![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
''Lichid detectat in conectorul Lightning''
Last Updated: Jun 02 2023 10:00, Started by
rockdian
, May 31 2023 21:48
·
2

Posted 31 May 2023 - 21:48

Detin un iPhone 11, iar in aceasta seara am intampinat o eroare cand am vrut sa il incarc: A fost detectat lichid in conectorul Lightning. Deconectati pt a permite uscarea conectorului. Aceasta poate dura cateva ore.
L-am uscat pentru un minut cu feon-ul si vad ca acum e ok, incarca. Ma gandesc sa cumpar un incarcator wireless just in case. Cei care detineti modele mai noi de iPhone, ati avut de-a face cu aceasta problema? |
Posted 01 June 2023 - 08:12

Am fix 11, nu am patit niciodata asa cevasi am iphone de... multi ani!
Incarc si cu mufa si wireless, depinde de unde sunt in casa. |
Posted 01 June 2023 - 08:43

https://support.appl.../en-us/HT210424
Daca totul e ok la mufa din tel schimba cablu si/sau incarcatorul. |
Posted 01 June 2023 - 11:57

Scria pe undeva să nu fie scăpate în toaletă. Efectele rămân şi după uscarea apei, depunerile sunt conductoare.
|
Posted 01 June 2023 - 11:59

Relax, se usucă și merge. Am android dar tot asa face după ce-l bag în apa.
|
Posted 02 June 2023 - 10:00

Am patit de nenumarate ori la iPhone. Cel mai des la turele de iarna pe munte cand am telefonul in rucsac sau geaca si face condens de la diferentele de temp si umiditate.
Se usuca senzorul in1-2h. Cel mai rau e cand nu ai wireless charger la indemana si nu-l poti incarca |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users