Vin mana a doua din tescovina
Last Updated: Oct 30 2020 14:57, Started by
karax
, Sep 16 2020 08:43
·
0
#55
Posted 29 September 2020 - 09:47
Ce metoda e utilizata pentru a nu se acri vinul si pentru a forta fierberea?
|
#56
Posted 30 October 2020 - 11:34
Fac si eu vin mana a doua si nu pt a-l vinde, tot pt mine. Cate galeti de must scoti la mana I (fara sa-l storci la teasc), atatea galeti de apa pui peste tescovina ca sa faci mana a doua.Nefiind stors in teasc, are destula aroma si va iesi cum trebuie. Se lasa astfel apa cu tescovina impreuna cateva zile apoi se scurge si stoarce la teasc. Pentru fiecare 10 L vin adaug 1kg zahar , se amesteca pana la dizolvarea zaharului, se baga la damigene si astept fermentatia. Asa il facem de ani de zile; nu doare capul deloc.
Edited by ascu, 30 October 2020 - 11:42. |
#57
Posted 30 October 2020 - 14:57
Cum sa te doara capul de la strugurata aia? Ai calculat de curiozitate cat alcool are vinul tau mana a 2 a?
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users