Cuptor electric sau pe gaz?
Last Updated: Apr 15 2022 15:30, Started by
Tsunamii
, Apr 12 2022 19:20
·
0
#55
Posted 14 April 2022 - 08:38
san62, on 14 aprilie 2022 - 08:33, said:
Un cuptor sau orice sculă se poate încorpora dar un încorporabil arată oribil de unu singur! Edited by MMike, 14 April 2022 - 08:41. |
#57
Posted 14 April 2022 - 08:49
Depinde de gusturi !
Insa un cuptor electric de pus pe masa sau blat mi se par oribile. Macar la cele incorporabile le vezi numai fata si au design. Un cuptor electric incorporabil AEG, clasa A++,poate consuma 0.52 kw/h. https://altex.ro/cup.../CPBBPE748380B/ Edited by MMike, 14 April 2022 - 08:54. |
#58
Posted 14 April 2022 - 08:59
Cand dai drumu la piroliza fix cei 0,52KW/h consuma. Puterea de 3,5KW/h de pe randul urmator oare de ce o fi acolo?
Atat timp cat nu trec pe ce program, ce temperatura e setat, doar ca e cu ventilatie, cei 0,52KW/h sunt doar pentru marketing si atat. |
#59
Posted 14 April 2022 - 09:00
Mda, mai bine fara nimic. Sa bage curent la maxim
Pai nu degeaba e AEG si costa cat costa. Cuptoarele din clasa A++ au si materiale termoizolante suplimentare, vreo 4 straturi de geam la usa si altele. Deh, vulpea cand n-ajunge la struguri.... Iar la cele pe gaz, un aragaz. Dar cuptorul sa fie cu termostat, senzor de temperatura, sa diminueze flacara la temperatura setata si sa bage forta maxima la aprindere pana se incalzeste, adica sa aiba flacara auto modulanta. Edited by MMike, 14 April 2022 - 09:06. |
#60
Posted 14 April 2022 - 09:08
Chiar daca scrie pe el AEG, asta nu inseamna ca legile fizicii nu trebuie sa le respecte. Poati face 500 de grade pentru piroliza, dar nu termina in 2-2,5ore programul si o sa ii ia ore bune cu un consum 0.5KWh sa ajunga la aceea temperatura.
|
#61
Posted 14 April 2022 - 09:11
Nu ai citit ce am adaugat de termoizolatia suplimentara care face ca incalzirea si durata procesului sa fie scurtata !
|
#62
Posted 14 April 2022 - 09:17
Termoizolatie au toate care au piroliza, al meu are geamul rece cand gatesc normal la 200-250 de grade Celsius. Abia cand ii dau pe program de piroliza, incuie/blocheaza usa, iar geamul e cald spre fierbine si totusi il pot atinge si nu imi ia foc mobila cand folosesc programul de piroliza. Lucruile acestea sunt testate/certificate inainte de ajunge pe piata.
|
#63
Posted 14 April 2022 - 11:25
san62, on 14 aprilie 2022 - 07:45, said:
Io am ăsta! In bucătărie Un cuptor ca lumea de pizza trebuie sa aibe placa nu gratare. Edited by andreic, 14 April 2022 - 11:27. |
#64
Posted 14 April 2022 - 11:38
andreic, on 14 aprilie 2022 - 11:25, said:
Imi place, am tot cautat si eu demult dinastea semi-profi dar nu prea erau modele suficient de late sa incapa 32cm, a fost odata un cuptor ca lumea la Lidl pe vremuri, am ezitat sa iau atunci si dupa aia gata n-a mai fost. Un cuptor ca lumea de pizza trebuie sa aibe placa nu gratare. recomand cuptor special pentru pizza de la firma OONI. Ai modelul 12 (299EUR) si modelul 16 (4-500EUR). Pe gaz dar merita toti banii. |
|
#65
Posted 14 April 2022 - 16:44
#66
Posted 14 April 2022 - 16:45
vestale, on 14 aprilie 2022 - 09:17, said:
Termoizolatie au toate care au piroliza, al meu are geamul rece cand gatesc normal la 200-250 de grade Celsius. Abia cand ii dau pe program de piroliza, incuie/blocheaza usa, iar geamul e cald spre fierbine si totusi il pot atinge si nu imi ia foc mobila cand folosesc programul de piroliza. Lucruile acestea sunt testate/certificate inainte de ajunge pe piata. |
#67
Posted 14 April 2022 - 16:46
Nu stiu ce e clasa de consum si nici nu ma intereseaza.
Desi se pare ca e o metoda de selectie, pentru mine nu are importanta |
#68
Posted 14 April 2022 - 16:53
Tsunnnami, on 14 aprilie 2022 - 16:44, said: Dpdv functional face toti banii Eu nu am deocamdata incorporabile. Am un aragaz complet pe gaz Bosch, luat relativ recent. Cuptorul pe termostat. Foarte bine trage si termostatul face toti banii. |
#69
Posted 14 April 2022 - 16:58
|
#70
Posted 14 April 2022 - 17:01
MMike, on 14 aprilie 2022 - 16:53, said:
Depinde si de motivul pentru care il alegi. Daca vrei sa il folosesti in completarea unui cuptor cu gaz, adica rar, e ok Nope, e pur si simplu mai usor de folosit, se incalzeste mai repede, se manevreaza mai usor, o gramada de functii... Exact modelul asta l-am avut si-n State, acolo se numea Breville si era construit in Europa. Aici l-am cumparat pe Amazon.de. Aici ii zice "Sage". Nu l-am luat p-ala cu noi din considerente de ... 110V (desi avem si alte appliances pro la 110V si priza montata la 110V) Here: breville.jpg 157.26K 16 downloads Sage.jpg 104.01K 15 downloads |
#71
Posted 14 April 2022 - 17:07
Electric, evident. Ala pe gaz nu scoate asa ceva.
[ https://i.ibb.co/W6vnY5t/IMG-20210921-200918-HDR.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://i.ibb.co/r2vJ2Rg/IMG-20220414-135911-HDR.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://i.ibb.co/1GH8dBR/IMG-20211114-181548-HDR.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#72
Posted 14 April 2022 - 17:21
Sa nu exageram ! Si eu am recomandat electric pentru IN CASA dar intr-un gratar pe gaz performant si asa ceva...ies minuni :
https://grill-expert...-rotunda-36-cm/ Desigur prefer afara ! |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users