Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Care mai sunt mediile de admitere...

Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?
 Idei cale de actiune recuperare g...

Intoleranța lactoza- vegan v...

Tobe acustice insonorizare in blo...

Cine canta? Fragment din melodie...
 Tablou sigurante Dacia Sandero 2012

Baby Reindeer - 2024

Hotii voteaza hoti?!

Camera video masina
 Zilele emailului din gospodaria n...

Best gaming laptop?

Humane (2024)

Recomandare casti 100-150 lei
 

Probleme cu garda de mediu.

* * * * - 6 votes
  • Please log in to reply
56 replies to this topic

#37
wiseguy76

wiseguy76

    just don't

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,220
  • Înscris: 24.05.2006

View Postdorin_2k, on 19 martie 2024 - 17:37, said:

Initiatorul nu a aruncat nimic.




Initiatorul a aruncat gunoi pe camp folosind un alt infractor care i-a zis 'lasa boss ca te scap eu de el'. Scuze, nu infractor, contravenient.

#38
sorin147

sorin147

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,368
  • Înscris: 11.08.2003
Dorin, cam asa?

Buna ziua, suntem de la Politia si Garda de Mediu. Locuiti la aceasta adresa?
NU
Cum va numiti?
Nu stiu.
Aveti un act de identitate?
Nu
...
...
...
Aici scrie ca va numiti ... si locuiti la aceasta adresa.
Da, dar nu stiu.



Ce s-a intamplat cu suntem majori si responsabili? :)

Edited by sorin147, 19 March 2024 - 17:51.


#39
wiseguy76

wiseguy76

    just don't

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,220
  • Înscris: 24.05.2006

View Postsorin147, on 19 martie 2024 - 17:49, said:

Dorin, cam asa?

Da, dar nu stiu.

A zis tata ca nu stim, si, mai ales, nu semnam. Nimic. Niciodata.

#40
Talibane

Talibane

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 222
  • Înscris: 12.05.2019
Dupa cum au spus si altii pe aici, nu se arunca nimic la gunoi cu date personale... Eu, facturi si colete le trec cu un marker gros peste toate datele, sau daca ii cazu, fac confeti din ele inainte se le dau la cosu de gunoi.

#41
danaciu

danaciu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,492
  • Înscris: 01.05.2006
Uimitor.

Un topic in care autoritatile sunt criticate ca si-au facut treaba!!!!!

Dupa mii si mii de topice isterice cu "autoritatile statului" care nu fac nimic, "autoritatile statului" incompetente, "autoritatile statului" hoti, "autoritatile statului" bugetari buni de nimic, "stat esuat", "vrem o tara ca afara" si alte milioane si milioane de aberatii si hate.

Si mai uimitor e ca unii il aproba pe initiator, ii dau dreptate ba chiar ii spun ce prost a fost ca a spus adevarul.
Super uimitor e si numarul celor care il invata ca princpiul numarul unu in viata e minciuna.
Dar cel mai uimitor e unul care se lauda, in mai multe posturi, cum si-a invatat familia si copii sa minta inca de cand erau mici!
E un bun inceput in viata si copii lui vor devenii cu siguranta romani valorosi pentru societate.

Mentalitatea comunista este inca vie in spiritul si constiinta romanilor, aka sa dam societatii cat mai putin dar sa furam cat mai mult.
Dar oare uimeste pe cineva ca toti cei de mai sus urla isteric ca politicienii si doar politicienii sunt de vina ca nu avem autostrazi, spitale etc. in timp ce ei sunt cetateni model?

Sunt curios oare cum credeti ca s-ar fi terminat treaba asta in Germania sau in oricare alta tara civilizata si cu oameni corecti?

Eu consider ca amenda primita este mult prea mica pentru fapte de acest gen.

Si in final mi s-a parut deosebit un caz in care evidenta este distorsionata intr-un mod in care sa corespunda uneia dintre aberatiile preferate de romani , rostogolita in mai toate topicele si comentariile din ro.

View PostToymachine, on 19 martie 2024 - 14:09, said:

@OP: le strangi frumos si data viitoare o sa tii minte ca in RO iti trebuie dovada ca nu esti vinovat, nu invers.

Chiar initiatorul recunoaste ca i-au aratat dovada ca gunoiul ii apartine.
Binenteles ca hipsterii rezistenti vor urla ca e nevoie de probe ADN, martori prezenti la incarcare si descarcare, probe video cu sunet si lumina, filmate binenteles cu camere 4K omologate si aprobate de sri, sie, spp, dgia, csat si nato.

#42
blogeranonim

blogeranonim

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 335
  • Înscris: 08.02.2010
In ce tara traiti frate, ca eu am facut sesizare la politia locala ca sunt niste tarambeti care arunca gunoiul pe langa tomberon si mi-au spus ca nu au timp de prostii d'astea.
puteam sa merg mai departe cu sesizarile, dar nu este la mine in fata portii, asa ca nici mie nu imi mai pasa asa tare.

#43
jm2010

jm2010

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,003
  • Înscris: 14.03.2013

View PostCalypsso, on 19 martie 2024 - 13:53, said:

Buna,

Am o mica problema, un care sunt si frustrat, si suparat si oarecum vinovat,

Zilele trecute am facut curat in curte, asa ca am sunat pe unu care se ocupa el cu debarasari si tot felul, mi-a luat de prin curte ce i-am dat, nu l-am chemat pentru gunoaie ci pentru pamant, aveam foarte mult exces de pamant pentru ca am pus rulori si a trebuit sa scot mult pamant, dar pe langa pamant i-am mai dat si niste guinoaie sa ma scap de ele.

Astazi m-am trezit cu politia garda de mediu la poarta ca de ce am aruncat gunoi in camp, eu nu stiu ce  a facut ala si unde a  aruncat gunoiul, m-au gasit, ca si eu destept, am aruncat ceva colet, in care era numele si adresa mea, in fine, dupa o cearta zdravana in care le-am spus exact ce s-a intamplat cum s-a intamplat le-am aratat filmari de pe camera cu masina ce a venit si mi-a luat, pe ei tot nu i-au interesat ca poate masian aia era a mea sau ala era prieten cu mine etc, bineinteles ca tipul ce mi-a luat gunoiul are telefonul inchis probabil stie is el despre ce e vorba,

In fine, dupa toata cearta si contraziceri m-au incarcat cu 1500 de lei amenda, nervos suparat zic ba imi asum jumate de vina, asta e, data viitoare sa fac contract sau ceva la mana, dar ce ma enerveaza la maxim si ce ma frustreaza si nu stiu ce sa fac, ca m-au pus sa imi iau gunoiul inapoi asta nu e problema ca nu e mult, eu am aruncat sa zic asa 2 paleti de lemn, 1 sac cu ceva gunoi care nu mai stiu ce era in el si o cutie tot asa cu cartoane gunoi si ce mai era acolo.

Politia a garzi de mediu tot spune ca sunt acolo si inca 3 saltele si bureti si lemne polistiren , si tre' sa le iau si pe alea, si le-am explicat le-am aratat filmarea cum am spus ce s-a incarcat ei nu, ca daca nu iau si saltelele respective si lemnele si buretii ce este injur o sa-mi dea amenda de 60 mil,am termen pana joi,  ce as putea face in cazul asta?

In cazul asta ii explic la ala daca vreau sa fac rau la cineva, ma duc ii iau o cutie de la un colet de la poarta, iau niste gunoi si il arunc in camp si ii da amenda... raspuns de om tamp!t nu aveti decat sa o faceti, zice el.

Chiar nu stiu, eu nu zic ca nu sunt vinovat, dar cum dracu sa ma puna sa culeg si mizeria altora care nici nu stiu unde naiba aruncat asta gunoaiele, tre sa ma duc la ei la sediu sa-mi  de exact locatia.

Sunt maxim de frustrat pe faptul ca tre' sa iau gunoaiele altora, si pe ciupalacu ala de betiv care a aruncat gunoaiele acolo.

Eu  ma duc sa-mi ridic gunoaiele alea, dar cum naiba sa-i mai demonstrez ca infectele alea de saltele si ce este acolo nu sunt ale mele.... efectiv nu sunt ale mele, mie si scarba cand ma gandesc
Hai sa nu fim ipocriti. Stiai mult prea bine ca astia de vin asa, la negru, sa iti ia gunoaiele, le arunca pe camp. Toata lumea stie asta. Daca doreai sa faci corect, luai de la cei cu salubrizarea container, il incarcai, aveai factura, contract, totul era ok. Acuma te oftici ca te-au prins si te-au amendat. Ca te-au mai incarcat si cu alte mizerii de acolo... ia-o ca pe o lectie.

#44
MindArchitect

MindArchitect

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,015
  • Înscris: 30.11.2021
Eu citesc mesajul si ma gandesc, ba, am gresit, sa platesc amenda sa nu afle careva, sa ma duc sa arunc alea si gata povestea.
Nu povestesc cuiva, uit ca s-a petrecut.

Ca amenzile la escorte, te prinde garda, platesti, taci din gura, sa nu spui la careva.

Subiectul inteleg ca nu este facut pe Juridic, ca si era amuzant sa intrebi cum sa nu platesti amenda daca ai aruncat gunoaiele.

Toti gresim, aia este.

#45
Zuckerwatte

Zuckerwatte

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,769
  • Înscris: 06.07.2023

View Postdanaciu, on 19 martie 2024 - 18:42, said:

Dar cel mai uimitor e unul care se lauda, in mai multe posturi, cum si-a invatat familia si copii sa minta inca de cand erau mici!

Aici gresesti. Asta e doar un principiu sanatos sa nu incepi sa dai din tine cind te interogheaza politia. Este o chestie cu efecte juridice, orice avocat te invata treaba asta. Si nu, nu este minciuna, ci tacere. Asta este cu totul altceva

#46
RaimondMacelaru

RaimondMacelaru

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,213
  • Înscris: 10.08.2023
Dupa mine, vina o are 100% cel care arunca gunoaiele. Ca asa, le poate arunca pe camp orice firma, indiferent cat de serioasa pare.

#47
Zuckerwatte

Zuckerwatte

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,769
  • Înscris: 06.07.2023

View PostRaimondMacelaru, on 19 martie 2024 - 20:55, said:

Dupa mine, vina o are 100% cel care arunca gunoaiele. Ca asa, le poate arunca pe camp orice firma, indiferent cat de serioasa pare.

Important este ce se poate demonstra si cum se rezolva problema cit mai avantajos pentru societate, nu filmele politiste care stau in spatele actiunii dintr-o noapte intunecata cu ceata

#48
cumparator

cumparator

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,593
  • Înscris: 11.03.2006
Dupa ce a venit Berceanu la Garda de mediu acum cativa ani, a confiscat cateva masini si carute prinse ca aruncau gunoi pe camp, au dat asta la stiri si in 2 zile nimeni nu iti mai lua gunoiul. Asa se face treaba. Cat timp a fost ala si chiar cateva luni dupa ce n-a mai fost, pe aici pe la mine nu mai vedeai o hartie zburata de vant. Toti au devenit ca prin minune cetateni model.
Acum e varza, plin de peturi si prostii. Nu se mai leaga nimeni de cetateni, sa nu-i supere cumva si sa voteze cu altcineva decat cu PSD.

Edited by cumparator, 19 March 2024 - 21:41.


#49
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,384
  • Înscris: 01.12.2001

View Postsorin147, on 19 martie 2024 - 17:49, said:

Dorin, cam asa?
Exact.

Au venit anul trecut vreo 3 de la nus ce unitate medicala să mă întrebe dacă câinele meu e vaccinat.
I-am trimis la plimbare. Nu am avut niciodată câine.
Nu, că ei știau că era un câine acolo.

Codul Omerta.
Nu vreau să mă deranjeze inutil nus ce "organe".




#50
gushpi

gushpi

    cârcotaș

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,114
  • Înscris: 17.01.2012

View Postdanaciu, on 19 martie 2024 - 18:42, said:

Uimitor.

Un topic in care autoritatile sunt criticate ca si-au facut treaba!!!!!
...

View Postblogeranonim, on 19 martie 2024 - 18:52, said:

In ce tara traiti frate, ca eu am facut sesizare la ...

subscriu!
locuiesc la margine de sat și deseori sunt pus în postura de a amenința tot felul de nemernici care vor să arunce acolo deșeuri (majoritar deșeuri din construcții)
unii o fac pe zmeii, dar le arăt telefonul cu pozele în el și o ușchesc...
(un samsung S21 ultra 5g, cu zoom optic de 10x și digital pân'la 100x :P )

când am trimis poze d-astea pe mailul gărzii de mediu (loco), nici drakku n-a răspuns
recunosc că n-am timp de alergat să fac tot felul de petiții, dar măcar încerc câte ceva

așa că, @inițiator, te rog zi-mi care gardă de mediu te-a „lovit”, să le trimit felicitările mele!
Posted Image

Edited by gushpi, 20 March 2024 - 09:20.


#51
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,867
  • Înscris: 06.01.2008

View PostCalypsso, on 19 martie 2024 - 13:53, said:

...Eu  ma duc sa-mi ridic gunoaiele alea, dar cum naiba sa-i mai demonstrez ca infectele alea de saltele si ce este acolo nu sunt ale mele.... efectiv nu sunt ale mele, mie si scarba cand ma gandesc
Garda de Mediu sta ca lenesii la panda in loc sa patruleze in zonele unde stiu ca sunt probleme, iar cand mai gasesc cate-un "fericit" ca tine il incalta si cu gunoiul altora.
N-ai ce face, daca nu ai relatii nu scapi de amenda aia in cazul in care nu iei tot ce te-au somat sa culegi.

#52
jm2010

jm2010

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,003
  • Înscris: 14.03.2013

View PostRaimondMacelaru, on 19 martie 2024 - 20:55, said:

Dupa mine, vina o are 100% cel care arunca gunoaiele. Ca asa, le poate arunca pe camp orice firma, indiferent cat de serioasa pare.
Asta doar daca i-a dat factura pentru acel serviciu. Atunci putea sa zica ca este acoperit, a chemat o firma care i-a dat factura, nu e treaba lui. E o diferenta mare aici.

#53
RaimondMacelaru

RaimondMacelaru

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,213
  • Înscris: 10.08.2023

View Postjm2010, on 20 martie 2024 - 11:17, said:


Asta doar daca i-a dat factura pentru acel serviciu. Atunci putea sa zica ca este acoperit, a chemat o firma care i-a dat factura, nu e treaba lui. E o diferenta mare aici.

Nu cred ca sta in picioare ce zici tu, legal vorbind

#54
Crmn

Crmn

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 218
  • Înscris: 31.12.2023
Am un amic care a pățit exact la fel, dar amenda a fost mai mică.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate