Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Debit centrala pe circuitul de in...

Sticle de bere

Identificare accidentare

Termopane vechi si rulouri noi sa...
 17964- Regulator de presiune de s...

Unelte schimb baterii la Motorola...

Invazie de "cadre militare...

Sfat achizitie masina 4x4, buget ...
 Instalatii termice/electrice pent...

Reziliere contract provider TV/in...

Despre ghiseul.ro

Buget 12.000 euro - ce mașin...
 Se trage apa singur wc - picura

Israelul va fi atacat de catre Ir...

Proces cu Politia

Asigurare auto RCA la asiguratori...
 

Receivere Satelit - HELP!

- - - - -
  • Please log in to reply
180 replies to this topic

#91
onyx

onyx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 929
  • Înscris: 12.10.2002

smario, on Aug 23 2005, 23:05, said:

salutare
mi-am cumparat de curand un dm500 dar problema e canu reusesc sa misc motorul cu el. am instalat diferite imagini dar tot degeaba
cineva mi-a zis ca nu alimenteaza motorul cu tensiune suficienta pt al roti
se poate modifica tensiunea din soft
daca scanez satleitul pe care imi este pozitionata antena imi gaseste ceva transpordere, dar numai cele cu sr mic
astept ajutor
multumesc

<{POST_SNAPBACK}>


merge fara probleme cu motor, dezactiveaza GOTO X, nu scana, pune o lista gata facut de la pet123

#92
onyx

onyx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 929
  • Înscris: 12.10.2002
iei setari de aici http://home.tiscali....gs_07_08_05.zip

si le incarci cu dreambox edit

#93
smario

smario

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 25.05.2005
si le incarci cu dreambox edit
[right]<{POST_SNAPBACK}>[/right]
[/quote]

da, dar de ce nu imi misca motorul nici macar la manual cand dau tunning est sau vest, iar daca vreau sa schimb satelitul
imi apare mesajul "waiting for motor tunning to .." sau cam asa ceva.
mentionez ca pe un receptor strong motorul merge fara probleme

#94
smario

smario

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 25.05.2005
alta observatie!
receptionez doar canalele cu sr mic si feed-urile

#95
mario77

mario77

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 02.08.2005
Salutare!
Am un receiver Strong 4120. A mers bine dar ieri cand am pornit aparatul mi-a aparut in partea de jos a ecranului o banda pe care scria "favorite", pe urma ecranul devenea negru iar receiverul nu mai raspundea la nici o comanda efectuata prin telecomanda...bateriile sunt bune, am verificat
Aveti idee ce poate fi?
Cu multumiri,
Mario

#96
niculae

niculae

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 168
  • Înscris: 19.02.2005
Am si eu o intrebare pentru cei in masura sa-mi explice daca Strong 4401 care este cu viaccess2 incorporat . se poate pune patch pe el ori nu? si unde se gasesc patch mai nou decat pe RDI?.   sau daca stiti vreo Conserva  mai ieftina care sa mearga cu patch si cu Max tv (pt max cu modul cam incorporat ) si binenteles si ceva mai ieftin...    ce Receptoare pt MaxTv mai stiti care nu au nevoie de modul Cam?                       Va multumesc anticipat si va salut.

Edited by niculae, 07 September 2005 - 20:44.


#97
onyx

onyx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 929
  • Înscris: 12.10.2002

niculae, on Sep 7 2005, 20:11, said:

Am si eu o intrebare pentru cei in masura sa-mi explice daca Strong 4401 care este cu viaccess2 incorporat . se poate pune patch pe el ori nu? si unde se gasesc patch mai nou decat pe RDI?.   sau daca stiti vreo Conserva  mai ieftina care sa mearga cu patch si cu Max tv (pt max cu modul cam incorporat ) si binenteles si ceva mai ieftin...                           Va multumesc anticipat si va salut.

<{POST_SNAPBACK}>


pt ce vrei tu (patch si VIA2 reader) 4401 e cea mai ieftina varianta.  Urmatoarea inseamna un dreambox500 care costa ~700RON

..mai exista si dragonul s1100 la ~400RON dar nu stiu inca daca merg updateurile pe cardul de via2

#98
ovi64

ovi64

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 22.09.2005
salut baieti ! am un receiver sat+ x9.1.dar in in meniul de sateliti nu am de exemplu Intelsat 10-02 1 W si lipsesc ei mai multi . stie cineva daca se poate    adauga sateliti si daca da cum se poate face? [FONT=Arial][SIZE=1]

#99
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,159
  • Înscris: 05.05.2003
Probabil receiverul este de fabricatie mai veche si nu cuprinde in lista Intelsat 10-02
O modalitate simpla ar fi sa redenumesti un satelit din lista (nefolositor) si sa introduci acolo manual toate frecventele de la 1'W
Deci ''transforma'' satelitii care oricum nu intra in Romania (la peste 100'E sau 50'W) in sateliti ''europeni''
Dar e bine sa mai cauti prin meniu/setari... poate reuseti sa introduci noi sateliti
Nu m-am uitat daca este receiverul tau in lista de mai jos... cauta-l totusi (la other receiver sunt foarte multe)

http://www.croteam-sat.org/aploud/

#100
cata08

cata08

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 19.05.2005
Salut! Ma scuzati ca ma bag ca musca in lapte...am un receptor Strong 6155 (cumparat de curand, sunt "incepator") si nu stiu cum sa fac sa ii "bag" un soft mai bun sa receptionez si programe codate ?
Am o antena de 80 cm (sunt din Craiova) si pe ce satelit ma sfatuiti sa ma "stabilesc" ?
Nu este mobila antena. :worthy:  :notangel:

#101
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,159
  • Înscris: 05.05.2003
Fixeaza antena pe Hotbird 13'E si vezi francezi, polonezi, elvetieni, etc.
Mai sus putin este un link... intri acolo la sectiunea ''Stong receiver'' si cauti soft de Strong
Si  
Aici pentru aplicatiile necesare actualizarilor de soft
Ai link-urile, mai departe te descurci singur (totul este acolo... cauta bine)

Edited by rz, 28 September 2005 - 10:49.


#102
cata08

cata08

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 19.05.2005
Multumesc mult rz. Pentru zona in care sunt cam ce diametru(minim) imi recomandati la antena ?

#103
cata08

cata08

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 19.05.2005
Scuzati ca revin asa, am citit (cat am putut sa inteleg) din ce mi-ai recomandat rz dar nu imi dau seama cum sa fac "incarcarea" noului soft, chiar nu ma pricep la asa...te rog, va rog ajutati-ma... :worthy:
... mai multe detalii (mai pe "romaneste") sunt cam tare de cap la asa ceva...:wallbash:

#104
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,159
  • Înscris: 05.05.2003
In ultimul link (RDI), descarci fisierul din 08. 02. 2005 (6XXX system loaders) si in arhiva de acolo ai aplicatiile + fiserul ''loading steps'' unde se explica pas cu pas cum trebuie facut
Apoi cauti ultimul soft (in aceeasi lista de pe RDI) pentru 6XXX
Nu am de unde sa stiu locatia ta... nu ai specificat

Edited by rz, 28 September 2005 - 14:17.


#105
cata08

cata08

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 19.05.2005

rz, on Sep 28 2005, 14:16, said:

In ultimul link (RDI), descarci fisierul din 08. 02. 2005 (6XXX system loaders) si in arhiva de acolo ai aplicatiile + fiserul ''loading steps'' unde se explica pas cu pas cum trebuie facut
Apoi cauti ultimul soft (in aceeasi lista de pe RDI) pentru 6XXX
Nu am de unde sa stiu locatia ta... nu ai specificat

<{POST_SNAPBACK}>



Sunt din Craiova.

#106
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,159
  • Înscris: 05.05.2003
Pai trebuie sa receptionezi destul de bine cu 0.8M... daca vrei insa un plus ( ''rezerva'' ) de semnal, una de 1.2M isi face treaba excelent acolo :)

Edited by rz, 28 November 2005 - 18:06.


#107
Victor64

Victor64

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 24.11.2005
Salut la toata lumea !

va rog comunicati-mi si mie cum voi reusi sa introduc AES keys in strong 4125 evo.

Thank you.

#108
romeo19

romeo19

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 167
  • Înscris: 30.10.2003
care ar fi mai indicat ? 4012 este nou iar 4155 la a doua mana dar sunt la acelas pret

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate