![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Partitionare mansarda
Last Updated: Jan 31 2023 12:15, Started by
abisdemon
, Jan 31 2023 11:11
·
1

Posted 31 January 2023 - 11:11

Salutare,
Am cumparat o casa veche de 100 de ani construita din caramida cu pereti de 60cm pe care am reconditionat-o si acum am vrea sa partitionam mansarda pt a mai creea 2 dormitoare. Acum intrebarea este ce sa folosim pentru peretii despartitori dintre camere? Podeaua este compusa din dulapi de 5cm peste grinzi de 15cm cam la 1m distanta una de cealata. Am vrea ca peretii sa fie cat mai bine izolati fonic dar evident ca nu-i putem face din BCA sau ceva greu dat fiind faptul ca nu cred ca podeaua ar rezista. Optiuni la care m-am gandit:
Multumesc |
Posted 31 January 2023 - 12:02

Baga profile de aluminiu de 10cm . In perete baga niste rockwool mai dens de 10 cm. La fata as pune OSB 8-10mm, si rigips acustic peste. Sincer as pune niste distantiere intre osb si rigips. Oricum, zgomotul se va auzi de jos prin dulapi.Acolo ar trebui insistat. Nu ti face mari sperante ca vei superizola acustic, decat sa folosesti materiale scumpe fonoabsorbante.
|
Posted 31 January 2023 - 12:15

trebuie sa ai o intrerupere si la nivelul profilelor. Daca montezi gipscarton pe acelasi profil sunetul tot se va transmite, deci in loc de o structure cu profil de 10cm mai bine faci 2 structuri cu profile de 4 sau 5 cm cu un spatiu de 1-2 cm intre ele. Asa te asiguri ca vibratiile de pe o parte nu se transmit pe cealalta parte.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users