Chinezii scuipatori
Last Updated: Sep 18 2023 06:50, Started by
RaimondMacelaru
, Sep 16 2023 18:19
·
3

Posted 16 September 2023 - 18:19

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/edCiBHToOVk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Clipurile din video sunt comice, atata tot. Nu ma intereseaza caracterizarea chinezilor, ca e deja destula propaganda pe tema asta, peste tot se intampla chestii, iar ei sunt foarte multi si toti filmeaza. |
Posted 16 September 2023 - 18:31

Mi-e ca lotul olimpic romanesc de alba neagra le da clasa.
|
Posted 16 September 2023 - 18:32

Suipatul e foarte comun in China mainland. Nu stiu ce naiba au, dar scuipa peste tot. Cred ca cel mai gretos mi-a fo sa vad in lift.
|
Posted 16 September 2023 - 19:17

maimutzoi...
![]() Edited by laffin, 16 September 2023 - 19:20. |
Posted 16 September 2023 - 19:19

Asa m-as da si eu jos din masina in trafic la lume cand ma enervez, nu ca aici, unde cand te sicaneaza taxiul, nu te duci la el la geam, ca cine stie ce scoate Titi, zis si Baros, din portbagaj sau de sub scaun, ca flori sigur nu scoate. Si nici in instanta nu mi-as pune baza, ca pe penal ii da cu suspendare, iar pe civil poate il pune sa-ti plateasca 2-3 zile de spitalizare si inca 200 lei ca ai intarziat la serviciu ziua aia, iar cu semnele de pe fata ramai permanent. Deci de ce te-ar scuipa, cand pentru 2-3000 lei te poate juca in picioare.
|
Posted 16 September 2023 - 19:47

De la scuipat nu mai scapau de covid ?
Dar cat au purtat masti cum se scuipau ? On topic: decat sa-i dai un par in cap mai bine o flegma intre ochi. E mai sanatos, parerea mea. Edited by phoenix76, 16 September 2023 - 19:48. |
Posted 16 September 2023 - 19:55

Dar cat au purtat masti cum se scuipau ? Ori nu te-ai uitat la tot, ori nu te-ai uitat atent, ca il vedeai pe nenea ala langa autobuz ca isi trage masca jos, scuipa, apoi o pune inapoi, sa nu imbolnaveasca, doamne fereste, pe cineva. Oricum, e mai bine decat la mine in oras. De curand s-au batut 2 taximetristi, Gigi Nas si Viteaua, iar Viteaua i-a muscat o bucata de ureche lu Gigi Nas. Sau invers? Nu mai stiu, cert e ca cineva a ramas fara parti din ureche. Daca era unu ca Viteaua la chinezi (cu pedepsele de aici), cred ca deschidea ostentativ gura, "hai, scuipa, crezi ca mi-e frica de scuipatu tau?!", apoi ii musca jumate de nas. |
Posted 16 September 2023 - 22:05

Nationala noastra de mancat seminte ii face praf pe chinezi!
|
Posted 16 September 2023 - 22:46

Posted 16 September 2023 - 22:50

da titi, sunt convins, de aia in toata europa ne-au facut de rusine romanii nu ciorile...ai perfecta dreptate si scuze daca te-ai simtit lezat in vreun fel
|
Posted 17 September 2023 - 01:53

Lasa, era un clip cu unul in lift (nu stiu daca chinez) care s-a apucat sa urineze pe panoul de comanda; razbunarea masinariei a fost crunta
![]() ![]() Edited by malmoth, 17 September 2023 - 01:54. |
Posted 17 September 2023 - 10:51

Una e scuipatul in public si alta e "batalia prin scuipat" la care face referire filmuletul lui sepentza. E suprinzator pentru un european sa-i vezi pe chinezi cum se tin la distanta cand se cearta si nu se ating (decat cu un scuipat) ... atat le permite legea atat fac.
Edited by MD, 17 September 2023 - 10:56. |
Posted 18 September 2023 - 06:50

lasa ca nici cu ciorile noastre nu mi-e rusine Ale noastre sunt mici copii. In China este sport national. Toti prietenii care au fost mi-au spus acelasi lucru. Este foarte scarbos insa... nu ai ce sa faci. Chestia si mai dizgratioaza e ca scuipa cu zgomot: gen... isi aduna toate secretiile si fleosc... pe trotuar. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users