Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cine canta? Fragment din melodie...

Tablou sigurante Dacia Sandero 2012

Baby Reindeer - 2024

Hotii voteaza hoti?!
 Camera video masina

Zilele emailului din gospodaria n...

Best gaming laptop?

Humane (2024)
 Recomandare casti 100-150 lei

Schimbare bec far VW Touran 1T3

Plata impozit PF

Ce parere aveti de viteza/ modul ...
 Love Lies Bleeding - 2024

Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...
 

Ati castigat vreodata ceva? Loto, Bingo, tombole, jocuri de noroc.

* - - - - 3 votes
  • Please log in to reply
72 replies to this topic

#37
Atreides

Atreides

    Duke, Padishah Emperor, Kwisatz Haderach, Mahdi

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,363
  • Înscris: 28.07.2008
Escuze moi

#38
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,052
  • Înscris: 23.09.2005
Eu am mai povestit faza, dar tot nu-mi iese din cap, o povestesc iar. E mai lunga postarea, dar e ciudata a naibii intamplarea.

In primavara lui 2022, a fost un report baban la Joker. Luai in mana vreo 5 milioane de euro, caci parca erau altfel impozitele, vreo 25% numa`. Poate stiti cum se joaca la joker, trebuie sa alegi 5 numere intre 1- 45 si un numar de joker intre 1-20. Trebuie sa iasa toate 6 ca sa prinzi potul cel mare.

Daca am calculat bine, sunt aprox. 24 milioane de combinatii, deci e si mai greu decat la 6/49 unde-s un pic sub 14 milioane de combinatii.

Ei, si am un prieten care pune constant la loto, saptamana de saptamana. Si zice el hai sa punem impreuna cateva variante saptamanal si daca pica ceva, impartim.

Zic eu "hai sa punem", cu toate ca eu de obicei nu joc, caci stiu ca matematic sanse e atat de infima incat nu merita investitia.

Si-i spun eu, "bai mie mi-a povestit demult, dupa revolutie, Toni (un prieten vechi comun), ca a visat odata 6 numere la loto, si nu le-a jucat dar ii ieseau 5 daca juca cateva extrageri. Ce dracu, oare chiar or fi reale tampeniile astea?"

Eu chiar nu cred in asa prostii. Adica stai, nu credeam. Posted image

Peste cateva zile discut cu alt prieten, ii povestesc aceeasi chestie, si zice si el:

" - Da ma, sa stii ca si eu am patit-o, am visat numerele la 5 din 40. Daca jucam o luna le prindeam pe toate 5, au iesit."

Si am devenit obsedat de chestia asta, ma tot gandeam n-as poutea dreacu` sa le visez si eu, pfuu, ce bine ar fi. Deja ne si faceam calcule cata dobanda iei pe banii aia, 5 meleoane impartit la doi, vine 2 meleoane si jumate pe cap.

Ei, si a trecut o extragere, doua, potul inca era report, nu se castiga.

Si intr-o dimineata, visez numere. Ma trezesc brusc ca imi adusesem aminte de loto, era cam pe la 7 fara ceva, se luminase de ziua ca era martie, ies repede in curte, ma chinuiam sa-mi amintesc numerele, 4 din ele le stiam mai clar, si mai erau inca vreo 3 care imi jucau in minte, nu eram sigur daca si pe alea le visasem sau doar mi le-am pus eu in minte dupa ce m-am trezit asa buimac.

Si repede iau o foaie, scriu cele 4 de care eram mai sigur si le scriu separat si pe celelalte 3 de care nu era atat de sigur.

Acuma era o problema, ca erau 7 numere si trebuiau doar 6.

M-am decis care din ele era mai nesigur si l-am scos afara din calcul, am ramas cu 6. Nu stiam nici care era joker din numerele alea, ca visul n-a "specificat". Posted image


No bun, il sun pe prietenul cu care jucam, zic bai sa fezi faza, am visat ma!

Ei, dar nu ne-am entuziasmat prea tare, zic eu hai sa nu-mi fac sperante ca prostul, precis le-am visat pentru ca fusesem obsedat pe potul ala de vreo saptamana.

Dar am decis ca biletul ala il jucam pana se prinde potul ala mare.

Ei, si jucam, o extragere, doua, trei... nimic.

Si la a patra daca nu ma insel, ma suna dupa-masa prietenul, era cu nevasta-sa. Zice: "Acuma-s la loto! Sa stii tot n-ai visat degeaba biletul ala, ne-au iesit 4 numere!. Am castigat 350 de lei, impartim in doi - 170 lei pe cap."

Pfuaaa, cand am auzit m-a apucat disperarea. Cum dracu ma, zic, asa sansa uriasa si sa iasa numai 4?! Posted image No, zic, s-o dus dreacu`, atata o vrut D-zo sa luam.

Prietenul zice ca hai sa mai jucam in continuare biletul, poate iese, (caci potul cel mare inca nu se castigase).

Zic eu, "ei, pe dracu, alea nu mai ies pana poimarti, le mai joaca naiba. Atata o fost, gata."

El nu, ca el vrea sa mai joace biletul ala.

No pai joaca-l daca vrei, eu ala nu-l mai joc. - zic eu.

Si nici nu l-am mai jucat.

Ei, vi se pare ciudat pana aici? Posted image Stati ca acum vine partea si mai si.

Dupa inca vreo saptamana si ceva, iar patesc sa ma trezesc dimineata din vis cu numere de jokler in cap! Posted image

De data asta doar 4 numere, 2 - 3 - 8 - 9 astea le tineam minte clar si inca ceva numar mare, 40 si ceva, dar nu-mi aduceam aminte bine ce numar era.

Ies afara, le scriu, dar de data asta fara sperante, zic eu, ei, pe dracu, acuma chiar le-am visat doar pentru ca m-am enervat tura trecuta asa rau.

Si fac un bilet, 2 - 3 - 8 - 9 - 43. De joker nu stiam nimic.

Si iar ii spun prietenului patania, el repede "hai sa facem bilet ca poate iese!".

Zic eu "iese pe dracu acuma, aia mai iese, iti dai seama ca le-am visat aiurea ca eram obsedat, nu? pe langa asta cand dracu crezi ca o sa iasa 4 numere mai mici de 10, cand numerele-s de la 1 la 45!?"

Si chiar am luat istoricul jokerului, extragerile, sa vad daca s-a mai intamplat sa iasa asa ceva, 4 numere din grupa 1-10. M-am uitat pana am obosit, pe vreo 2 ani in urma, da` pe naiba, nu iesisera nici macar 4 numere la o extragere nici din grupa 1-10, nici din grupa 10-20, 20-30, etc. Ma refer la cele 5 numere in afara de joker.

3 numere erau, dar 4 dintr-o grupa din asta nu am vazut.

Eh, zic eu, iese ceva pe naiba.

No bun, insa evident ca biletul am inceput sa-l jucam. Am decis sa punem jokerul "3", caci asa fusese si pe varianta visata anterior, iar cum din vis n-a reiesit care era jokerul, am zis ca hai sa mergem tot cu 3 ca joker..

Si trece o extragere, doua, trei... si ma suna prietenul intr-o zi: "bai, s-a prins potul cel mare! noi n-am castigat nimic! Am prins doar doua numere."

El asa verifica biletul, ca mergea la loto si-i spunea femeii sa-i verifice biletul, nu verifica el numerele. Ei, si femeia i-a spus ca nu am castigat.

"Pai zic eu, era clar, ce te asteptai. No, asta e."

Si zic hai sa ma uit de curiozitate, sa vad ce numere au iesit. Pana atunci eu nici nu mai urmaream extragerile, ca stiam ca nu iese nimic si ma suna el oricum daca luam ceva, dar stiam ca n-o sa castigam nimic.

Bai nene, mi-a picat falca.

Uite aici varianta cu care s-a castigat atunci. Numarul cu rosu a fost jokerul.

[ https://i.postimg.cc/L8TBNdBs/ZUntitled.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Si fiti atenti mai jos biletul facut de noi. Am facut un comparator, ce am jucat noi si ce a iesit.

In dreptunghiul de sus, galben, e biletul pus de noi, iar in dreptunghiul de jos verde e varianta cu care s-au luat cele 5 milioane de euroi.

Cu patratele rosii sunt cele 5 numere in afara de joker, cu bulina mov e marcat numarul de joker de pe fiecare bilet.


[ https://i.postimg.cc/L6mVf6LW/ZUntitled.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

No mai taica, ziceti voi daca totul a fost o coincidenta sau nu.

Si faza si mai tare pe care abia acuma in timp ce scriu postarea am observat-o, fiti atenti ce a iesit cu o extragere inainte de castigarea potului cel mare. Potul cel mare s-a castigat pe 6 martie 2022, fiti atenti ce iesise joi, 3 martie 2022, nici n-am observat pana acuma, ci doar acuma cand am facut printscreenurile si am cautat in arhiva:

[ https://i.postimg.cc/mkWhMDn6/ZUntitled.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Deci si atunci 4 numere intre 1 si 10! Bun, aici a fost unul din ele jokerul, insa tot e cam ciudat. Posted image

Edited by Phobos, 26 February 2024 - 16:58.


#39
Olivian-Breda

Olivian-Breda

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 253
  • Înscris: 13.01.2007
Eu nu joc la Loto, am citit că după 6 luni de când ai câștigat o avere mare, sau când ți-ai pierdut un picior, ajungi la același nivel de fericire.

Te poți obișnui și cu câștigul, și cu pierderea.

Dacă aș juca, strategia mea ar fi să joc 5 numere consecutive, și unul aiurea. Motivul? Dacă cumva se întâmplă să iasă acea combinație, e mai improbabil să o joace cineva decât 6 numere aleatorii.

Iar celor care zic "Nu o să iasă niciodată numerele 14, 15, 16, 17, 18, 38. E absurd!" le spun că e aceeași probabilitate să iasă orice altă combinație, contează doar cu cine împarți câștigul.

Dacă nu crezi că poate ieși vreodată 14, 15, 16, 17, 18, 38, nu juca, orice altceva ai juca e fix aceeași probabilitate, contează doar psihologia celorlalți jucători și să nu împarți câștigul cu ei.

#40
Neaceasca85

Neaceasca85

    Gaz ieftin si curent ieftin

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,839
  • Înscris: 14.10.2008
M-a distrat un amic de Whatsapp aseara, ca deh, dupa stirea cu Pitestiul, ma cam entuziasmasem (in serile de duminica inainte de o noua saptamana de munca, sunt mereu nostalgic sau entuziast), si i-am repovestit cum puneam la Loto prin 2014 si 2015.

Si ca mereu imi zicea matusa prin alianta (sotia fratelui mamei) care era vanzatoare la magazin, ca e imposibil sa nu pun mereu numerele 4 si 8, care reprezinta data de nastere a iubirii mele platonice dintre 2011 si 2014 (o fata bruneta cu sanii mari care venea mereu pe la magazin, era parte dintr-o gasca vesela ce a fost acolo).

Eh, amicul meu de Whatsapp imi zice asa "Bai dar fraier esti, pai daca nu ai avut succes la fata aia, ce te face sa crezi ca daca ii pui data de nastere la Loto, vei castiga?" Posted image

Foarte corecta gandirea, numai ca nah, eu de mic aveam afinitate pentru cifra 8 si era inevitabil sa nu pun 8 vreodata.

Insa da, ar trebui sa ma feresc de datele de nastere ale ambelor mele crushes si unrequited loves, ca daca nu am reusit sa leg relatie cu ele, e logic ca nici la Loto nu as castiga cu cifrele datelor lor de nastere. Posted image

#41
kye77

kye77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 948
  • Înscris: 05.03.2009
Un golf 4 la o tombolă în 2000...

#42
Neaceasca85

Neaceasca85

    Gaz ieftin si curent ieftin

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,839
  • Înscris: 14.10.2008
Am Golf 5 1,9 TDI luat in octombrie 2008, 168 mii de km. In leasing a fost, nu la tombola. SI in ziua de azi efectiv nu stii ce masina sa iei. Vara-mea a luat acum un Ford din 2007, benzina, second hand, nu cea care a castigat la Bingo(aia are o Fabia luata de noua), ci cealalta (fiica fratelui mamei).

************
Daca de asta cu 4 si 8 am zis, in schimb cifrele datei de nastere ale platonicei din liceu (vecina de acasa) ar fi 16 si 2. Posted image

Deci 4, 8, 2 si 16 sa nu mai pun vreodata la Loto? Posted image

Ale mele sunt 27 si 7, am oricum data de nastere la profil, sa se vada cat de batran sunt, un viitor mos singuratic. Posted image Posted image

#43
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,052
  • Înscris: 23.09.2005
Eu daca o sa mai visez vreodata numere la loto o sa le mai joc, daca nu, nu.

Bag picioarele in el de loto, n-o sa arunc banii numa` asa, sa-i umflu lui Flat salarul. Posted image

#44
stalker2142

stalker2142

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,701
  • Înscris: 29.10.2017

Vizualizare mesajmirel3003, pe 26 februarie 2024 - 12:51, a scris:

Schema redus COD59 pui 16 numere si platestu 112 variante (cand ele defapr sunt 8008)... dar la 7 RON/Varianta iese biletul 784 RON... destul de mult
Daca era vreo 2 RON varianta costa 224 RON in loc de 784 RON... deci parca mai merita sa joci in fiecare saptamana un astfel de bilet.

Daca ar fi costat 2 ron varianta atunci si premiile erau proportional mai mici, si asa sunt mici pentru ca 60% din banii de bilete se duc direct la loterie doar restul de 40% se ofera ca premii pentru jucatori :)
Asta e planul schemei reduse

Matematic ai 1 sansa din 1,746.23  pentru a nimeri 6 nr in grupul de 16
ulterior participi la o a doua extragere, cea de nimerire pe schema
acolo cu 6 numere in grup ai 1 sansa din 71.42  pentru categoria I
adica e ca si cum ai cauta acul in carul cu fan, sau translatat in keno 20 din 80 aproximativ sa nimeresti 5 numere din 5 dintr-o singura incercare si ulterior la extragerea urmatoare sa nimeresti 3 din 3 tot dintr-o singura incercare

la 5 numere sunt mai mari sansele, dar tot penibile la fel ca si premiile la categoria asta...deci nu merita

Vizualizare mesajPhobos, pe 26 februarie 2024 - 16:47, a scris:

Cu patratele rosii sunt cele 5 numere in afara de joker, cu bulina mov e marcat numarul de joker de pe fiecare bilet.
No mai taica, ziceti voi daca totul a fost o coincidenta sau nu.

Asta nu inseamna nimic, puteau sa fie toate numerele vecini ai numerelor iesite si tot nu insemna nimic. Adica e doar o alta varianta din cele ~24 de milioane care nu contine numerele castigatoare :)
Sau la doar 2 numere ghicite inseamna ca ai ghicit 1 sansa din 12.37

Attached Files



#45
mirel3003

mirel3003

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,966
  • Înscris: 04.10.2007

Vizualizare mesajstalker2142, pe 26 februarie 2024 - 18:10, a scris:

Daca ar fi costat 2 ron varianta atunci si premiile erau proportional mai mici, si asa sunt mici pentru ca 60% din banii de bilete se duc direct la loterie doar restul de 40% se ofera ca premii pentru jucatori
Nu stiu ce sa zic... gandeste-te ca ar fi jucate mai multe variante...
S-ar castiga mai des si sume mai mici, dar s-ar tripla probabil numarul de variante jucare... si deci premiile tot pe acolo ar fi.

#46
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,052
  • Înscris: 23.09.2005

Vizualizare mesajstalker2142, pe 26 februarie 2024 - 18:10, a scris:

Asta nu inseamna nimic, puteau sa fie toate numerele vecini ai numerelor iesite si tot nu insemna nimic. Adica e doar o alta varianta din cele ~24 de milioane care nu contine numerele castigatoare Posted image
Sau la doar 2 numere ghicite inseamna ca ai ghicit 1 sansa din 12.37

Nu e vorba de numerele prinse, ci de a corobora cele doua vise cu variantele iesite intr-un timp atat de scurt. Din toate celelalte biletele puse la nimereala ca jucam in total vreo 4 bilete/extragere, n-a iesit nimic, maxim un nr o data la cateva extrageri.

Dupa primul vis am prins 4 numere din 6, dupa al doilea a iesit varianta castigatoare cu 4 numere din 5 mai mici de 10.

Singurele bilete cu ceva cat de cat apropiat de un castig a fost doar dupa numerele visate, nimic din celelalte. Si totul s-a petrecut in intervat de sub o luna.

Eu zic ca asa ceva nu patesti in fiecare zi. Repet, nu-i vorba ca ai nimerit 2 numere pe un bilet pus aiurea, ci de a pune in balanta si visele, si biletele.

Prietenul meu joaca saptamanal, de atunci pana in prezent. L-am intrebat ce a mai prins. A zis ca in general nimic, rar cate-un nr sau 2, asta o data la cateva luni. Abia saptamana trecuta a prins 3 numere, de atunci din martie 2022.

Ce sansa ai sa vrei sa visezi niste numere la loto, si chiar sa le visezi dupa cateva zile? Si daca tot le-ai si visat, sa-ti si iasa 4 numere din 6 dupa 3-4 extrageri, din numerele visate?

Ce sansa e sa visezi iar dupa 1-2 saptamani ca ies 4 numere sub 10, si sa si iasa varianta castigatoare dupa cateva extrageri cu 4 numere sub 10, avand in vedere ca timp de 2 ani inainte, in tot istoricul jocului nu exista nici o extragere cu 4 numere (din cele 5 in afara de joker) nici din grupa 1-10, nici din grupa 20-30, nici din grupa 30-40?

De exemplu eu prima data in viata, primul bilet pus la 6 / 49, am prins pe el 3 numere, si am jucat o singura varianta. Pe atunci nu se castiga nimic cu 3 numere.
\
Dar le-am pus asa aiurea, au iesit, asta a fost, nu mi s-a parut nimic ciudat. Atata ca am zis ca daca din prima am prins 3, inseamna in o sa prind cele 6 rapid. Posted image

Dar m-am calmat cand am vazut ca in cateva luni n-am mai prins decat maxim unul, si ala rar.

Edited by Phobos, 26 February 2024 - 18:35.


#47
FreeThinker

FreeThinker

    Mr.Nobody

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,625
  • Înscris: 16.08.2010
Eu eram cât p-aci să câștig în 2005 o mașină, nu mai țin minte precis ce era, Solenza sau Super Nova. Mi s-a spus dai jumate din preț și primești lozul.
O persoană din Snagov, cineva care cunoștea pe altcineva care cunoștea... pricepeți voi. N-am avut curaj, n-am pus botu'.

Se pune?

#48
chipuc

chipuc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 320
  • Înscris: 16.10.2010
Eu am castigat anul trecut un voucher de 1k lei la un sondaj de tip "customer satisfaction" la Brico Depot. :)
A picat a fix ca tocmai ce se stricase un aparat de AC, am pus diferenta si m-am dus si am luat un altul nou...

#49
ovidiu21

ovidiu21

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,402
  • Înscris: 09.08.2006
Precizez ca sunt dependent de jocuri de noroc, joc la pariuri si la pacanele online, dar nu sume mari.
La loteria romana nu prea am jucat, dar sincer e foarte greu sa castigi ceva, sa iasa 4 5 numere, in general la loto e greu.

Edited by ovidiu21, 26 February 2024 - 19:17.


#50
alexanrusso

alexanrusso

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 216
  • Înscris: 02.12.2016
Nu am intrat niciodata fizic intr-o sala de jocuri dar am  castigat facandu-mi cont online si jucand pe casa par, mozza.t sau altele.... cel mai mare castig a fost de 1500 lei, altul de 444 lei inca unul de 400.... dar joc maxim 1,5 lei pe varianta la lotto poloni sau la 10/20 italia...
Spor!

#51
stalker2142

stalker2142

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,701
  • Înscris: 29.10.2017

Vizualizare mesajmirel3003, pe 26 februarie 2024 - 18:17, a scris:

Nu stiu ce sa zic... gandeste-te ca ar fi jucate mai multe variante...
S-ar castiga mai des si sume mai mici, dar s-ar tripla probabil numarul de variante jucare... si deci premiile tot pe acolo ar fi.

Daca incasarile loteriei ar fi la fel prin mutarea asta atunci am avea spre exemplu la 6/49 categoria III la patru numere
in loc de 778 de castigatori x 634 lei ar fi 1945 de castigatori x 253 lei
prin cresterea numarului de variante jucate cresc si numarul de castigatori per categorie la cele inferioare dar scade si premiul, iar la premiul 1 s-ar lua mai des si la o valoare mai mica
Deci nu ar fi un avantaj ca sa poti face profit

Vizualizare mesajPhobos, pe 26 februarie 2024 - 18:25, a scris:

Nu e vorba de numerele prinse, ci de a corobora cele doua vise cu variantele iesite intr-un timp atat de scurt.
Dupa primul vis am prins 4 numere din 6, dupa al doilea a iesit varianta castigatoare cu 4 numere din 5 mai mici de 10.

Nu cred in paranormal, poate a fost doar o intamplare. Dar totusi daca ar fi asa ai putea sa incerci ceva meditatie intr-un loc linistit sa faci o simulare in minte cu sirul de numere de la 1 la 45 din care se extrag 5, sa iti induci ideea ca trebuie sa apara numerele in vis din nou
Dar ma gandesc ca e mai greu la joker din cauza numarului bonus cum il diferentiezi poate printr-o culoare diferita

4 numere cu o varianta simpla da, e extrem de greu 1 sansa din 6,108.8  

Eu ma gandesc ca loteria romana are monopol pe tipul asta de joc cu acumulare de jackpot, adica la casele de pariuri private se pariaza pe numere de la alte loterii dar in cota fixa. Si daca ar fi lasate casele de pariuri sa faca concurenta loteriei organizand acelasi tip de joc, casele ar oferii premii mai bune probabil undeva pe la 80% din bani sa se intoarca inapoi la jucatori (nu 40 ca la L.R.)

#52
stalker2142

stalker2142

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,701
  • Înscris: 29.10.2017

Vizualizare mesajNeaceasca85, pe 26 februarie 2024 - 12:00, a scris:

Numai sa castig o suma uriasa m-ar mai face fericit.
Vreau bani multi strict pentru a nu munci si pentru a fi linistit

Asta visam toti pe la mine la munca, ne-am facut planul ca daca luam premiul cel mare nu mai venim a doua zi. Asa ca facem cheta si pune fiecare ceva maruntis si luam o schema redusa la extragerea de joi. De castigat nu castigam bineinteles, decat maruntis..dar speranta moare ultima.

E greu asa ceva, poate sa ai o schema strategie la pariuri sportive sa faci bani muncitoreste incet si sigur dar si atunci daca reusesti apar probleme, limitari.

Altfel ca sa dai un tun e ca si cum ai cauta acul in carul cu fan.
Spre exemplu la superbet castigul maxim pe bilet e de 1 milion de lei. Atat poti castiga atat la pariuri pe numere la loterii cat si pe un bilet la pariuri sportive.

#53
Crmn

Crmn

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 218
  • Înscris: 31.12.2023
Nimic! Dar nici nu prea joc...
Ala din Pitești a luat peste 4 mil. Euro în mână.
A mai fost un mecanic auto din Pitești care a câștigat 1 mil. USD prin 2000 sau sfârșitul anilor '90.
I-a tocat pe toți...

#54
marga32

marga32

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,074
  • Înscris: 11.06.2010
Eu am castigat inima prietenului meu.Posted image

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate