![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Un camper, 2 Vizsle, un sofer si altele. August 2023.
Last Updated: Aug 17 2023 11:28, Started by
foxbat
, Aug 15 2023 20:48
·
3

Posted 17 August 2023 - 06:46

In urmatoarea zi am plecat spre orasul antic Aphrodisias, punctul terminus al excursiei, cu o oprire pe drum la Sardis, oras lydian important la vremea lui. Am vizitat Aphrodisias a doua zi dis-de- dimineata, o surpriza foarte placuta : frumos amenajat, cu multa umbra si alei, explicatii detaliate peste tot, foarte aerisit ; iar muzeul, desi mic, are o serie de exponate foarte interesante gasite pe sit, in special fresce si statuete. Apoi ne-am oprit la Priene (am ratacit in legea noastra cateva ore - arata salbatic, cu coloane si ziduri raspandite pe sub copaci, cu muntele in fundal) si apoi Miletus, care deja nu mai parea impresionant, dupa atatea ruine frumoase. Aphrodisia si Priene stau bine lipite de inima mea, locuri unde m-as intoarce oricand. Aphrodisia pentru modernitatea ei (este patronata de New York University), Priene pentru surpriza descoperirii lui si pentru linistea orasului antic. |
Posted 17 August 2023 - 11:28

Da, dupa ce am fost la Troia am luat harta cu cetatile care fusesera importante si le-am luat la picior. Pardon, la roata.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users