![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
iPhone 14 (leaks, previsions and discussions)
Last Updated: Sep 07 2022 18:57, Started by
2Unlimited
, Nov 12 2021 10:08
·
0

Posted 07 September 2022 - 18:36

Ceas am, airpods am, mac nou am. Doar telefonul ma intereseaza
![]() |
Posted 07 September 2022 - 18:45

am 12 pro, astept 14 pro, pro max, si apple watch 8, in rest am mini m1, Imac, mba, airtag si aipods
|
Posted 07 September 2022 - 18:49

Pana incepe nebunia, vin cu o scurta intrebare la voi, posesorii de iPhone.
Concret, cum functioneaza aplicatiile Google (Maps, Youtube, Drive, Keep, Chrome, Calendar, GMail, HOME, Photos) pe iOS? Am mai pus mana pe cate un iPhone dar neavand ca sa imi instalez eu ce vreau, nu stiu exact cat de bine functioneaza astea, neavand Play Services sub ele precum Android. Ma gandesc ca problema asta fiind si la Huawei care nu vine cu Play Services, sa nu fie si aici. Ca ma batea un gand catre iPhone 14 acum. Bine, tare mi-ar fi placut sa poti da Back cu swipe din lateral, fara sa te chinui sa ajungi in coltul stanga sus la aplicatiile care au buton back. |
Posted 07 September 2022 - 18:53

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users