![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Digi 4K afisare imagine
Last Updated: Nov 25 2023 18:09, Started by
djhappy89
, Sep 16 2023 11:27
·
5

Posted 19 September 2023 - 20:37

Am primit mesaj in aceasta seara ca sesizarea mea s-a incheiat cu succes si daca mai am probleme sa apelez si sa precizez nr sesizarii.
Mentionez ca nu s-a rezolvat nimic astept un meci ceva ca acolo imi dau seama mai bine … |
Posted 19 September 2023 - 21:11

Am primit mesaj in aceasta seara ca sesizarea mea s-a incheiat cu succes si daca mai am probleme sa apelez si sa precizez nr sesizarii. Mentionez ca nu s-a rezolvat nimic astept un meci ceva ca acolo imi dau seama mai bine … DIGI 4K are probleme grave!!!!! se vede la fel cu dungi verzi si cateodata terenul este verde ca laserul neclar..sigur au facut ei ceva pe acolo ca si pe meci live se manifesta! ps: pe digisport1 hd nu sunt probleme fix la acelasi meci |
Posted 19 September 2023 - 21:19

DIGI 4K are probleme grave!!!!! se vede la fel cu dungi verzi si cateodata terenul este verde ca laserul neclar..sigur au facut ei ceva pe acolo ca si pe meci live se manifesta! ps: pe digisport1 hd nu sunt probleme fix la acelasi meci Da apar si la meciul de acum dar mult mai rar, semn ca lipsa HDR are un impact semnificativ. Din ce in ce mai clar ca de vina e bandwidth-ul prea mic transmis de catre DIGI. Edited by marvadal, 19 September 2023 - 21:20. |
Posted 19 September 2023 - 22:09

marvadal, pe 19 septembrie 2023 - 21:19, a scris: Da apar si la meciul de acum dar mult mai rar, semn ca lipsa HDR are un impact semnificativ. Din ce in ce mai clar ca de vina e bandwidth-ul prea mic transmis de catre DIGI. |
Posted 20 September 2023 - 06:18

Nu este dela Hdr problema, meciul de aseara nu a fost transmis in Hdr, dar imaginea a fost imposibila.
|
Posted 20 September 2023 - 07:54

(...) Din ce in ce mai clar ca de vina e bandwidth-ul prea mic transmis de catre DIGI.
Nu este dela Hdr problema, meciul de aseara nu a fost transmis in Hdr, dar imaginea a fost imposibila. |
Posted 20 September 2023 - 14:13

Posted 20 September 2023 - 21:11

Fără HDR și în seara asta, dar imaginea e la cu totul alt nivel față de serile trecute!
|
Posted 25 September 2023 - 15:28

Salut , sunt initiatorul acestui topic. revin cu update:
-dupa sesizarea facuta am primit mesaj de la rds ca problemele au fost rezolvate . dau drumu la tv intru pe digi4k si culmea problemele cu acei pixeli tot persistau dar itradevar erau foarte rari. -la dou zile dupa mesaj probabil au mai umblat pe la setari si acum in final pot spune ca imaginea este curata -de atunci, am vazut mai multe meciuri atat live cat si in reluare (oricum nu are nicio treaba cum este difuzat meciul live/reluare, dar spunea cineva la inceput de topic ca acest aspect conteaza) si am vazut meciuri atat in HDR cat si fara (la fel sia aici, acest HDR nu este de vina doar ca accentueaza usor acei pixeli facand-ui mai evidenti ) si pot spune ca eu nu mai am acei pixeli. se mai vad doar urme de bleading dar asta e de la tv ![]() Ar fi interesant daca au disparut si la voi pixelii sau doar la mine in urma sesizarii facute? |
Posted 25 November 2023 - 18:09

Intr-adevar a fost problema asta si s-a rezolvat, cu pixelii verzi pe terenul de fotbal. Era doar pe transmisiile HLG. Acum nu mai apare problema.
Insa am altceva, tot pe transmisiile HLG din campionatul UK, pe un TV nou - Sony A95L. Zonele cu luminanta mare sunt practic arse si cu saturatie mare. Nu-mi dau seama daca e de la TV sau de la emisia lor. Mari are cineva pb aceasta? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users