![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Redundanta si scalabilitate orizontala pentru server cu protocol Carddav/Caldav.
Last Updated: May 20 2022 14:11, Started by
dagobar
, May 19 2022 18:31
·
0

Posted 19 May 2022 - 18:31

Salut all.
Folosesc Radicale v.3 ca software pentru server pentru protocoalele Carddav/Caldav. Caut o solutie tehnica pentru a obtine redundanta si scalabilitate pe orizontala. Mai exact 2 servere diferite cu Radicale 3 care sa fie sincronizate intre ele vis-a-vis de storage. Partea de frond-end cred ca o pot rezolva cu HAProxy ca round-robin a cererilor primite intre cele 2 servere. Care ar fi cea mai buna abordare vis-a-vis de storage ? Initial m-am gandit la o varianta de sincronizare automata gen rsync. Ar mai fi si DRBD insa nu l-am mai folosit de mult si nu stiu daca amebele noduri pot fi in mod active-active. O alta varianta ar fi un sistem de fisiere distribuit precum Ceph, intr-o astfel de varianta presupun ca as putea avea mai mult de 2 servere Radicale active simultan sincronizate care sa foloseasca simultan storage-ul... Ar mai fi de precizat ca autentificarea Radicale o fac prin IMAP pentru a putea refolosii aceleasi conturi de email, partea asta este rezolvata. Alte sugestii ? Mersi. |
Posted 20 May 2022 - 09:11

E suficient sa ai stocarea la comun pentru ca mai multe instante de Radicale v3 sa poata conlucra? Documentatia e cam vaga in privinta asta.
Daca da, ai nevoie de stocare cu redundanta. N-are ce cauta rsync in peisaj decat poate pentru backup. |
Posted 20 May 2022 - 14:11

De asta am intrebat si eu... documentatia nu este suficent de clara... in plus nu apare nimic vis-a-vis de shared storage.
Teoretic daca folosesc optiunea multifilesystem ar trebuii sa mearga.... nu imi este clar daca ar trebuii sa fac modificari la celelalte optiuni... (max_sync_token_age si hook) storage type The backend that is used to store data. Available backends: multifilesystem : Stores the data in the filesystem. multifilesystem_nolock : The multifilesystem backend without file-based locking. Must only be used with a single process. Default: multifilesystem filesystem_folder Folder for storing local collections, created if not present. Default: /var/lib/radicale/collections max_sync_token_age Delete sync-token that are older than the specified time. (seconds) Default: 2592000 hook Command that is run after changes to storage. Take a look at the Versioning with Git tutorial for an example. Default: Pentru backup date folosesc Bareos asa ca o sa elimin rsync din ecuatie. Ce parere ai de Ceph ? Sau ai alta sugestie ? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users