "S-Klasse" si mai ales ... fara sa precizeze producatorul acesteia si nici de unde a fost cumparata. In acest moment vine intrebarea: nu mai am voie sa imi exprim parerile despre un produs ca nu cumva sa se considere reclama? Oare, nu cumva ai cumparat un produs datorita faptului ca ai citit si pe acest forum parerile unor experti sau simpli utilizatori ai unui produs?

#1937
avumit

avumit

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,518
  • Înscris: 01.01.2009
Problena omului a fost atunci cand a atacat pe utilizatori. Credibilitatea lui a scazut considerabil, cel putin in ochii mei.

#1938
canon

canon

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 21.12.2005
Salutare tuturor. Va rog pe aceasta cale sa-mi recomandati si mie pe cineva care face sisteme de drenaj si fose septice - ,,,si care le face BINE. Mentionez ca am casa la stadiul de finisaje si amenajare de curte in zona Pantelimon - Sos Cernica. -

Edited by florin71_skoda, 19 May 2015 - 09:20.


#1939
paulica82

paulica82

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 110
  • Înscris: 21.11.2014
Salutare.Ce probleme ar fi,daca as instala o fosa septica la 1 m de baie?Adica,pot sa vina de la primarie,mediu,ape in control?

Edited by paulica82, 28 May 2015 - 17:13.


#1940
nico-mallorca

nico-mallorca

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 25.11.2013
Buna,construiesc o pensiune cu 9 camere iar in zona nu este retea de canalizare.Deci capacitatea maxima de cazare ar fi maxim 25 de persoane.Daca se poate ceva sfaturi,idei,etc.Ce este mai indicat o fosa sau o statie de epurare.(daca se poate eventual si tipul care ar fi indicat pentru pensiune).Multumesc anticipat  !!!!

#1941
ergovlad

ergovlad

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 77
  • Înscris: 02.03.2015
Informații de interes public conform legii 544/2001

Telefon: 004 021 408 9605

E-mail: [email protected]

Asta recomand un cazul oricarei afaceri de genul. Ei iti vor comunica si firmele acreditate sa iti comercializeze sistemul de epurare (vei vedea ca nu sunt multe de fapt doar 2) si iti vor spune sice sa instalezi.. in caz contrar amenda este intre 10.000 si 10.000.000 lei cu sistarea activitatiilor pana la remedierea provlemei in functie de cat de grav considera ei ca ai neglijat legea

#1942
vast

vast

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,471
  • Înscris: 04.05.2008
Welcome back, ergovlad.Posted Image

#1943
ergovlad

ergovlad

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 77
  • Înscris: 02.03.2015
Nu e un comeback. .doar ca am vrut sa ajut un om inainte sa intre de tot in ceata si sa ajunga sa isi achizitioneze un produs care sa ii aduca amenzi imense.. recent am intalnit o situatie asemantoare si un biet cabanier a pus la vanzare cabana pt ca nu are de unde sa plateasca amenzile date pe sistemul ce si l-a luat acum 1 an jumatate

#1944
nico-mallorca

nico-mallorca

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 25.11.2013

View Postergovlad, on 06 iunie 2015 - 20:05, said:

Informaţii de interes public conform legii 544/2001

Telefon: 004 021 408 9605

E-mail: [email protected]

Asta recomand un cazul oricarei afaceri de genul. Ei iti vor comunica si firmele acreditate sa iti comercializeze sistemul de epurare (vei vedea ca nu sunt multe de fapt doar 2) si iti vor spune sice sa instalezi.. in caz contrar amenda este intre 10.000 si 10.000.000 lei cu sistarea activitatiilor pana la remedierea provlemei in functie de cat de grav considera ei ca ai neglijat legea
Multumesc mult ptr informatie !!!

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate