Alegerile democratice, votul, din punct de vedere crestin.
Last Updated: Dec 28 2020 10:16, Started by
Dude_2nd
, Sep 25 2020 19:16
·
0

Posted 28 December 2020 - 09:15

Posted 28 December 2020 - 09:50

io am votat usereu si se pare ca nu prea le-a iesit total. Sper ca facand parte din coalitia de guvernare sa mearga lucrurile pe un fagas normal. Si sper ca e pentru ultima data cand mai votez. ![]() ![]()
in vremurile astea, votul e o marturisire de credinta. ![]() crezi in Dumnezeu si in Imparatia Sa exercitata pe acest pamant prin Biserica a Carei cap este Hristosu? Atunci NU participi la investirea cu incredere a imparatilor mascarici propusi deCalea Larga, ci ramai sa te rogi cum ai fost invatat:" vie Imparatia Ta... pe pamant...". ![]() crezi in Dumnezeu, insa te ingramadesti la simulacru oferit de Diabolu Caii celei Large prin care acestia valideaza imparatii stabiliti de Domnu Diabol? ![]() pa. ![]() SILIKA tatae, tu pentru ce rejim diabolic ti-ai dat acordu? ![]() Edited by Dude_2nd, 28 December 2020 - 09:53. |
Posted 28 December 2020 - 09:54

Posted 28 December 2020 - 10:01

da... sa se erodeze prin guvernarea antiromaneasca si s-o ia la vale la urmatoarele alegeri, plavanii ca tine urmand sa treaca sa voteze hAURu... ![]() Bineinteles ca nu m-am increzut in promisiunile lor ci doar eram speriat sa nu se ajunga la dictatura . Dar pana vine isus si isi ia imparatia in primire trebuie sa ne descurcam cu cei de aici. Nu cred ca apuc sa se intoarca isus. au trecut aproape doua mii ani si el a lasat cu ochii'n soare pe multi inca de pe vremea apostolilor. Va veni El candva dar nu mai devreme de 2077. Asa ca nu imi fac prea multe sperante ca vine isus si ii da pe obraznicii astia la o parte. Pe astia ii avem , cu astia defilam . ![]() Sincer, sunt oarecum dezamagit de isus. A facut si el atatea promisiuni si s-a tinut de cuvant exact ca si politicienii actuali. Deci daca vine, bine ----- daca nu, sa fie sanatos . ![]() |
Posted 28 December 2020 - 10:16

Io anul asta, din motive obiective, am sarit etapa asta. Din pacate... ![]() ![]() mai bine multumeste-I, nu-ti paie rau ca n-ai putut face raul... ![]()
Mah io am votat intotdeauna cu cei de pe locul 3 in sondaje. Findca nu vreau ca puterea sa fie intr-o singura "mana" . Bineinteles ca nu m-am increzut in promisiunile lor ci doar eram speriat sa nu se ajunga la dictatura . ![]()
Dar pana vine isus si isi ia imparatia in primire trebuie sa ne descurcam cu cei de aici. ![]()
Sincer, sunt oarecum dezamagit de isus. A facut si el atatea promisiuni si s-a tinut de cuvant exact ca si politicienii actuali. Deci daca vine, bine ----- daca nu, sa fie sanatos . ![]() ![]() ![]() Edited by Dude_2nd, 28 December 2020 - 10:03. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users