Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Bsod repetat

Angst Romania - Oficial in Insolv...

Biden loveste din nou

Pocket PC Handheld ajutor.
 Intrerupere utilitati casa tempor...

Care credeti ca este probabilitat...

paravan geam / obturare vedere

Motorola E32, se aprinde flashlig...
 La mulți ani @sylvius!

Joy Berceni Biruintei 87

Recomandare suport tableta

Vanzare apartament
 Adaptare motor nou la unele elect...

Sfat achizitie mirrorless Lumix

Romania printre primele poziții d...

Pisica din Iasi care a mers sa na...
 

Receivere Satelit - HELP!

- - - - -
  • Please log in to reply
180 replies to this topic

#73
RadioServ

RadioServ

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 210
  • Înscris: 22.04.2004
OVEX este solutia ta  :D

#74
onyx

onyx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 929
  • Înscris: 12.10.2002

dumitress, on Apr 30 2005, 14:44, said:

Ajutor!!!!! :worthy:

Receptor digital din familia  H/W: 12.01. A5 2M8M 4053 No Micom (tip kaon)vezi aici dupa incarcare bootloader bl 6.1.20 (avea 6.1.9) - atentie nu firmware -
, a decedat. Nu se mai aprinde nici un led, nimik?!?!?!? Ce-i de facut? Cine poate sa ma ajute, rog pm. Poate r@zvan, onyx, tylk, etc. Platesc reparatia.

<{POST_SNAPBACK}>


In mod normal nu trebuia sa umblii la bootloader. Bootloaderul e dependent de tipul memoriei flash din receptor. Pt HW tau se potrivesc numai bootloaderele 6.1.8 si 6.1.9 Cel mai nou care l-am vazut e 6.1.9v2 care este in receptoarele Focus. In starea de acum singura varianta e sa pui un bootloder potrivit cu o interfata JTAG. Nu te pot ajuta ca nu am JTAG, dar e simplu sa construiesti unul, iti trebuie un conector pt portul paralel al PCului si citeva rezistente - gasesti scheme pe net la greu si programe de JTAG idem (ex. JKEYS)

Edited by onyx, 30 April 2005 - 15:25.


#75
niculae

niculae

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 168
  • Înscris: 19.02.2005
Salutare celor de pe acest Forum . Am un STRONG 4355 Ev cu patch,ma poate ajuta si pe mine cineva de pe acest Forum cu niste Key pentru JETIX ?RAZVAN&ONIX? Ma puteti ajuta? Imi cer scuze sunt nou pe acest Forum dar si In receptia satelit.   Va multumesc pt ajutor si rabdare cu un Incepator!!!

#76
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,160
  • Înscris: 05.05.2003
Jetix mai este si pe Hotbird... parca in poloneza, din pacate.
Pentru Strong, gasesti lucruri interesante la Croteam, adica Aici

#77
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Mi-ar prinde bine niste ajutor din partea cuiva care se pricepe la electronica si la soft de tipul JTAG. Daca construiesc interfata paralela, unde lipesc firele pe placa receptorului (especta es 2000)? Si apoi, trebuie alimentat receptorul in timp ce este conectat la calculator? Se poate rezolva fara desigilarea receptorului???
Astept raspuns.

#78
_Patrick99

_Patrick99

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 03.01.2005
Am un receveier Neta Troya si as dori sa imi spuneti daca pot vedea programele codate.
Dupa cate am inteles exista un soft special,am nevoie de un calculator si de niste coduri.
Problema e ca nu am calculator...dar..l-as putea aduce de la cineva..sa introduc softul pe receiver si sa-l duc inapoi.Se poate?
Vreau sa va mai intreb: ce soft este necesar pt decodat programele pe Hot Bird si ce fel de cablu trebuie la conectarea receiver-calculator?
Multumesc anticipat!

#79
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,160
  • Înscris: 05.05.2003
Nu stiu daca exista patch pentru receiverul tau... vezi ca sus este un link (la croteam) iar acolo e o intreaga lista cu receivere
Ai nevoie de un cablu null-modem RS-232 (vezi thread-ul dedicat acestuia)

#80
yo8llx

yo8llx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,088
  • Înscris: 21.03.2005

r@zvan, on May 29 2005, 09:13, said:

ady18,
Eu as merge tot pe varianta unui receiver ''FTA'' Strong 6155 / 6125 (fara CI)
la aprox. 3.700.000 lei

<{POST_SNAPBACK}>



Buna,
La www.prosat.ro (Cluj) Strong 6125 = 2.450.000 - 2.650.000 cum vrei , ca la "mama productie" sau cu "noul soft" avind BootLoaderul Schimbat si taxele postale incluse (2.650.000 _ pentru cine nu crede pot scana factura sa vada)

Iar la Oradea Rec. SecondHend (Nu au 6125 ..... alte modele) la 1.500.000 lei cu 6 luni garantie (adresa firmei Oradea in fis. "OfertaActuala.zip")



Pentru *.bin/ Sti5518 util atas 3 si 4 iar in 5 Help.....(Sti5518=CPU-Strong6125)  
, mai multe pe:

http://www.curious-c...hread.php?t=860

Trebuie INREGISTRARE !!! ... dar gasiti mai multe pe acolo. (ultimele trei atasamente sint de acolo dar in total sint 9 plus altele prin... alt... topic.... la aceiasi adresa si alte receptoare ce au acest procesor !)

Bafta

Numai Bine

Magazine on-line in Romania:
<http://www.prosat.ro/>
<http://www.peruvision.ro/>
<http://www.elstar.ro... Ofertele din atas 1 si 2
<http://www.dk-sat.ro/>
<http://www.paytvcards.com/>
<http://www.strongsat...para/index.htm>
<http://www.intersatrtv.ro/>

si mai multe la :

http://www.mikado.ro/

Attached Files


Edited by yo8llx, 30 May 2005 - 12:33.


#81
gigolo

gigolo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 11.06.2005
pentru un srt 4355 (nu evolution) ver 1.02 sept.2002 exista posibilitatea de a instala emulator? multumesc.

#82
satelix

satelix

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 03.04.2005
se poate sigur.am si eu un strong la fel.trebuie sa aiba un loc de introdus cartela.common interface.

#83
onyx

onyx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 929
  • Înscris: 12.10.2002

gigolo, on Jun 11 2005, 22:08, said:

pentru un srt 4355 (nu evolution) ver 1.02 sept.2002 exista posibilitatea de a instala emulator? multumesc.

<{POST_SNAPBACK}>


nu se poate.

#84
Ami

Ami

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 28.02.2005
Cine ne poate explica fiecare clasa receptor :
DVB , DBOX2 , FTA , CI , EMBEDED CAM,
Adica sa ne explice si noua ce face fiecare, un receptor poate fi in doua clase?...etc

#85
surcix

surcix

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 332
  • Înscris: 24.05.2004
pls , spuneti-mi si mie un soft care sa editeze canale si transpondere in receptor de satelit Lazer 2003 Fta si un soft care sa faca upgrade la acelasi receptor

#86
onyx

onyx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 929
  • Înscris: 12.10.2002

surcix, on Jul 29 2005, 20:14, said:

pls , spuneti-mi si mie un soft care sa editeze canale si transpondere in receptor de satelit Lazer 2003 Fta si un soft care sa faca upgrade la acelasi receptor

<{POST_SNAPBACK}>


vezi daca astea ti-s bune

#87
papill

papill

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 11.08.2005
salutari am cateva intreabari referitoare la dreambox 500
cu ce cablu pot conecta un dream la pc
ce setari trebuie facute daca nu am netul ca sa le conectez
cum pot memora sateliti cu o montura h-h strong?
cum pot scrie o imagine pe el gemini de exemplu?
multumesc anticipat

#88
AirBoy

AirBoy

    Snow! Ski! Be freeeee...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,103
  • Înscris: 05.05.2003
O adresa destul de utila ar fi: www.rdi-sat.com/dreambox

Legatura prin serial se face printr-ul cablu null modem adica care are legaturile:
ca mai jos:


Attached File  serial9.gif   3.18K   211 downloads


Legarea prin retea se face printr-un cablu UTP-RJ45 simplu daca pleci in switch , sau cu legatura cross cable daca pleci intr-o placa de retea.

#89
nortton

nortton

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 343
  • Înscris: 05.08.2005
Salut tuturora.Am acest receptor satelitar,si imi este cam complicat  chiar si meniul ,dar pe mine ma intereseaza registrarea,in caz ca fac inregistrare la un film de exemplu ,dupa aceia cum fac sa-l extrag din hdd in pc casa-l convertesc in divx sau al mod de convertire? Mersi pt. ajutor.

#90
smario

smario

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 25.05.2005
salutare
mi-am cumparat de curand un dm500 dar problema e canu reusesc sa misc motorul cu el. am instalat diferite imagini dar tot degeaba
cineva mi-a zis ca nu alimenteaza motorul cu tensiune suficienta pt al roti
se poate modifica tensiunea din soft
daca scanez satleitul pe care imi este pozitionata antena imi gaseste ceva transpordere, dar numai cele cu sr mic
astept ajutor
multumesc

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate