![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Proiect Erasmus -Vaccin si test pcr

Posted 29 November 2022 - 20:15

Salut,eu sunt la un liceu tehnologic unde sunt primul din clasa la proiectul erasmus.
Problema este ca e posibil sa se ceara vaccin sau test,amandoua despre care eu nici nu le iau in considerare. Proiectul se tine in spania,o luna. Nici profesorii de la scoala nu stiu daca se va cere sau nu dar le-ar parea rau "daca un copil istet ca mine nu ar merge la acest proiect(tehnic,cu unelte din sec 21)". Vaccin probabil nu se va cere cica dar despre test nici ei nu stiu,"dar isi iau masuri de precautie". Din ce mi s-a spus,daca dau inapoi mai incolo v-a trebui sa platesc biletul de avion,mancarea si cazarea celui care imi va lua locul,peste 300 de euro. Eu sunt cat se poate de convins ca nu vreau intepatura ori sa imi fie bagat bat in nas. Oare in spania inca se mai cere vaccin sau test la institutiile de invatamant? Din ce m-am informat pe siteul mae,calatoriile spania Romania se pot face si fara test ori vaccin. Cer ajutor acestui forum deoarece nu stiu unde altundeva sa apelez. |
Posted 29 November 2022 - 20:27

Nu conteaza daca se cere sau nu acum, conteaza daca se va cere cand va treui sa fii tu prezent acolo.
Daca pentru un 'bat in nas' vrei sa ratezi bursa si sa mai si platesti niste bani, e decizia ta. |
Posted 29 November 2022 - 20:28

Posted 29 November 2022 - 20:46

Posted 29 November 2022 - 20:46

Daca ai fi "istet" nu te-ai crampona de un betisor in nas.
Am facut cel putin 30 de teste si daca o sa fie necesar o sa mai fac. Doctorii aia care faceau zilnic din cate tine eu minte, nu prea erau "isteti", nu??? |
Posted 29 November 2022 - 20:47

Din ce mi s-a spus,daca dau inapoi mai incolo v-a trebui sa platesc biletul de avion,mancarea si cazarea celui care imi va lua locul,peste 300 de euro. Edited by Paco_ste1, 29 November 2022 - 20:47. |
Posted 29 November 2022 - 20:50

din cate stiu nu se mai cer de astea acum la nivel global, nu stiu cei de acolo unde ai tu treaba, dar nu cred te poti informa de pe situl mae, la conditii de calatorie in tara respectiva... problema e ca ai sanse foarte mari ca sa fii supus testuluipe aceasta perioada rece, nu stii ce val mai vine cu alte cuvinte, tre sa alegi clar si sa-ti asumi, e greu pe ghicite, nu stii ce mai vine.
Daca ai fi "istet" nu te-ai crampona de un betisor in nas.
Doctorii aia care faceau zilnic din cate tine eu minte, nu prea erau "isteti", nu??? |
Posted 29 November 2022 - 20:53

Posted 29 November 2022 - 20:54

Posted 29 November 2022 - 20:55

|
Posted 29 November 2022 - 20:56

Din ceea ce cunosc nu mai exista nici o restrictie de calatorie in UE bazata pe testare Covid.. Apare in curand alta ,,,
|
Posted 29 November 2022 - 20:57

Din ce mi s-a spus,daca dau inapoi mai incolo v-a trebui sa platesc biletul de avion,mancarea si cazarea celui care imi va lua locul,peste 300 de euro. In rest, exista bilete pe numele tau, iar daca tot platesti macar sa te folosesti de ele si nu-e treaba ta unde sta celalalt. |
Posted 29 November 2022 - 21:04

Teste pcr toți ne facem din când în când, de 33 de ani, mai ales dacă vrem să ne angajăm la stat.
|
Posted 29 November 2022 - 21:14

Eu sunt cat se poate de convins ca nu vreau intepatura ori sa imi fie bagat bat in nas. E bine totusi la varsta ta sa fii ceva mai flexibil. Ai tot timpul sa mosnegesti, sa iei apucaturi din astea, posibil de natura ideologica. E pacat ca istetimea ta sa se piarda din cauza unei intepaturi de ac. |
Posted 29 November 2022 - 21:14

E destul de simpla alegerea: Doamne-Doamne sau viitorul tau. Nu trebuie noi sa decidem pentru tine, tu trebuie sa decizi pentru tine.
Nu e de blamat ca ai principii doar ca trebuie sa le sustii cu ceva. Daca problema e medicala, atunci alegerea e simpla. Daca nu, poate ar trebui sa-ti revizuiesti apelativul de "copil istet". Parerea mea, ca p-asta ai cerut-o. |
|
Posted 29 November 2022 - 21:25

Nu conteaza daca se cere sau nu acum, conteaza daca se va cere cand va treui sa fii tu prezent acolo. Daca pentru un 'bat in nas' vrei sa ratezi bursa si sa mai si platesti niste bani, e decizia ta. Singurul parinte acasa,mama ii si ea incapatanata de nici nu vrea sa se implice cu mai mult de o semnatura sau sa spuna ca sunt prost ori nesimtit |
Posted 29 November 2022 - 22:13

Eu sunt cat se poate de convins ca nu vreau intepatura ori sa imi fie bagat bat in nas.
Problema este ca e posibil sa se ceara vaccin sau test,amandoua despre care eu nici nu le iau in considerare. Ca idee nu mai intreaba nimeni de vaccin. Iti cere in general sa te testezi - si posibil in anumite spatii aglomerate sa ceara masca (ma gandesc ca si cu asta, probabil, ai o problema principiala, nu?) |
Posted 29 November 2022 - 22:34

Sigur au spus asa ceva?
Imi pare rau, dar se pare ca esti paralel cu stiinta. Nu prea ai ce cauta intr-un mediu erasmus.
Daca ai fi "istet" nu te-ai crampona de un betisor in nas. ![]() Nu-i taiati aripile inca, are timp s-a se corecteze. ![]()
Eu sunt cat se poate de convins ca nu vreau [...] bat in nas.
[...] Cer ajutor acestui forum deoarece nu stiu unde altundeva sa apelez. Edited by viotl, 29 November 2022 - 22:29. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users