Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cu ce pot izola fonic peretii pen...

Telefon cu senzor compass BUN

Blocare google chrome cu master p...

Instalare Siemens NX pe macbook
 sfat achizitie telefon pana in 20...

Stoc Smart CAM TV

Ce corzi de chitara sa cumpar?

Galaxy A54 compass defect?
 Cum conectez un switch WIFI la 60...

Cumparare AC Gree [Buget maxim 30...

Telekom

Ce e aratarea asta ?
 Probleme timonerie schimbator sau...

Numar strada gresit in contractul...

Centrala Ariston Cares Premium 24...

La multi ani @Klasse!
 

Forever HIT - 18 septembrie 2021

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
2Unlimited

2Unlimited

    "No limits"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,669
  • Înscris: 29.12.2016
[ https://scontent.fsbz3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/s720x720/187544753_117211233856136_7883872865631951432_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Kxcw-iQSkTAAX80T9Gx&tn=1oX6FrftYjSD6Cr7&_nc_ht=scontent.fsbz3-1.fna&tp=7&oh=ee0562134e90a30a064be527afd82a6f&oe=60CD10AB - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Strategii și măsuri pentru organizarea festivalului:

Ușor-ușor, omenirea reînvață starea de normalitate, după multele luni de restricții. Un factor important pentru psihic este constituit de componenta socială și de comunicare. Tocmai de aceea, o singură zi de concert cu artiști internaționali, foarte bine organizată și condusă după toate regulile sanitare și de desfășurare pentru un eveniment de mari dimensiuni, va aduce o stare de bine și de încredere în viitor.
De ce dăm un procent de 99,9% pentru desfășurarea evenimentului nostru?
Iată argumentele:

1.Pentru că vom respecta cu strictețe regulile și recomandările autorităților.
2.Pentru că toate estimările privind ritmul de vaccinare sunt optimiste și vom atinge până la ora derulării evenimentului procentele prevăzute de hotărârea de guvern privind relaxarea.
3.Pentru că, odată cu desfășurarea meciurilor din cadrul Campionatului European de Fotbal pe Arena Națională din București cu spectatori, precedentul a fost creat.
4.Până la super-spectacolul "Forever Hit" mai trecem prin câteva etape de relaxare care pot duce până la un număr maxim de spectatori (fără limitări)
5.Vom creea modalitățile de verificare pentru cei vaccinați și vom înființa stații de testare rapidă la intrările în Arena Națională (DACĂ ESTE CAZUL!).
6.Evenimentul va fi transmis online și vor avea acces la spectacol toți cei ce achiziționează bilete, atât din România, cât și din întreaga lume. În cel mai pesimist scenariu (că nu va putea avea loc evenimentul cu spectatori) scena și scenotehnica vor fi montate, iar artiștii vor evolua conform desfășurătorului. Dacă nu vor putea face deplasarea la București pe motive de carantină, vor evolua fiecare de acasă, cu transmisiuni prin internet de cea mai bună calitate.
7.Conform previziunilor specialiștilor, la data desfășurării "Forever Hit", situația sanitară va fi sub control. Dacă totuși vor fi impuse anumite restricții privind numărul de participanți la eveniment, invitațiile vor fi anulate iar spectatorii vor putea participa fizic în ordinea în care au cumpărat bilete, până este atins numărul maxim de spectatori permis de către autorități la data desfășurării evenimentului, biletele noastre fiind numerotate și înseriate în acest sens.
Cei care au numere și serii mai mari decât numărul de participanți permis de către autorități vor primi banii înapoi în cel mult două săptămâni de la desfășurarea evenimentului. Biletele NU se vor transforma în vouchere și NU vor fi valabile pentru un alt eveniment. Aceste prevederi vor fi stipulate pe site-ul evenimentului.
Concluzia este una și este simplă și de ținut minte: Super-spectacolul "Forever Hit" va avea loc la data stabilită, în locația anunțată, și va fi primul mare eveniment muzical de după pandemie, în România.

Vă invităm să ne fiți alături, pentru ca împreună să scriem istorie!


[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Mi86eCao5uA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Attached Files


Edited by 2Unlimited, 15 June 2021 - 17:20.


#2
swayzak_master

swayzak_master

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 452
  • Înscris: 21.08.2007
fara suparare dar cine mai e nebun sa se duca sa plateasca pentru niste "baieti" care sunt depasiti de mult timp? am inteles nostalgia cu caseta, 90, chestii, dar totusi

#3
2Unlimited

2Unlimited

    "No limits"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,669
  • Înscris: 29.12.2016
Pai, banuiesc ca noi, cei care am crescut cu muzica lor.
Eu voi fi acolo cu siguranta.

O poza cu nebunii de la Retro music festival / Romexpo Bucuresti 2019. Am fost si acolo.

Attached Files



#4
swayzak_master

swayzak_master

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 452
  • Înscris: 21.08.2007
si eu am crescut cu muzica lor si a altora, dar pur si simplu nu mai sunt relevanti pentru astfel de evenimente, decat pentru nostalgie

#5
2Unlimited

2Unlimited

    "No limits"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,669
  • Înscris: 29.12.2016
Sunt artisti care au scos piese in continuare si pentru public sunt relevanti. BG The prince of Rap, AK Swift, E-Rotic, Fun Factory, 2 Fabiola, DJ Bobo, Dr Alban, nana, etc...
De asemenea DJ noi remixeaza sau folosesc sample-uri din piesele vechi o gramada.
Am inteles ca tie nu-ti place sa-i mai asculti, e ok. Insa eu ii voi asculta in continuare, indiferent de ce vei spune tu sau altcineva.
La Martin Garrix, David Guetta, Marshmello sau Skrillex sa merg? Astia sunt DJ, nu sunt solisti. Iar Untold sau Neversea nu sunt concerte propriu-zis. Sunt DJ care presteaza pe scena, uneori vin cu materialul preinregistrat (vezi - David Guetta is a fake DJ), si organizatorii se ocupa de ambienta si de spectacolul pirotehnic. Nu zic ca nu au piese bune, insa nu gasesti la nimeni un album care sa fie sau sa intre vreodata in Top 100 all time. Asta pentru ca toate piesele seamana intre ele si se scot pe banda rulanta.
Intamplator, m-ai nimerit un cunoscator al muzicii, am avut firma de sonorizari 15 ani, si am fost la curent cu muzica noua din 1990, pana in prezent. Detin peste 450.000 de titluri in format Mp3 la 320 kbps. Niciun gen de muzica nu mi-este strain. Ascult si rock, si dubstep, si minimal, si simfonica, si multe alte genuri. Un spectacol bun ma va gasi prezent acolo. Am fost la multe concerte eurodance in anii 90 la Cerbul de Aur. Am fost la "Lord of the dance", am fost la un live cu DJ Quicksilver in discoteca "No problem", si as merge si la un Untold daca nu ar fi preturile la cazare exagerat de scumpe. Nestiind cand pot sa-mi iau liber de la serviciu nu pot sa achit in avans nimic. Nu am nimic nici macar impotriva manelistilor, si in perioada mea de sonorizari chiar am avut muzica suficienta sa-i distrez, desi in ultima perioada acestia s-au mai rarit. Sa sustii sus si tare ca un anume gen de muzica nu mai este relevant, este o ignoranta. Atata timp cat o formatie vinde bilete si presteaza cu "casa inchisa", acea formatie are relevanta. Nimeni nu va organiza un concert ca sa iasa in pierdere, indiferent de situatie sau de pandemie. Ca sa nu mai amintesc de MJ (RIP), care a tinut concerte incredibile. Am fost prezent pe stadionul national in 1996, si acela a fost cel mai profesional si bine organizat concert din toate timpurile. Un alt concert bine organizat a fost Within Temptation - Black Symphony. Queen, Scorpions, Depeche Mode, Roxette, CC Catch, Modern Talking, sunt artisti care vor presta intotdeauna cu casa inchisa. Ai spus ca ai crescut cu artistii astia vechi. Unde i-ai ascultat? Ai fost vreodata intr-o discoteca profesionala din anii 90, discoteca care folosea laserul in 1994, proiectii video cu postul german VIVA, plase de paianjen albe false sau ornamente futuristice, neon cu cuart, stroboscoape, scannere, moving headuri, care la inceputul dansului folosea introduceri, alternau luminile cu intunericul total, cu fumul de la masinile de fum si cu balonase? Plus un sunet foarte profund, numai bass si inalte care sa-ti faca pantalonii sa vibreze? Eu nu am intalnit nici macar in Tenerife club unde sa fie 5000W RMS intr-un spatiu cu ring de 7-8 metri patrati. Nu trebuie sa dai la maxim sa distorsioneze basii, ci numai atat cat sa se auda la un nivel decent astfel incat sa simti basul in gat si sa ti se faca pielea gaina de placere...
In domeniul muzical pot sa discut si sa ofer argumente reale si pertinente pana obosesc sa mai tastez, si asta poate sa dureze zile in sir...
Si ca idee am prieteni cu 15 ani mai tineri decat mine care sunt innebuniti dupa eurodance. Plus ca sunt o gramada de tineri care s-au adaptat si danseaza pe melodia "What is love" a lui Haddaway...

Ce zici, are relevanta clipul asta, din 2021?
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/GSyWl32bzl4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by 2Unlimited, 17 June 2021 - 08:07.


#6
2Unlimited

2Unlimited

    "No limits"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,669
  • Înscris: 29.12.2016
[ https://bileteacum.ro/wp-content/uploads/2021/06/Diagrama-ForeverHit-EN.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#7
2Unlimited

2Unlimited

    "No limits"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,669
  • Înscris: 29.12.2016
Având în vedere evoluția explozivă și amploarea situației epidemiologice Covid-19 cu noua tulpină Delta, Bucureștiul trecând deja de incidența de 1 la mie, cu foarte multe cazuri grave, inclusiv la copii, având de asemenea în vedere recomandarea autorităților de a nu mai ține acest eveniment precum și din cauza dificultăților pe care le întâmpină artiștii fie de a veni în București, deoarece vin din zone roșii, fie de a pleca din București, deoarece Bucureștiul este pe lista roșie a unor țări, suntem nevoiți să amânăm pentru anul 2022 evenimentul “Forever Hit” care trebuia să se desfășoare în 18 Septembrie, data urmând a fi stabilită ulterior.
Este o situatie care pune în pericol sănătatea umană, integritatea sau sănătatea fizică, o situație care poate genera prejudicii dintre cele mai grave și pentru care Forever Hit nu poate să-și asume răspunderea.
Toate cardurile de acces achiziționate rămân valabile pentru 2022.
Dacă nu dorești să păstrezi valabilitatea cardurilor de acces și doresti recuperarea banilor te rugăm să menționezi acest lucru în scris la adresa de e-mail: [email protected] urmând să primești tot pe e-mail toate detaliile privind returnarea banilor.
* Se returnează doar contravaloarea cardurilor de acces, fără comisionul de procesare plăți 3D Secure perceput de Stripe și fără taxele de intermediere, administrare comandă și servicii conexe.

Sursa:
https://foreverhit.ro

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate