Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Transferuri instant intre bancile...

player video

Carefur Act for good

Parcare gratis in Bucuresti pentr...
 Rovinieta prin SMS pentru masina ...

Viteza mica Usb 3.2 gen.1 header

Cerificat atestare fiscala pentru...

Schimbare destinatie imobil din l...
 Dorsalgie

Recomandare brand cheie dinamomet...

Divorț la notar

Vechime vs km reali
 Android 12 : "Yahoo Mail s-a ...

Bloc Favorit cu RS2

Ce extractor audio (analogic) pen...

Cine suporta cheltuielile de jude...
 

Nu pot autentifica cardul Smart CAM Plus

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
brepaor1934

brepaor1934

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 20.09.2022
Buna seara.

Am un Samsung ue32c4000. La settings imi apar PIP si Common Interface in gri in loc de alb, adica neselectabile. Desi televizorul smart prinde canalele criptate din pachetul HBO, pe acest televizor mai vechi nu pot autentifica Smart CAM-ul Plus.  Nu gasesc sa  dau reset factory settings, desi nu stiu daca ar ajuta. In rest am scos televizorul din priza si am rescanat canalele pe digital de cateva ori. Cand bag smart camul plus in interfata comuna nu se intampla absolut nimic cu toate ca smart CAM-ul Plus se incalzeste. Am si curatat contactele interfetei cu un betisor de urechi si acool etilic dar tot fara nici un efect.

Va rog sa ma ajutati daca puteti.

Attached Files

  • Attached File  tv1.jpg   82.9K   46 downloads
  • Attached File  tv2.jpg   89.42K   42 downloads


#2
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,825
  • Înscris: 01.12.2001
Fără CAM, programele HBO nu trebuie sa le vezi.
Daca cu CAM merg, e ok, lasa-l așa că e bine.
Nu mai tre sa faci nimic

#3
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,194
  • Înscris: 30.08.2006
Pentru ca nu suporta smartcam plus. Televizorul e din 2010 de dinainte de aparitia smartcam plus. Exista un fisier de upgrade care poate sa activeze si smartcam plus asa cum am reusit si la o plasma LG din 2012. Poate ai noroc sa mearga cu update de soft.

#4
ffaannee

ffaannee

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 610
  • Înscris: 01.02.2009
HBO prinde pe tv smart, altul decat asta. Poate nu e compatibil TV cu CI. E destul de vechi TV, iar modulele CI au mai fost schimbate.

#5
STARTREK1

STARTREK1

    căutător pe gugăl

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,099
  • Înscris: 27.06.2007
in manualu TV-lui scrie ca are CI+
problema e si ce versiune stie - daca poate lucra doar cu v1.1 sau 1.2 iar Digi are ci+ 1.3 nu se mai poate rezolva doar cu update soft
https://en.wikipedia...terface#History

Edited by STARTREK1, 27 November 2023 - 09:52.


#6
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,934
  • Înscris: 20.06.2009
În primul rînd, de verificat ora televizorului. Neapărat să fie ora corectă, altfel CAM-ul nu își face autentificarea.

#7
brepaor1934

brepaor1934

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 20.09.2022

 STARTREK1, on 27 noiembrie 2023 - 09:51, said:

in manualu TV-lui scrie ca are CI+
problema e si ce versiune stie - daca poate lucra doar cu v1.1 sau 1.2 iar Digi are ci+ 1.3 nu se mai poate rezolva doar cu update soft
https://en.wikipedia...terface#History
Probabil ca asta ar fi problema.
Fizic, modulul se potriveste perfect.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate