Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Nelamurire instalare internet

Cheie licenta Windows11

Sfat plantare arbori pentru o mic...
 rachiu din gemuri si dulceturi

Bara de cautare sa o mut jos?

Accesorii multitool Black and Dec...

Suma maxima.
 Pilonul II - date de piata, tendi...

Geam la baie: va place sau nu va ...

izolație balcon exterior

Izolatie balcon inchis
 Device atasat instalatie PV

Greseala mp - 1/2 - in actul de v...

[CUM] SPV ANAF - Gestionare cont ...

Presiune gaz scazuta
 

urmarire pc dupa IP chiar daca am inchise Anydesk,Teamviewer?

- - - - -
  • Please log in to reply
90 replies to this topic

#1
July02

July02

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,470
  • Înscris: 19.11.2010
Salutare,


un Sef din alta locatie "concurenta" a intrat pe calculatorul meu sa vada reteaua cica.... sa instaleze Anydesk
desi aveam si eu si restul calculatoarelor instalate Teamviewer

poate sa vada pe calculatorul meu daca imi stie ip-ul? chiar daca am inchise Anydesk,Teamviewer ?
sa vada ce lucrez pe calculator sau pe ce intru in browserul web?

multumesc

Edited by July02, 01 July 2021 - 21:29.


#2
radurus

radurus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,466
  • Înscris: 16.06.2006
Ai grija sa fie oprite serviciile Anydesk.
(task manager > processes)
N-are cum sa intre altcumva sa vada ce ai tu pe acolo.

#3
ambr0zie

ambr0zie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,378
  • Înscris: 04.01.2006
De aia eu de ani buni de cand lucrez nu prea fac chestii in afara muncii pe laptopul de serviciu.
Calculatorul meu e deschis in paralel si fac ce vreau pe el.
La birou cand mai aveam chef sa pierd vremea pe net, foloseam telefonul.
Nu am idee ce softulet ar fi putut instala cineva, de ce sa dau cel mai mic pretext de discutii?

#4
July02

July02

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,470
  • Înscris: 19.11.2010

View Postradurus, on 01 iulie 2021 - 21:26, said:

Ai grija sa fie oprite serviciile Anydesk.N-are cum sa intre altcumva sa vada ce ai tu pe acolo.
1)am scos din bara Anydesk-ul

2)apoi dupa vreo 2 ore am dat shut-down, ca am plecat acasa
dar: - si dupa Restart mai ramane activ Anydesk?

Attached Files


Edited by July02, 01 July 2021 - 21:34.


#5
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 42,338
  • Înscris: 01.12.2001
Ala nu cumva e Teams?

#6
July02

July02

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,470
  • Înscris: 19.11.2010

View Postdorin_2k, on 01 iulie 2021 - 21:38, said:

Ala nu cumva e Teams?
ala da dar am pus bara despre care e vorba ca "Exemplu", la servci erau vreo 4 Programe in Bara aceea la sfarsitul acesteia printre care si Anydesk pe care l-am scos din bara...,
dar nu stiu daca mai ramane activ in continuare dupa ce il scot din bara...., si chiar si dupa restart pc

Edited by July02, 01 July 2021 - 21:42.


#7
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 42,338
  • Înscris: 01.12.2001
Unele programe pornesc automat cu Win. Verifici în startup.

#8
Bucifon

Bucifon

    Enervant

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,661
  • Înscris: 08.05.2005

View PostJuly02, on 01 iulie 2021 - 21:41, said:

dar nu stiu daca mai ramane activ in continuare dupa ce il scot din bara...., si chiar si dupa restart pc

O aplicatie poate sa ruleze in background ca si Process fara sa aiba vreun icon in bara. Cel mai bine baga un ochi in lista de procese active

#9
July02

July02

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,470
  • Înscris: 19.11.2010
a) am uitat sa zic , acum pana sa am PC-ul meu mi-au dat laptopul de server sa lucrez de pe el
am intrat pe email de pe el, sper ca nu poate vedea din alta locatie , PC-ul meu(serverul) daca are IP-ul meu de PC
si sper sa nu imi vada mailul, parolele, continutul de mail, si seachul/paginile/navigatia din browsere
( oricum acum cand am plecat acasa inchis pc-ul asa a zis cineva deacolo,da io stiam ca serverul trebuie sa stea mereu deschis nu?)

b) Oare deasemenea e sigur sa folosesc Wireless-ul de la Firma?
    sau trebuie sa intru dupa Datele Mobile pentru siguranta?

View Postdorin_2k, on 01 iulie 2021 - 21:54, said:

Unele programe pornesc automat cu Win. Verifici în startup.
da dar dar la Repornice PC - i-ar trebui din nou Codul Anydesk furnizat de mine ca sa poata vedea PC-ul meu nu?

View PostBucifon, on 01 iulie 2021 - 21:58, said:

O aplicatie poate sa ruleze in background ca si Process fara sa aiba vreun icon in bara. Cel mai bine baga un ochi in lista de procese active
ok, dar daca am scos Anydesk din bara (dupa ce in prealabil ai furnizasem codul de acces) mai putea vizualiza PC-ul meu daca scosesem Anydesk din bara?

Edited by July02, 01 July 2021 - 22:21.


#10
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,003
  • Înscris: 08.12.2008
e mereu recomandat ca pentru chestii private sa folosesti propriile dispozitive si conectiuniile personale (wifi si date mobile) si sa nu folosesti echipamentele si infrastructura firmei.

legat de anydesk eu l-as desinstala complet, doar ca depinde foarte de mult de ce scrie in fisa postului si de normele interne cat si de cadrul legal aplicabil

#11
vestale

vestale

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,049
  • Înscris: 24.11.2002
Nu cred  ca doar recomandat, ci chiar trecut in regulamentul de ordine interioara, ala pe care nu il citesti, dar te obligi sa il respecti o data cu semnare contractului individual de munca.
Pentru a intra/vedea prin Anydesk nu e musai sa stie IP-ul tau, ID-ul de pe Anydesk este suficient, la fel cum poate fi setata o parola fixa, pentru acces cand nu esti la PC/laptop. Daca opresti internetul sau accesul la retea, atunci cu siguranta nu poate accesa PC/laptopul tau, in rest sunt multe posibilitati, unele vizibile pentru tine, altele mai putin.

#12
kopilu_198

kopilu_198

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,191
  • Înscris: 25.10.2008
dar de ce nu incerci tu direct sa vezi daca merge?

#13
smoke

smoke

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,699
  • Înscris: 08.10.2004
ce tot va chinuiti cu  softuri 3rd party ? daca pc-ul e in domeniu si ala are user de admin pe domeniu, cat timp e conectat la retea poate face ce vrea, indiferent ce ii opresti tu.

daca ai probleme de genul asta si firma nu te lasa sa faci altceva pe pe-ul ei..pai nu face.

#14
danvlas

danvlas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,118
  • Înscris: 04.06.2009
Daca e in AD si sunt aplicate politici de monitorizare si securitate, nu le poti ocoli decat daca esti sysadmin sau vreun hacker. Ceea ce nu prea pari ;)

#15
paul_bh

paul_bh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 625
  • Înscris: 05.03.2006
Si daca nu e in domeniu, daca are alte softuri de remote (ca in lumea asta nu este doar any si team), poate intra in oricare din statiile in care au fost instalate acele softuri, acum nu pot fi in AD daca se lucreaza de la domiciliu. Si softurile remote de obicei nu-s la indemana utilizatorului obisnuit ca sa poata opri procese si dezinstala aplicatii.

#16
smoke

smoke

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,699
  • Înscris: 08.10.2004
cum sa nu poata fi in ad daca lucreaza de acasa ? daca intra un vpn esti foarte mult in ad, iar dac anu esti in ad cel mai probabil nu ai access la softurile si solutiile firmei...deci nu prea poti lucra.

#17
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,166
  • Înscris: 06.01.2008
Cum spune si colegul @kopilu_198, incearca si tu.
Conecteaza-te cu Anydesk de pe alt PC sau de pe telefon la PC-ul de lucru, si daca la conectare iti cere o parola, inseamna ca si-a setat "unattended access" in Anydesk, iti poate accesa PC-ul de lucru si daca e in standby, fara sa-i trebuiasca vreo confirmare de la tine.

Nu stiu cum e cu optiunea "wake-on-lan", si asta cred ca i-ar permite sa-ti porneasca PC-ul prin Anydesk daca si-a setat "unattended access".

Edited by Hider141, 02 July 2021 - 08:30.


#18
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 63,459
  • Înscris: 15.06.2004

Quote

sau pe ce intru in browserul web?
Asta poate vedea un admin si fara sa aiba nimic pe PC-ul tau - doar vede ce IP-uri acceseaza calculatorul tau prin retea.
Ba ar putea chiar mai multe... Depinde de configuratia retelei si modul de management implementat.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate