Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte

Apartament complex rezidential no...

[UNDE] reciclare cd / dvd
 Foliere geamuri

Microsoft Defender

cartela Internet Europa

Sondaj EV
 Testerul pe VAG arata devieri la ...

Aparat ieftin pentru sigilat pung...

Hyundai elantra 2024 Highway, 6MT.

Interpretare XML
 PPCEnergy - Emiterea facturii in ...

Telefon Nou de la Digi

La multi ani @creativestar!

La multi ani @Nimcid25!
 

Pagina de configurare a routerului nu se mai incarca

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
GVBRIEL

GVBRIEL

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 27.09.2020
Domnilor, nu stiu ce se intampla:

Am Internet de la RCS, iar router-ul meu este Tp-Link Archer C6. Il detin de cativa ani si n-am avut niciodata probleme cu el. In plus, intr-una din camere, am un TpLink Range Extender (zona cu semnal slab, a fost o necesitate).

De cateva saptamani, nu mai pot accesa pagina de administrare al Archer C6; nici accesand 192.168.0.1(IP verificat, e cel de la Gateway), nici tplinkwifi.net, si nici macar din Tether app de pe telefon - pana de curand, toate erau accesibile. Am incercat toti pasii de troubleshooting pe care i-am gasit pe net, am incercat power on/off atat la Router cat si la ONT, am renuntat la Range Extender ca ma gandeam ca face conflict cu Archer, nimic nu pare sa functioneze, imi arunca in browser doar This site can’t be reached / 192.168.0.1 took too long to respond.

Singura varianta pe care n-am incercat-o este factory reset, dar fix asta incerc sa evit, pentru ca am foarte multe deviceuri conectate la reteaua de Internet si ma sictireste doar ideea de a reconfigura toata povestea.

Daca aveti vreo sugestie sau v-ati lovit de problema asta, va rog impartasiti cu fratele vostru.
Nu inteleg ce s-a intamplat, de la ce naiba e?

#2
NAlexQ

NAlexQ

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 623
  • Înscris: 21.07.2011
Cum ai incercat sa accesezi pagina pagina de administrare al Archer C6 ? legat prin Wi-Fi sau legat cu cablu direct la el?
Primesti internet pe celalalte dispozitive conectate la acesta?

#3
MareleIntelept

MareleIntelept

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,764
  • Înscris: 26.07.2023
Incearca sa pui https:// inainte de IP
Daca nu, incearca http://
Poate si-a facut o actualizare.

#4
2muschi

2muschi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 15.12.2013
Incearca si 192.168.1.1

#5
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,254
  • Înscris: 05.01.2006
Ce poți încerca este să-l oprești (scoți din priză) iar după aceea să scoți toate cablurile de rețea din el (da, toate) și după să-l repornești și să vezi dacă așa (nelegat de nimic pe cablu) îl poți accesa ori cu app ori din browser de pe un device legat pe wi-fi

#6
Valy_User

Valy_User

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,348
  • Înscris: 02.08.2021
Poate ai DNS-ul modificat în calculator.
Intră în setările de rețea, după lasă DNS-ul de Default Gateway.


Sau intră în cmd și scrie ipconfig.
Vezi ce-ți arată la default Gateway și acea adresă o introduci în chrome.

#7
scub

scub

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,412
  • Înscris: 30.11.2005
1.1  

Tplink Archer 1500

Attached Files

  • Attached File  0000.JPG   18.19K   26 downloads


#8
GVBRIEL

GVBRIEL

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 27.09.2020

Vizualizare mesajNAlexQ, pe 16 martie 2024 - 07:17, a scris:

Cum ai incercat sa accesezi pagina pagina de administrare al Archer C6 ? legat prin Wi-Fi sau legat cu cablu direct la el?
Primesti internet pe celalalte dispozitive conectate la acesta?

Legat prin Wi-Fi, cum faceam si inainte si mergea. Nu am incercat cu cablu direct la el, dar o sa incerc si asta.
Da, internetul functioneaza fara probleme, doar pagina de administrare e unreachable.

Vizualizare mesajMareleIntelept, pe 16 martie 2024 - 08:40, a scris:

Incearca sa pui https:// inainte de IP
Daca nu, incearca http://
Poate si-a facut o actualizare.

Da, am incercat ambele adrese, si http vs https, si diferite browsere - fara succes din pacate.

Vizualizare mesaj2muschi, pe 16 martie 2024 - 09:10, a scris:

Incearca si 192.168.1.1

Am incercat, acelasi rezultat.

Vizualizare mesajRavy, pe 16 martie 2024 - 11:12, a scris:

Ce poți încerca este să-l oprești (scoți din priză) iar după aceea să scoți toate cablurile de rețea din el (da, toate) și după să-l repornești și să vezi dacă așa (nelegat de nimic pe cablu) îl poți accesa ori cu app ori din browser de pe un device legat pe wi-fi

Mersi, o sa incerc si varianta asta, dar cum ma pot conecta la router fara sa fiu conectat la el (cablu sau WiFi) ?

Vizualizare mesajValy_User, pe 16 martie 2024 - 11:38, a scris:

Poate ai DNS-ul modificat în calculator.
Intră în setările de rețea, după lasă DNS-ul de Default Gateway.


Sau intră în cmd și scrie ipconfig.
Vezi ce-ți arată la default Gateway și acea adresă o introduci în chrome.

Am mentionat in postare ca am facut verificarea asta. ipconfig returneaza Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.0.1 (exact adresa pe care incerc sa o accesez fara succes).

Vizualizare mesajscub, pe 16 martie 2024 - 13:30, a scris:

1.1  

Tplink Archer 1500

Nu prea cred.
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.0.1

Am incercat si 1.1 dar fara rezultat.

Edited by Ravy, 16 March 2024 - 16:12.


#9
Valy_User

Valy_User

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,348
  • Înscris: 02.08.2021
Cumva ai trecere prin mai multe routere/switch-uri?
Vezi să fie calculatorul băgat cu cablul direct în router.
Din postare văd că spui că ai renunțat și la extender.

Încearcă să-l deconectezi de la net și să bagi direct doar calculatorul în el.
Și încearcă toate porturile de LAN.

Edited by Valy_User, 16 March 2024 - 16:32.


#10
scub

scub

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,412
  • Înscris: 30.11.2005

View PostGVBRIEL, on 16 martie 2024 - 15:06, said:

...
Nu prea cred.
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.0.1

Am incercat si 1.1 dar fara rezultat.
Ok. Asa e la mine.
Schimba si browserul . L-o  fi  bagat  in  black list ..

Attached Files


Edited by scub, 16 March 2024 - 16:51.


#11
scub

scub

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,412
  • Înscris: 30.11.2005
ipconfig /flushdns

#12
GVBRIEL

GVBRIEL

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 27.09.2020

View PostValy_User, on 16 martie 2024 - 16:29, said:

Cumva ai trecere prin mai multe routere/switch-uri?
Vezi să fie calculatorul băgat cu cablul direct în router.
Din postare văd că spui că ai renunțat și la extender.

Încearcă să-l deconectezi de la net și să bagi direct doar calculatorul în el.
Și încearcă toate porturile de LAN.

Da, trece printr-un range extender, dar de fiecare data cand incerc sa fac troubleshooting pentru router-ul principal, renunt la extender sa ma asigur ca sunt conectat unde trebuie.
O sa bag cablu sa vad daca am noroc.

Mersi!

View Postscub, on 16 martie 2024 - 16:50, said:

Ok. Asa e la mine.
Schimba si browserul . L-o  fi  bagat  in  black list ..

Mersi oricum. Am incercat deja vreo 5 browsere + incognito in toate - nimic.

View Postscub, on 16 martie 2024 - 17:30, said:

ipconfig /flushdns

I-am dat si flushdns, tot degeaba...

#13
fabian23

fabian23

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,609
  • Înscris: 06.03.2005

View PostGVBRIEL, on 16 martie 2024 - 15:06, said:

Nu prea cred.
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.0.1

Am incercat si 1.1 dar fara rezultat.

Degeaba incerci x.x.1.1 daca tu iesi prin 192.168.0.1 (conform Default Gateway-lui din configuratia ta).

> ping -a 192.168.0.1


ce-ti returneaza?

Edited by fabian23, 18 March 2024 - 06:13.


#14
kye77

kye77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 953
  • Înscris: 05.03.2009
În ultima perioadă multe routere au fost hackerite. Ele încă routeaza, merg "normal" dar în paralel mineaza și bitcoin.
Și exact ăsta e și comportamentul.
Soluția a fost reset din fabrică după care primul lucru upgrade la ultimul firmware.

#15
GVBRIEL

GVBRIEL

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 27.09.2020

View Postfabian23, on 18 martie 2024 - 06:13, said:

Degeaba incerci x.x.1.1 daca tu iesi prin 192.168.0.1 (conform Default Gateway-lui din configuratia ta).

> ping -a 192.168.0.1


ce-ti returneaza?

Asa ma gandeam si eu, dar na, incercarea e gratis chiar daca era ilogica.
Returneaza ce trebuie...

Pinging 192-168-0-1.rdsnet.ro [192.168.0.1] with 32 bytes of data:
Reply from 192.168.0.1: bytes=32 time=2ms TTL=64
Reply from 192.168.0.1: bytes=32 time=3ms TTL=64
Reply from 192.168.0.1: bytes=32 time=3ms TTL=64
Reply from 192.168.0.1: bytes=32 time=2ms TTL=64
Ping statistics for 192.168.0.1:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 2ms, Maximum = 3ms, Average = 2ms

View Postkye77, on 18 martie 2024 - 07:24, said:

În ultima perioadă multe routere au fost hackerite. Ele încă routeaza, merg "normal" dar în paralel mineaza și bitcoin.
Și exact ăsta e și comportamentul.
Soluția a fost reset din fabrică după care primul lucru upgrade la ultimul firmware.

E plauzibil ce spui, nu zic nu. Dar totodata, n-as vedea niste device-uri legate la el? Sau ceva prin logs pe undeva?
Am facut tot timpul upgrade la ultimul firmware de fiecare data.

#16
yo6ial

yo6ial

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 427
  • Înscris: 13.10.2006
Nu minează nimeni bitcoin cu routere. Nu intru în detalii dar, pe scurt, nu merită efortul.

Routerele comerciale sunt atent proiectate și dezvoltate ca să încurajeze proprietarul să achiziționeze unul nou la fiecare 1-3 ani.


Există două soluții practice: cumperi un router nou sau faci unul.
Personal consider că dacă poți să deschizi un cmd și să dai un ping - poți să mai avansezi și la chestii mai grele. ;)

Reîncărcarea firmware-ului pentru oamenii obișnuiți prezumă buna funcționare a interfeței web.
Reprogramarea sau înlocuirea și reprogramarea nand-ului prin alte mijloace depășește posibilitățile tehnice majorității utilizatorilor de astfel de dispozitive iar manopera la un service specializat în tehnică de calcul și comunicații depășește de 3x prețul unui router nou.



Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate