Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tomate in ghiveci la curte?

Idei cale de actiune recuperare g...

Intoleranța lactoza- vegan v...

Tobe acustice insonorizare in blo...
 Cine canta? Fragment din melodie...

Tablou sigurante Dacia Sandero 2012

Baby Reindeer - 2024

Hotii voteaza hoti?!
 Camera video masina

Zilele emailului din gospodaria n...

Best gaming laptop?

Humane (2024)
 Recomandare casti 100-150 lei

Schimbare bec far VW Touran 1T3

Plata impozit PF

Ce parere aveti de viteza/ modul ...
 

Gravida dupa o aventura de-o noapte in concediu. Ar trebui sa il contactez?

* * - - - 14 votes
  • This topic is locked This topic is locked
460 replies to this topic

#19
RedDev

RedDev

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,935
  • Înscris: 29.10.2014
Eu unul si recomand copii fara tata. Si asta o zic in pozitia de om care a crescut fara taica-su. Maica-mea era genul de persoana cu "copilul e cel mai important" in gura - ceea ce era in avantajul meu la vremea aceea. Dar ca persoana adulta, nu o pot suferi. Si nu doar eu.

Il respect enorm pe omul ala ca si-a strans lucrurile si a plecat. Pana la urma asa a fost perfect. Pe maica-mea nu prea o vedeam oricum ca era la serviciu si eu mi-am putut vedea de programul meu (ignorat temele, scris programe pe calculator si in rest gaming). Temele nu m-au ajutat niciodata la nimic iar programarea e bine-platita. Daca ramanea prin zona eram doi nenoriciti pe care i-ar fi spurcat maica-mea tot timpul - ca ea stia doar de muncit, facut teme si platit taxe. Desigur, la teme nu era cea mai buna indrumatoare (ce faceam eu la liceu era science fiction pentru ea) iar cand venea vorba de programare nu putea lega doua cuvinte. Nici pana in ziua de astazi nu intelege cum functioneaza un sistem de operare. Dar stie cum arata iconita de la Firefox.

Acum ca am eu la randul meu un copil (si o sotie), imi vine sa imi smulg parul din cap. Sotia e mereu stresata ca "nu ofera tot ce-i mai bun" copilului. Avem o casa plina ochi de jucarii pe care cel mic le ignora in totalitate. Sotia plange si se da cu capul de pereti ca ii distruge viata copilului si eu impreuna cu el ne uitam la ea ca doi tampiti. Iar asta mic o manipuleaza la greu. Vrea aia si aia si bineinteles ca ma-sa executa instant. Been there, done that. E un drac cu maica-sa. Cu mine e pace si liniste, acum mancam, acum ne spalam, acum ne jucam. Fac o structura zilnica stabila si in rest fiecare isi vede de treaba lui si asta mic e super-relaxat cu mine. Cand mai pleca la coafor maica-sa si era mai mic era superb, faceam 30 de minute de joaca impreuna urmate de 30 de minute de "vezi-ti de treaba ta". Mergea bestial. Puteam si eu face curat in casa sau sa ma joc ceva pe calculator. Ca maica-sa lasa toata casa dezastru - ea nu putea face curat ca trebuie sa stea cu copilul, adica sa-i citeasca aceeasi carte de 20 de ori.

Edited by RedDev, 07 March 2023 - 13:19.


#20
george_alexandru

george_alexandru

    Mwe Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,549
  • Înscris: 30.08.2017

View PostRedDev, on 07 martie 2023 - 13:08, said:


Acum ca am eu la randul meu un copil (si o sotie), imi vine sa imi smult parul din cap. Sotia e mereu stresata ca "nu ofera tot ce-i mai bun" copilului. Avem o casa plina ochi de jucarii pe care cel mic le ignora in totalitate. Sotia plange si se da cu capul de pereti ca ii distruge viata copilului si eu impreuna cu el ne uitam la ea ca doi tampiti. Iar asta mic o manipuleaza la greu. Vrea aia si aia si bineinteles ca ma-sa executa instant. Been there, done that. E un drac cu maica-sa. Cu mine e pace si liniste, acum mancam, acum ne spalam, acum ne jucam. Fiecare isi vede de treaba lui si asta mic e super-relaxat cu mine.

Cam asa si pe la mine. Daca gasesti solutia, scrie-mi :lol:

#21
wertyck

wertyck

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,623
  • Înscris: 13.03.2005

View Postgeorge_alexandru, on 07 martie 2023 - 12:30, said:

Really?



Da.
E grav ca am specificat sursa, ca mesajul a fost sters...

#22
zile_san

zile_san

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,673
  • Înscris: 10.10.2011
la cum se ataca domnisoara petrecareata eu cred ca de fapt vrea sa ne arata ce super feminista e ea.
hai ca iti spun ce vrei sa auzi : fată esti super tare, doar tu poti sa cresti copilul, nu ai nevoie de un barbat, ei sunt niste porci. noi ca femei putem face orice. nu il anunta pe ala de copil, ce treaba are el, doar tu poti sa il cresti pentru ca ai o garsoniera pe care o dai in chirie.


p.s. te mai miri dupa aia ca nu ai barbat langa tine si ca trebuie sa mergi in alta tara sa ti-o dai cu chelneri.

#23
l_dan

l_dan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,338
  • Înscris: 05.09.2006

View PostKathryyna, on 07 martie 2023 - 12:48, said:

Stiu ca e la moda avortul si spalatul pe maini, dar nu urmez trendurile. Si nu, nu sunt religioasa, ca altfel nu as fi avut o aventura cu tipul. Consider ca avortezi daca nu iti doresti copilul (eu mi-l doresc), daca nu ai din ce sa il cresti( am) si mai am si o garsoniera mostenita pe care o dau in chirie. Voi nu pricepeti ca o femeie poate sa isi mai doreasca in 2023 un copil si nu cluburi. Altfel mi-ati raspunde la intrebare, nu pe langa. Eu nu am intrebat ce sa fac cu sarcina. Si in plus, poti ramane mama singura si daca esti maritata si divortezi sau moare tipul sau mai stiu eu ce.
Ba pricepem si e perfect normal ca o femeie sa-si doreasca, fie si in anno domini 2023, copii. La fel cum ne-ai facut sa pricepem si ca e normal sa-si doreasca aventuri de o noapte soldate cu sarcini- si nu cluburi. Dar la fel de normal e ca un copil sa apara atunci cand este dorit, sa aiba mama si tata care sa-i ofere afectiunea necesara si care sa fie mereu alaturi de el. Iar exemplu tau cu copilul crescut singur in urma decesului unuia dintre parinti sau al divortului este cu totul altceva, tu decizi din start sa-l cresti singura, copilul va creste fara un parinte ca asa vrei tu si nu dintr-o intamplare nefericita.
Dar daca hotararea ta de a pastra copilul e irevocabila, mergi inainte pe drumul tau. Parerea mea e ca ai raspunderea morala sa-l informezi pe chelner ca e/va fi tatic, desi nu e o obligatie legala.

#24
RedDev

RedDev

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,935
  • Înscris: 29.10.2014

View Postgeorge_alexandru, on 07 martie 2023 - 13:12, said:

Daca gasesti solutia, scrie-mi Posted Image

Mergem impreuna la psiholog si ii spune si femeia aia sa se relaxeze, copiii n-au nevoie de atata migaleala. Dar sotia sufera ca in copilaria ei era multa cearta in familie. Ca se bateau toti intre ei de fata cu ea (tatal cu maica-sa, bunicul cu taica-su, maica-sa cu restul). Toti luau pumni intregi de medicamente. Care mai traieste si azi ia doze de Seroquel si Xanax si Quetiapina care ar omora un cal.

Edited by RedDev, 07 March 2023 - 13:21.


#25
__Dan__

__Dan__

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,953
  • Înscris: 15.04.2019
Asa a facut o fetita prima mea gagica (imi daduse papucii de 10 ani Posted Image ). Intre timp - pana la 33 de ani - isi traise viata destul de libertin as spune (cel putin pentru vremurile alea). M-am intalnit cu ea - platonic... - cand dadea țâță si mi-a povestit: tatal copilului era un coleg casatorit cu care avusese o relatie extraconjugala (inclin sa cred ca nu singurul), pe care-l anuntase ca-i ticaie ceasul biologic si vrea un copil. El a ramas cu nevasta, ea cu fetita (care acum e de facultate). Desi isi mai dorea un baietel - de asta data cu un partener numai al ei - nu s-a intamplat. I-am propus atunci sa-mi las nevasta si s-o iau cu copil, n-a acceptat (nu corespundeam, nu se mai risca cu insurati, credea ca poate mai mult? n-am aflat). Maare tampit eram... Daca as intineri si mi-as pastra memoria, nu m-as incurca - nici doar pentru sex! - cu o femeie cu copil.
Initiatoarei: Cum ti-o fi norocul, dar nu te baza ca-ti sare-n cale prostu'.

Edited by __Dan__, 07 March 2023 - 13:23.


#26
cumparator

cumparator

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,589
  • Înscris: 11.03.2006
Parerea mea este ca ar trebui sa il suni si sa ii spui ca esti insarcinata si ca pastrezi copilul.

#27
rexx

rexx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,073
  • Înscris: 15.08.2005

View PostGlCA_Contras, on 07 martie 2023 - 12:45, said:

Ce noroc pe capul vostru... merge de un scenariu de film comedie-romantica, cel putin.
telenovela in toata regula

#28
Bogotta

Bogotta

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,456
  • Înscris: 24.02.2017
Cam 50% dintre colegele mele de birou sunt divortate si cu 1 copil (in medie). E la moda sa ai copii si sa ii cresti singura. Mi se pare personal o tampenie. Dar asta e realitatea.

#29
GRATEFUL

GRATEFUL

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,482
  • Înscris: 17.04.2014

View PostKathryyna, on 07 martie 2023 - 11:43, said:

Am fost in concediu in relativa apropiere (Europa Centrala)si i-am dat numarul meu de telefon chelnerului unui restaurant. A fost pentru prima data cand fac asa ceva. Era foarte chipes, manierat, politicos si zambitor, iar asta m-a facut sa actionez usor impulsiv.
Nu ma asteptam sa ma sune, dar a sunat. A doua zi ne-am intalnit in centrul orasului si ne-am petrecut cateva ore bune plimbandu-se prin centru, discutand. A zis si el ca e pentru prima data cand iese cu o clienta ce ii da numarul. Era usor timid. In seara aia m-am culcat cu el.
Am descoperit ca sunt gravida. Si sigur cu el. Nu am fost cu altcineva in ultimul an. Am 27 de ani, el 29. Voi pastra sarcina, caci am un job bine platit, stabil, apartament al meu si imi asum responsabilitatea. Oricum mi-am dorit mereu sa fin mama. Dar nu stiu ce sa fac. Are rost sa ii scriu lui? Nu as vrea sa para ca vreau bani de la el sau ceva. Am propriul venit si imi dau seama ca e ridicola situatia si el e in alta tara si nici nu ne cunoastem practic. Nu as vrea sa fiu sacaitoare. Dar in acelasi timp m-as simti prost daca nu i-as scrie.

Este foarte frumos ca iti doresti sa fii mama, dar copilul nu ti-l faci pentru tine...Din punctul meu de vedere ( si nu numai !) nu poti priva copilul din start de prezenta tatalui, ca banuiesc ca barbatul acela( necunoscandu-va) nu-si doreste sa te ia de sotie. Cum a zis un alt coleg, un copil are nevoie de influenta ambilor parinti pentru a creste un om echilibrat.
Nu stiu cum se raporteaza barbatii la faptul ca in lume ar putea sa existe un copil de al lor  de care nu stiu nimic, dar dupa parerea mea ar fi mai corect sa-l instiintezi ca ai ramas gravida si vrei sa pastrezi sarcina. Pana la urma daca vrei sa-ti asumi responsabilitatea de a fi mama, trebuie sa-ti asumi si reactiile barbatului cu care ai avut o aventura.( faptul ca il instiintezi nu inseamna sacaiala!)

Faptul ca ai un job bine platit si un apartament sunt lucruri minime pentru conjunctura pe care vrei s-o alegi, adica sa duci la bun sfarsit sarcina si sa dai nastere unui copil... Nu te-ai gandit ca ai putea sa ai nevoie de suportul unui partener de viata( sot) in timpul sarcinii si nu in ultimul rand dupa...? Adica este important cum vei duce sarcina si cum te vei simti psihic in decursul ei, deoarece starile mamei pot afecta in mod favorabil sau dupa caz, negativ, starea fatului.

Edited by GRATEFUL, 07 March 2023 - 13:38.


#30
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,896
  • Înscris: 20.10.2015

View PostKathryyna, on 07 martie 2023 - 11:43, said:

Am fost in concediu in relativa apropiere (Europa Centrala)si i-am dat numarul meu de telefon chelnerului unui restaurant. A fost pentru prima data cand fac asa ceva. Era foarte chipes, manierat, politicos si zambitor, iar asta m-a facut sa actionez usor impulsiv.
Nu ma asteptam sa ma sune, dar a sunat. A doua zi ne-am intalnit in centrul orasului si ne-am petrecut cateva ore bune plimbandu-se prin centru, discutand. A zis si el ca e pentru prima data cand iese cu o clienta ce ii da numarul. Era usor timid. In seara aia m-am culcat cu el.
Am descoperit ca sunt gravida. Si sigur cu el. Nu am fost cu altcineva in ultimul an. Am 27 de ani, el 29. Voi pastra sarcina, caci am un job bine platit, stabil, apartament al meu si imi asum responsabilitatea. Oricum mi-am dorit mereu sa fin mama. Dar nu stiu ce sa fac. Are rost sa ii scriu lui? Nu as vrea sa para ca vreau bani de la el sau ceva. Am propriul venit si imi dau seama ca e ridicola situatia si el e in alta tara si nici nu ne cunoastem practic. Nu as vrea sa fiu sacaitoare. Dar in acelasi timp m-as simti prost daca nu i-as scrie.

Ii scrii:
"Vei fi tata!"

Vezi cum reactioneaza
Daca apare raspunzator, continui relatia, daca nu, o rupi

La un moment dat trebuie sa-i spui copilului, si, daca e o jigodie ai argumente sa-i explici de ce nu ai continuat relatia.
Daca-i spui ca ai bani, iar el e doar un chelner se poate folosi de copil pentru a te santaja sa-i dai si lui bani.

E foarte tricky situatia.

Cum am zis, i-as scrie ca va fi tata.
Doar atat, nu ca-ti iei tu responsabilitatea, aia nu-l priveste pe el.

#31
bai3tzash

bai3tzash

    Membru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,542
  • Înscris: 01.08.2006
Fa ce vrei.
Ai putea sa-l contactezi. Daca e sa o luam moral, cum tu ai dreptul sa il pastrezi, are si el dreptul sa-l pastreze. In sensul ca macar sa stie de el.

#32
utopium

utopium

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 45,901
  • Înscris: 14.08.2007

View PostKathryyna, on 07 martie 2023 - 11:43, said:

Oricum mi-am dorit mereu sa fin mama. Dar nu stiu ce sa fac. Are rost sa ii scriu lui? Nu as vrea sa para ca vreau bani de la el sau ceva. Am propriul venit si imi dau seama ca e ridicola situatia si el e in alta tara si nici nu ne cunoastem practic. Nu as vrea sa fiu sacaitoare. Dar in acelasi timp m-as simti prost daca nu i-as scrie.
Trec peste decizia ta de a pastra copilul ... pornesc de la ideea ca ai luat decizia aia deja (buna sau nu).

Eu i-as scrie si i-as explica ca ti-ai dorit mereu sa fii mama, ca iti asumi sarcina/cresterea copilului singura si ca nu ai absolut nici o pretentie de la el, dar ti-ar placea sa tineti legatura pentru ca poate in viitor sa-si cunoasca candva copilul. Mie asa mi s-ar parea corect sa procedezi daca vrei sa-l pastrezi.

Edited by utopium, 07 March 2023 - 13:38.


#33
GlCA_Contras

GlCA_Contras

    Master Mind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,666
  • Înscris: 21.03.2020
Ce te faci daca tatal isi cere drepturile in instanta?

#34
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,896
  • Înscris: 20.10.2015

View Postutopium, on 07 martie 2023 - 13:38, said:

Trec peste decizia ta de a pastra copilul ... pornesc de la ideea ca ai luat decizia aia deja (buna sau nu).

Eu i-as scrie si i-as explica ca ti-ai dorit mereu sa fii mama, ca iti asumi sarcina/cresterea copilului singura si ca nu ai absolut nici o pretentie de la el, dar ti-ar placea sa tineti legatura pentru ca poate in viitor sa-si cunoasca candva copilul. Mie asa mi s-ar parea corect sa procedezi daca vrei sa-l pastrezi.

Se poate folosi de faptul ca el e tatal si sa-i tot ceara bani stiind ca ea are
E o situatie periculoasa, daca ala e o jigodie s-a legat la cap toata viata

View PostGlCA_Contras, on 07 martie 2023 - 13:40, said:

Ce te faci daca tatal isi cere drepturile in instanta?

Daca-i spune, daca nu-i spune nu stie

#35
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,243
  • Înscris: 05.06.2002

View Postarg, on 07 martie 2023 - 12:41, said:

job bun, el cherner. faina combinatie.
cunosc o gramada de tipe care-s ajunse pe job-uri bune si nu prea le reuseste viata personala. cum fetele sunt mai silitoare, daca toate isi pun conditie sa gaseasca un tip cel putin egal multe raman pe dinafara la jocul asta, mai ales ca pt barbati nu-i o problema prea mare sa aiba o partenera mai low decat ei, de multe ori chiar asta doresc. lasa oamenii sa-si traiasca viata, nu mai veni cu idei din astea!

#36
utopium

utopium

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 45,901
  • Înscris: 14.08.2007

View PostGlCA_Contras, on 07 martie 2023 - 13:40, said:

Ce te faci daca tatal isi cere drepturile in instanta?
Cine stie, poate vor pastra o relatie la distanta pana la urma :D

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate