![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Proiect Erasmus -Vaccin si test pcr
Last Updated: Dec 02 2022 14:44, Started by
Marlboro_Red
, Nov 29 2022 20:15
·
0

Posted 29 November 2022 - 22:38

Nu plătești nimic dacă nu mergi. Merge altul în locul tău, fii fara grija.
De unde știi că vei fi selectat? E o grilă de selecție. Posibil sa nu treci. (după ce mesaje ai postat pe SP). |
Posted 29 November 2022 - 22:52

Posted 29 November 2022 - 22:56

man, ii erasmus nu-i academie PISA... asta-i asa.. un fel de tabara peste hotare...
|
Posted 30 November 2022 - 01:03

Voi credeti ca eu am fost mai destept cand am ajuns prima data in Englezia si a trebuit sa vorbesc cu Scotlandezii ?
|
Posted 01 December 2022 - 10:52

Posted 01 December 2022 - 16:37

'Aidi bre, nu mai fiti si voi asa hateri. nu-i vina lui ![]() Nu-i taiati aripile inca, are timp s-a se corecteze. ![]() Atunci, ca sa fii sigur, v-a trebui sa renunti. Pentru ca daca ajungi acolo si hâț! la locul de cazare se va cere test, se v-a intampla exact ce ai zis tu. Pe TPU ai incercat? |
Posted 02 December 2022 - 11:21

Nu plătești nimic dacă nu mergi. Merge altul în locul tău, fii fara grija. De unde știi că vei fi selectat? E o grilă de selecție. Posibil sa nu treci. (după ce mesaje ai postat pe SP). Stiu ca sunt primul deoarece sunt in fruntea tabelului cu media de 9.46 muuuuult inaintea celorlalti colegi |
Posted 02 December 2022 - 14:09

Nu inteleg ce vrei sa spui sau la ce te referi daca e asa mai bine stai acasa , in strainatate vei fi primul jefuit sau tepuit cumva. Edited by keta, 02 December 2022 - 14:11. |
Posted 02 December 2022 - 14:44

Nu prea ai scoala vietii si nici nu te prinzi repede. Pari a fi din categoria tocilarilor care nu vad nimic in jurul lor. daca e asa mai bine stai acasa , in strainatate vei fi primul jefuit sau tepuit cumva. Spune clar la ce te refereai prin "ca vine alta" |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users